ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σολομωνική - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Σολομωνική - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

WindWalker40 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
20/08/2005, 18:36:26
22, που είδες την ανάμειξη της Σολομωνικής σε όλο αυτό...?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

morpheausΜέλος
20/08/2005, 19:11:40
Καλησπέρα σε όλους,
διάβασα όλο το φόρουμ απο την αρχή μέχρι το τέλος και μπορω να πώ πως στην αρχή δεν ήμουν μόνος ήμουν με ένα φίλο και εκείνος μου πρότεινε να μπούμε εδω,
Εγω δεν ήξερα κάν τι είναι η Σολομωνική μεχρι που μου είπαι ο φίλος μου,
Είχαι ενα φίλο ο οποίος είχαι το βιβλίο, (οχι το αυθεντικό) και έλεγε μέσα μία ας το πούμε προσευχή στους δαίμονες στην οποία κάθεσαι μπροστα σε ένα καθρεύτη με την πλάτη σου γυρισμένη σε αυτον και έχεις αναμένα 3 κεριά μπροστά στον καθρεύτη και διαβάζεις τα λόγια, αν προλάβεις και γυρίσεις θα δείς ένα χέρι στον καθρεύτη οπου θα γράφει την ημερομηνία που θα παιθάνεις αν όμως δεν προλάβεις να γυρίσεις θα πεθάνεις εκείνη την στιγμή.
Δεν ξέρω πάντως εγω ανατρίχιασα μόλις μου το είπαι,
Εγω μια φορα το βιβλίο θα το πάρω οχι απαραίτητα για να χρησιμοποιήσω κάποια μαγεία αλλα γιατι θέλω να δω τι λέει μέσα,

Θέλω να δόσω μια συμβουλή σε όποιον θέλει να αγοράσει το βιβλίο,
δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε την μαγεία που αναφέρει,
λέγεται πως ο Σ. χρησιμοποιούσε και την λευκή και την μαύρη μαγεία αλλα την χρησιμοποιούσε για κάποιον σκοπο δεν την χρησιμοποιούσε ουτε για να κάνει επίδειξη ούτε για να μαζέψει πεντε έξι φίλους στο σπίτι να καλέσουν κάποιο πνεύμα για να δούν τι θα γίνει, με αυτά θέλω να πώ πως αν δεν υπάρχει κάποιος λόγος και δεν γνωρίζεται και την λευκή και την μαύρη μαγεία τοτε καλό θα ήταν να μην επιχηρίσεται τίποτα για το δικό σας καλό,
Αυτά είχα να πω συγνώμη αν έγινα κουραστικός
παντα φιλικά

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντοσ και οδηγός του μέλοντος

stratis79Μέλος
21/08/2005, 00:43:20
Incubus δεν αποκλείω τίποτα, το γεγονός όμως ότι συνέβη λίγο μετά το βράδυ εκείνο δε σε βάζει σε υποψία; Ίσως ο οδηγός να έκανε λάθος ίσως όχι. Θα κοιτάξω αν μπορώ να μάθω τις συνθήκες του τροχαίου. Έτσι που είναι η οδήγηση σήμερα. Αν ρωτάς τη δική μου γνώμη πιστεύω ότι σχετίζεται άλλο όμως η γνώμη του καθένα μας κι άλλο η πραγματικότητα, μπορεί να ταυτίζονται μπορεί και όχι. Μη ξεχνάς ότι η μια κοπέλα κατέληξε σε κλινική και δεν υπήρχε ιστορικό τέτοιο στην οικογένειά της αλλά ούτε κι η ίδια έχει ποτέ προβλήματα τέτοιας φύσεως. Ξέρεις εμένα όταν μου είπαν την ιστορία μου έμειναν 2 πράγματα, η τρομάρα που πήραν τη νύχτα εκείνη-και θα προσπαθήσω να μάθω περισσότερα - και κυρίως το ότι 5 νέα παιδιά είτε έτσι είτε αλλιώς έχασαν τη ζωή τους. Νέα παιδιά χάνονται διαρκώς.
21/08/2005, 01:55:33
quote:
Incubus δεν αποκλείω τίποτα, το γεγονός όμως ότι συνέβη λίγο μετά το βράδυ εκείνο δε σε βάζει σε υποψία; Ίσως ο οδηγός να έκανε λάθος ίσως όχι. Θα κοιτάξω αν μπορώ να μάθω τις συνθήκες του τροχαίου.

