ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
AlastisΜέλος
13/05/2003, 01:16:31

Δεν κανω πλακα οταν λεω να δωσουμε το ματς στην Ξανθη...
μονο αυτο με το βαζελακι το τοσο δα με ενοιαζε, που βγαλανε γλωσσα οι κοτες οι λυρατες, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ...
Να το παρετε ρε ΛΑΓΟΙ, σαμπως και σωθειτε απο την ολοκληρωτικη διαλυση, γιατι αν γινει αυτο, του χρονου φανταστειτε τι θα γινει...!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

Edited by - Alastis on 13/05/2003 01:31:25

FotiniΜέλος
13/05/2003, 01:17:20
ΤΩΡΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ε?ε?ε?ε?ε?εΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ? Α ΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ!!!

MaraΜέλος
13/05/2003, 01:21:23
Sis αντε βρε ακομα και στις δικες μου πλατες ...για πλακα τις εχουμε ετσι μεγαλες...για να αντεχουν ειναι :)))))

Πλατωνα, οταν ερθεις να σου μαθω προσευχες θα ανακαλυψεις το απο που ειμαι ;)

And I keep on wondering....

13/05/2003, 01:21:29
quote:
Πάντως βλέπω αλήθεια να σε πιάνει ανχος και για τις σεξουαλικές μου επιδώσεις! Χεχε

ΑΓΧΟΣ !!!! ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΛΑΘΟΣ .

quote:
Εγώ γουστάρω ελαφρύ μαρκάρισμα και παιχνίδι μιας μέρας…. πριν εκείνου!
Έτσι είμαι, ποίηση μέσα έξω! Άμα θέλω να το παρκάρω, και αυτό γίνεται, μιας και οι φιλοσοφοι το κάνουν ότι θέλουν, και όσο θέλουν! ΟΚ?

Και που είσαι! Αν έρθεις στο Άγιον όρος, τουλάχιστον ξέρεις να μαγειρεύεις?

Εχεις μπερδέψει τη Βούρτσα με την ...τσα και την μπουγατσοφιλοσοφία σου . Δεν ασχολούμε αγαπητέ ψευτοφιλόσοφε άλλο με τα τερτίπια σου και σου εύχομαι να βρείς επιτέλους ένα θυληκό μήπως και ξεθυμάνεις .

O αναζητών
Apostolos

MaraΜέλος
13/05/2003, 01:28:30
Τι να πω... ξεκινησε η αμαλια με τα υπονοουμενα και τις επιδοσεις και βλεπω δεν χασατε ευκαιρια!!!

Πολυ ανεβασμενη libido διακρινω στο forum τελευταια και αναρωτιεμαι τι φταιει!!!!

Αχμμμμμμ.......

Edited by - Mara on 13/05/2003 01:29:56

13/05/2003, 01:35:19
Αγοράκι μου καλό γράφω με ξένο πληκτρολόγιο, έκανα ένα λάθος ορθογραφικό, σιγά τα λάχανα, μα εσύ μου φαίνεται παρακάνεις τελευταία, πολλά λάθη μαζί μου!

Αλήθεια τι φοβάσαι? Ότι φοβόμαστε……αυτό ακριβώς γίνεται!

Οχι την Ξανθη ετσι?

Ξαναφεύγεις? Να πας στο καλό και να προσέχεις!

13/05/2003, 07:57:52
Όμορφες, σαγηνευτικές, υπέροχες και μυστήριες γυναίκες….

Πριν γυρίσω στη βαθιά σιωπή μου και τη Φιλοσοφια, θα ήθελα να χορέψω ένα χορό μαζί σας!

Ίσως είναι λίγο δύσκολος, πολύ λίγο ελληνικός, μα εμένα με εμπνέει πάρα πολύ!.....

Για όλες εσάς λοιπόν που με αγαπάτε.. σκεφτείτε για λίγο πως σας αγκαλιάζω… και χορεύω μαζί σας….

