ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Iptamenos paratiritis71 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
12/02/2018, 12:09:49
quote:
Και τείνω να καταλήξω αγαπητέ Heretic ότι ανήκεις στην κατηγορία των δημοσίων υπαλλήλων που και μόνο στο άκουσμα του ονόματος 'Μητσοτάκης' ανεβαίνουν στα κάγκελα...

Μα φυσικά και είμαι δημόσιος υπάλληλος. Και συνδικαλιστής και κοπρίτης και αργόμισθος και αφισοκολλητής του Σύριζα. Τι άλλο θα μπορούσα να είμαι φυσικά; Για όλα τα τραγικά που έχουν συμβεί στην τσέπη σου φταίω εγώ, άντε η συνομοταξία μου, έτσι;

Το 26% φόρο από το πρώτο € στις επιχειρήσεις, δεν το θεσμοθέτησε ο Σαμαράς, το έκανα εγώ. Τον απεχθή ΕΝΦΙΑ δεν τον έβαλε ο Βενιζέλος, το έβαλα εγώ. Και την δουλειά που δεν έχεις στην Ελλάδα και τρέχεις στας Ευρώπας να φορτώσεις άλλο ένα άχρηστο χαρτί στο βιογραφικό σου, στην έχω κλέψει εγώ. Είναι σίγουρο πως μόλις βγει η σοβαρή παράταξη που διαφημίζεις εμμέσως πλην σαφώς, θα διώξει εμένα και θα προσλάβει εσένα. Άντε κάτι ποιο έμμεσο, να κλείσει την υπηρεσία που κοπρίζω, μαζί με πολλές άλλες, και τα φιλέτα να τα δώσει στους ημέτερους τζογαδόρους-σπόνσορές της.

Όλα αυτά. Δεν είναι όμως τίποτα. θα σου περάσει. Τα ληγμένα που παίρνετε να κόψετε, και όλα θα πάνε καλά...

--Κάτι που δεν σου/σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό: η περίπτωση απλά να είστε απλά άχρηστοι και γι' αυτό δεν μπορέσατε να βρείτε μια δουλειά της προκοπής, και για αυτό να τρέχετε από δω και από κει, δεν παίζει καθόλου έτσι; Και θα φταίει πάντα κάποιος άλλος για αυτό, το άλλοθι όλων των αποτυχημένων, έτσι;

Περαστικά...

Abyssus Abyssum Invocat

12/02/2018, 19:05:17

Ρε συ πώς κατάντησες έτσι;;; Τι κόμπλεξ μαζεμένα είναι αυτά που βγάζεις το ένα μετά το άλλο; Τόσο χάλια είν'τα πράγματα εκεί κάτω; Κι όλα αυτά επειδή σού θίξαμε το Σύριζα Μαζεύτε τον ρεεε...

Προφανώς και δεν έχεις επίγνωση σε τί άτομο μιλάς Αιρετικέ, και προφανώς επίσης έχεις χοντρά ζόρια τα οποία βγάζεις συστηματικά εδώ και καιρό. Τουλάχιστον όμως έλεγα ότι εσύ σε σχέση με όλους τους άλλους προβληματικούς και τελειωμένους του φόρουμ τουλάχιστον είχες και μία μόρφωση σχετική παραπάνω...το κόμπλεξ όμως αδερφέ δεν κρύβεται με τίποτα...

Και μιας και ασχολείσαι επί προσωπικού, μάθε λοιπόν ότι ναι, εγώ όπως και πολλοί ακόμα την κάναμε από την χώρα μας, άλλος από ανάγκη άλλος από φιλοδοξία (εγώ ανήκω στην δεύτερη κατηγορία του brain drain, στην Ελλάδα είχα δουλειές οι οποίες όμως δεν με εξέλισσαν καθόλου). Και όντως δεν το μετάνιωσα ούτε μια στιγμή, βγάζω πολύ καλύτερα χρήματα, έχω εξελιχθεί μέσα σε δύομιση χρόνια όσο δεν είχα εξελιχθεί στην Ελλάδα μέσα σε δέκα χρόνια, και στην χώρα μου επιστρέφω μονάχα χριστούγεννα και καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, αδιάφορο μου είναι αν θα κυβερνά το καρναβάλι υπέρ του οποίου φωνάζεις στην κερκίδα, ή αν θα κυβερνάνε οι διαπλεκόμενοι της δεξιάς. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι σε 10 χρόνια να έχει φτιάξει η κατάσταση στην πατρίδα μου ώστε να σκεφτώ το ενδεχόμενο να επιστρέψω. Και αυτός είναι και ένας βασικός λόγος που κράζω το κόμμα σου, διότι ξεσήκωσε ένα εκατομμύριο ηλίθιους με τις βλακείες του, έκανε πισωγύρισμα, μετά άρχισε να σκύβει (και από το πολύ σκύψιμο έχει μείνει εκεί κάτω), και εν έτει 2018 είμαστε εκεί που είμασταν το 2014...τέσσερα χρόνια χαμένα...και να έρχονται μέχρι και οι βαμμένοι Συριζαίοι και να λένε κατόπιν εορτής 'ε τελικά ναι, θα έπρεπε ο Τσίπρας να είχε αποδεχτεί την πρόταση Γιούνκερ'...

