ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

medtech30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
dim.karΜέλος
04/08/2006, 09:51:30
Kαλημέρα σε όλες και όλους!

quote:

[quote]Είναι ενδιαφέρων να διαπιστώνεις πως αποδομείς την προσωπικότητα ενός πχ αγροτόπαιδου και τον κάνεις πειθήνιο όργανο που φτάνει μέχρι τα άκρα...

Δεν έχω σπουδάσει, Δημήτρη, αλλά έχω μελετήσει κάμποσο και έχω παρατηρήσει πολύ. Και επειδή το θέμα που αναφέρεις με ενδιαφέρει θα ήθελα να ξέρω -αν έχεις υπόψη σου και μπορείς- συγκεκριμένες πηγές ή κείμενα. Εδώ ή σε mail.
[quote]

Πρόβλημα... Εδώ και πολύ καιρό (ένα χρόνο...) τα βιβλία μου είναι σε κούτες οπότε στο βιβλιογραφία δυσκολεύομαι...

Τέλος πάντων, θα σου αναφέρω το εξής πείραμα:

Ηθοποιός συνδέεται με καλώδια τα οποία καταλήγουν σε πηγή ηλεκτρικού ρεύματος.

Καλούμε τα υποκείμενα του πειράματος (τους στρατιώτες "ανακριτές") να χειριστούν το ροοστάτη που ελέγχει τη ένταση του ρεύματος.

Αναλόγως με την υποτιθέμενη "ένταση" αντιδρά και ο ηθοποιός μας...

Όταν λοιπόν το "υποκείμενο" λάβει βεβαιώσεις πως ο ίδιος δεν έχει καμμιά προσωπική ευθύνη, πως η εντολή έρχεται από "ψηλά" και ότι ο ανακρινόμενος δεν έχει σημασία αν ζήσει ή πεθάνει δεν έχει κατά κανόνα κανένα πρόβλημα να του στείλει τόσο ρεύμα ώστε να τον ξεροψήσει...

Έτερο παράδειγμα: νομίζεις ότι τυχαία οι νεοσύλλεκτοι απομονώνονται; Δεν θα μπορούσαν να λαμβάνουν και τη σκληρότερη εκπαίδευση και να βγαίνουν από τα στρατόπεδα κάθε βράδυ;

Τουναντίον μένουν πίσω από τους ψηλούς τοίχους... Εκεί ο συνάδελφος τους είναι η ασφάλεια και ο εχθρός, ο μικρόκοσμος τους είναι η διμοιρία τους, θεός ο λοχαγός τους και προφήτης ο λοχίας. Με δικαίωμα ζωής και θανάτου... Τέλος πάντων καταλαβαίνεις το γενικό κλίμα... Αυτό ονομάζεται "πνεύμα μονάδος" και είναι που κάνει μισθοφορικές μονάδες (όπως οι Λεγεωνάριοι της Λεγεώνας των Ξένων), χωρίς κανένα ηθικό ή άλλο κίνητρο να μένουν στη μάχη και να πέφτουν μέχρι ενός...

Αυτά τα ολίγα...

Δημήτρης

dim.karΜέλος
04/08/2006, 10:22:35
Βρήκα κάτι που μπορεί να βοηθήσει:

http://www.ideopolis.gr/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=204&viewmode=flat&order=ASC&start=0 και http://www.aegean.gr/sociology/gr/class-curriculum/koinoniki-psixologia-i.htm

Aπό κει μπορείς να κατευθυνθείς και σε διεθνή και ελληνική βιβλιογραφία.

Σε σχέση με την αποδόμηση προσωπικότητας ρίξε μια ματιά εδώ: http://anekdota.dyndns.org/jotd23/0214.html

Υπολόγισε πόσα από αυτά συμβαίνουν σε μία στρατιωτική μονάδα (και σε πόσο μεγαλύτερη ένταση συμβαίνουν όσο πιο "ελιτίστικη" γίνεται...) και θα πάρεις ιδέα πως αποδομείς μια προσωπικότητα και την ξανακτίζεις κατά το "δοκούν"...

