- Χάος και Κόσμος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Φιλε Notirk ειμαι επηρεασμενος απο αναγνωσματα και σχετικα βιντεο αλλα
μου βγαζουν πολυ περισσοτερη λογικη απο την ηλιοκεντρικη χαωδη θεωρια
και οπως σε σενα μου ξυπνησαν μια σπιθα μεσα μου...
Μια αληθεια οτι ειμαι πιο κοντα στην αληθεια...Ειμαστε ολοι καινουριοι σε αυτο αν και υπηρχαν ανθρωποι τους προηγουμενους δυο αιωνες
που υποστηριξαν και εκαναν πειραματα πανω στην κοιλη Γη.Ο κοσμος φυσικα τους κοροιδεψε.λολΑρα εισαι ελευθερος να ψαξεις μονο σου.
Ισως να ειναι περα απο το ανθρωπινο μυαλο.Αλλα στην τελικη δεν εισαι ο νους σου.:)
Nομιζω η αληθεια υπαρχει καπου σε μια συγκρετιστικη /συνδυαστικη θεωρια ολων των πραγματων .Και η οπτικη απο την οποια βλεπεις τα πραγματα ειναι το α και το ω.Εδω υπαρχουν 30 βιντεο.playlist σχετικα.μπορεις να το καψεις αν θες.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLWRzUSpfFKZ99DayZsunv9CkRbL_Gfqa0
Αυτά που διάβασες και αποδέχτηκες σαν περισσότερο αληθινά , δεν είναι τίποτα περισσότερο από συμπεράσματα που βγήκαν από παρατηρήσεις και πειράματα . Όμως και οι εκδοχές της κατεστημένης επιστήμης που απορρίπτεις τόσο κατηγορηματικά , είναι επίσης βγαλμένες από παρατηρήσεις και πειράματα.
Παρατηρήσεις και πειράματα … χρησιμοποιώντας αμφότεροι - δογματικοί και αιρετικοί επιστήμονες – υλικό από ένα Σύμπαν που κατά τεκμήριο δεν γνωρίζουν !!!
Και αν μας έχει ‘’ ξεγελάσει’’ αυτό το Σύμπαν???
Ή αν μας έχει ξεγελάσει ο ανθρωποκεντρισμός μας και τα χαμηλής συχνότητας αισθητήρια όργανά μας???
Ή , αν το Σύμπαν είναι ένας νοήμων υπεροργανισμός που μαθαίνει και εξελίσσεται , αξιοποιώντας της δραστηριότητες νοημόνων όντων / συνθετικών του στοιχείων , όπως ο γήινος άνθρωπος??.
Είναι αρκετά λοιπόν τα πειράματα και οι παρατηρήσεις για να μας τεκμηριώσουν χωρίς αμφιβολίες τη γνώση μας για το Σύμπαν? Η μήπως χρειάζεται και κάτι άλλο?
Οραματίζομαι μια εποχή , που για τη Γνώση μαζί με την παρατήρηση θα έχουμε μάθει να χρησιμοποιούμε και την ενόραση … μια εποχή που η Επιστήμη και αυτό που λέμε μεταφυσική θα έχουν γίνουν ένα… τότε θα λέμε Επιστήμη και πραγματικά θα το εννοούμε.
Ναι ρε.
Σας λέμε ψέματα.Η Γή δεν γυρίζει γύρω από τον εαυτό της και ο ήλιος διαγράφει καμπύλη 180 μοιρών, επειδή έτσι τον έβαλε ο θεός να κάνει.
Ενα βράδυ, ο Αρχ.Μιχαήλ τσαντίστηκε από την ανθρώπινη μαλακία και έκλεισε την Γή σε ένα γυάλινο κλουβί.Εκεί αντικατοπτρίζεται ο ήλιος και εμείς νομίζουμε ότι είναι, πως το είπες killuminati?, έτη φωτός μακρυά, ενώ είναι μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα.Στραβομάρα που την έχουμε όλοι μας.Φωστήρα μας εσύ!!!
Notirk τι έχεις πάθει τώρα τελευταία?
Προσπαθείς να συνδυάσεις μιά σοβαρή θεώρηση της Αμαλίας, με τις αρλούμπες του killuminati?
Ημαρτον Notirk!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Γιατί χαλιέσαι τόσο? Επειδή στα 7 δις ανθρώπων του Πλανήτη Γη υπάρχουν μερικοί πυροβολήμένοι?
Εγώ νομίζω οτι ήρθε η ώρα να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να προσδιορίσουμε τους στόχους μας εκ νέου, τώρα αν εσύ θες να γίνεις ψυχίατρος ΟΚ, με το καλό και καλή πρόοδο.
Εγώ μάλλον θα λείψω για λίγες ημέρες λόγω ανάγκης για ηρεμία, βλέπεις αυτό το αστείο άρχισε να γίνεται βαρετό και πολύ κουραστικό, λέω να αράξω λίγο...
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
quote:
Η ανοησία, σε όλο της το μεγαλείο!!!Ναι ρε.
