ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΚΡΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Η ΚΡΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Marina Mare69 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
26/02/2006, 21:15:03
quote:

Συνέχισε τότε να…….«πολεμάς» (!), και όταν βρεθείς στην ζώνη της ΓΝΩΣΗΣ και όχι της θρησκευτικής ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, τότε θα καταλάβεις πως «πόλεμο» οφείλουμε σε οποιαδήποτε ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ μας προσφέρει ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ και όχι στην αμφισβήτηση της.

Αερολογείς για ακόμη μια φορά.

quote:

Τότε φρόντισε να μην «εκλογικεύεις» τις βλακείες που εκτοξεύουνε, και προπάντων να μην υποδύεσαι τον παρένθετο λόγο που θα μας «εξηγήσει» τα….βαθύτερα αίτια παρόμοιων συμπεριφορών!

Τι σε κάνει να πιστεύεις αγαπητέ πως έχω την παραμικρή διάθεση να σε βοηθήσω στην αναχαίτηση οποιασδήποτε επίθεσης ενάντια στις μισαλλόδοξες ύβρεις και βλασφημείες που επιχειρείς; ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ δεν έχω να σε υπερασπιστώ. Το ΚΑΤΑΧΑΙΡΟΜΑΙ που σου τα ψέλνουν.

quote:

Σου έχω πει και παλαιότερα ότι δεν «γράφεις» μες τις δήθεν ατάκες σου. Σκέψου κάτι εξυπνότερο βρε καημένε…..

Οι απαντήσεις σου είναι εντελώς για γέλια. Θα σε παρακαλέσω να μην απαντάς όταν δεν έχεις κάτι ουσιώδες να πεις. Ίσως έτσι να σωπάσεις εντελώς για να ησυχάσει το κεφάλι μας.

quote:

Συνέχιζε εσύ και οι ΟΜΟΣΤΑΥΛΟΙ σου να γράφετε τα όποια επιχειρήματα σας, και να’σαι σίγουρος πως εάν και όταν έχεις/έχετε δίκαιο θα φανεί. Άδικα επομένως μην αυτοεπαινείσαι, διότι κάτι τέτοιο η αφεντιά σου για παράδειγμα ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.

Σε ευχαριστώ ιδιαίτερα για τα καλά σου λόγια, έτσι για να ξέρουμε όλοι το ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΣΧΡΟΣ και ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ.

quote:

Σου έχω επισημάνει πολλές φορές ότι ως μηχανικός μπορεί να έχεις να πεις κάτι, ως συμβολή εδώ μέσα όμως δεν έχεις καταφέρει να βελτιωθείς.

Οι κρίσεις σου με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Προπαγανδίζεις απλά και μόνο για να έχεις κάτι να πεις.
Το επάγγελμά μου δεν έχει την παραμικρή σχέση με την θεματολογία των forums αυτών. Απορώ για τον συνειρμό σου.

quote:
Κακομοίρη.

Σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό επαυξημένο.

quote:
Εάν φαντάζεσαι ότι οι γραφικοί υπερ-χριστιανοί που εμφανίζονται για να αφήσουν την θρησκοληψία τους και την λύσσα που τους πιάνει αποτελούν «ποιοτικό κριτήριο», τότε (και πάλι..) οικτρά γελιέσαι.

Το ότι στηρίζεις την όλη σου σκέψη στο "ΕΑΝ" αυτό είναι μια πρόοδος.
Αν άφηνες επιτέλους το μυαλό σου να σκεφτεί ανεξάρτητα από το ΜΙΣΟΣ που σε διακατέχει, τότε θα έβλεπες ξεκάθαρα πως τέτοιες επιθέσεις - κομήτες τις θεωρώ TROLLING.
Αλλά βέβαια, ότι και να πω, ακόμα και αν καταδικάζει τις επιθέσεις εναντίον σου, εσύ θα το εκλάβεις ως επίθεση.

quote:
Είναι απλώς και μόνο η επιβεβαίωση για ΤΟ ΧΑΛΙ και την ΤΡΙΚΥΜΙΑ που επικρατεί στο κεφάλι τους, καθώς και ένα ζωντανό παράδειγμα για το πόσο χαμηλά μπορεί κάποιος να κυλίσει άπαξ και ποτιστεί με τα εσχατολογικά και άλλα Σχολαστικά ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ του κάθε γυρολόγου.

