ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
10/04/2014, 23:30:22
quote:

Α και μια διευκρινηση.
Ενας ηγετης δεν ειναι κατ' αναγκην ανωτερος της μαζας που καθοδηγει.
Απλα χρησιμοποιει στο επακρο της δυνατοτητες του, για αυτο και ξεχωριζει-ηγειται.

Σωστότατον.
Εξω από την εκτέλεση των καθηκόντων, είναι ακριβός ίσος και έχει ακριβώς τα ίδια με όλους τους άλλους.
Τουλάχιστον έτσι ισχύει, στην Πολιτεία που ονειρεύομαι εγώ.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

10/04/2014, 23:30:26
Δεν μυγιάζομαι, με κανέναν τρόπο σε διαβεβαιώ απλά θεωρώ ότι ήταν ...bad timing.

Kαι δεν αναφερόμουν σε μένα, αλλά στους υπόλοιπους συνδιαλεγόμενους.

Εγινε ένα άνοιγμα στη συζήτηση.
Αυτό που έγραψες θα μπορούσε να μας πάει...στην αρχή.

Αντί αυτού, θα προτιμούσα να έβλεπα την προσωπική άποψη σου στο όλο θέμα...χωρίς να διαλέγεις πλευρές, σαν Σοφία. Παραπάνω αυτό έκανε και ο Νικόμαχος, για αυτό και τον ευχαρίστησα. Και όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο το έκανε και κιλλουμινάττι.

Περιμένω λοιπόν τη δική σου συνεισφορά αν φυσικά θες να μας δώσεις την άποψη σου.

Σοφία_Μέλος
10/04/2014, 23:37:32
Ιταλε, την αποψη μου την εχω καταθεσει στο...παλιο θεμα του Χ.Ο.
Τωρα βεβαια, αν εννοεις την αποψη μου στην τροπη που εχει παρει το θεμαα, τοτε λυπαμαι.
Εχω προσπαθησει επανειλλημενα να συνδιαλεχθω με τον killuminati. Δεν θα προσπαθησω και εδω για εναν και μονο λογο.

Τωρα κατα ποσο υπαρχει σωστο timing σε ενα γελοιο σχολιο του τυπου " σ' ηγετης μανα μ' ", δεν το γνωριζω.
Ημαρτον το λοιπον. Δεχομαι την...καταδικη μου.

10/04/2014, 23:39:43
Σοφία μην μασάς!

Δεν υπάρχει καμία γελοιότητα.Απλά ο Ιταλός δεν εκτίμησε σωστά το χιούμορ σου.

Δεν πειράζει.Ξέχασέ το.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Σοφία_Μέλος
10/04/2014, 23:49:22
Δεν μασαω, το χαρακτηριζω μονη μου για να καταλαβει τις προθεσεις μου ο ανθρωπος.
Ειρηνη υμιν. Οχι ημιν. Υμιν.
Ελληνιστι i'm out. Peace.

10/04/2014, 23:53:17
Σοφία μόνη σου μυγιάζεσαι. Σεβαστή η... μη τοποθέτηση σου.
Από μένα κανένα πρόβλημα.
Το θέμα δεν θέλω να χαλάσουμε.
Σε προτρέπω να διαβάσεις παλιά "εξεζητημένα" θέματα με Οστρια, αιθεροβάμων allzaro και λοιπά παιδιά να δεις πόσο ωραία διαφωνούσαν σε κάποιες συζητήσεις.

Μου χουν λείψει τέτοιες συζητήσεις και ας ήμουνα μικρός τότε κατά την άποψη μου για να συμμετέχω... Συμμετείχα διαβάζοντας απόψεις. Μια χαρά μου καθότανε.

Δεν ήθελα να σε προσβάλλω το λήγω εδώ.

11/04/2014, 00:16:12
Παρεπιπτόντως τώρα που μου ρθε..

Νικόμαχε το σενάριο σου δεν εξηγεί την ύπαρξη της ζωής στη γη. οι "ιθαγενείς" πως βρέθηκαν εδώ; ποιος τους έφερε; ποιος τους "έφτιαξε";

11/04/2014, 00:19:35
Στην περίπτωση που παρακολουθούμε, "αρχηγός" της προσπάθειας είναι ο Italos.

Αυτήν την προσπάθεια γεφύρωσης την έχουν κάνει αρκετοί.

Όσο διαρκεί η πολύ προσεκτική επιλογή λέξεων, από όλους τους συμμετέχοντες,συνήθως ..επιβιώνει η προσπάθεια.
Όταν κάποια στιγμή πρέπει να φτάσουμε στις παραδοχές,τότε χαλάει η σούπα.

Από όσες προσπάθειες έχω δει ή και έχω συμμετάσχει, θεωρώ ότι η προσπάθεια του Italos είναι η πιο ειλικρινής.

