ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Από.κρυψη - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Από.κρυψη - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

GreekLover64 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
22/08/2005, 00:30:46
Νιώθω σαν τον Εφιάλτη με την κουκούλα!
Χεχε!
"Αποσοβήθηκε τρομοκρατική ενέργεια", "ο ήλιος έπεσε".
Δεν θυμάμαι άλλα.
Εγώ τα έλεγα όταν ανοίτηκαν αλλά τι τα θές?
Και σε άλλα θέματα που το παρατήρησα οτι είναι διπλά, εγώ τα είπα εγώ τα άκουσα.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

22/08/2005, 02:10:47
Ευχαριστω καλομ'

δεν ειναι ομως αναγκη νανοιωθεις..σαν "ρουφ"// εχουμε αλλους για τετοια//
Εσυ μια απλη βοηθεια εδωσες για την ομαλη ροη των συζητησεων/και αυτο να εισαι σιγουρος πως δεν ειναι αντιδεοντολογικο.

Ροδο Αμαραντο

cprtght@tm@2005
22/08/2005, 03:44:22
quote:
καθε τοσο και ενα "τρεντ"//--μακαβριο παντα...στις ειδησεις--

Και, όπως όλα τα ανάλογα "τρεντς", θα θαυμάσουμε όλοι σε λίγες μέρες την ευκολία με την οποία θα "ξεφουσκώσει" κι εμείς οι κοινοί θνητοί θα συνεχίσουμε ανέμελοι τη ζωούλα μας και κανείς ποτέ δεν θα πει ξανά κουβέντα γι' αυτό...Μέχρι το επόμενο αιματοκύλισμα...

22/08/2005, 08:11:09
quote:
Ευχαριστω καλομ'

δεν ειναι ομως αναγκη νανοιωθεις..σαν "ρουφ"// εχουμε αλλους για τετοια//
Εσυ μια απλη βοηθεια εδωσες για την ομαλη ροη των συζητησεων/και αυτο να εισαι σιγουρος πως δεν ειναι αντιδεοντολογικο.

Το ξέρω καλή μου!
Πλάκα έκανα!
Άσχετο αλλά μου αρέσει πάρα πολύ η νέα σου ψηφιακή υπογραφή, είναι πολύ ωραία εικόνα!

quote:
Και, όπως όλα τα ανάλογα "τρεντς", θα θαυμάσουμε όλοι σε λίγες μέρες την ευκολία με την οποία θα "ξεφουσκώσει" κι εμείς οι κοινοί θνητοί θα συνεχίσουμε ανέμελοι τη ζωούλα μας και κανείς ποτέ δεν θα πει ξανά κουβέντα γι' αυτό...Μέχρι το επόμενο αιματοκύλισμα...

Ανάλογα με το τι θα πουλάει, φίλε μου!
Μετά από κανένα μήνα θα έχουν άλλο θέμα να πουλήσει και να τους δίνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
Πολλοί θυσιάζουν πολλά στο βωμό της δόξας και του χρήματος και δεν υπολογίζουν τίποτα, ούτε καν τον ανθρώπινο πόνο γύρω τους.

stratis79Μέλος
22/08/2005, 09:50:56
τα ατυχήματα και οι βλάβες πάντα συνέβαιναν άλλωστε για μηχανές μιλάμε, απλά τα κανάλια δείχνουν...υπερβολικό ζήλο.
artaxerxesΜέλος
22/08/2005, 10:23:28
Ενταξει τα καναλια ψαχνουν για θεματα,αλλα 4 λαστιχα να σκανε ολα μαζι
να μπαινουν πουλια σε τουρμπινες να βγαινουν καπνοι απο κλιματισμο
και να πεφτουν ενα βενεζουελα αλλο αλλου κλπ κλπ..Δεν νομιζω οτι τα καναλια τα ανακαλυπτουν ετσι ευκολα , χαρη του τρομολαγνου και φιλοθεαμονος κοινου.

<world wide web whacko>

Smokin_7Μέλος
22/08/2005, 11:39:53
Θαλεγα οτι αλονίζουν τώρα όλο το κοσμο μήπως βρουν τίποτα παρόμοιο. Νομίζουν οτι θα βρούν έτσι την αιτία και τον φταίχτη σε καμια ίδια περίπτωση. Όλο και κατι νεο βρίσκουν και όλο και κάποιο δυστίχημα με το πολύ ψάξε ψάξε έρχεται και ο παράς.
s_telios86Νέο Μέλος
22/08/2005, 11:45:13
Ας ελπίσουμε οτι είναι μόνο απλές συμπτώσεις και οχι κάτι άλλο!!!