Να μαντέψω; Δεν κοιμήθηκες καλά την νύχτα; Ή ο καφές παραήταν πικρός; Όπως και να έχει, ξανάρχισες την ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ.

quote:
Καλό κάνουνε λοιπόν και υπενθυμίζουνε σε όλους το πόσο «διαμορφώνει» η…ευλαβική συμμετοχή τους στα Θεία δικαιώματα….

Εγώ θα πρότεινα μια πιο ρεαλιστική αντιμετώπιση: θες βρίσιμο για τον τρόπο που γράφεις και προθυμοποιούνται.

quote:

WWalker:
«Την άλλη φορά μου έλεγες πως είμαι ορθόδοξος ζηλωτής που προσπαθεί να σε φιμώσει.»

Και ισχύει.

ΟΚ, ότι πεις!

quote:
Πολύ θα το ήθελες φίλτατε, αλλά λυπάμαι δεν θα σου/σας κάνω την χάρη. Η παρουσία σου είναι σαν αυτή των Ταυροαββάδων του σκοτεινού βυζαντίου, και όχι ενός εμπνευσμένου χριστιανού βλέπεις.

Και το χειρότερο: φαίνεται και μη αναστρέψιμη….

Θα επιχειρούσα να χαρακτηρίσω την δικιά σου κατάσταση, δυστυχώς έχεις τυφλωθεί τόσο πολύ από την θρησκευτική διαμάχη και την μισαλλοδοξία που σε διακατέχει που όλα τα βλέπεις σαν επίθεση λόγω των θρησκευτικών σου πεποιθήσεων. Η κατάστασή σου δεν έχει προηγούμενο.

----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

26/02/2006, 21:16:58
quote:
Αγαπητέ μου φίλε WWalker εάν προβάλεις ώς πρότυπα συμπριφοράς αυτού του είδους τα ελεεινά και τρισάλθια υποκείμενα λυπάμαι και εκ' μέρους του δικού σου λογαριασμού διότι σε είχα σε μιά σχετική εκτίμηση. Άν επιδιώκεις συναγωνισμό σε ποιηματάκια άν υπάρχει προπαντώς ορθή χρήση της Ελληνικής γλώσσας δέν μπορείς να διανοηθείς ποιηματάκια που είναι δυνατόν να γεννηθούν. Οι εν λόγω τύποι - κομήτες τους οποίους εσύ φέρνεις ως υπόδειγμα είναι στην κυριολεξία εκτός τόπου και χρόνου, στον κόσμο τους. Όχι μόνο δέν πρόσφεραν το παραμικρό επιχείρημα αλλά έδειξαν και το άθλιο επίπεδο που είναι δυνατόν να φτάσει ένας φανατισμένος χριστιανός προσφέροντας ύβρεις και μονάχα ύβρεις. Όποιος έχει το δίκαιο με το μέρος του είναι αδιανόητο να χρησιμοποιεί τέτοιου είδους μεθόδους προκειμένου να το εκφράσει.

Μην βιάζεσαι να κρίνεις με βάση την προπαγάνδα του Schwabe Μηδενιστή.
Ήδη έσπευσα να τους χαρακτηρίσω trolls του χειρίστου είδους, και πολλάκις έχω καταδικάσει τέτοιες ακρότητες στο παρελθόν.

Για του λόγου το αληθές, μόνο στο συγκεκριμένο θέμα:

quote:
Εσύ γιατί δεν φροντίζεις επιτέλους να αλλάξεις την νοοτροπία που σε διακατέχει στο συγκεκριμένο forum ώστε να σταματήσει όλος ο κόσμος να γυρίζει γύρω από τον εαυτό σου και τα trolls που σκάνε κάθε τρεις και λίγο για να σου την πούνε; Δεν το καταλαβαίνεις ότι ενοχλεί αυτή η κατάσταση;

quote:
Πριν καταδικάσουμε τον φίλο PAPATREXAS και τον κάθε φίλο που καταφεύγει σε τέτοια μέσα για να προβάλει την κατάσταση/κατάντια του συγκεκριμένου μέλους (Schwabe) ας αναλογιστούμε τα ερεθίσματα τα οποία δέχθηκε για να προβεί σε τέτοια απάντηση.

