- ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ??? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Κάνεις δεν φεύγει από εμάς. Ο καθένας ακολουθεί τον δρόμο του. Αν δεν είναι δίπλα μας ο δρόμος του τότε καλύτερα που έφυγε. Και αν κάποτε τους αγαπήσαμε θα πρέπει να ευχόμαστε τα καλύτερα γι’ αυτούς.
ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ Η ΖΩΗ!
Αλλά γιατί αποχαιρετάς κάποιον που θα ξαναδείς??
Και της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει...
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα
quote:
Θα καταλαβεις την απαντηση στο ερωτημα σου, οταν βρεθεις κι εσυ στην θεση εκεινου που αποχωρει (μην πεις οτι ποτε δεν θα το κανεις...). Θα το καταλαβεις, οταν θα διωξεις εκεινον/εκεινη που αγαπας...
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα
Στη θέση εκείνου που αποχωρεί??Γιατί αποχωρεί??
φεύγοντας..ένα κομμάτι του μένει σε μενα και ενα κομμάτι μου σε αυτον..
Ποτέ δεν θέλω να φύγω από κάποιον,μα και να φύγω..θα εξηγήσω..δεν μου αρέσει να αφήνω τον άλλο στα σκοτάδια..εγώ όμως..οι άλλοι δεν το βλέπουν έτσι..
Φιλικά
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΟ.
ΑΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ.
ΜΗ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.
quote:
Στη θέση εκείνου που αποχωρεί??Γιατί αποχωρεί??
φεύγοντας..ένα κομμάτι του μένει σε μενα και ενα κομμάτι μου σε αυτον..
Ποτέ δεν θέλω να φύγω από κάποιον,μα και να φύγω..θα εξηγήσω..δεν μου αρέσει να αφήνω τον άλλο στα σκοτάδια..εγώ όμως..οι άλλοι δεν το βλέπουν έτσι..
ΦιλικάΚαι της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει...
Αυτό που απάντησα αφορούσε την αρχική ερώτηση αυτή που άνοιξε αυτό το θέμα... Δεν ήθελα να υπεισέλθω σε "τεχνικές" λεπτομερειες...
Αλλά ας είναι. Κατά την γνώμη μου τα πράγματα είναι απλά. Δεν λέω ότι είναι ευχάριστα απαραίτητα, αλλά απλά... Είμαστε ζωντανοί οργανισμοί. Ως τετοιοι, με την πάροδο του χρόνου αλλάζουμε. Οχι μόνο βιολογικά-σωματικά, αλλά και ως υπάρξεις. Εκ των πραγμάτων λοιπόν, είναι πολύ πιθανόν ο άνθρωπος με τον οποίο χθες ταιριάζαμε, σήμερα να μη μας κάνει. Ή μπορεί να μην του κάνουμε εμείς. Μπορεί να καταστούμε "ασύμβατοι". Σε πολλά επίπεδα. Αν τώρα για τον οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρουμε καθώς μεταμορφωνόμαστε να διατηρήσουμε το επίπεδο επικοινωνίας εκείνο που μας κάνει "συμβατους", μοιραία η σχέση θα πρέπει να διακοπεί. Σαφώς και ένα κομμάτι του άλλου μένει σε εμάς και το ανάποδο. Αυτή είναι η ομορφιά των ανθρωπίνων σχέσεων. Πάντα θα κουβαλάμε μέσα μας εκείνους με τους οποίους ζήσαμε μαζί. Είτε αυτό ήταν μια καλή φιλία, είτε αυτό ήταν μια σχέση. Αυτό είναι αναπόφευκτο, αλλά δεν αλλάζει το γεγονός. Ένας ακόμη λόγος προς αποχώρηση, θα μπορούσε να είναι ο εξής: Κάθε άνθρωπος που περνάει από την ζωή μας κατά την δική μου άποψη, δεν είναι τυχαίος. Έχει λόγο που εμφανίστηκε, έχει λόγο που υπάρχει. Το ποιός είναι αυτός ο λόγος συγκεκριμένα, ας ψάξει ο καθένας να τον αναζητήσει. Μπορεί να είναι για να μας οδηγήσει στο επόμενο βήμα. Μπορεί να είναι για να εξυπηρετήσει κάποια συγκεκριμένη ανάγκη μας την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Μπορεί να ήρθε για να ζήσει και να μεγαλώσει μαζί μας. Ας μην μπαίνουμε όμως σε αυτή την διαδικασία. Δεν μπορούμε ποτέ εκ των προτέρων να γνωρίζουμε. Ούτε καν για τον ίδιο μας τον εαυτό, πόσο μάλλον για άλλους ανθρώπους (ακόμη κι αν τους γνωρίζουμε χρόνια), πως θα εξελιχθεί μια σχέση.
Κι εδώ ακριβώς είναι η μαγεία. Η μαγεία της ανακάλυψης του άλλου. Η μαγεία της ανακάλυψης του εαυτού μας (αυτού του ξένου). Η μαγεία της ανακάλυψης της ζωής....
Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα περισσότερο... ![]()
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα
όταν πρωτοδιάβασα την απάντηση σου,η αλήθεια είναι,πως δεν κατάλαβα ότι αναφερόσουν στο αρχικό ερώτημα..
όταν όμως την ξαναδιάβασα το αντιλήφθηκα..το ότι σε ξαναρώτησα,το έκανα απλά για να απαντήσεις..όπως και το έκανες..και σε ευχαριστώ..
Αλλά αυτό,το ότι ορισμένοι φίλοι φεύγουν από τη ζωή μας και δεν εννοώ το θάνατο,το έψαχνα..πολύ..και έχω ακούσει διάφορα..αλλά πλεον,θεωρώ πως το ψάξιμο μου δεν οφελεί..έμαθα..έκρινα..και μάλλον θα καταλάβω περισσότερα αν ποτέ και εγώ αποχωρήσω από μία σχέση..που όπως είπα θα αφήσω κάποια εξήγηση..
Αυτά..σε ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσες για να απαντήσεις και πάλι..
Φιλικά
Σεμίνα
Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line.
Κάνουν μαθήματα ζογκλέρ στην Ισπανία.
Μας μένει μια κάρτα με ίχνη απο κραγιόν,
άπειρα γέλια και ιστορίες και αγκαλιές για το συγνόμη που θα πω στο αεροδρόμιο.
Σίγουρα δεν είμουν εκεί μαζί σας?
Καληνύχτα θλίψη..

Είναι δύσκολο το μονοπάτι
quote:
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ...ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line.
Και επειδή αλλάζουν οι άνθρωποι??..αυτό σημαίνει πως με την αλλαγή διαγράφουν και ανθρώπους που τους στάθηκαν και τους αγάπησαν??
Φιλικά