12/02/2018, 22:15:52
Εγώ χοντρά ζόρια, ε; Είναι που βαριέμαι να ανασύρω όλες αυτές τις μλκιες που έχεις γράψει κατά καιρούς εδώ μέσα, για "κ@@λόγερους" και "βολεμένους" που αναγκαστήκατε όλα εσείς τα νιάτα να τρέχετε εξωτερικό για να βρείτε την τύχη σας και άλλα άκρως κομπλεξικά, με τα οποία διασκέδαζα αρκετά να σου πω την αλήθεια, αλλά δεν τα έθιγα από τακτ. Γιατί δεν είσαι ένας. Είσαι δυστυχώς ένας από τους πολλούς. Ένα ακόμα από τα λουκάνικα που βγαίνουν από την κρεατομηχανή που λέγεται σύγχρονη Ελληνική κοινωνία συγκεκριμένα.

Τώρα θέλεις φλας μπακ ειλικρινά; Που τελείωσες κάτι σε στατιστική και μάρκετιγκ (μεταξύ ΟΠΑ και ΠΑΠΕΙ στην καλύτερη σε βάζω) και τα μάζεψες και πήγες εξωτερικό για να κάνεις phd στην ιστορία της τέχνης; Καλά ως εδώ; Αν κάπου κάνω λάθος με διορθώνεις. Και σε ανύποπτο χρόνο έβγαλες κάτι βίντεο με "διαλέξεις" που είχες δώσει στην αστρολογία σε κάτι φεστιβάλ new age που διοργανώνουν διάφοροι ονειροπαρμένοι και αρπακολατζήδες; Απαραίτητο το σοβαρό επιστημονικό υπόβαθρο για όλα αυτά, για το επαγγελματικό άσε να μην χ... σχολιάσω. Εχεις καεί από χέρι αν τα δει κάποιος σοβαρός μελλοντικός σου εργοδότης, γι' αυτό σε συμβουλεύω "εξαφάνισέ τα όσο είναι καιρός". Εκτός κι αν μιλάμε για κανένα εκδότη περιοδικών αστρολογίας. Εκεί πάω πάσο.

Για τα σχόλια πάνω σε αρχαιο-λογία/αρχαιο-λατρεία με τις γνωστές αστρο-@@ρολογικές προεκτάσεις, άστο καλύτερα, και τότε δεν ενεπλάκηκα τότε που σου την έπεσε το πάλαι-ποτέ παρεάκι, λέω ούτε να το κάνω και τώρα. Τελευταία συμβουλή, στο έχω ξαναπεί άλλοτε, βλέπω πως δεν το τηρείς συστηματικά. Πρόσεχε ιδιαίτερα με το "εξ ιδίων τα αλλότρια". Ειδικά όταν είσαι ακάλυπτος, όταν δεν σε παίρνει ούτε στο επαγγελματικό, ούτε στο επιστημονικό, ούτε καν στο κοινωνικό να βγαίνεις και να τη λες στους άλλους.

Και την κομματική σπέκουλα υπέρ ΝΔ please. Μόνος σου θα τα γράφεις μόνος σου θα τα διαβάζεις εδώ μέσα, άντε να βγει και να σε σιγοντάρει κι ο Πύρινος σε λίγο. Έτσι θα πάει μέχρι τις εκλογές από δω και πέρα; Σας είπα κάποτε κάτι: Δεν θα σου λύσει το πρόβλημά σου αυτός που στο δημιούργησε. Εσείς γκάου, στο @ρια σας όλα, οι Τσιπροκαμμένοι το πρόβλημά σας εδώ και 4 χρόνια. Το σκέφτομαι σοβαρά να απέχω από όποια μλκια αμολάτε για ένα και μόνο λόγο: το ποπ κορν και ο πασατέμπος τελικά παχαίνει.