Απλώς θεωρώ ότι ο ίδιος προκαλλεί αυτές τις εκρήξεις με την συμπεριφορά που υιοθετεί. Η σχέση αιτίου-αποτελέσματος ισχύει στις κοινωνικές σχέσεις όσο πουθενά αλλού. Δεν γίνεται αλλιώς, κάτι κάνει και ακολουθούν τέτοιες συμπεριφορές.
Τώρα τι να πείσετε; Ότι τον βρίζουν άδικα, ή ότι απλώς περάσαν τα στρουμφάκια κι είπαν να βρίσουν τον τύπο με το γερμανικό όνομα γιατί του το κρατάνε από το '40;

----------------------

Edited by - WWalker on 26/02/2006 21:19:12

Edited by - WWalker on 26/02/2006 21:40:10

26/02/2006, 21:29:31
quote:
βρε WWalker θα μας τρελανεις
απο την μια χτυπιεσαι οτι ο Schwabe προσβαλει τα πιστευω σου
οτι αυτα που γραφει ειναι για γελια και οτι δεν αξιζει να ασχολειτε κανεις μαζι του

και απο την αλλη προσπαθεις να απαντησεις σε αυτα που δεν αξιζουν απαντηση και δεν καταφερνεις να πεις τιποτα

Αυτό πάλι από που προέκυψε ρε Γηγενή; Ξέρεις πόσο καιρό έχω να ασχοληθώ με την αρλουμπολογία του Schwabe? Τον έχω ξεγράψει εδώ και μήνες από διάλογο. Απλώς του τα χώνω να σταματήσω να μπουρδολογεί μπας και ηρεμήσουμε.

quote:
χτυπιεσε οτι εισαι ανοιχτος σε ολες τις αποψεις
αλλα αυτο που μας λες ειναι οτι ολοι ειναι λαθος αν δεν πιστευουν στην μια ορθοδοξη αποστολικη ελληνικη εκλησσια

????????
ε?
Τι είπα λέει;

quote:
ζητας απο τους διαχειριστες να διωξουν τον Schwabe γιατι προσβαλει τα πιστευω σου

Όχι ζητάω να τον διώξουν γιατί διαρκώς πετάγεται σε άσχετα θέματα, πετάει μια αρλουμπίτσα, του απαντάει ένας, μετά ξεπατώνει αυτόν τον έναν, βρίζονται για τα καλά, και μετά αναρωτιώμαστε γιατί όλα τα θέματα είναι ακριβώς τα ίδια.

quote:
και εγω με την σειρα μου ζηταω μετα τον Schwabe να διωξουν εσενα γιατι με αυτα που γραφεις προσβαλεις τα πιστευω μου
και μετα θα διωξουν εμενα γιατι με αυτα που γραφω προσβαλω τον χ
και μετα θα διωξουν τον χ γιατι με αυτα που γραφει προσβαλει την ψ και στο τελος θα μεινουν οι διαχειριστες μονοι τους και θα αρχισουν να διωχνουν ο ενας τον αλλον γιατι ο ενας θα προσβαλει τα πιστευω του αλλου

Καλά, ναι, αυτή είναι λογική τρυπάνι. Δεν είπα τέτοιο πράγμα.

quote:
στο εχω ξανα πει αν καποιος γραφει κατι με επιχειρηματα τοτε θα του απαντησεις με ιδιο τροπο
αν δεν εχεις επιχειρηματα τοτε κατι δεν παει καλα

αν παλι εχεις επιχειρηματα αλλα το μελος δεν βαζει μυαλο τοτε
συνεχησε να γραφεις τα επιχειρηματα σου και τα αλλα μελη θα κρινουν ποιος εχει δικιο

