- ΣΕΛΗΝΗ-ΤΕΧΝΗΤΟΣ Η ΦΥΣΙΚΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Την γη την εξερευνουμε τα τελευταια 30.000 χρονια.Με τα μεσα της εποχης μας ακομα δεν μπορουμε να πουμε οτι εχουμε ερευνησει το 100% της γης. Δεν χρειαζεται λοιπον να εχεις παρει διδακτορικο για να καταλαβεις οτι δεν γνωριζουμε σχεδον τιποτα για την σεληνη με μολις 6 διαστημικες αποστολες.
Απο την αλλη υπαρχουν πλειστες αναφορων για παραξενα φαινομενα(μεσα σε αυτα και απο τις διαστημικες αποστολες στη σεληνη).
Ετσι λοιπον η διαφορα βρισκεται στο γεγονος οτι η μια μερια δινει αποτελεσματα ερευνων απο 6 διαστιμικες αποστολες, ενω η αλλη μερια δινει αναφορες απο παρατηρησεις καταγεγραμενες.
Επειδή η Σελήνη βρίσκεται στην συγκεκριμένη θέση,γωνιακή κλίση και τροχιά,συμβαίνουν τα κάτωθι:
Α:Παραβιάζει τον νόμο της βαρυτικής έλξης.
Β:Αγνοεί τουλάχιστον ένα νόμο της θερμοδυναμικής.
Γ:παραβιάζει το σημείο Ρός και το σημείο Λανγκράνς.
Επομένως:
Α:Οι νόμοι της φυσικής είναι για τον σκουπιδοφάγο.
Β:η Σελήνη δεν υπάρχει.
Γ:Είναι τεχνητή,διασκευασμένη και τοποθετημένη,απο άγνωστο πολιτισμό.
Ο καθένας άς κάνει τις επιλογές του και άς διαμορφώσει την δική του γνώμη.
Εγώ δεν προτρέπω κανέναν να ασπασθεί οποιαδήποτε απο τις τρείς περιπτώσεις και δεν γράφω υπο καμμία επίσημη ιδιότητα.Επομένως μπορώ να λέω ότι θέλω, όπως ο καθένας εδώ μέσα.
Αν ο άγνωστος πολιτισμός,νομίζει ότι τον...ρουφιανεύω,άς έρθει να μας πεί την...άποψή του!!!![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:quote:
ΔΕΝ υπάρχει σκόνη!!!!!Kαλά άστο.Εχεις δίκιο.Δεν πέφτει τίποτα στη Σελήνη απο το διάστημα.Εχει ασπίδα όπως το Εντερπαϊζ.
Εγω φταίω που στο δημοτικό έμαθα περισότερα?
Μην αρχίζουμε πάλι με τις προσβολές :) To σχολείο ήταν σχήμα λόγου.. το να λες έμαθα περισσότερα ακούγεται κάπως... anyway το προσπερνάω.
Προφανώς έγραψες περί ασπίδων και σχολείου αφού προσπέρασες το "(τα μόνα που θα τον άλλαξαν ελάχιστα είναι άλλοι μικρότεροι μετεωρίτες)" Σίγουρα έπεσε "αστρική σκόνη" ή άλλα μετέωρα αλλά αυτό που είπα είναι πως δεν είναι δυνατόν αυτά να εξαφανίσουν τέτοιο κρατήρα όπως και δεν έγινε! Δεν ήμουν ξεκάθαρος? Τα τελευταία 2-3 Δις χρόνια δεν έχουν πέσει ούτε τα σώματα που έπεφταν τότε ούτε η ύλη που έπεφτε τότε οπότε δεν θα γέμιζε ένας τέτοιος κρατήρας. Τώρα αν θες να μου πεις ότι τα 13 χιλιόμετρα κάποτε μπορεί να ήταν 15 ή 20.. ευχαριστώ πολύ γιατί έτσι στηρίζεις την άποψη ότι δεν μιλάμε για ρηχούς κρατήρες που δεν έκαναν ζημιά όπως αφήσατε να εννοηθεί στην αρχή αλλά με αυτό τον τρόπο υποστηρίζεις πως ήταν πολύ βαθύτεροι προφανώς.