Αντιγράφω από το: http://www.typos.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=19812

quote:
Οι Ειδικές Δυνάμεις, από τη φύση τους απαιτούσαν πάντοτε την από κάθε πλευρά άρτια και ρεαλιστική βασική και ειδική εκπαίδευση του προσωπικού τους. Έτσι, η εκπαίδευση όλων των Καταδρομέων (αξιωματικών και οπλιτών) στην τεχνική και τακτική των ειδικών επιχειρήσεων ήταν και είναι εντατική, σκληρή και επίπονη, γιατί το υψηλό επίπεδό της αποτελούσε και αποτελεί τη βασική και θεμελιώδη προϋπόθεση της επιτυχίας τους. Οι πολλές και σοβαρές, εξάλλου, απαιτήσεις που απορρέουν από τους καθιερωμένους κανόνες και τρόπους της «τακτικής χρησιμοποίησης» των Μονάδων των Ειδικών Δυνάμεων, επιβάλλουν την υποχρεωτική εκπαίδευση του προσωπικού τους στα πιο κάτω: ...

και

quote:
Προκειμένου, τέλος, να αυξήσουν τη μαχητική τους αξία, οι Μονάδες των Ειδικών Δυνάμεων καλλιεργούσαν, συνεχώς και παράλληλα με την παραπάνω ποικίλη εκπαίδευση, στο προσωπικό τους το υπέροχο "Πνεύμα Μονάδος" που κληρονόμησαν από τους παλαίμαχους Ιερολοχίτες και Καταδρομείς και διατηρούσαν ζωντανή την ιστορία και τις παραδόσεις τους·

Συγγνώμη που δε μπορώ να βοηθήσω περισσότερο αλλά...

(τέλος πάντων ας μην πλακώσουν τίποτα ελληνάρες και αρχίζουν να μου τη λένε! εγώ δεν είπα αν είναι καλό ή κακό αυτό που γίνεται! είπα απλά πως είναι!!! διότι όσο "καλός" κι αν είμαι, όταν θα μπει διαρρήκτης στο σπίτι μου ή εγώ θα βγω ξαπλωτός ή αυτός... ελπίζω να έγινα κατανοητός...)

Δημήτρης

dim.karΜέλος
04/08/2006, 14:45:47
Αχ σε τι τριπάκι με έβαλες...

Δες κι αυτά:

http://www.omhroi.gr/modules.php?op=modload&name=phpBB_14&file=index&action=viewtopic&topic=862&forum=1&start=0

http://www.prisonexp.org/

Δημήτρης

ΒρίλΜέλος
04/08/2006, 18:02:23
Η ερώτηση της εβδομάδας.

Αφού κατά τον ΠαΝο και τους ομοϊδεάτες του υπάρχει και λειτουργεί η "ενεργοποίηση" του 12κλωνου DNA, γιατι να καταξοδεύει ο Στρατός τεράστια κονδύλια και ατελείωτες ώρες να εκπεδεύει και να φέρνει τους στρατιώτες στα "νερά" του ? Μια ενεργοποιησούλα του DNA τους, και από μικροαστικοί υποβοηθοί λογιστή έγιναν οι μαχιμοι Ράμπο της πρώτης γραμμής ... και ακόμα και πίσω αυτής !

Μήπως άλλο ένα παράδειγμα ότι 12κλωνα είναι μόνο τα κέρατα του τάρανδου και όχι τα dna ?

Για σκεφτείτε το...

Το Τέρας της Σπηλιάς της Πεντέλης

wendigoΜέλος
04/08/2006, 18:19:30
Ευχαριστώ για τα links και τα σχόλια dim!
Κάποια μου ήταν γνωστά, άλλα όχι, και άλλα πάλι με οδηγούν σε περαιτέρω ψάξιμο. Αν κάποτε βρεθείς με τα βιβλία σου τα ξαναλέμε και πιο συγκεκριμένα (έχω δυο χρόνια τώρα κάμποσα σε κούτες και συμπάσχω!).