Για να γνωρίσεις καλύτερα τους άλλους, γνώρισε πρώτα τον εαυτό σου

stratis79Μέλος
22/08/2005, 11:53:19
τα πουλιά είναι πουλιά! Χθες ας πούμε δίχως λόγο έκαναν πρώτο θέμα την επιστροφή για αναγκαστική προσγείωση της AEGEAN και το περιέγραφαν με τρόπο δραματικό. Έλεος πια, αλλά άσε να περάσει λίγος καιρός και θα δεις πως θα ξεχάσουν τα αεροπλάνα. Κάτι καινούριο θα γίνει και με αυτό θα καταπιαστούν.
artaxerxesΜέλος
22/08/2005, 23:42:39
Σιγουρα συμβαινουν μικροατυχηματα καθ'ολη τη διαρκεια του χρονου, αλλα στη διαρκεια της πανσεληνου παντα κατι καταστροφικο θα συμβει, ειτε σε προσωπικο επιπεδο ανθρωπων ειτε σε μηχανες.
Το 96 αν θυμαμαι καλα τον αυγουστο 22 σαν σημερα πεθανε η γιαγια μου.Αμεσως μετα η Diana η μητερα Τερεζα και δε θυμαμαι ποιος αλλος ακομα.Δεν ξερω τι να υποθεσω αλλα καποια εξηγηση θα υπαρχει.
Παντως με τα αεροπορικα ατυχηματα δεν συμβαινουν και τοσο συχνα πιστεψτε με /τα καναλια αναμεταδιδουν τα ξενα δελτια αν υπηρχαν θα τα λεγανε καθημερινα.

<world wide web whacko>

23/08/2005, 08:06:36
quote:
Σιγουρα συμβαινουν μικροατυχηματα καθ'ολη τη διαρκεια του χρονου, αλλα στη διαρκεια της πανσεληνου παντα κατι καταστροφικο θα συμβει, ειτε σε προσωπικο επιπεδο ανθρωπων ειτε σε μηχανες.

Επέτρεψε μου να διαφωνήσω, φίλε μου!
Δε μπορώ να σκεφτώ οτι λόγω πανσέληνου οι άνθρωποι κάτι παθαίνουν, αν και δεν είναι απίθανο.
Είναι πιθανό!
Αλλά κι οι μηχανές...???

rizitisΜέλος
23/08/2005, 21:04:19
κι αλλο αεροπλάνο επεσε σημερα τηνελβετία

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ!

ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ Ο ΨΗΛΟΣ;
ΟΧΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ , ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΟΥ...!

`
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

GhostΜέλος
23/08/2005, 22:10:28
quote:

Αν αγοράζατε πτήση σε κάποια σελίδα της θα βρίσκατε κάθε μήνα άρθρο με τα κυριότερα ατυχήματα πολιτικά και στρατιωτικά κάθε μήνα. Ενοείτε ότι προβλήματα που δεν οδήγησαν σε απώλειες ή καταστροφες σπάνια αναφέρονται. Μη μασάτε υπερβάλον
ζηλος των καναλιών.

Και εν των παντων εν, και εξ ενος πάντα (Ηράκλειτος)

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ! ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΠΤΗΣΗ"... ΚΑΘΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ... ΤΑ ΜΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΝΕ... ΕΛΕΟΣ!!!
karmaΜέλος
23/08/2005, 23:54:15
quote:
Αν δειτε τις ειδησεις ,καθε μερα λιγες μονο μερες μετα το ηλιος, συνεχεια σε ολο το κοσμο ,μικρα εως και σοβαρα αεροπορικα ατυχηματα. Τι να συμβαινει?η πανσεληνος μηπως?

Aγαπητοί φίλοι

Αυτή την περίοδο είχαμε (και έχουμε) κάποιες «δύσκολες» Αστρολογικές όψεις. Όταν έπεσε το αεροπλάνο ο Κρόνος έκανε στενή όψη με τον Ερμή (μετακινήσεις) και τα δύο μαζί δυσαρμονική όψη με τον Άρη (βίαιη ενέργεια – ατύχημα). Στο στιγμιαίο ωροσκόπιο του ατυχήματος ο Ωροσκόπος ήταν ο Ζυγός, κυβερνήτης η Αφροδίτη, η οποία έκανε δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα (θάνατος – αναγέννηση). Στην προκειμένη περίπτωση η δυσαρμονική όψη του Κρόνου σχετίζεται με την ανευθυνότητα της εταιρείας.

Αυτό το διάστημα έχουμε τον Ερμή σε δυσαρμονική όψη με τον Άρη και τον Ποσειδώνα (στην Αστρολογία ονομάζεται Τ τετράγωνο. Σκεφτείτε ένα Τ. Αριστερά είναι ο Άρης, δεξιά ο Ποσειδώνας και στη βάση ο Ερμής). Μία από τις ιδιότητες του Ποσειδώνα είναι και η μετάβαση σε ένα άλλο επίπεδο, ο αποχωρισμός.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα συμβεί άλλο δυσάρεστο γεγονός !

Φιλικά

giwrgos_1Νέο Μέλος
24/08/2005, 00:12:24
Μηπως ρε παιδια μεχρι τωρα ταξιδευαμε μα σαραβαλα , με ελλειπη συντηρηση αεροπλανα και αρχισαν να τα βγαζουν τα προβληματα?