Ξέρεις τι σημαίνει ακριβώς μεγάλος κρατήρας στην σελήνη? φαντάζεσαι λοιπόν ότι είναι ένα βαθούλωμα με λίγα χώματα γύρω γύρω που θα εξαφανιστεί σε λίγα χρόνια? βουνά έχουν δημιουργηθεί γύρω απ τους μεγάλους κρατήρες της Σελήνης! αυτό είναι ο μεγάλος κρατήρας! αν λοιπόν ήταν 15 και έγινε 13 χιλιόμετρα εσύ περίμενες να πέσει τόση ύλη ώστε να καλυφθούν τα όροι δηλαδή? Κάτι έχουμε χάσει εδώ και αν αφήσεις τον εγωισμό στην άκρη θα δεις πόσο παράλογο είναι αυτό που συζητάμε :/
Στο σχολείο δεν μας είπαν ότι πέφτουν τόνοι χώμα κάθε μέρα ούτε ότι 13 χιλιόμετρα κρατήρας είναι μικρός ούτε ότι οι μεγάλοι μετεωρίτες έπεσαν νωρίτερα απ ότι γνωρίζουμε :) Μην βιάζεσαι, δες τα post και θα δεις τις αντιφάσεις και μετά σκέψου. Αν θέλουμε να κάνουμε μια έρευνα βάζουμε κάτω τα πράγματα και λέμε: πιστεύω αυτό.. αλλά μου ακούγεται λογικό και αυτό.. αλλά πιστεύω και αυτό.. αυτά αντιφάσκουν μεταξύ τους? μπορεί να λέω πχ ότι τα σημάδια είναι μικρά μετά ξαφνικά να λέω ότι τα 13 χιλιόμετρα πλέον δεν είναι μικρό σημάδι αλλά να αλλάζω την δικαιολογία μου στο ότι έπρεπε να είχε καλυφθεί. Δεν αντιφάσκουν αυτά τα 2? Είναι μικρά και δεν έπρεπε να είναι η είναι τεράστια τα σημάδια και δεν έπρεπε να είναι? Αν αποφασίσουμε τι απ τα 2 θέλουμε μπορούμε να το συζητήσουμε.
quote:
Ο παγος που βρεθηκε στο Βορειο πολο της σεληνης κατι μας λεει.Δηλαδη καπως πρεπει να δημιουργηθηκε.Φανταζομαι χωρις ατμοσφαιρα εστω και πολυ αραιη ειναι δυσκολο να γινει.
Φυσικά... όπως και οπουδήποτε αλλού υπάρχουν υποψίες για νερό.. απ τους μετεωρίτες-κομήτες που έπεσαν. Νερό υπάρχει όπου έχουν πέσει μετεωρίτες και η θερμοκρασία το επιτρέπει και εφόσον η θερμοκρασία είναι -200 -230 όπου στην Σελήνη δεν την βλέπει ποτέ ήλιος (πχ βαθιά μέσα σε κρατήρες) υπάρχει και πάγος. Τώρα να μιλάμε για όντα εκεί... το τραβάμε! Εδώ δεν ξέρουμε καν αν είναι τεχνητή η όχι :) Οντα όπως τα ξέρουμε και έχουμε αποδεχτεί για το τι χρειάζονται για να ζήσουν, σίγουρα όχι.
quote:
Το θέμα τείνει να πάρει διαστάσεις "λαϊκισμού".Επειδή η Σελήνη βρίσκεται στην συγκεκριμένη θέση,γωνιακή κλίση και τροχιά,συμβαίνουν τα κάτωθι:
Γ:παραβιάζει το σημείο Ρός και το σημείο Λανγκράνς.Επομένως:
Ναι αλλά όταν λες κάτι να προσπαθείς να δίνεις επιχειρήματα γιαυτό! Πες ντε "αυτό γιατί αυτό" μυστικό είναι? δεν γίνεται συζήτηση έτσι! πρέπει ο άλλος να σου απαντάει σε αυτά που έχεις στο μυαλό σου μόνο εσύ? :) Εξήγησε αν μπορείς για το κάθε ένα απ αυτά που λες.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων,έχει φορτώσει ήδη με πολύ "παραμύθι" την ανθρωπότητα σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στον οικονομικό.