No Method, No Guru, No Teacher

ΈχιδναΜέλος
04/08/2006, 22:42:44
Αγαπητή Medtech. Γιάτρεψε επιτέλους τον πληγωμένο εγωισμό σου, και δέξου ότι ψάρωσες. Δεν πειράζει λίγο δούλεμα, αλλά ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα το έπερνες τόσο στραβά. Σε όλους μας έχει συμβεί, στα Φόρα. Γι'αυτό και δεν απάντησα που με κατηγόρησες, ότι παίρνω χρήματα, κ,τ,λ. Αν το έπερνα σοβαρά θα το θεωρούσα συκοφαντική δυσφήμιση, άλλη μια απόδειξη ότι για μένα το θέμα ήταν απλά ένα δούλεμα.
Δεν υπάρχει λόγος να μας δώσεις ρεπόρτ της υγείας σου, γιατί δεν έκανα τίποτα για να την επηρρεάσω (ούτε και θα το ήθελα). Πάντως να αποφεύγεις τα μπιφτέκια που είπες!!!!
Πίστεψε με ότι σε καταλαβαίνω, γιατί όλοι μας έχουμε περάσει από το τριπάκι του σκεπτικισμού. Αλλά το αφήσαμε πίσω μας.
Μην με πρίζεις με τα IP, IPP, DVD, ABS, kok. Να σου δώσω τα στοιχεία μου όποτε θες.
Πάντως αν θές, όταν γυρίσω, μπορούμε να το συζητήσουμε σοβαρά (αν γίνεται πλέον).
Σκέψου πάντως λίγο γιατί δημιουργείς τόσες έριδες με τόσους πολλούς.Εδώ ερχόμαστε για να μάθουμε μέσω της ανταλλαγής απόψεων, και όχι για άλλο λόγο. Εγώ ήθελά ας πούμε να σου απαντήσω στο τόπικ για το "τέλος της Σελήνης" αλλά σκέφτηκα ότι θα το έπερνες στραβά, και έτσι το άφησα. Α, και το "γροθιά στη μύτη" ας το αφήσω καλύτερα ασχολίαστο
Αν θέλεις να μου απαντήσεις κάνε το σήμερα, γιατί αλλιώς θα το δω μετά από 15 ημέρες.
Peace!

Καλό καλοκαιράκι σε όλους

MercuryΜέλος
04/08/2006, 23:51:11
quote:
Άσχετο με τα προηγούμενα (γιατί έχει δείξει πως δεν είναι "οπαδός")αλλά εκτιμώ πολύ τον mercury και τον προτιμώ πιο νηφάλιο. Αντίθετα με πολλούς έχει αρκετά πράγματα να μας πει. Το λέω με την επίγνωση πως εγώ συχνότερα κυλάω στον εκνευρισμό απ'αυτόν. Μ'ακούς φίλε; [Χωρίς παρεξήγηση, ελπίζω!]

Σε ακούω αγαπητέ μου wendigo και για μια ακόμα φορά θαυμάζω τις βαθιά ανθρώπινες,απόλυτα κατανοητές, και πάνω απο όλα στηριγμένες στην απλή κοινή λογική απόψεις σου. Τώρα βέβαια και μόνο ότι σου πέρασε απο το μυαλό ότι υπήρχε περίπτωση να παρεξηγήσω την αναφορά σου στο πρόσωπο μου με κάνει να υποψιάζομαι ότι κάτι δεν παει καλά με μένα.

Δεν μου πάνε με τίποτα και απεχθάνομαι τις δικαιολογίες του στυλ "μα κυρία ο γιωργάκης με βάρεσε πρώτος", αλλά για τη συγκεκριμένη περίπτωση σε καλώ εσένα και τον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο να παρακολουθήσει την εξέλιξη της "συζήτησης", και να μου πει ποιός κανονικός άνθρωπος θα άντεχε μια τόσο βαθιά υποτίμηση της προσωπικότητας του. Δεν λέω για το "τσαρλατάνος",δεν λέω για το συνεργάτη μου στην Αθήνα που την εχει στησει έξω απο το ληξιαρχείο και τα δημαρχεία περιμένοντας τις εντολές μου. Αυτό που με "σκότωσε" κυριολεκτικά είναι το "πέταγμα" μου σε μια λίστα ως "ο "αστρολόγος που είπε κάτι ", μαζί με τον PaNo που εχει αραδιάσει εδώ ότι πιο παρανοικό έχω διαβάσει στο διαδίχτυο, και τον άλλο τύπο που είχε βόθρο αντι για στόμα...Ποιός θα το άντεχε αυτό φίλε?

