ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- μεταφυσικη κερδοσκοπια - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- μεταφυσικη κερδοσκοπια - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

alexsavvidis18 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
alexsavvidisΝέο Μέλος
27/02/2007, 01:07:03
γνωριζει καποιος τι σημαινει μεταφυσικη κερδοσκοπια? παρακαλω, εξηγηστε μου, το χρειαζομαι για εργασια.

alex

27/02/2007, 08:01:20
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται καθώς η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί στο παραπλήσιο θέμα (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

μεταφυσικη κερδοσκοπια

Επίσης, μεταφέρεται στην Κατηγορία Απόψεις, Προτάσεις κ.ά. από την Κατηγορία .-= Η ΨΥΧΗ =-. όπου ανοίχθηκε αρχικά.

In anticipation of my resurrection...

CYBERMASTERΜέλος
13/05/2005, 22:47:09
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.....
ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΩΡΑΙΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ε???
ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΩ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ....
ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΣΥΓΧΗΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....
ΚΡΙΜΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΡΕΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.....
ΑΠΛΑ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ????
ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΙΩΠΗΛΟΙ Κ ΔΝ ΜΙΛΑΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΔΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΓΝΩΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.....
ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ GOLD MEMBERS ΣΤΟ ΑΧΛΑΔΟΤΗΡΟ Κ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ 100% ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΜΟΥ.....
ΚΡΙΜΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ....

ΕΝΑΝ ΣΤΙΧΟ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΜΟΝΟ

Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΩ ΠΟΛΛΑ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΨΗΛΑ.....

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

13/05/2005, 23:39:35
CYBERMASTER ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ...ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ;...ΜΗΠΩΣ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ;

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΧΛΑΔΙΟΥ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ "LIGHT 0% ΛΙΠΑΡΑ" ΘΕΜΑΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ;...ΝΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ;

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ.

"Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Εδώ φιλοξενούνται οι Συζητήσεις που δεν σχετίζονται με την ευρύτερη θεματολογία του ESOTERICA.gr αλλά δεν είναι παντελώς "άσχετες"... και πάντα, φυσικά, συμφωνούν με τους κανονισμούς που διέπουν τις Ομάδες Συζήτησης!

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ "LIGHT" ΘΕΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΦΩΤΙΣΕΙ" ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ...ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ...ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

..

InvaderΜέλος
14/05/2005, 00:16:14
quote:
ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΣΥΓΧΗΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....

Aν σκοπός σου ήταν να την αυξήσεις, συγχαρητήρια. Είσαι σε πολύ καλό δρόμο!

Φιλικά,
*πρώην Kaizer

Edited by - Invader on 14/05/2005 01:40:50

14/05/2005, 01:08:54
Γειά σου CYBERMASTER.
Γιατί στεναχωριέσαι;
Μήπως οι συγκρούσεις δεν αποτελούν στοιχείο της καθημερινής ανθρώπινης πραγματικότητας;
Και γιατί θεωρείς πως "κάτι" επιρρέασε όλους τόσο πολύ;
Εξαρτάται από που έχει ο καθένας στραμμένη την προσοχή του.
Εάν εστιαστείς σε κάποιο θέμα που γίνεται μία όμορφη και δημιουργική συζήτηση, μπορεί να νιώσεις μεγάλη ευχαρίστηση και να πεις"Μπράβο! Τι ωραία που συζητάμε εδώ μέσα!"
Και πάλι, ούτε αυτό θα είναι η αλήθεια.

Είμαστε άνθρωποι με σάρκα και οστά CYBERMASTER. Ναι, ίσως θέλουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο, αλλά διαθέτουμε και μία διαφορετική προσωπικότητα ο καθένας, διαφορετικούς στόχους, διαφορετικό τρόπο προσέγγισης, διαφορετικό είδος κατανόησης.

Γιατί εσύ στεναχωριέσαι τόσο πολύ;
Πιστεύεις πως οι άνθρωποι εδώ θα έπρεπε να βγάζουν πάντα τον καλύτερο εαυτό τους;

Πιστεψέ με κι εγώ θα το ήθελα πολύ, αλλά ξέρω πως αυτό δε γίνεται. Και ίσως, είναι καλύτερα έτσι.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

CYBERMASTERΜέλος
14/05/2005, 01:27:16
ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΑΜΑΛΙΑ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΟΠΑΣΩ....

------------------------

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

14/05/2005, 01:45:55
CYBERMASTER το ζήτημα για μένα ή για σένα, δεν είναι εάν η όποια κατάσταση -εδώ ή αλλού - μας ικανοποιεί, αλλά το κατά πόσον συμβάλλουμε εμείς για να την κάνουμε καλύτερη.

κλικ me

CYBERMASTERΜέλος
14/05/2005, 11:31:29
quote:
αλλά το κατά πόσον συμβάλλουμε εμείς για να την κάνουμε καλύτερη.