Τα παρακάτω φίλε ΝΙΚΟΜΑΧΕ επιβεβαιώνουν αυτά που γράφεις .
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/11/blog-post_7364.html
*
Πάντως σε ευχαριστώ για τον κόπο σου και κοίτα κι εσυ αυτο που παραθέτω ειδικά για σένα.![]()
http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2009/02/blog-post_11.html
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:quote:
Το θέμα τείνει να πάρει διαστάσεις "λαϊκισμού".Επειδή η Σελήνη βρίσκεται στην συγκεκριμένη θέση,γωνιακή κλίση και τροχιά,συμβαίνουν τα κάτωθι:
Γ:παραβιάζει το σημείο Ρός και το σημείο Λανγκράνς.Επομένως:
Ναι αλλά όταν λες κάτι να προσπαθείς να δίνεις επιχειρήματα γιαυτό! Πες ντε "αυτό γιατί αυτό" μυστικό είναι? δεν γίνεται συζήτηση έτσι! πρέπει ο άλλος να σου απαντάει σε αυτά που έχεις στο μυαλό σου μόνο εσύ? :) Εξήγησε αν μπορείς για το κάθε ένα απ αυτά που λες.
Να δίνω εξηγήσεις?
Για να δούμε craven τι θα καταλάβεις απο τις εξηγήσεις μου!!
Νόμος της παγκόσμιας έλξης: F=G.(m1.m2)/r2
Παγκόσμια σταθερά: G=6,69.10-11n m2.kg-2
Μάζα Ηλίου:1.989.1027kg
Μάζα γης:5.974.1021kg
Μάζα Σελήνης:7.348.1019kg
Ελκτική δύναμη Ηλίου-Σελήνης:8,67.1011.1989.1027.7348.1019/150.000.000
Ελκτική δύναμη Γης-Σελήνης:6,67.1011.5974.1021.7348.1019/385.000
Λύσε τις εξισώσεις και θα βρείς την ελκτική δύναμη Ηλίου-Σελήνης στο 4,33 και την ελκτική δύναμη Γης-Σελήνης στο 1,98.[μήπως θές να σου κάνω κι αυτές?![]()
]
Δηλαδή ο Ηλιος έλκει την Σελήνη με διπλάσια δύναμη απο ότι την έλκει η Γη.
Πές μου τώρα εσύ,η Σελήνη υπάρχει εκεί,ή ο νόμος της έλξης είναι...μπαρούφα?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
H έλξη του ήλιου προς την Σελήνη είναι μεγαλύτερη? φοβερή ανακάλυψη.. Ε ΚΑΙ? και τα 2 σώματα είναι σε τροχιά γύρω απ τον ήλιο και η Σελήνη και γύρω απο την γη και ο ήλιος με όλα αυτά γύρω απο μια μαύρη τρύπα στο κέντρο του γαλαξία. ΤΙ ακριβώς αποδεικνύει αυτό? ότι έπρεπε να γίνει τι? Θα σου δώσω ένα ωραίο παράδειγμα που είχα ακούσει παλιά γιαυτό το θέμα (απλά παραδείγματα σχολείου). Ένας αστροναύτης στον διαστημικό σταθμό όταν βγαίνει για "περίπατο" με την απλούστευση που έκανες θα έπρεπε να τραβηχτεί για να πέσει στην γη αφού ο διαστημικός σταθμός έχει απείρως μικρότερη επίδραση πάνω του απο τον σταθμό. Συμβαίνει κάτι τέτοιο? όχι βέβαια. Η ΤΡΟΧΙΑ (της γης στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά και του Άρη για τους δικούς του δορυφόρους) δίνει περιστροφή και κατά συνέπεια στροφορμή και αυτή κρατά τα σώματα εκεί που πρέπει να είναι. Ο αστροναύτης λοιπόν είναι σε ΤΡΟΧΙΑ γύρω απ την γη μαζί με τον σταθμό και η σελήνη είναι σε τροχιά γύρω απο τον ήλιο μαζί με την γη στην οποία είναι σε τροχιά. Η βαρύτητα δεν λειτουργεί με την απλή λογική "αν κάτι ασκεί περισσότερη βαρύτητα θα τα τραβήξει όλα πάνω του" στα ηλιακά συστήματα αλλά θα τα βάλει σε τροχιά όπως και έχει ήδη κάνει εκτός αν το άλλο σώμα έχει την δική του ορμή και ταχύτητα και τροχιά (βλέπε μετεωρίτες που και αυτοί υπό συνθήκες θα μπορούσαν να μπουν γύρω απο έναν πλανήτη ανάλογα την ταχύτητα τους, την γωνία που πλησίασαν τον πλανήτη και άλλες 10δες παραμέτρους)!. Αυτά είναι απλά πράγματα της φυσικής και ειλικρινά σου λεω δεν θα κάτσω να τα συζητήσω γιατί αν αρχίσουμε να συζητάμε τέτοια πράγματα ζήτω που καήκαμε.