Δεν λέω ότι είμαι άγιος,δεν λέω ότι όταν με σκαμπιλίζουν στο δεξί γυρίζω και το αριστερό μάγουλο.Αλλά τους διαπληκτισμούς μεταξύ αγνώστων στο διαδίχτυο τους θεωρώ μεγάλη κατινιά και τους αποφευγω φανατικά. Εχω δύο χρόνια να γράψω κάτι στο "Μυθος και Θρησκεία" μόνο και μόνο για να αποφύγω την πιθανότητα να εμπλακώ σε κάποιον απο τους ανούσιους "ιερους πολέμους". Τι άλλο να πω δηλαδη?Τώρα πως έγινε και έμπλεξα εγώ σε αυτη τη φάση μου είναι πραγματικά αδύνατο να το εξηγήσω. Νομίζω ότι απλά δεν γινόταν αλλιώς...

Αγαπητή medtech θα σε παρακαλούσα πολύ να δημοσιευσεις το άρθρο σου στα ASTRA και όχι σε αυτό το άσχετο με την αστρολογία topic. Θα σου απαντήσω (παίρνοντας με τη σειρά μου το χρόνο που δικαιούμαι) και κρατάω και το δικαίωμα μιας ανταπάντησης σε πιθανή δική σου απάντηση σε όσα θα πω. Δυό μηνύματα δηλαδή απο μένα και απο εκεί και περα εσύ στείλε όσα θέλεις. Το υφος των απαντήσεων μου θα είναι ανάλογο με το υφος των δικών σου μηνυματων,στο δηλώνω ξεκάθαρα απο τώρα. Απο εκεί και πέρα δεν επιθυμώ καμμιά συζήτηση μεταξύ μας γιατί δεν βλέπω την παραμικρη πιθανότητα συνεννόησης.

Δεν θα συνεχίσω ν απαντώ στο προηγούμενο μήνυμα σου γιατί αδυνατώ να αποδείξω ότι δεν έχω συνεργάτη ή (γιατί οχι) δίχτυο στην Αθήνα με προσβάσεις στο ληξιαρχείο,σε νοσοκομεία και σε δημαρχεία. Ακόμα και αν έδινα εδώ όλα τα προσωπικά μου στοιχεία ή ακόμα και το συμβόλαιο μου με την ολλανδική εταιρεία στην οποία εργάζομαι πάλι αυτό δεν θα αποκλειε την πιθανότητα που ανέφερες. Θα μπορούσα να σου προτείνω μια και κατεβαίνω Αθήνα τέλη Σεπτέμβρη να με κλείσετε σε ένα μικρό δωμάτιο για 10 μέρες χωρίς παράθυρα, (για να αποφύγετε τον κίνδυνο να μου στείλει ο συνεργάτης πληροφορίες με ταχυδρομικό περιστέρι), χωρίς κινητό και χωρίς ιντερνετ εννοείται ,αλλά δεν πιστευω ότι σε ένα μήνα θα κάνετε αυτο που δεν κάνατε στους 4 μήνες που σας εδωσα.Αν μπορείτε τελευταιο δεκαημερο Σεπτέμβρη στην Αθήνα λοιπόν.

Αν ο τύπος με το μούσι που μοιράζει τα εκατομύρια από τις δωρεες δέχετε το πείραμα που προτεινα,αν δέχετε άνθρωποι του εσωτερικα να παρακολουθουν την διενέργεια του πειράματος (δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει εγώ να είμαι βέβαιος ότι αυτός θα παίξει τίμια?Δυο νούμερα να αλλάξει τελείωσε η υπόθεση, κραταει και τα εκατομύρια και τη φήμη του ως αρχι-σκεπτικιστης) ,και αν δέχετε το πείραμα να λάβει χώρα σε περίοδο που έχω άδεια απο την εργασία μου (δεν θα παίξω με τη δουλειά και τη ζωή μου για να αποδείξω τίποτα και σε κανένα εννοείται) ,τότε έλα εσύ σε επαφή μαζί του,διερευνησε το κατα πόσο συμφωνει με αυτά που ζητάω, και εδώ είμαστε για τα υπόλοιπα.

Αυτά και καλό βραδυ.

"The most beautiful thing we can experience is the mysterious.
It is the source of all true art and all science.