KOYΡΑΤΣΤΗΚΑ ΠΙΑ....
ANTIO

------------------------

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

spiritΜέλος
14/05/2005, 12:29:03
quote:
KOYΡΑΤΣΤΗΚΑ ΠΙΑ....
ANTIO

AΠΟ ΤΩΡΑ CYBERMASTER;;;;;;;

InvaderΜέλος
14/05/2005, 14:15:14
quote:
KOYΡΑΤΣΤΗΚΑ ΠΙΑ....
ANTIO

Σιγά ρε, θα δακρύσω! Τελος πάντων, τα λέμε...

Φιλικά,
*πρώην Kaizer

14/05/2005, 18:33:56
Αυτό λέω κι εγώ CYBERMASTER:

ΚΡΙΜΑ...

Κι εμένα ξέρεις με έχεις κουράσει.

Κουράστηκα από την "επιμονή" σου να εστιάζεσαι στα επουσιώδη και να παραβλέπεις όλα σχεδόν τα ουσιαστικά, παρόλες τις προσπάθειες που κάναμε για να σε προτρέψουμε σε κάτι τέτοιο και παρόλες τις αντιθέσεις μας στις προσβολές και στις υποτιμήσεις που δέχτηκες(αν και ορισμένες από αυτές είχαν κάποια βάση δικαιολογίας οπωσδήποτε).

Μας κούρασες γιατί προσπαθήσαμε να σου προσφέρουμε την όποια βοήθεια μπορούμε να δώσουμε για να αρχίσεις να βλέπεις την Εσωτερική Πλευρά των πραγμάτων(πράγμα για το οποίο θεωρήσαμε ότι έχεις κάποια ώθηση/έφεση) ενώ εσύ εμμένεις "πεισματικά" να κολλάς στην επιφάνεια και μάλιστα μία επιφάνεια που πολλές φορές άλλοι άνθρωποι σου τοποθετούν μπροστά στα μάτια σου.

Μας κούρασες γιατί με δική σου επιθυμία και βούληση(συμφωνώντας αναγκαστικά με αυτό που προβάλεις για τον εαυτό σου, δηλαδή της δυνατότητάς σου για ελεύθερη επιλογή...) "επιβραβεύεις" με τη συμμετοχή σου πολλές παραπλανητικές και σε ορισμένες περιπτώσεις προβοκατόρικες κινήσεις σε διάφορες συζητήσεις ενώ θα μπορούσες σίγουρα να συμβάλεις κι εσύ στην διαφύλαξη των ουσιαστικών στόχων αυτού του χώρου και στην ποιοτική του εξέλιξη, πράγμα για το οποίο σε έχουμε προτρέψει αρκετές φορές.

Μας κούρασες γιατί ενώ θα μπορούσες να δοκιμάσεις να "γνωρίσεις" εσύ επιλέγεις να "μαθαίνεις πράγματα από δώ και από κει". Σαν να μην έφτανε αυτό τα ανατυπώνεις και σε διάφορες περιστάσεις, άκριτα και αστήρικτα.

Με συγχωρείς για την κριτική. Αλλά άνθρωπος είμαι κι εγώ, κουράστηκα από εσένα και είπα να "ξεστρατίσω" λίγο από τα "καθήκοντά" μου και να σου πω δύο κουβέντες σαν απλός Συζητητής. Μην τα πάρεις λοιπόν "τοις μετρητοίς" απαραίτητα.

Θα ήθελα όμως να θεωρήσεις οπωσδήποτε το παρακάτω με έναν τέτοιο τρόπο.

Τα λόγια έχουν δύναμη. Και ένα "Αντίο" θα πρέπει να είναι πραγματικό Αντίο όταν το λέμε. Επίσης ένα "Καλώς σας βρήκα" επίσης.

Αντίο λοιπόν και από εμένα, να είσαι καλά, μην ξεχνάς ότι διαθέτεις και άλλα χαρίσματα που ακόμη δεν έχεις ανακαλύψει και αν τυχόν και μας "βρεις" ξανά, φρόντισε να πεις:

"Καλώς σας βρήκα!"... και να το εννοήσεις αυτήν την φορά.

(σημείωση: το παρόν θέμα θα παραμείνει ενεργό για ένα 24ωρο)

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

MercuryΜέλος
14/05/2005, 19:33:43
Αν κουράστηκες πήγαινε να ξεκουραστείς.

Αν σε κούρασε το esoterica,αν το βρίσκεις σε σύγχυση ή βαρετό κάνε κάτι για να αλλάξεις την "κατάσταση". Αλλιώς μην συμμετέχεις στις συζητήσεις,κάνε αποχή,και ξαναγύρισε όταν κρίνεις ότι σε ικανοποιεί ξανά. Κανείς δεν θα σου ζητήσει να εξηγήσεις το λόγο της αποχής σου.

Οι δηλώσεις αποχώρησης,τα πικρά αντίο και τα παρεμφερή είναι παιδιάστικα καμώματα. Πικραίνεις κόσμο σκορπίζοντας απογοήτευση,παρουσιάζεσαι ο ίδιος παθητικός και μοιρολάτρης,και γενικά εκτείθεσαι χωρίς λόγο.

