ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ελληνικη μυθολογια περι προελευσης του ανθρωπου. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ελληνικη μυθολογια περι προελευσης του ανθρωπου. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

MELETHTHS30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
12/01/2011, 22:49:50
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ:
Αν αυτα που λεει ο Μελετητης και ο Αμοθεν ειναι αληθεια,τοτε θα πουμε
και μια καλη κουβεντα να γλυτωσετε και σεις μαζι μας.
Αν ειναι αληθεια τα δικα σας,θα πειτε εσεις αυτη την κουβεντα να μας γλυτωσετε.
Καλη συμφωνια,τι λετε?

Άλλη σκασίλα δεν είχα αγαπητέ Νικόμαχε από το αν θα σώσω το τομάρι μου η όχι σε μία ενδεχόμενη παγκόσμια καταστροφή.
Μια φορά και έναν καιρό είχα κάνει μια ερώτηση σε έναν συγγραφέα, σε μία εκπομπή για παρόμοιο θέμα που πραγματευόταν.....εξωγήινοι Ανδρομέδα κ.λ.π.
Αφού δεν μπόρεσε να εξηγήσει τα αυτονόητα, ήρθε στο διάλειμμα της εκπομπής και μου είπε ότι δεν μπορούσε να πει περισσότερα γιατί κινδύνευε η ζωή του κ.λ.π.

Στην αρχή, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, πίστεψα ότι απλά ήταν ένας ευκαιριακός κερδοσκόπος, όταν με πλησίασε και άρχισε να μου λέει για μια μάχη που έδωσε ο Ιησούς με τον Δία το 70.000 π.Χ. με διαστημόπλοια κ.λ.π. όπου νικήθηκε ο Δίας....κ.ο.κ. άρχισα να καταλαβαίνω ότι μάλλον ο άνθρωπος είχε πρόβλημα.

Ξέρεις η φαντασία είναι πολύ κακός σύμβουλος.

Εάν δεν είχε έρθει να μου πει τίποτα θα πίστευα ότι απλά ήταν ένας πωλητής βιβλίων που βγάζει ο άνθρωπος κατ' αυτόν τον τρόπο το ψωμί του και τίποτα περισσότερο.
Όταν όμως με πλησίασε και άρχισε να μου λέει αυτά τα τρελά, κατάλαβα ότι μάλλον τα πίστευε, οπότε είχε πρόβλημα και προκειμένου να μην τον απογοητεύσω, πικράνω όπως το πάρει κανείς δέχτηκα τις εξηγήσεις του.

Ο μόνος τρόπος λοιπόν για να μην παρέμβω σε κάτι που έχω απορία ή αμφισβητώ είναι να υποψιαστώ ότι παίζουν λόγοι υγείας από τον συνομιλητή μου.
Όμως μια χαρά μου φαίνονται και οι δύο. Οπότε ας συμμετάσχουμε όλοι μας υποβάλλωντας τα ερωτήματά μας, τις απόψεις μας κ.λ.π. Δεν είναι κακό. Ίσα ίσα που θα βοηθήσει στην έρευνα και στη συγκέντρωση περισσότερων πληροφοριών....ενδεχομένως.

ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

Edited by - europaios2 on 12/01/2011 22:52:45

12/01/2011, 22:56:14
quote:

Ξέρεις η φαντασία είναι πολύ κακός σύμβουλος....

Edited by - europaios2 on 12/01/2011 22:52:45

Άντεεεεεε.....σοβαρά μιλάς..???

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
12/01/2011, 22:56:40
Τι εννοεις αμοθεν
αυτα καταλαβα?
Μιλησα απευθυνομενος στον ευρωπαιο και τα αλλα παπαδοπαιδια
οχι σε σενα.
Στα παπαδοπαιδια μιλω για την συμφωνια,επειδη εχουν προηγηθει
πολλα στα διαφορα θεματα των φορουμ και δεν θα ηθελα να ακουω και εδω περι Θεου κ.λ.π των ιουδαιων.
Αλλωστε ειναι χιουμοριστικη και δεν σε προαβαλλω,αντιθετως ανυπομονω για την συνεχεια του λογου σου.

Εαρινε
Πραγματι ολοι Ελληνες και αφου εζησαν και τοσα χρονια θα ξεχασε να τους αναφερει ο Πλατων και οι αλλοι φιλοσοφοι.Κριμα,τοση ιουδαικη σοφια παει χαμενη.Τα αλλα που αναφερει ομως ο Μελετητης δεν ειναι
προς αποριψη,αντιθετως.Και ο Ζιτσιν τα ιδια λεει.
Και διαβασα σημερα στον ιστοτοπο newsbomb.gr oτι επιστημονες ανακαλυψαν οτι οι Βαβυλωνιοι χρησιμοποιουσαν το Πυθαγορειο Θεωρημα 1000 χρονια πριν τον Πυθαγορα.Ολοι εχουν αποψεις παντως.Πυθαγορα δεν εχουν!!!!!!!!!!!!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

12/01/2011, 23:00:44
Ευρωπαιε σου ειναι δυσκολο μονο να ακους χωρις να μιλας για ενα μονο τοπικ?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

αμοθενΜέλος
12/01/2011, 23:15:59
γραφεις Νικομαχε-
[ο μελετητης προβαλλει μια δικη του θεωρια περμενη απο διαφορες ενδειξεις-υπολειματα-γραφες,αναμ τον πλανητη.Το ιδιο κανει και ο αμοθεν σε αλλο τοπικ]
και σε ρωτω αυτο καταλαβες,με βαζεις με τον μελετητη στο ιδιο "τσουβαλι";;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Για μενα ο μελετητης ειναι το πρωτο παπαδοπαιδι.
σε παρακαλω να ανασκευασεις οσα ειπες.

