- Προσωπικότητα: Ταυτόχρονη Επιρροή - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
Είναι το άτομο που στη ζωή του θα χάσει χρήματα εξ αιτίας άλλων και όχι εξ αιτίας δικής του κακής οικονομικής διαχείρισης.
Συγχωρεί μεν, αλλά δεν ξεχνά ποτέ.
Δηλαδή εκείνη την ώρα υποχωρεί, δεν επιτίθεται, αλλά το κρατάει μέσα του και αργά ή γρήγορα θα ανταποδώσει, όχι σαν εκδίκηση, αλλά ως διακαίωμα.
Το πιο σημαντικό είναι ότι κάποτε όταν ταλαιπωρηθεί από σοβαρή ασθένεια, θα την ξεπεράσει, θα θεραπευθεί.
Οι γυναίκες να κάνουν τεστ - Παπ.
Ζήσε τη στιγμή!

quote:
Αγαπητή blossom.Έχεις και Δία στον Υδροχόο και
Κρόνο στον Καρκίνο.Διαβάζοντας τις αναλύσεις των θέσεών σου, μπορείς να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα.
Για ό,τι απορία έχεις, μη διστάσεις να με ρωτήσεις.Για το 23.22 μ.μ., είσαι σίγουρη;
(Αστείο ήταν για την ακρίβεια και του λεπτού. Και δεν έχεις και παρθένους, βρε παιδί μου.)
Καλά μου λες τι συμπέρασμα να βγάλω; Μπερδεύτηκα η καημένη. Σκορπίνα από την μια με ωροσκόπο Λέων από την άλλη. Δεν νομίζω ότι θα ήθελες να ήσουν στην θέση μου όλη την ώρα να συγκρούονται τα θέλω μου (ως Λέων) με τα πρέπει μου (ως Σκορπιός). Βάλε και μια δόση σοβαρότητας από τον Αιγόκερω και μια δόση επιπολαιότητας από τον Κριό να δεις τι ωραίο μίγμα γίνεται. Με μόνο σύμμαχο την διαίσθηση και το αίσθημα δικαίου του Σκορπιού και την σοβαρότητα και την εργατικότητα του Αιγόκερου άντε να πολεμήσω τον εγωισμό του Σκορπιού σε συμμαχία με τον εγωισμό του Κριού και την τάση για κυριαρχία, επιπολαιότητα του Λέων και του Κριού. Προς το παρόν η συμμαχία Σκορπιός-Αιγόκερως νικά. Δεν ξέρω τώρα που πάτησα τα 30 αν ο Λέων πάρει τα ηνία.
Οσο για την ώρα η μάνα μου μου είπε ότι γεννήθηκα ανάμεσα στις 23.20 με 23.25 οπότε τι ώρα να βάλω;
Γιατρέ μου είν' κακό που δεν έχω πουθενά Παρθένο;![]()
quote:Και ναι και όχι.
Γιατρέ μου είν' κακό που δεν έχω πουθενά Παρθένο;![]()
Πιο συγκεκριμένα:
Με Σελήνη και Άρη στον Κριό: δυναμισμός και ξεροκεφαλιά στα ύψη. ![]()
Ερμής στο Σκορπιό: Γεννημένη ντετέκτιβ!
Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Ποτέ γάμος από συμφέρον.
Όμως, χρειάζονται τουλάχιστον και όψεις. ![]()
Ζήσε τη στιγμή!

Αλήθεια δεν ξέρω αν σε έχουν ρωτήσει κι άλλοι, είσαι ερασιτέχνης ή ασχολείσαι επαγγελματικά;
Την αστρολογία την αγαπάω, γιατί η συγκεκριμένη μέθοδος με έχει βοηθήσει αφάνταστα στο να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου.
Δε θα μπορούσα λοιπόν κάτι που αγαπάω τόσο, να το κάνω επαγγελματικά.
Χαίρομαι, επίσης, για το ότι αποδέχεσαι την ανάλυση που σου έστειλα σε τόσο μεγάλο βαθμό, γιατί, όπως θα διαπίστωσες, είναι αρκετά σκληρή.
Αυτό, βέβαια, δε συμβαίνει μόνο με εσένα, αλλά με τους περισσότερους, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου πρώτα. ![]()
Τέλος, όπως σου έγραψα και στο mail, αν έχεις οποιαδήποτε απορία, μη διστάσεις να μου στείλεις mail, για να το συζητήσουμε.
Να είσαι καλά. ![]()
Ζήσε τη στιγμή!

ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΟΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΤΩ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΧΑΡΤΕΣ. ΘΑ ΣΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΟΝ ΑΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 1990 ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 20.10
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Alea jacta est...
Ο κύβος ερρίφθη...
Το παρόν topic δεν έχει σκοπό να παίξει αυτόν το ρόλο.
Ζήσε τη στιγμή!

Ζήσε τη στιγμή!

Ζήσε τη στιγμή!

γεια σας ενας φιλους μου εχει κολλημενα δαχτυλα στα ποδια και δεν του αρεσει καθολου και θελει να κανει εγχειρηση χωρις να τον ενοχλουν απλως δεν του αρεσει επισης υπαρχει θεμα με την ηλικια;; εθβαθ 15 χρονων
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ γεια σας ΣΕ Σχετικά με πρόβλημα στα πόδια (Συνδακτυλία).
============================================
Αγαπητέ george22, καλώς ήλθες στα Forums του Esoterica!
Εάν ο φίλος σου αντιμετωπίζει όντως ένα τέτοιο πρόβλημα θα πρέπει να απευθυνθεί σε κάποιο γιατρό ώστε να τον ενημερώσει κατάλληλα για το τι πρέπει να γίνει και πώς.
Νομίζω ότι είναι κι ο πλέον κατάλληλος...
Το θέμα θα μεταφερθεί σύντομα στην Κατηγορία .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-. από την Κατηγορία .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-. όπου ανοίχθηκε αρχικά.

In anticipation of my resurrection...