G.D

24/08/2005, 02:27:20
quote:

quote:

Επέτρεψε μου να διαφωνήσω, φίλε μου!
Δε μπορώ να σκεφτώ οτι λόγω πανσέληνου οι άνθρωποι κάτι παθαίνουν, αν και δεν είναι απίθανο.
Είναι πιθανό!
Αλλά κι οι μηχανές...???

σκεψου τι θα παθει ο υπολογιστης σου...αν δεχτεις μια παραξενη επιρροη ...)για να μην πω αστρικη επιθεση..ας πουμε πλανητικη...
παραδειγμα ο υπολογιστης μου εχω προσεξει οτι δεν τα παει καλα οταν ειναι ωρα της σεληνης η του κρονου....
----Η φιλη Καρμα σιγουρα θα καταλαβαινε επακριβως αν γνωριζε και τις γενεθλιες θεσεις μου σε τουτους τους πλανητες-δε θα περασουμε ομως σε λεπτομερειες,επειδη δεν ειναι αυτο το ζητουμενο εδω ,απλα το εθεσα σαν προσωπικο συμπερασμα αφου γνωριζω αρκετα/οπως +διαισθανομαι/τοσο τις ενεργειες των οντων, των πλανητων και λοιπων ...αορατων..---

Ναι λοιπον,τα μηχανηματα ειναι κατασκευες του ανθρωπου-κουβαλανε ανθρωπους και παντα εκδηλωνουν το αυτο.

Φιλη μου Καρμα,ευχαριστουμε για την αναφορα των πλανητικων επιρροων...
να εισαι σιγουρη οτι εμενα μου εδωσε ουκ ολιγες απαντησεις.)

φως και αγαπη

cprtght@tm@2005
rizitisΜέλος
24/08/2005, 05:42:14
http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/4178868.stm

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

Edited by - rizitis on 24/08/2005 05:44:06

24/08/2005, 09:59:53
Συμφωνώ με τα παιδιά που διαβάζουν την "ΠΤΗΣΗ"...

Στατιστικά υπάρχει ομοιομορφία σε βάθος χρόνου, και οι ποσοστιαίοι αριθμοί (δηλαδή "αριθμός ατυχημάτων/αριθμό ωρών πτήσεων") ελάχιστα διαφοροποιούνται από χρόνο σε χρόνο.

Οι ενδεχόμενες αυξήσεις σε απόλυτους αριθμούς κατά το καλοκαίρι οφείλονται και σε αυξήσεις των ωρών και της συχνότητας των πτήσεων, αλλά τα ποσοστά παραμένουν παρόμοια...

Τώρα από την TV και τους καραγκιόζηδες δημοσιογράφους πέρα από μπαρούφες και εντυπωσιασμούς μην περιμένετε να ακούσετε τίποτε άλλο σοβαρο...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

24/08/2005, 10:55:27
Καλή μου ΑΤΜΑ, δε γνωρίζω και πολλά από αστρολογικά κι επιρροές από πλανήτες, δορυφόρους κτλ.
Ίσως να έχεις δίκιο, φίλτατη!
Αλλά μου φαίνεται απίθανο όλα αυτά να επηρρεάζουν και τα μηχανήματα.

Υ.Γ. Εγώ πάντως δεν έχω παρατηρήσει κάτι να μην πηγαίνει καλά με το pc μου παρά μόνο όταν του αλλάζω εγώ τα φώτα!

25/08/2005, 15:15:50

Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο βιβλίο επί του θέματος εάν είχα χρόνο...

Το έχω ξαναγράψει,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

Από τα πιο απλά έως τα πιο σύνθετα.

Πχ. το τηλέφωνο κάνει να χτυπήσει 5 ώρες.Από τη στιγμή όμως που θα χτυπήσει τότε θα χτυπάει συνέχεια για μισή ώρα!!
Άρα συμβαίνει ένα είδους Συντονισμού και όταν σε θυμάται κάποιος αμέσως μετά σε θυμάται και κάποιος άλλος(μου έχει συμβεί άπειρες φορές...).

Ο Ολυμπιακός έκανε 10 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα όμως από τη στιγμή που πήρε το πρώτο σάρωσε και τα επόμενα έξι(ΟΛΕΕΕΕΕ!!!!!).

Γίνεται ένα ΜΕΓΑΛΟ αεροπορικό δυστύχημα και μετά από λίγο γίνεται και άλλο.

Πέρυσι ή πρόπερσι το Σεπτέμβριο έγινε μία τρομοκρατική επίθεση σε αεροπλάνο από Τσετσένιους και μετά από λίγες ημέρες έγινε και άλλη...

Θα μπορούσα να αναφέρω πολλά παραδείγματα όπως αυτό των σεισμών.Ποτέ δε γίνεται ένας μόνο σεισμός.Πολλοί είναι οι σεισμοί που γίνονται απλά ο μεγαλύτερος από αυτούς θεωρείται ο μοναδικός που συνέβη λόγω της ισχυρής επίδρασής του.Οι υπόλοιποι θεωρούνται προσεισμοί και μετασεισμοί.

Η σοφή φράση "ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ ΜΥΡΙΑ ΕΠΟΝΤΑΙ" τα λέει όλα!!!