Να περνάτε καλά φιλες μου, μακριά από φανατισμούς, και να αγαπάτε τους άνδρες!

Στο βάθος, είναι μεγάλα παιδιά!

Σας Φιλώ, ο Τιγρης σας.

13/05/2003, 08:06:59
Ναι Αμαλία μου, σου είπε να κάνεις δίαιτα και να χορέψεις με τον Πλάτωνα!

Θυμάσαι πως ήμασταν πριν παραπαχύνεις?

elpidaΜέλος
13/05/2003, 10:08:29
Να 'ταν μόνο η 13η σελίδα καλά θα ήταν Φωτεινούλα, αλλά έλα που είναι και η 13η ημέρα του μήνα....
Αντε να δούμε θα αντέξει το σύστημα τη σημερινή ημέρα ή οχι...?
Παιδιά με το μαλακό σήμερα...

Καλημέρα σε όλους

FotiniΜέλος
13/05/2003, 10:36:03
Το συστημα αν θα την αντεξει Ελπιδα μου η εμεις????
Βρε τι μερα και η σημερινη!!

ΒΡΕ ΠΛΑΤΩΝΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΑΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΑΝ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΚΟΛΛΗΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΙΓΑΚΙ!

ΚΑΛΑ ΕΕΕ ΤΙ ΜΠΡΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ! ΠΩ ΠΩ!!

ΜΑΡΑΑΑ ΜΑΡΑΑΑΑ ΛΕΩΩΩΩΩ ΧΟΡΕΨΕ ΕΝΑ ΧΟΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ..ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ

elpidaΜέλος
13/05/2003, 10:45:47
Φωτεινούλα μου,
Εδώ αντέξαμε τόσες σελίδες η 13η θα μας χαλάσει?

quote:
ΜΑΡΑΑΑ ΜΑΡΑΑΑΑ ΛΕΩΩΩΩΩ ΧΟΡΕΨΕ ΕΝΑ ΧΟΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ..ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ

και συμπληρώνω…. Αυτός αξέχαστος και εσύ χωρίς πόδια (βλέπε προσωπική εμπειρία Φωτούλας)

FotiniΜέλος
13/05/2003, 11:05:27
Marsillia μου.....

Ελπιδαααα ελπιδααααααα βοηθειααααα

Αλλωστε η Μαρα τι σοι αδελφη μου ειναι εαν δε μου συμπαρασταθει
στο ...κουτσο???

MaraΜέλος
13/05/2003, 11:24:59
Τωρα να χορεψω με τον Πλατωνα γιατι θα μου μεινει αξεχαστος η για να με αφησει χωρις ποδια?? Με μπερδεψατε!!!

Πλατωνακοοοοοο για come to δωθε!!! Θελω να πιστευω οτι μετα απο τοσους χορους θα εχει μαθει να μην παταει :ρ

Εγω λεω δεν την κανουμε καμια κοπανα και βγουμε παραλια...

Καλημερα σας

elpidaΜέλος
13/05/2003, 11:38:52
Αφιερωμένο στη Μάρα : "Ανάβεις φωτιές ανάβεις φωτιές...." εγώ πριν θα πρέπει όμως να περάσω από το γραφείο προσωπικού .... ε για το κέρασμα δηλαδή

MaraΜέλος
13/05/2003, 11:46:48
Κρυβε λογιααααααααααα!!!! Μην καταφτασει κανεις με πυροσβεστηρες

13/05/2003, 12:16:49
Έχω την εντύπωση πως βρίσκομαι σε Ραμογλιους Beach….

Τέλος πάντων.

Κάποτε συνάντησα μια ΓΥΝΑΙΚΑ, πολύ όμορφη ύπαρξη, τρομερά έξυπνη και θετική! Όταν έφτασε η στιγμή, οπλισμένος με την ελληνική χάρη μου, είπα να την εντυπωσιάσω με ένα ζεϊμπέκικο!