Έχω "παρεξηγηθεί" μαζί του αρκετά παλαιότερα και μου έχει κάνει εντύπωση, ότι το μόνο που θυμάμαι, είναι ότι τα βρήκαμε.
Και μια θετική σκέψη κάθε φορά που βλέπω το nick του, πριν από μια ανάρτηση.Και μετά τη διαβάζω...

Και δεν χρειάζεται να πω ότι δεν είμαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος...

Παρεγηξώ δύσκολα μεν,αλλά συμπαθώ ακόμα πιο δύσκολα.

Προγνωστικά δεν δίνω, για την κατάληξη.

Την ψήφο του μπακάλη την έχει.
Να δούμε τι θα την κάνει..

ΥΣ: Τα παραπάνω ισχύουν περί της προσπάθειας επίτευξης ειρήνης.
Περί ειδικότερων θέσεων, ισχύουν οι τοποθετήσεις του καθενός.Αυτούσιες.

--------------------------------------------

Σοφία,

Μέσα είσαι.

---------------------------------------------

Νικόμαχε,

Καιρό έχουμε να βάλουμε μπυροστοιχήματα...
Δε διψάς καθόλου?

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

11/04/2014, 00:31:15
Για θέμα που έχει τίτλο....: Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος;

ομολογώ ότι δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη,
και εκπλήσσομαι ευχάριστα.

Ιταλέ ένα μεγάλο respect για τις τοποθετήσεις σου σε αυτό το θέμα (και γενικότερα βέβαια).

Σοφάκι welcome back

Νικόμαχε, all time classic το παραδειγμα με το ελικόπτερο και τον Αμαζόνιο, και είναι ένα ρεαλιστικό σενάριο γενικότερα, που όμως προφανώς δεν απαντάει στο αν υπάρχει ή όχι Θεός ή "Θεός" (όπως είπε και ο Ιταλός ήδη) απλώς είτε το πετάει για παραπέρα και το αποφεύγει ντριπλάροντας είτε το γυρνάμε στο παιχνίδι με τις Ρωσικές μπάμπουσκες και ο Θεός του "Θεού" ποιος ήτανε, αν υποθέσουμε ότι και οι ούγκα και οι "Γκρίζοι" είχαν, έχουν ή πρεπει να έχουν έναν άλλο "ανώτερο" Θεό με ό,τι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό.

Κιλι και ΧΟ, αφού ρε μπαγλαμάδες όταν θέλετε και βάλετε κάτω την (ηλεκτρονική) πένα μπορείτε να κάνετε και καμιά κουβέντα της προκοπής,
γιατί επιμένετε να παίζετε το ρόλο του "σπάστη" ???
Προτιμώ-εστω και με τις υπερβολές και τις κορώνες της- την κουβέντα των σελίδων 6 και 7 πχ, παρά κάποιες άλλες δηλώσεις δημοσιεύσεις, που δεν τιμούν ούτε εσάς ούτε το χώρο που υποτίθεται ότι υπερασπίζεστε.

[ΥΓ. Το "μπαγλαμάδες" φιλικά το λέω, δεν εχει την ένοια βρισιάς....]

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

11/04/2014, 00:39:18
Καλώς τον.Πυθαγόρα μας.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

GlorfindelΜέλος
12/05/2003, 23:46:39
ΕΜΕΝΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΜΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΕΙΣ;;;;;

ΕΓΩ ΚΑΤΟΥΡΗΣΑ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ;;;ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;

MaraΜέλος
12/05/2003, 23:54:23
Glortetoie...αποφασισε πλεον...

Πειρατης η μαζι μας?? Γρηγορα ομως...οσο ειμαι ξυπνια και φτιαχνω τα ναυλοσυμφωνα

And I keep on wondering....

13/05/2003, 00:32:34
Άγγελε!!!!..... με συγκινεί η τόση σου αφοσίωση!

Μαρα με σκότωσες με το καμάρι μου! Από πού είσαι βρε θηλυκό? Γονατιστός χαχαχα !!!!

Glorfindel, εκτός ροής! Βάζεις νερά!!!

13/05/2003, 00:39:04
quote:
Καλυτερα γραφειο ταξιδιων παρα συνυκεσιων (πως γραφετε αυτο τωρα!!!)

Συν + Οίκος = Συνοικέσιο ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΑΓΓΛΙΔΑ !
Δηλαδή ένωση δύο οίκων ( σπιτιών κατά την νεοελληνική ) .

Κάτσε και διάβασε μη σε τσακίσω λέμε άντε άντε .