Αυτά.

Abyssus Abyssum Invocat

Edited by - Heretic on 12/02/2018 22:17:45

13/02/2018, 00:32:22
quote:

Αυτά.

Abyssus Abyssum Invocat

Μόνο?
Δεν είναι...αρκετά!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

13/02/2018, 02:05:12

Γεια σου Νικόμαχε! Μού έλειψες

Ναι καλά θυμάσαι Heretic, προ δεκαπενταετίας βέβαια τα πτυχία. Τώρα κάνω έρευνα σπουδαία, μπαινοβγαίνει στο Βατικανό ο δικός σου και το μέλλον προβλέπεται λαμπρό, φτου μη με βασκάνω.

Κάτι με 'βολεμένους' και 'βαρίδια' πρέπει να το είχα πει μια φορά, αν θυμάμαι καλά στον Νικόμαχο, επειδή είχε το θράσος να πει ότι 'όσοι φεύγουν στο εξωτερικό είναι ριψάσπιδες!! Ενώ ήξερε ότι έχω φύγει'. Και ήμουν φυσικά επιεικής απέναντί του (αν κάνω λάθος για την συγκεκριμένη συνομιλία τον παρακαλώ να με διορθώσει, δεν είμαι 100% βέβαιος).

Για την αστρολογία τα έχουμε πει, μονάχα μυαλά όπως ο Παράκελσος, ο Κέπλερ και ο Jung είδαν κάποιες από τις πτυχές που έχω δει εγώ (τις σοβαρές πτυχές, όχι τις άλλες στα πρωινάδικα).

quote:
Και σε ανύποπτο χρόνο έβγαλες κάτι βίντεο με "διαλέξεις"

Μνήμη ελέφαντα έχεις και αναπαράγεις τις βλακείες εκείνου του τρολ. Και άλλη καούρα δεν είχα να ανεβάσω τη μούρη μου σε αγνώστους. Αυτό που είχε γίνει μία φορά, ένα παλιό μέλος (ο DSM) με είχε προκαλέσει να μιλήσω επώνυμα (διότι ντρεπόταν να μιλάει μόνο εκείνος επώνυμα και ήθελε παρέα). Και εγώ τού έδειξα όνομα και πρόσωπο μαζί...έλα ρε, αφού τα λέγαμε τότε και σε πριβέ μηνύματα και συμφωνούσαμε κιόλας...

Άσε Heretic, πέρα από την πλάκα τώρα, η απογοήτευση μεγάλη...τα θέματά σου φαινόντουσαν (διαρκώς γκρινιάζεις και πετάς σπόντες και κακίες για το φόρουμ, τους συντονιστές και τους διαχειριστές, ανυπόφορος), ωστόσο θεωρούσα ότι έχεις ένα επίπεδο (σε σχέση τουλάχιστον με τους υπόλοιπους).

Μέχρι που σού θίξαμε την ιερή αγελάδα, τον Σύριζα, και τι σου θίξαμε δηλαδή, μια κριτική κάναμε στο τσίρκο, όπως λες και εσύ, και άρχισες να βλέπεις εχθρούς, υπονομευτές και να μας λες ότι έχουμε κομματικό συμφέρον...

Εντωμεταξύ όλοι οι Συριζαίοι θέλουν έναν καλό ψυχολόγο, το είχε πει και ένας του κόμματος από μέσα. Ο νόμος του 'Κάρμα' λέγεται στον εσωτερισμό, γίνομαι σαν και αυτούς που βρίζω, γίνομαι ακριβώς σαν τα χάλια που μού φταίνε.

Δηλαδή άκου τώρα εδώ τι γίνεται:

Συριζαίος εν έτει 2014: 'Ντροπή σας κουφάλες, προδότες, σκοτώνετε έναν λαό, τα παιδάκια υποσιτίζονται, οι άνθρωποι αυτοκτονούν, οι νέοι ξενιτεύονται και φεύγουν από τη χώρα'.

