- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Άτσα ρε Τσακ Νόρις των forum!!! αχαχαχα
Τι Τσακ Νόρις.. ο Παυλόπουλος ο ίδιος!
Το υπόσχομαί δεν το ξανακάνω! δεν ξανα απαντάω σε ηλίθιο! :)
Καταλαβαίνεις τι σημαίνει για τη διανοητική σου κατάσταση ότι δεν μπορείς να υπερασπιστείς τη θέση που υποστήριξες???
Λοιπόν άσε τον Παυλόπουλο και πιάσε τον Πουλόπουλο (στο ραδιοφωνάκι σου) καθώς θα την κάνεις με ελαφρά και με την ουρά στα σκέλια...
Neeeext είπαμε ρεεεεειιιιι.... (με βλαχο/Χρυσαυγίτικο accent)
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:
Πιάσε τον Macedon τώρα γιατί έμαθα πως λέει διάφορα πίσω απ την πλάτη σου..
Μαρτυριάρη!

macedon
Πάνο πόσες τέτοιες έχεις στο κεφάλι σου?
ξεμπέρδεψέ τες!!![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
"Το Ξανθόν Γένος θα μας σώσει"
http://www.zougla.gr/money/article/i-rosi-sozoun-ke-ton-tourismo-tis-kritis
(...και επίσης μετά την 4-άρα στην Τσεχία, ας ρίξει και καμιά 5-άρα στην Πολωνία, για να μας σώσει ακόμα περισσότερο....
)

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
(...και επίσης μετά την 4-άρα στην Τσεχία, ας ρίξει και καμιά 5-άρα στην Πολωνία, για να μας σώσει ακόμα περισσότερο
Και μετα,με εντολή Πούτιν,να κάτσουν να χάσουν απο εμας,να πάρω κι εγώ 3.755 ευρουλάκια,αν και σήμερα το ολανδία-Δανία έρθει γκόλ-γκόλ!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
μα είμαστε σοβαροί???![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Εμείς οι άλλοι που είμαστε ορθόδοξοι χριστιανοί συμφωνούμε μαζί σου Theiafistakas.

macedon
quote:
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ παιδιά είναι ότι αντί να μιλάτε σοβαρά γελοιοποιείτε το φόρουμ και ειρωνεύεστε ο ένας τον άλλον..
Γιατί αυτό ξέρουν να κάνουν. Αυτά τους διδάξανε στα ανθελληνικά πανεπιστήμια, αυτά πιστεύουνε, αυτά λένε, ειρωνεύοντας φυσικά οτιδήποτε άλλο, μιας και έχουνε πάθει υπερ-πλύση εγκεφάλου.
Αν τους πεις και τίποτα θα σου παραθέσουνε 980739864 πηγές από τα ανθρωπάκια που διαστρέβλωσαν την ιστορία για τους δικούς τους λόγους. Πως λέει το ρητό: δεν υπάρχω, δεν υπάρχει, άρα κάνω καλά την δουλειά μου, όπως βέβαια κάνουν καλά την δουλειά τους όλα αυτά τα ανθρωπάκια και κατά συνέπεια οι μαθητές αυτών αφού πρώτα έχουν πάθει την υπερ-πλύση...
8 Μαίου, Μέρα μεσημέρι σαν να έσβησε κάποιος τα φώτα και σκοτείνιασε η Τουρκία και όλοι μαζί με μια φωνή, ο εκ πενίας βασιλεύς...