Τα πράγματα αλλάζουν,κάποτε προς το χειρότερο και άλλοτε προς το καλύτερο. Μην αποκλείεις ποτέ την τελευταία πιθανότητα και μην "κλείνεις πόρτες" για το τίποτα. Δεν είναι καθόλου έξυπνο αυτό.

Προς το παρόν αντίο λοιπόν.

Deva_ParinitoΜέλος
14/05/2005, 22:18:21
Κρίμα, κρίμα, κρίμα / λευκό μάρμαρο στο μνήμα...

24ώρο? Και πολύ το άφησες. Χαρά στην υπομονή σου Admin!

Τα σέβη μου,
Deva

15/05/2005, 02:38:58
quote:
Κρίμα, κρίμα, κρίμα / λευκό μάρμαρο στο μνήμα...

Κριμα, κρίμα, κρίμα,
κάηκε η ελιά στο χτήμα,
που την φρόντιζε η Κατίνα
και κολύμπαγε στο χρήμα.

Κρίμα, κρίμα, κρίμα,
μου'πε χθες η Κατερίνα
μόλις διάβασε το ποίημα
που το έγραψα στο κύμα.

Κρίμα, κρίμα, κρίμα,
να μην κάνω ούτε'να βήμα
φταίει του νυχιού το φύμα
που το έκοψα με λύμα.

Κρίμα.

τα σέβη μου

και συγνώμη για το ποίημα
με παρέσυρε η ρήμα.

κλικ me

ksanthosΜέλος
15/05/2005, 14:54:58
Ειναι κριμα γενικοτερα μελη με μεγαλη ιστορια καλη η κακη να χανονται απο αυτο το χωρο αλλα γιατι τετοιος μελοδραματισμος?
Ηθελες απλα να χαιρετησεις και να μας πεις την πικρα σου οπως τοσες αλλες φορες εχεις πραξει..
Λυπαμαι...
Κριμα...
και συγνωμη που θα στο πω αλλα εισαι δειλος..
Τι σημαινει κουραστηκα πια?
Ξεκουρασου και περιμενουμε..
Δεν ειμαι απο τα πολυ παλια μελη αλλα δεν μπορω να κατανοησω πως ενα μελος μπορει να νιωσει τοση πικρα..
Λες να θυμηθουμε τι σημαινουν forum..Εγω ξερω οτι ειναι ενας χωρος που ο καθενας προβαλει τις αποψεις του προβληματισμους του και συζηταει με φιλους αναζητητες πραγματα που τον ενδιαφερουν..
Εσενα τι σε χαλασε?Η ποιοτητα των συζητησεων?κανε τη καλυτερη.
Δωσε μας τα "φωτα" σου..
Κριμα αγαπητε cybermaster κριμα και αντιο...

Με εκτιμηση...

They tell you black is really white
The moon is just the sun at night
And when you walk in golden halls
You get to keep the gold that falls
Its Heaven and Hell
Fool,fool!You've got to bleed for the danger
Fool,fool
Look for the answer
Fool fool!

15/05/2005, 15:30:11
Deva_Parinito
quote:
24ώρο? Και πολύ το άφησες. Χαρά στην υπομονή σου Admin!

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ...Η ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ;...ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...Η ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ;

ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ.

ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΣΕ ΞΕΝΑ ΜΝΗΜΑΤΑ.

..

15/05/2005, 19:40:51
pixeldream, δεν καταλαβαίνω εάν αναφέρεσαι με κάποιον τρόπο στον Deva_Parinito ή/και στους υπόλοιπους συμμετέχοντες που κατέθεσαν τις απόψεις τους σε αυτό το Θέμα, θεωρώντας ότι με κάποιον τρόπο έπραξαν κάποιο λάθος "κλαίγοντας σε ξένα μνήματα"(όπως γράφεις), όμως κατά την γνώμη μου οι οποιεσδήποτε αντιδράσεις σε αυτό το θέμα, σαφώς είναι εντός των αποδεκτών ορίων και σίγουρα αρκετές έχουν και ιδιαίτερα δημιουργικό χαρακτήρα και διακατέχονται από ενδιαφέρον για τον αποχωρήσαντα CYBERMASTER - όπως εξάλλου και οι δικές σου.

Οπωσδήποτε, δεν μπορεί να περιμένει κανείς να καταθέσει μία άποψη σε έναν δημόσιο χώρο(και μάλιστα μία άποψη που την απευθύνει σε όλους...) χωρίς να μπορούν και οι άλλοι να τοποθετηθούν απέναντί της, ακόμη και καυστικά(αλλά όχι προσβλητικά σίγουρα) με στοιχειοθετημένο τρόπο.

Κατά την γνώμη μου το θέμα αυτό είχε μία "όμορφη" εξέλιξη και συμπλήρωσε επαρκώς τον κύκλο του με δημιουργικά μάλιστα αποτελέσματα.

Έχει δε περάσει ήδη ένα 24ωρο, οπότε... απενεργοποιείται.

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"