Δεν είναι και τόσο εύκολο να αγνοείς τον άλλο όταν γράφεις κάτι και μετά στο καταντάει οίκο ανοχής κάνοντας quote (ή τέλος πάντων όπως θες το λες αυτό με τα εισαγωγικά...) κάθε μικρή τελεία και κόμμα, αποκόπτοντας ακριβώς το νόημα στο οποίο δίνεις έμφαση μόνο και μόνο για να σου σπάσει τα νεύρα.
Εδώ θυμάμαι σε ένα θέμα συνομιλούσα με ένα μέλος με το όνομα ΣΤΡΑΒΩΝ, και μόνο επειδή έγραψα μια φράση πετάχτηκε χωρίς καν να διαβάσει τι έχει γραφτεί προηγουμένως, και όταν του επεσήμανα ότι άλλο εννοεί ο ΣΤΡΑΒΩΝ, μου απάντησε: "Δεν με νοιάζει ΦΙΛΤΑΤΕ τι πιστεύει ο ΣΤΡΑΒΩΝ. Ο ΣΤΡΑΒΩΝ ήταν ένας ΓΕΩΓΡΑΦΟΣ του 1ου αιώνα, τι ΣΧΕΣΗ έχει με το θέμα μας;".
Για τέτοια κατάσταση ασυδοσίας μιλάμε.

quote:
οι υστεριες και οι επικλησεις το μονο που κανουν ειναι να σε κατατασουν στους γραφικους

Υστερικός ως τώρα υπήρξε μόνο ο κύριος με τις προσβολές του περί <<ομόσταβλων>> και άλλων τέτοιων που σκοπό έχουν να με προκαλέσουν να τον σκυλοβρίσω και γω για να βρει πάτημα μετά η Αμαλία να αρχίσει να κλειδώνει.
Οργανωμένη η δουλειά βλέπεις.

----------------------

26/02/2006, 22:16:01
WWalker:
«Αερολογείς για ακόμη μια φορά.»

Ναι, ναι, φυσικά, πως αλλιώς μεγάλε και τρανέ….Περιπατητή………

WWalker:
«Το ΚΑΤΑΧΑΙΡΟΜΑΙ που σου τα ψέλνουν.»

Άντε!! Το καταχαίρεσαι που βρίζουν κάτι γραφικοί?? Ε, αυτό πια….δεν θα μπορούσα να το φανταστώ βρε Περιπατητή!!!!

WWalker:
«Το επάγγελμά μου δεν έχει την παραμικρή σχέση με την θεματολογία των forums αυτών. Απορώ για τον συνειρμό σου.»

Το κακό δεν είναι ότι δεν έχει το επάγγελμα σου κάτι σχετικό με την θεματολογία, αλλά ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ.

Εκτός από την υπεράσπιση των κλώνων….

WWalker:
«Εγώ θα πρότεινα μια πιο ρεαλιστική αντιμετώπιση: θες βρίσιμο για τον τρόπο που γράφεις και προθυμοποιούνται.»

Χαίρομαι για ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ που μας κάνεις. Η άποψη σου είναι ότι με ΒΡΙΣΙΜΟ απαντά κανείς στα όσα δεν μπορεί αλλιώς να αντικρούσει.

Αλήθεια, κάπως έτσι πορεύεσαι και στις υπόλοιπες εκφάνσεις της ζωής σου?

Αναρωτιέμαι, τι είδους «χριστιανικό παράδειγμα» θέλετε να αποτελείτε όλοι εσείς οι αυτόκλητοι υπερασπιστές του Θείου τελικά. Και μέσα σε όλα αυτά φίλτατε, χαίρομαι πραγματικά για την παρουσία σου, διότι απλά δικαιώνομαι.

Η θρησκοληψία και ο δογματισμός των οπαδών του «Θείου c(l)opyright» οδηγούν σε ΚΑΚΟΤΗΤΑ, δεισιδαιμονία και μονόχνοτες παρουσίες. Άλλοτε βγάζουνε κανένα πανό «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ» και άλλοτε περιοδεύουνε στο διαδίκτυο.