Μου λέει οτι δεν πρόσεχαν κι ήταν επηρρεασμένοι από το παιχνίδι που έκαναν.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

stratis79Μέλος
21/08/2005, 02:05:29
διόλου απίθανο ή αν θες μπορεί και να το συζητούσαν εκείνη την ώρα, να τρόμαξαν πάλι όλοι και βασικά ο οδηγός και τα υπόλοιπα είναι γνωστά.
xeiramΜέλος
21/08/2005, 06:50:51
ΣΟΛΟΜΩΝΤΑΣ Ή SCHELOMO=ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ

ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΔΑΥΙΔ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΗΤΑΝ ΥΙΟΣ ΜΕ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΝ ΒΗΡΣΑΒΕΕ.

ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο «ΠΡΟΦΗΤΗΣ» ΝΑΘΑΝ.
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ «ΜΟΡΦΩΣΕ»ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕ ΣΕ JEDIDJA= ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΤΟΥ ΙΑΒΕ.

ΖΩΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙΟΥ.

«ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ» ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙKΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΙΩΑΒ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΑΒΙΑΘΑΡ.

ΕΤΣΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΡΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΧΕΙΡΑΜ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΓΑΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ 183.000 ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ 7,5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΜΩΡΙΑ ΤΟΝ «ΝΑΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΑΒΕ.»

ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΜΩΣ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΕΤΑΜΕΛΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΤΥΧΩΝ ΛΕΓΕΤΕ.

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3.000 ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ 5.000 ΩΔΕΣ. ΚΑΙ ΛΟΓΟΙ ΦΥΣΙΚΟΪΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΓΡΑΦΗ 4 ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΚΑΙ Η ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΗΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΟΠΩΣ «ΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙΟΝ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΩΝΥΜΕΣ ΩΔΕΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΙΩΣΗΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΚΙΣΜΩΝ.

ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΣΩΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ ΟΠΟΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΒΙΒΛΙΟΝ ΙΑΜΑΤΩΝ ΠΑΘΟΥΣ ΠΑΝΤΟΣ»

ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΔΙΑΘΗΚΗ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΥΙΟΥ ΔΑΥΙΔ» ΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΟΛΟΜΩΝΤΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΚΟΜΙΣΕ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΗΧΑΗΛ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΝΤΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ.
ΛΕΓΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΕΙΧΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΕΤΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΛΥΦΗ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΛΦΑ.

ΟΙ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΓΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ , ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΩΝ Ή ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΒΙΒΛΙΑ.

ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΚΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΚΙΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ .
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΕΙΡΑΣ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΤΗΣΕΙΣ.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΩΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΔΑΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΑΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΟΥΝ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ «ΜΕΓΑΛΟΥΣ», ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΈΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ.

ΠΡΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΝΙΑΤΩΝ ΚΡΥΒΕΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ «ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ» ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ C ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΙΧΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ…

ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ!

ΦΙΛΙΚΑ…

midnightΝέο Μέλος
03/11/2005, 23:09:27
kalispera eimai neo melos kai diabaza edo kai peripoy ena xrono ta post sas katarxas epidei de exo poly xrono ayth th stigmh sygnomh kiolas tha po liga logia...ola oso kai an sas fenetai paralogo de einai apithana dioti k' ego ta idia pisteba pio pitsirikas ospoy ta da ola me mia poly prosopikh empiria k' tpt de einai tixeo me oso afora solomonikh alla kai vampir kai alla poy tha sas po ayrio poy tha exo time os tote byez...
04/11/2005, 13:55:48
Αγαπητέ midnight αρχικά να σε καλωσορίσω και να σου ευχηθώ καλούς και δημιουργικούς διαλόγους.