Συριζαίος εν έτει 2018: 'Αχάριστα τομάρια, δουλειές υπάρχουν αγνώμονες κοπρίτες, η χώρα πάει καλά, η διαφθορά εξαλείφεται και εσείς βαφτίζετε την αχρηστία σας αγανάκτηση, που έχετε το θράσος να φεύγετε και από την χώρα'...

Kάρμα ιζ ε μπιτς που λεν'και στο χωριό μου.

Και εντάξει οι πολιτικοί που τσεπώνουν δεκαχίλιαρα το μήνα και χίλια δυο προνόμια προφανώς και δικαιολογούνται στο θέατρο σκιών διότι παίζουν στο game of thrones, αλλά το να βλέπεις τέτοιο οπαδιλίκι συριζαίων, νεοδημοκρατών κτλ. εν έτει 2018 και υπό τέτοιες συνθήκες είναι πραγματικά πολύ θλιβερό...Ο μεν συριζαίος (λέγε με 'η εκδίκηση της γυφτιάς') να φαντασιώνεται τον Άδωνι να τρώει ισόβια και από τη χαρά του να μην τρώει τρεις μέρες, ο δε βλαχο-νεοδημοκράτης να το φυσάει και να μην κρυώνει με τον σύριζα και να μην βλέπει την ώρα να αποκατασταθεί η 'άρχουσα τάξη'...και εντάξει ρε σεις να έχετε ένα κέρδος από όλο αυτό (πραγματικό κέρδος), χαλάλι, υπάρχουν και στόματα να τραφούν, φοβάμαι όμως ότι είναι απλά οπαδιλίκι και απωθημένο...

13/02/2018, 04:42:17
quote:
Και εντάξει οι πολιτικοί που τσεπώνουν δεκαχίλιαρα το μήνα και χίλια δυο προνόμια προφανώς και δικαιολογούνται στο θέατρο σκιών διότι παίζουν στο game of thrones, αλλά το να βλέπεις τέτοιο οπαδιλίκι συριζαίων, νεοδημοκρατών κτλ. εν έτει 2018 και υπό τέτοιες συνθήκες είναι πραγματικά πολύ θλιβερό...Ο μεν συριζαίος (λέγε με 'η εκδίκηση της γυφτιάς') να φαντασιώνεται τον Άδωνι να τρώει ισόβια και από τη χαρά του να μην τρώει τρεις μέρες, ο δε βλαχο-νεοδημοκράτης να το φυσάει και να μην κρυώνει με τον σύριζα και να μην βλέπει την ώρα να αποκατασταθεί η 'άρχουσα τάξη'...και εντάξει ρε σεις να έχετε ένα κέρδος από όλο αυτό (πραγματικό κέρδος), χαλάλι, υπάρχουν και στόματα να τραφούν, φοβάμαι όμως ότι είναι απλά οπαδιλίκι και απωθημένο...

Δεν θα πάει φυλακή κανένας Άδωνης και το γνωρίζουν καλά αυτό και οι δυο πλευρές σανό μονάχα για να ηρεμήσουν οι σκληρές λαϊκές αντιδράσεις όπως φάνηκε στο συλλαλητήριο και να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο.
Ο φόβος του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι αντιδράσεις μόλις ακουστεί ότι κλείστηκε το όνομα το οποίο πολύ πιθανό να είναι σκέτο Μακεδονία με ελάχιστες αλλαγές. Μόλις κοπάσει λίγο ο αρχικός σαματάς θα μπει ο φάκελλος της Novartis ξανά στο συρτάρι αυτή την φορά οριστικά. Η παρέα του Τσίπρα έχει πολύ λερωμένη την φωλιά της με σκάνδαλα ακόμα μεγαλύτερα, φαγωπότια, διορισμοί, παράνομες συμβάσεις με εργολάβους και με Γερμανικές εταιρίες, δεν την σηκώνει με τίποτα να συνεχίσει.
Η πολύ ενισχυμένη Χρυσή Αυγή μονάχα μπορεί να φέρει την κάθαρση με ανθρώπους έντιμους, δυναμικούς και πατριώτες όπως ο εθνάρχης Ηλίας Κασιδιάρης, πρέπει να ενισχυθεί να πάρει ποσοστά πολύ πάνω από το διψήφιο και ας μην βγει πρώτο κόμμα.