Συνέχισε, δεν έχουμε πάντοτε τέτοιες ευκαιρίες.

26/02/2006, 22:34:13
quote:
WWalker:
«Αερολογείς για ακόμη μια φορά.»

Ναι, ναι, φυσικά, πως αλλιώς μεγάλε και τρανέ….Περιπατητή………

WWalker:
«Το ΚΑΤΑΧΑΙΡΟΜΑΙ που σου τα ψέλνουν.»

Άντε!! Το καταχαίρεσαι που βρίζουν κάτι γραφικοί?? Ε, αυτό πια….δεν θα μπορούσα να το φανταστώ βρε Περιπατητή!!!!

WWalker:
«Το επάγγελμά μου δεν έχει την παραμικρή σχέση με την θεματολογία των forums αυτών. Απορώ για τον συνειρμό σου.»

Το κακό δεν είναι ότι δεν έχει το επάγγελμα σου κάτι σχετικό με την θεματολογία, αλλά ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ.

Να'σαι καλά ρε Schwabe με έκανες και γέλασα!

quote:
Εκτός από την υπεράσπιση των κλώνων….

Αν πρόσεξες, χαρακτήρισα τους κλώνους ως trolls, παίρνοντας επικριτική στάση απέναντί τους. Αλλά *που*...

quote:

Χαίρομαι για ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ που μας κάνεις. Η άποψη σου είναι ότι με ΒΡΙΣΙΜΟ απαντά κανείς στα όσα δεν μπορεί αλλιώς να αντικρούσει.

Είμαι σαφής: για να σε βρίζουν θες βρίσιμο, αλλιώς δεν γίνεται. Φαινόμενο που επαναλαμβάνεται με τέτοια συχνότητα αποκλείεται να είναι τυχαίο. Γίνεσαι δέκτης ακριβώς της συμπεριφοράς που επιδεικνύεις.

quote:
Αλήθεια, κάπως έτσι πορεύεσαι και στις υπόλοιπες εκφάνσεις της ζωής σου?

Στις υπόλοιπες εκφάνσεις της ζωής μου δεν υπάρχουν trolls σαν την αφεντιά σου να μου σπάνε τα νεύρα. Αν υπάρξουν απλώς τους κόβω τον αέρα από νωρίς και πάνε σπίτια τους μέχρι να καταλάβουν τι εστί βερύκοκο.

quote:
Αναρωτιέμαι, τι είδους «χριστιανικό παράδειγμα» θέλετε να αποτελείτε όλοι εσείς οι αυτόκλητοι υπερασπιστές του Θείου τελικά. Και μέσα σε όλα αυτά φίλτατε, χαίρομαι πραγματικά για την παρουσία σου, διότι απλά δικαιώνομαι.

Η θρησκοληψία και ο δογματισμός των οπαδών του «Θείου c(l)opyright» οδηγούν σε ΚΑΚΟΤΗΤΑ, δεισιδαιμονία και μονόχνοτες παρουσίες. Άλλοτε βγάζουνε κανένα πανό «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ» και άλλοτε περιοδεύουνε στο διαδίκτυο.

Καλά.
Έχεις γίνει ο περίγελος του forum, μπαίνει ο κάθε n00bάς και σε σκυλοβρίζει, και μετά σου φταίνει οι θρησκείες και τα δόγματα.

----------------------

Edited by - WWalker on 26/02/2006 22:55:00

26/02/2006, 22:59:35
Schwabe γιατί δεν το καταλαβαίνεις αυτό που σου λέω;
Απλά είναι το πράγματα. Έρχονται και σε βρίζουν άσχετοι, μια-δυο-τρεις, σε τελική ανάλυση έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο, άρα όχι τυχαίο.
Για να σε βρίζουν, κάτι κάνεις και το προκαλείς. Άσχετα από το αν το θες και το προκαλείς, κάτι υπάρχει σε αυτά που λες που τους προκαλεί για να σε βρίσουνε.
Πως το λένε: σχέση αίτιο-αποτέλεσμα είναι. Δεν γίνεται αποτέλεσμα χωρίς αίτιο, σκέψου λοιπόν τι κάνεις λάθος και υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα.

