- Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical - ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ ΑΠΟΨΕΩΝ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Δεν μπορούν να κατηγορούν κάτι , ενώ παράλληλα να ζητούν ευεργετικές συμβουλές απο αυτό που κατηγορούν-κατακρίνουν.
Εγώ πρώτος έτεινα το χέρι προς συμφιλίωση αναγνωρίζοντας το σφάλμα μου.
Δεν εχουν παρά να πράξουν και αυτοί το ίδιο ζητώντας φυσικά και συγνώμη με τη σειρά τους για τις άδικες και ανυπόστατες αυτές κατηγορίες. Ενα μεγάλο συγνώμη οφείλουν να εκφράσουν οπως εξέφρασα και εγώ και στο πρόσωπο της ιστοσελίδας.
quote:
Θα σε μαλώσω allzaro μας!
Να με μαλώσετε βρε!!![]()
Μου αρέσει![]()
Πρέπει να τεθεί ενα τέλος galadriel. Ενα τέλος συμφιλιωτικό έτσι που να κατοχυρώνει την ομαλή συνέχεια στο τόπικ.
Και αυτός νομίζω οτι ήταν ο λόγος που άνοιξε η Αμαλία αυτό το τόπικ ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση εδώ, ενώ ταυτόχρονα να βρεθεί ικανοποιητική λύση αφήνοντας το αλλο τόπικ ανέπαφο.
Το να κλείσουμε εδώ, και να συνεχίσουμε εκεί.. δεν λέει τίποτα καλή μου φίλη..
Για να κλείσει το θέμα και να προχωρήσει το αλλο τόπικ .. πρέπει αυτό να μας το διασφαλίσουν τα δύο μέλη geox-osev.
Για αυτό απολογούμαι..α`` επευκαιρίας..
Edited by - allzzaro on 17/03/2006 19:36:49
Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
quote:
...φτάνει βρε!
εε. φτάνει?? δηλαδή τελείωσε?? ![]()
σήμερα κάποιο άτομο δεν μου φέρθηκε σωστά και μετά επαναλαμβάνοντας στο νου μου οτιδήποτε σχετικό με αυτό ΕΧΑΣΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, που βλέπω κάνετε το ίδιο και εσείς ΧΑΝΕΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ενέργεια που θα μπορέσετε να χρησιμοποιείσετε αλλού αποδοτικά, έστω με ένα χαμόγελο στον διπλανό σας, ενώ τώρα σηκωνεστε απο τον υπολογιστή νευριασμένοι και όχι μόνο χάνετε εσείς αλλά επηρεάζεται και τους διπλανούς σας.
καλό βράδυ.
Hμερομηνία : 17-03-06 (18:07)
Στη φυλακή τον οδήγησαν οι... οδηγίες για παρασκευή χασισέλαιου
Για πρώτη φορά συλλαμβάνεται στη χώρα μας 26χρονος, ο οποίος σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο παρείχε πληροφορίες για παρασκευή χασισέλαιου και καλλιέργεια χασίς
Την ιστοσελίδα εντόπισε μητέρα ανήλικου χρηστή ναρκωτικών, η οποία και κατήγγειλε το περιστατικό.
Εντοπίσθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του 26χρονου και συνελήφθη.
ε? ε?
Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
όπως είχε δηλωθεί στο εισαγωγικό μήνυμα αυτού του θέματος, η διάρκεια που θα παρέμενε ενεργό ήταν 1 βδομάδα. Αύριο συμπληρώνεται.
Οπότε, έχεις μόνο μία μερά ακόμα, για να ψάξεις και να γράψεις όποια άλλη περίπτωση πιστεύεις ότι θα ενοχλήσει αρκούντως τον allzzaro (δηλαδή, να προσπαθήσεις να τον προκαλέσεις
).
Σου συνιστώ να βιαστείς! Ο χρόνος τελειώνει!!!
Έπειτα, οποιαδήποτε τέτοιου είδους συμμετοχή από μέρους σου στις συζητήσεις, θα έχει ως αποτέλεσμα την απενεργοποίηση του λογαριασμού σου.
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
quote:
. ..με τη σειρά μου παρακαλώ να αναλύσεις αν θέλεις για το "εκτός τόπου" κείμενο που παρέθεσα ενημερωτικά. Προσωπικά επιμένω πως είναι "μέσα στον τόπο", καθώς θίγει ζητήματα δεοντολογίας, ιδιαίτερα ιατρικής δεοντολογίας, κι ακόμα πλευρές (illegal-nonlegal) χρήσης του ίντερνετ.
Πρός osev.
Aπαντώ σε πόστ.. που δημοσιοποιήθηκε στο τόπικ Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical.
Πρέπει να απαντήσεις μια και έξω και εσύ και ο geox.
Απο τη στιγμή που θεωρείς οτι το τόπικ θίγει ζητήματα ιατρικής δεοντολογίας και είσαι κατά της ενέργειας των τηλεδιαγνώσεων τότε... για ποιό λόγο και εσύ και ο geox ζητήσατε τηλεδιάγνωση.
Στην ερώτηση αυτή θέλω απάντηση.