13/02/2018, 10:41:02
quote:

Η πολύ ενισχυμένη Χρυσή Αυγή μονάχα μπορεί να φέρει την κάθαρση με ανθρώπους έντιμους, δυναμικούς και πατριώτες όπως ο εθνάρχης Ηλίας Κασιδιάρης, πρέπει να ενισχυθεί να πάρει ποσοστά πολύ πάνω από το διψήφιο και ας μην βγει πρώτο κόμμα.

Εμετικό ποστ.
Αηδεία μεγατόνων.
Ντροπή και αίσχος.

Ο Υ Σ Τ !

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Dr. RobotnikΝέο Μέλος
13/02/2018, 11:30:26
Γιατί εμετικό, ο καθένας ψηφίζει και υποστηρίζει το κόμμα που επιθυμεί.
Δημοκρατία δεν έχουμε?

13/02/2018, 11:45:54
quote:

quote:

Εμετικό ποστ.
Αηδεία μεγατόνων.
Ντροπή και αίσχος.

Ο Υ Σ Τ !

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Πως φαίνονται ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ από πολύ μακριά, οι αριστερόστροφοι φασίστες ο Μίκης Θεοδωράκης το είπε!
Κατηγοριοποιούν με τον πιο ακραίο φασισμό τους Έλληνες απαγορεύοντας τον λόγο και φιμώνοντας 500.000 ψηφοφόρους.
Την ΝΤΡΟΠΗ και το ΑΙΣΧΟΣ να πας να τα πεις σε αυτούς που ισοπέδωσαν την Ελλάδα με πρώτον τον Τσίπρα, η διαφήμιση του για σένα προφανώς είναι Δημοκρατία!

13/02/2018, 12:45:15
Που να δεις οι ΗΛΙΘΙΟΙ από πόσο μακρυά φαίνονται. Κάποιοι έχουν σηκώσει και σημαιάκι, μην τυχόν και δεν τους πάρουν χαμπάρι οι υπόλοιποι.

Abyssus Abyssum Invocat

18/10/2002, 15:32:32
Η ψυχή του ανθρώπου αποτελείται από διάφορα μικροσωματίδια ύλης εκλεπτυσμένης ουσίας. Είναι συμπυκνωμένες μεμβράνες Φωτός γνωστικής ακτινοβολίας που πάλλονται και εκπέμπουν προς το προσωπικόν ενεργειακόν πεδίον. Η θέση της ψυχής του ανθρώπου είναι τρία χιλιοστά μεμβρανικού νηματιδιακού Φωτός πιο πάνω από την υλικήν γήινην καρδίαν του ανθρωπίνου σώματος. ΙΩΑΝΝΑ

Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
18/10/2002, 17:33:44
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΤΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΜΕ

DREAMWALKER
"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ"

18/10/2002, 18:07:36
Στην Υλική Διάσταση είναι απτό μόνο με τις εξωτερικές αισθήσεις του πνεύματος. Τις πέντε αισθήσειπου είναι ενέργειες στο τελευταίο στάδιο των ενεργειών, τον Μαγνητισμό. Εάν κάποιος καλλιεργήση σε καθαρές τροχιές ενεργειών και εστιάση το καθαρό πνεύμα του στην εσωτερική αίσθηση, τότε πάλλονται πιο καθαρά οι ενέργειες και εστιάζονται στον Αστρικό Οφθαλμό. Ο Αστρικός Οφθαλμός τις εξωτερικεύει στην Συνειδητή Σκέψη της Υλικής Διάστασης. Δηλαδή τα αντιλαμβάνεται με παλμό εσωτερικής κατανόησης. Αναλόγως με την ποιότητα των χημικών ενεργειών που εστιάζη, πάλλεται και η ενέργεια και γίνεται απτή, όχι με τον τρόπο του να το αγγίξουμε με τα χέρια μας, αλλά το νοιώθουμε να μας αγγίζη, δίπλα μας, μέσα στην ψυχή μας. ΙΩΑΝΝΑ

Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
18/10/2002, 20:25:22
ΚΑΛΑ ΑΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ TOPIC.

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ Ε-MAIL.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΓΕΙΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!