Θα σε παρακαλούσα να γράφεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ που είναι ευανάγνωστα απ'όλους

Ευχαριστώ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
midnightΝέο Μέλος
04/11/2005, 22:01:15
Ok απο δω και περα θα γραφω ελληνικα...καταρχην θα θελα να μου πεις τι σχεση εχεις με τη σολομονικη???Για να καταλαβω ποσα πραματα ξερεις πανω σε αυτο το θεμα και αν θα καταλαβεις αυτα τα σκηνικα και τους με τους οποιους θα σου μιλαω..μη φοβιθεις με τη παρτη μου δε ειμαι κανενας σατανιστης απλος εχο ασχολιθει με αυτα τα θεματα σα μικρος που ειμουν..αλλα τα ξεκοψα ολα μετα απο καπια πραματα που ειδα..C:Documents and SettingsHotkillaMy Documents
08/11/2005, 17:06:23
quote:

Ok απο δω και περα θα γραφω ελληνικα...καταρχην θα θελα να μου πεις τι σχεση εχεις με τη σολομονικη???Για να καταλαβω ποσα πραματα ξερεις πανω σε αυτο το θεμα και αν θα καταλαβεις αυτα τα σκηνικα και τους με τους οποιους θα σου μιλαω..μη φοβιθεις με τη παρτη μου δε ειμαι κανενας σατανιστης απλος εχο ασχολιθει με αυτα τα θεματα σα μικρος που ειμουν..αλλα τα ξεκοψα ολα μετα απο καπια πραματα που ειδα..C:Documents and SettingsHotkillaMy Documents

Δε φοβάμαι καλέ μου, δεν πιστεύω άλλοστε στην ύπαρξη του Σατανά σαν οντότητα.

Εχω διαβάσει το βιβλίο. Θα σου επιστούσα την προσοχή σε ότι γράψεις ακολούθως να μην είναι του στυλ "επικλήσεις..." γιατί δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις ηλικίες που μας διαβάζουν και πάντα θα υπάρχουν πυροβολημένα πιτσιρίκια που διαβάζουν τη Σολομωνική ως τσελεμεντέ και νομίζουν ότι με έναν κύκλο και μια πεντάλφα μπορούν να γίνουν μάγοι και τελικά να την ψωνίσουν.

Γιατί όταν δεν ξέρεις τί κουμπί πατάς πάντα κινδυνεύεις να εμφανιστεί η χοντρή -κατά του "πατάω ένα κουμπι και βγαίνει μια χοντρή-.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
PupurunΝέο Μέλος
25/09/2005, 21:13:59
Πριν από καιρό, στην γνωστή εκπομπή του Χαρδαβελα με θέμα τους εξορκισμούς, ο πατέρας Μεταλληνός ανέφερε για μία και μοναδική περίπτωση αποτυχημένου εξορκισμού μίας κοπέλας, παραδεχόμενη από τη πλευρά της Ορθ. Ελλ.Εκκλησίας. Η περίπτωση αυτή ήταν χρόνεια και πολλοί κληρικοί προσπάθησαν μάταια να "εξάγουν" το κακό πνεύμα το οποίο ανάγκαζε τακτικά ένα έφηβο κορίτσι"να μιλά με την ένταση ομιλίας 100 αντρών" σε πολλές ξένες γλώσσες...Μήπως γνωρίζει κανείς κατι περισσότερο?
angiΜέλος
25/09/2005, 22:06:48
Εχω ζησει κι εγω τετοια περιπτωση, αλλα μην ξεχναμε οτι οι αντιπροσωποι της Εκκλησιας προσπαθουν να το εκμεταλλευτουν. Η κοπελα ειχε σοβαρα ψυχολογικα προβληματα (πολυ σοβαρα).
Και να φανταστεις οτι μου ετυχε η περιπτωση σε χριστιανικη κατασκηνωση!!!
PupurunΝέο Μέλος
25/09/2005, 22:19:01
πες κι άλλα Αντζι....
astral-projectΜέλος
27/09/2005, 18:00:55
εχεις δει οργισμενο δανειοληπτη?

A mari usque ad mare

JayaΜέλος
30/09/2005, 21:30:25
quote:

ένα έφηβο κορίτσι"να μιλά με την ένταση ομιλίας 100 αντρών"

Καθόλου Chic!

Όποιος στο φως ζεστάθηκε, είδε κι έζησε στο φως...
όποιος στο φως τυφλώθηκε, αξιώθηκε αιώνιο σκοτάδι...

DidoriumΜέλος
30/09/2005, 22:45:40
Ομολογώ δεν έχω ακούσει τίποτα για αυτό το περιστατικό. Πάντως λίγο "εξορκιστή" μου κάνει.