O αναζητών
Apostolos

AlastisΜέλος
13/05/2003, 00:45:53
Δεν θα πω πολλα... ο φιλος drumx13 ομως ειπε...

quote:

μονο λιγες ωρες σας μεινανε κολογαυροι
μονο λιγες ωρες τελος στο κοκκινο παρακρατος μετα κατι κοτεραδες ο πρασινος λαος θα τους στηλει σπιτι...
με το πρασινο μιλι παραμασχαλα....Ασε που οπως ειπε και ο Alastis γλυστραει πολυ.... αυτος ξερει υποθετω.... και δεν θα ποναει....θα τσουζει.... ειδατε τι καλοι ρε που ειναι οι βαζελοι θα βαλουν στου μανολη το μιλι βαζελινη για να μπει καλυτερα .....
Οπως ειπε και ο εγκαθετος κοτερας- η φωνη του κοκκαλη στο τοπικ- Αδερφες και παλικαρια γιναται μαλια- κουβαρια

Συντρoφικα και αγωνιστικα χαιρετησματα στην Darkangel ειναι γεγονος οτι οι Εξυπνοι Ανθρωποι ειναι και βαζελοι και οι ηληθιοι ολυμπιακοι γι αυτο και οι ολυμπιακοι ειναι περισοτεροι

Φιλε βαζελε, σου ειπα οτι ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ...
θελω μονο να ξερω ποσο πονεσε ρε παιδι μου, ΠΟΣΟ ΕΤΣΟΥΞΕ...?

Ramoglou εισαι πρωτος ρε δικε μου...
...ετσι για να ξερουμε ποιος ειναι το ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΛΑΓΟΙΙΙΙΙ...

quote:
( Alastis σου είπα σε βλέπω άσε κάτω το λαγό … και την κότα παιδί μου και την κότα άσε κάτω . Ρεεεε είπαμε όχι σεξουαλικά μίλια και Καρεμπέ α πα πα πα δε ακούς καθόλου ) .

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΒΑΖΕΛΟΙ...

"...δεν ειμαστε καλα, δεν εχουμε μυαλο, ειμαστε αρρωστοι με το ΘΡΥΛΟ το ΘΕΟ"

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ...08-02-1981

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΒΑΖΕΛΟΙ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ... αλλα αμα ειναι να πεθανετε ολοι να δωσουμε το παιχνιδι στην Ξανθη ρε....!!!!!!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...

TO BE CONTINUED...

...open minds are better minds!

13/05/2003, 00:50:14
quote:
Μόλις τρεις φορές την ημέρα??? Να πάω για ψυχολόγο?

Καλά ρε κουνελάκια είσαστε ???

πρέπει να περάσετε και οι δυο… από μύηση αρχαίων γνωστικών χριστιανών!

Πολύ παιχνιδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!
1 φορά……. αλλά διαρκεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Ωρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!! Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Αι καλάάάάά !

Ψίτ παλουκάρι ο ΕΡΩΤΑΣ δεν είναι ψητό στη σούβλα για χόρταση ο ΕΡΩΤΑΣ είναι η τέλεια αρμονική κορύφωση .

Ρε εκτίθεσαι πρόσεχε τι λες θα λακίσουν όλες , σου είπε καμία ότι ψάχνει εκσκαφέα ;;;;;;;;;;;
Αχ αχ τι σε μάθανε εκεί που πήγες !
Έλα στην Ελλάδα και αν είσαι καλό παιδί και δείξεις καλή διαγωγή θα πω στον Εχέμβροτο να σου μάθει τα μυστικά .

Αν πάλι είναι οργανικό το θέμα τις τόσης μεγάλης σου καθυστέρησης μη σε πειράζει θα σε πάμε σε ένα καλό γιατρό και θα βρούμε άκρη

O αναζητών
Apostolos

FotiniΜέλος
13/05/2003, 00:56:11
ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΩ???????????????

13/05/2003, 01:05:37
ΡΟΥΦΑ ΤΟ !!!!!!

ΑΧ ΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΗΘΕΛΑ
ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ !

με λόγια γιατί ο Alastis έβαλε τη φώτο χωρίς λόγια ..

O αναζητών
Apostolos

Edited by - Ramoglou on 13/05/2003 01:07:30

13/05/2003, 01:11:28
Ραμογλου…ελεύθερες είναι βρε,…. κανείς δεν τις κρατάει!

Πάντως βλέπω αλήθεια να σε πιάνει ανχος και για τις σεξουαλικές μου επιδώσεις! Χεχε

Λοιπόν ολυμπιακε μου, άκουσε κάτι!

Εγώ γουστάρω ελαφρύ μαρκάρισμα και παιχνίδι μιας μέρας…. πριν εκείνου!
Έτσι είμαι, ποίηση μέσα έξω! Άμα θέλω να το παρκάρω, και αυτό γίνεται, μιας και οι φιλοσοφοι το κάνουν ότι θέλουν, και όσο θέλουν! ΟΚ?

Και που είσαι! Αν έρθεις στο Άγιον όρος, τουλάχιστον ξέρεις να μαγειρεύεις?

13/05/2003, 01:13:31
Φωτεινή ξέσπασε στους φίλους σου παιδί μου ………

Τι στα κομμάτια κόρη του ουρανού είσαι ;

O αναζητών
Apostolos