- 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
μην λεμε τρελες...

quote:
εγω που τοτε θα ειμαι στην Χιο, θα το δω??
μην λεμε τρελες...
Και βέβαια θα το δεις! Οι πληροφορίες μου λένε ότι έρχεται να φορτώσει μαστίχα!![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

![]()
![]()
![]()
![]()
Όπως είπε και η Όστρια τούτο το νέο είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων στα φόρα αλά εσωτέρικα του εξωτερικού. (καλό το παιχνίδι με τις λέξεις ε;)
Βασικά να πούμε που λέει και ο Ψάλτης, αυτά τα διαδίδει μία Αυστραλέζα ονόματι Blossom Goodchild (άντε να την πάρεις στα σοβαρά με αυτό το nickname......)που έχει επικοινωνία με αυτά τα εξωγήινα όντα.
"The days are drawing ever closer to your visit. I’d bake a cake in your honour but I have absolutely NO culinary skills! I await your next report and as far as I can gather … so does most of the world. (Gulp!)"
Όπως καταλαβαίνει κανείς από το παραπάνω απόσπασμα το blog έχει άπειρο γέλιο![]()
Ειδικά το counter που μετράει τις μέρες και τα λεπτά από το Final Countdown.
Priceless!!!!!!!!!!!!!

quote:
Βρε ταλαίπωροι και εδώ με αυτό ασχολείστε;;;;
Μας προσβάλετε κύριε πρέσβη μας....
΄Οπως βλέπεις, σε αντίθεση με τον χαμό σε άλλα sites εμείς εδώ ίσα που ασχοληθήκαμε με το εν λόγω θέμα. Χαβαλές να γίνεται....
και φυσικα, δεν ειμαστε και τοσο αφελης ωστε να πεσουμε στην παγιδα του "χαμου" οπως σε αλλα sites

quote:
A. Kircher
Βρε ταλαίπωροι και εδώ με αυτό ασχολείστε;;;;
Όπως είπε και η Όστρια τούτο το νέο είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων στα φόρα αλά εσωτέρικα του εξωτερικού. (καλό το παιχνίδι με τις λέξεις ε;)
Δεν ξέρω τι λένε παραέξω, ούτε και έχω χρόνο να ασχοληθώ, υπάρχει όμως κάτι που με ενδιαφέρει πραγματικά γύρω από αυτή την ημερομηνία: θα παρουσιαστούν τελικά την Τρίτη 14 Οκτ. τα καινούργια Macbooks βασισμένα στη φημολογούμενη νέα τεχνική κατασκευής που ακούει στο κωδικό όνομα "brick"; Θα δούμε, μια εβδομάδα έμεινε.
ΥΓ. Ο καθένας με τον πόνο του...
![]()

είχα κάποια τρεχάματα, τώρα όμως ελπίζω πως θα μπαίνω πιο συχνά.
Λοιπόν παίδες για να δείτε τι διαστάσεις έχει πάρει αυτή η μπαρούφα.
Εδώ και κάμποσες μέρες, το google earth έχει κάποια προβλήματα με τα σύννεφα στον καιρό. Εκεί λοιπόν που είναι τα σύννεφα βλέπεις κάποιο μπάλωμα από γαλάζιο ουρανό, γιατί μάλλον ο δορυφόρος δεν είχε στοιχεία για το συγκεκριμένο κομμάτι λόγω κάποιας βλάβης.
Τώρα το μπάλωμα είναι πάνω στο Βόρειο Πόλο, αν έχετε το Goggle Earth βάλτε το να το δείτε.
Ε τι ήταν να γίνει αυτό, λυσσάξανε να πιστεύουνε πως αυτό είναι το διαστημόπλοιο που θα εμφανιστεί στις 14.
Το youtube έχει γεμίσει από βίντεο και δεν συμμαζεύεται.
http://www.youtube.com/watch?v=Szupw5fwp6A
Απίστευτη βλακεία......
Και μετά λέμε να βγει ο Ομπάμα μπας και βελτιωθούν λίγο τα πράγματα.
Αμ πως! κατα τον Χατζηχρήστο!

Δεν το αναβαλλουν,να ερθουν στις 28;Να πουμε και ξανα το "οχι";
Λυσσαξαν ολοι να ερθει η συντελεια του κοσμου..Γρουσουζικα πλασματα
η Νάσα αναβάλει την εκτόξευση του Atlantis που ήταν προκαθορισμένη για τις 14 Οκτωβρίου.
![]()
![]()
![]()