Better to save the mystery than surrender to the secret..

13/07/2011, 21:38:47
Ανοίγω το θέμα αυτό ώστε να συνεχιστεί η συζήτηση που άρχισε στο θέμα:
''ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 6''

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=11042&whichpage=25&ARCHIVE=

Παρακαλώ να συνεχίσετε εδώ την συζήτηση για να μπορούμε να παρακολουθούμε πιο εύκολα τα ΔΥΟ θέματα, χωρίς να τα μπερδεύουμε
Έτσι θα μπορούν να λάβουν μέρος κι άλλα μέλη στη συζήτηση.

15/07/2011, 09:35:07
quote:
Φασκόμηλος
Ανοίγω το θέμα αυτό ώστε να συνεχιστεί η συζήτηση που άρχισε στο θέμα:
''ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 6''
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=11042&whichpage=25&ARCHIVE=
Παρακαλώ να συνεχίσετε εδώ την συζήτηση για να μπορούμε να παρακολουθούμε πιο εύκολα τα ΔΥΟ θέματα, χωρίς να τα μπερδεύουμε
Έτσι θα μπορούν να λάβουν μέρος κι άλλα μέλη στη συζήτηση.

Φίλε Φασκόμηλε . Κατ’ αρχήν η πρότασή σου να συνεχιστή η ανταλλαγή επιχειρημάτων ασχέτων με την συζήτηση για επικείμενο πόλεμο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας σε νέο σχετικό θέμα , είναι σωστή . Όμως κανόνας του ESOTERICA είναι όταν ανοίγουμε ένα θέμα να το προλογίζουμε καταθέτοντας τις προσωπικές μας απόψεις , ούτως ώστε να τοποθετηθούν ανάλογα και τα υπόλοιπα μέλη και να ξεκινήση ο διάλογος . Επίσης κάνουμε προηγουμένως μια αναζήτηση στο Forum μήπως υπάρχει προηγούμενο θέμα με το ίδιο περιεχόμενο ουτως ώστε η συζήτηση να συνεχιστή εκεί , και στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει ήδη το θέμα
Ελληνισμός, Χριστιανισμός και Ιουδαϊσμός , όπου μπορείς να γράψεις εκεί τις απόψεις σου και να το επανενεργοποιήσης .

*

Edited by - Sesostris on 15/07/2011 09:36:26

15/07/2011, 09:56:36
Θα το έχω κατά νου από δω και μπρος Sesostris.

15/07/2011, 12:56:56
Αγαπητέ Φασκόμηλε, η ιδέα σου να συνεχιστεί η παράπλευρη συζήτηση περί Χριστιανισμού - Ελληνισμού κλπ που ξεκίνησε στο θέμα ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 6 σε κάποιο νέο θέμα, ήταν πολύ σωστή.

Παρόλα αυτά, όπως λέει πολύ σωστά κι ο Sesostris καλό θα είναι να υπάρχει κάποιο εισαγωγικό μήνυμα ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει ένας διάλογος.
Βεβαίως, αυτό το ζήτημα έχει συζητηθεί αρκετές φορές στα Forums οπότε υπάρχουν κάποια θέματα στα οποία έχει φιλοξενηθεί μια παρεμφερής συζήτηση.
Εάν χρησιμοποιήσει κάποιος την Αναζήτηση και συμπληρώσει τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά για ένα θέμα, θα βρει όλες τις παλιότερες σχετικές συζητήσεις.
Εάν υπάρχει κάποια ενεργή, μπορεί να συνεχιστεί εκεί η συζήτηση ώστε να αποφύγουμε τα διπλά θέματα και να έχουμε όλες τις παρόμοιες απόψεις συγκεντρωμένες σε ένα θέμα.

Οπότε το παρόν θέμα μπορεί να απενεργοποιηθεί κι η συζήτηση να συνεχιστεί στο σχετικό θέμα (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

Ελληνισμός, Χριστιανισμός και Ιουδαϊσμός

Επιπλέον, το θέμα θα μεταφερθεί σύντομα στην Κατηγορία .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-. από την Κατηγορία .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-. όπου ανοίχθηκε αρχικά.

In anticipation of my resurrection...