12/01/2011, 23:33:09
Φιλε Αμοθεν
Επιμενω οτι δεν καταλαβες τα γραφομενα μου.
Θα σου τα εξηγησω ακομη μια φορα και αν μου ζητησεις να ανασκευασω θα το κανω.Με λογο τιμης.

Αν προσεξες το μηνυμα μου προς Εαρινο,ειρωνευομαι τα κειμενα που παρουσιαζει ο Μελετητης περι αγιων πατερων ημων Αβρααμ,Ισαακ,Ιακωβ.

Ομως λεω οτι δεν ειναι προς αποριψη το Ενουμα Ελις,οπως το ονομαζει
ο Μελετητης.Τα ιδια γραφει και ο Ζιτσιν και υπαρχουν και γραπτες αποδειξεις για αυτα,δελτοι,παπυροι.Ειναι μια θεωρια που δινει απαντησεις απο την σκοπια της.Εχει ομως στοιχεια να πατησει.

Μιλω για αυτην μονο την αναφορα του Μελετητη.

Αν εξεκολουθεις να νομιζεις οτι σε εξισωνω με τα παπαδοπαιδια
πες το να ανακαλεσω.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

αμοθενΜέλος
13/01/2011, 17:33:45
ενταξει Νικομαχε,το θεμα εληξε και για εμενα.

14/01/2011, 00:49:01
Φίλε αμοθεν . Με μια μικρή καθυστέρηση λογω απουσίας μου από το forum , διάβασα την ενδιαφέρουσα συμμετοχή σου στο θέμα που άνοιξε ο φίλος skartados και με την ευκαιρία σου εύχομαι καλή παραμονή στην παρέα μας . Αλλά φίλε μου έχω ορισμένες απορίες επάνω σ’ αυτά που έγραψες , στις οποίες θα σε παρακαλούσα αν είναι δυνατόν να μου εξηγήσης .
Συγκεκριμένα στο post σου της 9/1/2011 γράφεις :
quote:
αμοθεν
Στην εποχη που οι Αχαιοι διατάχτηκαν ν’αποχωρισουν και ο ΜΕΝΤΗΣ με τους συμμάχους των Ελλήνων Αθανάτων έμειναν μόνοι στον πλανήτη και αφού επιτέλεσαν το έργο τους για [1080] χρόνια της εποχής του Κριου,εγκατελειψαν και αυτοί με την σειρά τους τον πλανήτη και άφησαν τους προγόνους μας Δωριείς μόνους .Οι ΔΩΡΙΕΙΣ είναι το δώρο των Ελλήνων Αθανάτων στον πλανήτη ΓΗ.Αν υπάρχει περιούσιος λαός αυτός δεν είναι άλλος από τους απογόνους των Δωριέων στον πλανήτη ΓΗ.Οσοι δηλαδή ζουν στην πατρική γη και μιλούν την Ελληνική γλωσσά ,σύμφωνα πάντα με τον ΜΕΝΤΗ.
............................. Ο γεωγραφικός χώρος των Αθανάτων στον πλανήτη μας είναι τα γεωγραφικά όρια της σημερινής Ελλαδας,τυχαιο;;; ορατά και από το διάστημα, αν ξέρεις τι ψάχνεις να βρεις,παρατηρηστε τον χάρτη της Γήινης Ελλαδας,όπως την αποκαλεί ο ΜΕΝΤΗΣ και πέστε μου αν βλέπετε δυο [33] η δυο [ΕΕ] και θα σας εξηγήσω τι σημαινουν................. ο Μεντης κτίζει τους [9] δόμους στην Πελοπόννησο μαζί με την πύλη των Λεοντων,περνει μαζί του [500] νέους [20] χρόνων του νέου γενετικού κώδικα ,των Δωριέων και φεύγει για τον γαλαξία Αργο.

Και στο post σου της 12/1/2011 τρεις ημέρες μετά , γράφεις :
quote:
αμοθεν
Αλλα εχω ξεχασει να σας πω και τι εχει κρυψει ο ΜΕΝΤΗΣ [ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ] κατω από τον «θησαυρο του Ατρεα».Κατι τοσο σημαντικο,που όπως λεει και ο ιδιος «θα υποχρεωσει κάθε κατοικο αυτου του πλανητη να πιστεψει».

Τελικά φίλε μου σε ποιον ΜΕΝΤΗ αναφέρεσαι ; Από ότι θυμάμαι στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ υπάρχουν δύο ήρωες με το όνομα ΜΕΝΤΗΣ . Ο πρώτος είναι αυτός που αναφέρεται στην Ιλιάδα , ο βασιλιάς των Κικόνων που πήρε μέρος στον Τρωικό πόλεμο στο πλευρό των Τρώων , και που κατά τον Όμηρο ο Απόλλων πήρε την μορφή του για να ενθαρρύνη τον Έκτορα , και ο δεύτερος ο βασιλιάς των Ταφίων, γιος του Αγχιάλου, που αναφέρεται στην Οδύσσεια σαν προσωπικός φίλος του Οδυσσέα . Υπάρχει και τρίτος ΜΕΝΤΗΣ , και που αναφέρεται αυτός ;

*

14/01/2011, 01:56:44
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ:
Ευρωπαιε σου ειναι δυσκολο μονο να ακους χωρις να μιλας για ενα μονο τοπικ?

Εσένα να αντιληφθείς ότι βρίσκεσαι σε δημόσιο και όχι πριβέ βήμα?

Sabaton - Coat of Arms

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

15/01/2011, 10:28:03
ΦΙΛΕ ΑΜΟΘΕΝ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΣΟΥ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΩΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ.

ΦΙΛΙΚΑ

MELETHTHS