Μου χαμογέλασε, και μου είπε πως τέτοια… χορεύει και μόνη της!

Εχμμ άντε λέω, να τις δείξω τι είναι η ελληνική λεβεντιά! Άντε και ένα καλαματιανό!

Πείρε το μαντιλάκι και σκούπισε λίγο το πρόσωπο της! Άρχισα να ιδρώνω και εγώ!

Χμμ άντε λέω και κάνα νησιώτικο….

Στο τέλος, άναψε Τσιγάρο, τράβηξε μια βαθιά ρουφηξιά με κοίταξε και είπε!

Παλικάρι μου, ο ΕΡΩΤΑΣ δεν είναι ψητό στη σούβλα για χόρταση. Ο ΕΡΩΤΑΣ είναι η τέλεια αρμονική κορύφωση. Μακριά μου είσαι!

Ξεροκάταπια! Και αν είχα πάει ο κόπανος…. με γυναίκες στη ζωή μου!

Ξέρεις, συνέχισε, μιας και ήταν και ψυχίατρος, οι περισσότερες από τις γυναίκες, στο σεχ είναι ανικανοποίητες! Άσχετο τι σας κάνουν να πιστεύεται! Σου μιλάω για ένα 70 τοις εκατό!!

Ορίστε είπα? 7 στις 10 δεν κελαιδανε?

Άμα δεν γνωρίσεις τους χορούς τους, δεν κελαιδανε ποτε! Για αυτό τσιρίζουν!

Μα οι άλλες που πήγα πάντα κελαιδαγαν, διαμαρτυρήθηκα!

Οι άλλες είναι άλλες, μου είπε.

Κατέβασα το κεφάλι, μα σαν καλή ψυχίατρος που ήταν, δέχτηκε να με μάθει να χορεύω!

Ετσι, λοιπον ο Πλάτωνας, για πρώτη φορά έμαθε, τι είναι η Samba, πως γίνετε το Τανγκο, μπλουζ, τα αφρικάνικα κουνήματα και ο χορός της Φωτιάς, μέχρι την αποθέωση του Μπολερο!

Βέβαια, τα μαθήματα κράτησαν καιρό, καθότι μέσα μου σαν έλληνας, είχα και εγώ τις ψευδαισθήσεις μου!

Καλή σας μέρα…αγαπητές κουμπαρούλες!

elpidaΜέλος
13/05/2003, 12:29:07
Αχ βρε Πλατωνάκο, ξέρεις τι χάλασε όλη τη συνταγή?
Μάλλον ο χορός που θα συγκινούσε την καλή σου ψυχίατρο ήταν το Labada ... (άβυσος η ψυχή της γυναίκας) αλλά μάλλον εσύ δεν είχες κιμωλία ...

13/05/2003, 12:46:37
Οτι θελει η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ!!!

Χαλαει ο Πλατωνας.... σε κουμπαρες χατηρι?

Κιμωλια Κιμωλια!!!!

MaraΜέλος
13/05/2003, 13:13:30
Αχ Πλατωνακο μου!!!

Και να ηταν μονο η κιμωλια...θελουμε και παστελ...θελουμε και τεμπερες και ακουαρελες... καθε γυναικα τα χρωματα της, καθε γυναικα το χορο της :)

Με οσες και να εχεις κανει κατι αν δεν αφεθεις στην καθε μια μοναδικα...πιστεψε με αν ειναι ΘΗΛΥΚΟ σε ολα της ΔΕΝ θα κελαιδησει

elpidaΜέλος
13/05/2003, 13:28:02
Αχ αχ αχ ! ειπαμε να ριξουμε έχα χορό και εσείς το γυρίσατε σε ολόκληρη επεικόνηση πίνακα (ούτε σε gallery να ήμουν).
Οσο για την κιμωλία ... έχει να κάνει με το Labada και μόνο. Είναι αξεσουάρ του χορού.