DREAMWALKER
"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ"

18/10/2002, 20:44:06
Σίσιφε γιατί είσαι μπλοκκαρισμένος στις αποδείξεις; Την ΨΥΧΗ μπορείς να την αγγίξεις με την ζωή που ζείς και με τίς σκέψεις που κάνεις; Ανέβασε λίγο τα πεδία σου. Την αντιμετώπιση σου. Αφού το πνεύμα σου θέλει τροφή δώσε του την και μην αμφισβητείς συνεχώς. Εκείνος που κουράζεται είσαι εσύ και έχεις διαρροή αύρας. Αφού εξερευνάς εσωτερικά, πρέπει να πάς εσωτερικά και πρέπει να μάθεις να βλέπης εσωτερικά και πρέπει να αισθάνεσαι εσωτερικά. Τι γυρεύεις την ψυχή στη ΓΗ; Η ψυχή ανήκει στον ΟΥΡΑΝΟ. Η ψυχή ανήκει στην καθαρότητα, στην ηρεμία, στην γαλήνη. Αφού δεν θέλεις να καταλάβης μην αεροβατείς, διότι συγχύζεσαι. Μείνε γειωμένος, εκεί που πατούν τα πόδια σου και τα νοιώθεις και σου είναι ΑΠΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. Νοιώθεις τα πόδια σου και νοιώθης και την γη κάτω από τα πόδια σου. Τότε είσαι ασφαλισμένος μέχρι να παραπατήσης και να αναζητήσης τον Ουρανό. ΙΩΑΝΝΑ

Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

nagualΜέλος
18/10/2002, 22:03:08
Καλωσόρισες και πάλι στο forum ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ!!
Ωραίο το θέμα που άνοιξες.
Γιά όλες τις διψασμένες ΨΥΧΕΣ.
«Λογική» μου φαίνεται η εγγύτητα καρδιάς και ψυχής.
Αν μη τι άλλο η ΑΓΑΠΗ, η ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ κλπ είναι «ιερές λειτουργίες» της ΨΥΧΗΣ.Πολύ ιερότερες πιστεύω από τις τυπολατρικές λειτουργίες που τελούνται στις εκκλησίες.
Και η καρδιά ταυτίζεται μ‘αυτά τα συναισθήματα.
Σ‘έναν χωρισμό η καρδιά είναι αυτή που ΠΟΝΑΕΙ και όχι ο εγκέφαλος ή το συκώτι.(αν δεν κάνω λάθος οι αρχαίοι Αιγύπτιοι τοποθετούσαν στο συκώτι τη θέση της ψυχής).
Οπως λογικό μου φαίνεται η ΨΥΧΗ να είναι ΦΩΣ.Τι άλλο θα μπορούσε να είναι;
Η Ψυχή θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η «γεννήτρια» της καρδιάς;
ΜΕ ΑΓΑΠΗ

19/10/2002, 10:01:00
Καλημέρα Nagual. Έχεις απόλυτο δίκιο. Η γεννήτρια της καρδιάς είναι η ψυχή. Η καρδιά είναι υλική. Εάν πονά κάποιος εξωτερικά στο γήϊνο του σώμα σημαίνει ότι πρέπει να αναζητήση τα λάθη τα εσωτερικά και να τα διορθώση. Τα λάθη της ψυχής και του πνεύματος που έκανε τώρα και στο παρελθόν από προηγούμενες ζωές. Τότε θα σταματήση να πονά το σώμα. ΙΩΑΝΝΑ

Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
19/10/2002, 15:47:46
ΦΙΛΗ ΙΩΑΝΝΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΕΡΟΒΑΤΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΓΝΩΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΗ.
ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΕΜΕ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΤΥΦΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ

DREAMWALKER

19/10/2002, 18:27:59
Θα σε βοηθήση Σίσυφε να καταλάβης, εάν συναντήσης ένα τυφλό και συνομιλήσης μαζί του. Να τον ρωτήσης πως αντιλαμβάνεται τον Ήλιο και το Φως. Εκείνος έχει την εμπειρία και δεν θα μπορέσης να τον αμφισβητήσης. Πάρε τις γνώσεις και βρές την επόμενη εμπειρία στην αλυσίδα της Γνώσεως σου. ΙΩΑΝΝΑ

Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
19/10/2002, 21:52:11
ΤΟ ΕΖΗΣΑ ΙΩΑΝΝΝΑ

ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ (ΤΥΦΛΟΣ) ΜΕ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ.ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ.
ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΛΙΟΣ ΟΣΟ ΑΠΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ. ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΑΥΤΟ; ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ

DREAMWALKER