Και μην πεις πως φταίνε παλι οι θρησκείες και τα δόγματα, γιατί είσαι ο μόνος που τρώει το βρίσιμο της ζωής του στο forum, την στιγμή που η παράταξη στην οποία ανήκεις είναι πολυπληθής και υπάρχουν μέλη που κάνουν πολύ πιο σκληρό έργο από εσένα.

----------------------

27/02/2006, 01:11:25
WWalker:
«Είμαι σαφής: για να σε βρίζουν θες βρίσιμο, αλλιώς δεν γίνεται. Φαινόμενο που επαναλαμβάνεται με τέτοια συχνότητα αποκλείεται να είναι τυχαίο.»

Είσαι σαφέστατος: η θρησκευτική μισαλλοδοξία πάντα βρίσκει συνοδοιπόρους και ομοϊδεάτες…..

WWalker:
«Αν υπάρξουν απλώς τους κόβω τον αέρα από νωρίς και πάνε σπίτια τους μέχρι να καταλάβουν τι εστί βερύκοκο.»

Σιγά, σιγά ρε μεγάλε, κόψε κάτι γιατί…..σε λίγο θα βγάλεις κανένα ΔΙΑΤΑΓΜΑ!!!

WWalker:
«Έχεις γίνει ο περίγελος του forum, μπαίνει ο κάθε n00bάς και σε σκυλοβρίζει, και μετά σου φταίνει οι θρησκείες και τα δόγματα.»

Ότι πεις μεγάλε, ότι πεις!

Μπροστά εσύ, και από πίσω όλοι οι ζήσηδες και όποιο ακόμα μας έρθουνε!!

WWalker:
«Απλά είναι το πράγματα. Έρχονται και σε βρίζουν άσχετοι, μια-δυο-τρεις, σε τελική ανάλυση έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο, άρα όχι τυχαίο.»

Καλά, πόσο μεγάλο ζόρι τραβάς βρε άνθρωπε μου πια?? Μόλις πριν λίγο, είπες ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ! Τζάμπα μην ιδρώνεις, όσο και να ζοριστείς, τόσο εσύ όσο και οι ομοϊδεάτες σου κλώνοι, ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ. Απλά δείχνετε τον «χριστιανικό» σας χαρακτήρα….

WWalker:
«Και μην πεις πως φταίνε παλι οι θρησκείες και τα δόγματα, γιατί είσαι ο μόνος που τρώει το βρίσιμο της ζωής του στο forum, την στιγμή που η παράταξη στην οποία ανήκεις είναι πολυπληθής και υπάρχουν μέλη που κάνουν πολύ πιο σκληρό έργο από εσένα.»

Κοίτα να δεις, δεν με ενδιαφέρει η άποψη σου, αλλά ούτε και οι κραυγές ορισμένων λίγων κομητών που εμφανίζονται σε 2 ή 10 μηνύματα. Είναι γελοίο και ως θέμα συζήτησης. Εάν είχαν μυαλό, τότε θα είχαν να πούνε και κάτι περισσότερο από την όποια κατίνα της γειτονιάς.

Επίσης, δεν με ενδιαφέρουνε οι κραυγές σου διότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΣΑΙ. Με λίγα λόγια, είσαι άσχετος.

Οπότε, άδικα μην κουράζεσαι. Δεν αποτελείς μέτρο και πήχη σύγκρισης.

MozΜέλος
27/02/2006, 03:11:47
.
lancelotΜέλος
27/02/2006, 05:32:34
Κανω εξισου προταση να ενεργοποιηθει μια νεα λειτουργια στο φορουμ.. το ignore.Παρακαλω τους διαχειριστες να την ενεργοποιησουν.Δεν ανεχομαστε να βλεπουμε τις σαβουρες που πεταει ο Schwabe.Αφου δεν τον κανετε ban και τον προστατευετε λανθασμενα τουλαχιστον δωστε μας το δικαιωμα του ignore.