Αλλά χέστο αυτό αυτά είναι ψιλά γράμματα στην τελική ας είμαι εγώ αυτός που έχει άδικο και μπορεί και όντως να έχω, ας λέει μαλακίες η φυσική, ας λένε μαλακίες οι επιστήμονες, ο Αϊνστάϊν κτλ κτλ σιγά τα αυγά.. Δεν με ενδιαφέρει καν και ας μην το συζητήσουμε άλλο
Εγώ ένα μόνο θέλω να ρωτήσω και σταματάω.. γιατί είσαι ΤΟΣΟ επιθετικός? φωνάζεις, μιλάς λες και σου είπα κάτι παράλογο (να πεις τι εννοείς), προσβάλλεις και ειρωνεύεσαι (εσύ έμαθες περισσότερα στο σχολείο, θές να μου κάνεις και τις εξισώσεις ή θεωρείς πως δεν μπορώ να καταλάβω και είναι δεύτερη φορά που υπονοείς κάτι περί νοημοσύνης) Ειλικρινά υπάρχει λόγος που συμπεριφέρεσαι έτσι? Αν σου θίχτηκε ο εγωισμός γιατί κάποια πράγματα στην συζήτηση δεν σου βγήκαν τότε δεν φταίω! γιαυτό υπάρχουν οι συζητήσεις αλλιώς θα ήταν μονόλογοι. Οι άνθρωποι που ξέρουν να συζητάνε σκέφτονται και αν πουν κάτι και καταλάβουν πως δεν ισχύει το παραδέχονται οι αναδιπλώνονται. Χαλάρωσε λιγάκι γιατί το ότι διάβασες μια χαζομάρα κάπου δεν σημαίνει ότι πρέπει να προσβάλλεις και να λες περι νοημοσύνης ή σχολείων στους απέναντι σου.
Εγώ δεν είμαι σίγουρος για τίποτα και ότι λέω το λέω απο δουλειά άλλων παραδέχομαι ότι προσωπικά γνωρίζω ελάχιστα για να μπορώ να αμφισβητήσω τα ευρέως γνωστά και το είπα 100 φορές.. εσύ κάνεις σαν να σου έθιξαν κάποια προσωπική σου έρευνα και σαν να πρέπει να αποδείξεις ότι ντε και καλά γνωρίζεις την αλήθεια για τα πάντα..
Δες πως ξεκινάς την απάντηση σου σε ένα λογικό αίτημα για παραπάνω εξηγήσεις:
Να δίνω εξηγήσεις?
Για να δούμε craven τι θα καταλάβεις απο τις εξηγήσεις μου!!
Εσύ δηλαδή τώρα το θεωρείς νορμαλ όλο αυτό?
Εγώ σταματάω εδώ την συζήτηση γιατί δεν γουστάρω συζήτηση σε τέτοιο κλίμα και δεν θέλω να παρεξηγηθούμε για δεύτερη φορά, αλλά πραγματικά χαλάρωσε και μάθε να ακούς και όσα σου λένε οι απέναντι.
Edited by - Craven on 01/04/2012 20:31:34