Σας λέμε ψέματα.Η Γή δεν γυρίζει γύρω από τον εαυτό της και ο ήλιος διαγράφει καμπύλη 180 μοιρών, επειδή έτσι τον έβαλε ο θεός να κάνει.Ενα βράδυ, ο Αρχ.Μιχαήλ τσαντίστηκε από την ανθρώπινη μαλακία και έκλεισε την Γή σε ένα γυάλινο κλουβί.Εκεί αντικατοπτρίζεται ο ήλιος και εμείς νομίζουμε ότι είναι, πως το είπες killuminati?, έτη φωτός μακρυά, ενώ είναι μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα.Στραβομάρα που την έχουμε όλοι μας.Φωστήρα μας εσύ!!!
Notirk τι έχεις πάθει τώρα τελευταία?
Προσπαθείς να συνδυάσεις μιά σοβαρή θεώρηση της Αμαλίας, με τις αρλούμπες του killuminati?
Ημαρτον Notirk!ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ρε σαχλαμαρα λολ > Ο ηλιοs διαγραφει τετοια γωνια απο τη μερια παρατηρησηs>
Με βαση την ιδια θεωρια ο ηλιοs δεν γινεται να ειναι μακρυτερα απο χιλιαδεs χιλιομετρα μακρια>
Αποδειξε μαs οτι η Γη γυριζει γυρω απο τον ευατο τηs για να δουμε τα επιχειρηματα σου>
Μεχρι τοτε εισαι ενα φουνταμεταλιστηs σαχλαμαρακοs
Kαι ποιοι ειστε εσειs που μαs λετε ψεμματα η αληθεια?
χαχαχααχα κινδυνευειs να γινειs mainstream μπαρουφολογοs>
Είπα να απέχω λίγες μέρες, για ξεκούραση όπως λες.
Αλλά αυτοί ξεγάνωτοι τενεκέδες έχουν υπερβεί τα όρια και δεν βλέπω κανέναν, να επιχειρεί να φρενάρει την ασυδοσία.
Από την άλλη, σωστά τα λες.Χαμένος κόπος.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Aπο το να εμποδιζει την εμφανιση τουs στουs υπεραλλαζονεs βλακεs
Eιναι απιστευτη η αντισταση που βαζετε απεναντι στα πραγματα>
Τα ξερετε ολα λοοοολ
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Είπα να απέχω λίγες μέρες, για ξεκούραση όπως λες.
Αλλά αυτοί ξεγάνωτοι τενεκέδες έχουν υπερβεί τα όρια και δεν βλέπω κανέναν, να επιχειρεί να φρενάρει την ασυδοσία.Από την άλλη, σωστά τα λες.Χαμένος κόπος.
Φίλε Μάριε γιατί αναλώνεσαι και χάνεις άδικα τον καιρό σου? Είδες εμένα να συμμετέχω καθόλου ενεργά σε τέτοια θέματα? Απλώς τα διαβάζω και σπάω πλάκα μ' αυτά που γράφουν. Προσωπικά από αυτά τα άτομα είμαι έτοιμος να ακούσω τα πιο απίθανα πράγματα δίχως να εκπλαγώ. Η μόνη έκπληξή μου ήταν με την συμμετοχή του Notirk, που ειλικρινά δεν την περίμενα γιατί από τις μέχρι τώρα συμμετοχές του πίστευα ότι είναι ορθολογιστής. Εκτός κι αν κάνει πλάκα.
*
Για τους πίνακες πάντως τσιμουδιά όλοι.
quote:
Killouminati να η φωτο> Οντωs σε οποια μερια του κυκλου και να εισαι στο εσωτερικο
τα ουρανια σωματα διαγραφουν πορεια εκατον ογδοντα μοιρων>Ολα τουs>
Απλωs τα βλεπουμε ανεστραμμενα>Γιατι μαλλον ολα γυριζουν απο την πηγη>Η πορεια του ηλιου γυρω απο την πηγη ειναι εντεκα χρονια>Το εχει αποδειξει ο joe parr με τα πειραματα του για την πυραμιδα>
Αν ηθελεs να εξηγησειs λιγο παραπανω το παραδειγμα με τον τροχο >Ειμαι εδω για να μαθω οχι για να το παιξω οτι εχω διαβασει ιδιοφυιεs και να τηs αναπαραγω>Γιατι για να ειμαι ειλικρινηs ολοι ειμαστε ισοι!!!!και το βλεπω τωρα>
Ευχαριστώ για την φωτογραφία. Μην δίνεις σημασία στα κακά σχόλια, πάντα να σκέφτεσαι ελεύθερα.
Ναι, ο τροχός αναπαριστά την περιστρεφόμενη Γη. Άλλα είναι τα δεδομένα κατά την παρατήρηση αν βρίσκεσαι πάνω σε ένα περιστρεφόμενο σύστημα(όπου στην πραγματικότητα εσύ κινείσαι και όχι αυτό που βλέπεις), άλλα αν παρατηρείς μια αληθινή περιφορά και εσύ είσαι ακίνητος.

Ο Notirk δεν μου φαίνεται να κάνει πλάκα.Απλά , μάλλον έχει αντιληφθεί κάτι λανθασμένα, ή το έχει κατανοήσει λάθος.Θα μας πει.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.