05/08/2006, 04:17:29
quote:
Αγαπητή Medtech. Γιάτρεψε επιτέλους τον πληγωμένο εγωισμό σου, και δέξου ότι ψάρωσες. Δεν πειράζει λίγο δούλεμα, αλλά ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα το έπερνες τόσο στραβά. Σε όλους μας έχει συμβεί, στα Φόρα. Γι'αυτό και δεν απάντησα που με κατηγόρησες, ότι παίρνω χρήματα, κ,τ,λ. Αν το έπερνα σοβαρά θα το θεωρούσα συκοφαντική δυσφήμιση, άλλη μια απόδειξη ότι για μένα το θέμα ήταν απλά ένα δούλεμα.
Δεν υπάρχει λόγος να μας δώσεις ρεπόρτ της υγείας σου, γιατί δεν έκανα τίποτα για να την επηρρεάσω (ούτε και θα το ήθελα). Πάντως να αποφεύγεις τα μπιφτέκια που είπες!!!!
Πίστεψε με ότι σε καταλαβαίνω, γιατί όλοι μας έχουμε περάσει από το τριπάκι του σκεπτικισμού. Αλλά το αφήσαμε πίσω μας.
Μην με πρίζεις με τα IP, IPP, DVD, ABS, kok. Να σου δώσω τα στοιχεία μου όποτε θες.
Πάντως αν θές, όταν γυρίσω, μπορούμε να το συζητήσουμε σοβαρά (αν γίνεται πλέον).
Σκέψου πάντως λίγο γιατί δημιουργείς τόσες έριδες με τόσους πολλούς.Εδώ ερχόμαστε για να μάθουμε μέσω της ανταλλαγής απόψεων, και όχι για άλλο λόγο. Εγώ ήθελά ας πούμε να σου απαντήσω στο τόπικ για το "τέλος της Σελήνης" αλλά σκέφτηκα ότι θα το έπερνες στραβά, και έτσι το άφησα. Α, και το "γροθιά στη μύτη" ας το αφήσω καλύτερα ασχολίαστο

Ψαρωσα?ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!Εδω δεν ψαρωσα οταν παλευα με τον καρκινο θα με ψαρωσουν οι αερολογιες σου?

Α σε χαλασε το πειραματακι με την γροθια στην μυτη?Ας το αλλαξουε λοιπον.Εσυ θα σταθεις σε ενα μερος και θα προσπαθησεις με την "ψυχικη σου ενεργεια" να με σταματησεις απο τον να σε πλησιασω.

Εχω να προτεινω και εγω ενα πειραμα.Οταν αρρωστησεις και συ σοβαρα παθεις πχ. κανα καραμπινατο καρκινο (μια και εισαι γυναικα εχεις πολλες πιθανοτητες πχ να προσβληθεις απο καρκινο μαστου),ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ,μην κανεις τιποτα απο οσα η επιστημονικη ιατρικη προτεινει προσπαθησε να γινεις καλα με "την ψυχικη ενεργεια".

Δεν με φοβησες στο ελαχιστο Εχιδνα με εξοργισες και με αηδιασες.

quote:
Αγαπητή medtech θα σε παρακαλούσα πολύ να δημοσιευσεις το άρθρο σου στα ASTRA και όχι σε αυτό το άσχετο με την αστρολογία topic. Θα σου απαντήσω (παίρνοντας με τη σειρά μου το χρόνο που δικαιούμαι) και κρατάω και το δικαίωμα μιας ανταπάντησης σε πιθανή δική σου απάντηση σε όσα θα πω. Δυό μηνύματα δηλαδή απο μένα και απο εκεί και περα εσύ στείλε όσα θέλεις. Το υφος των απαντήσεων μου θα είναι ανάλογο με το υφος των δικών σου μηνυματων,στο δηλώνω ξεκάθαρα απο τώρα. Απο εκεί και πέρα δεν επιθυμώ καμμιά συζήτηση μεταξύ μας γιατί δεν βλέπω την παραμικρη πιθανότητα συνεννόησης.

Θα το δημοσιευσω και εδω και στο Αστρα.Ετσι και αλλιως αυτο το τοπικ εχει ξεχειλωσει τοσο,που δεν θα το πειραξει ενα παραπανω ξεχειλωμα.

quote:
Αυτό που με "σκότωσε" κυριολεκτικά είναι το "πέταγμα" μου σε μια λίστα ως "ο "αστρολόγος που είπε κάτι ", μαζί με τον PaNo που εχει αραδιάσει εδώ ότι πιο παρανοικό έχω διαβάσει στο διαδίχτυο, και τον άλλο τύπο που είχε βόθρο αντι για στόμα...Ποιός θα το άντεχε αυτό φίλε?

Ηταν μια συνοπτικη καταγραφη της πορειας του θεματος.Αυτο δεν σημαινει οτι εισαι μια απο τα ιδια με τον Panos ούτε με τον αθυροστομο παρανοικο που επωφεληθηκε απο την αναφορα σε ερπετοειδεις για να μας μεταφερει εδω το εμετικο μηνυμα μισους του αλλα οντως παρενεβεις σε ενα σημειο και οντως εφερες σαν παραδειγμα το βιβλιο "Ti Στο Μπλιπ Ξερουμε".

wow κοιτα να δεις ποσο love and light εφερε το μπλε αγορι...

Οσο για τον μεταξυ μας διαλογο θα θυμαμαι με συγκινηση την αφιερωση medtech πες αλευρι που με τοσο πολιτισμενο τροπο εγγραψες σε μια σελιδα που την ποσταρες και εδω,οταν προσπαθουσα με οσο τον δυνατο πιο τεκμηριωμενο τροπο να ενημερωσω το κοινο του φορουμ απο που ξεκινησαν οι αερολογιες του panos,γιατι ηταν αερολογιες κτλ.Θα σου πω τι με πληγωνει.Απο ολους εδω μεσα ειμαι αυτη που εχει ριξει την λιγοτερη γιουχα και την περισσοτερη τεκμηριωμενη απαντηση σε αυτο το θεμα (και σε αλλα).Παρολαυτα αντι να το σεβαστουν αυτο οι εκαστοτε οπαδοι του μεταφυσικου μου επιτιθονταν με λυσσα (αλλα βεβαια λογικο ειναι οταν δεν εχεις απαντησεις επιτιθεσαι στον κριτη και οχι στην κριτικη...).

Χαρακτηριστικο παραδειγμα η ιστορια με τους κρυσταλους ταχυονιων.

Ταχυονια δεν εχουν εντοπιστει!
Παρολαυτα New Age αγυρτες πουλανε "θεραπευτικους κρυσταλους ΤΑΧΥΟΝΙΩΝ"
Οταν το επεσημανα αυτο εισεπραξα διαφορα οπως την ωραια προτροπη "βγαλε τις τσιμπλες απο τα ματια κοπελα μου" απο την Αβαλον (θα τις βγαλω αμα μου αποδειξετε οτι εχουν εντοπιστει ταχυονια φιλτατη)και αλλα ωραια πραγματα....

Βρε τι καθομαι και σκαω και δεν το ριχνω απλα στην γιουχα.Οχι αλλο καρβουνοοοοοοοο!!!!!!!

satyrosΜέλος
21/09/2006, 07:10:36
Ωρ σαν τα χιόνια... Δεν θέλω να γίνω αγενής - και δεν θα γίνω. Αλλά μια ερώτηση βρε μπράδαρ. Δεν βαρέθηκες; Και μην βιαστεις να πεις οτι σε κοροιδευω, τουναντίον, αλλά πραγματικά προς τι η τοση ροπή σου να σώσεις την ανθρωπότητα προσφέροντας της στο πιατο όλες αυτές τις πληροφορίες; (Συνεχίζω να μην κοροιδεύω) Απλά το λέω γιατι βρε Πανο η εμπειρία μου μου έχει δείξει οτι ότι προσφέρεται απλόχερα, τζάμπα και τρώει και ένα σμπρώξιμο προώθησης, είναι μάπα το καρπούζι τις περισσότερες φορές... Το ζουμί είναι εντελώς αλλού... να υπάρχει ένας μπούσουλας, και μετά να βρεις μόνος σου τον δρόμο. Και όπως λέει κ ο Τζώνυ, και πολύ σωστά λεει, ου μαθείν δει τους μύστας αλλά παθείν...

ΣΑΤΥΡΟΣ ΜΕΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