- Ποιος φοβαται τους κλοουν? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Burbulithra54 γιατί δεν ντύνεσαι Κλόουν???Ξέρεις..να δεις από μέσα πως είναι!
Κ εμένα με τρομάζουν μερικές φορές όταν συνδέω το πρόσωπο του κλόουν με άνθρωπο που κρύβει τη λύπη του, που είναι απογοητευμένος και που καλύπτοντας το πρόσωπο προσπαθεί να καλύψει τις πραγματικές εκφράσεις του..Υποκρίνεται δλδ..
Μάλιστα καμιά φορά ανατριχιάζω όταν τους κοιτάω επίμονα στα μάτια και δεν μιλάνε την ώρα που κάνουν ότι κάνουν..
Χαρά στο κουράγιο σου!
Νομίζω πάντως πως ένα topic δεν έχει ένα κύκλο που ανοίγει και κάποια στιγμή κλείνει.
Νομίζω πως μπορεί να έχει διάφορους κύκλους και να αναγεννηθεί.
Εγώ θα σου πρότεινα να συνέχιζες την συζήτηση σου σε κάποιο παραπλήσιο topic.
Σου παραθέτω μερικά (κλίκαρε τους τίτλους για να τα δείς):
Αλήθεια πως ξεπερνάτε τους φόβους σας;

In anticipation of my resurrection...
Εγώ πάντως όταν διάβαζα το "Αυτό" (ξέρετε, εκείνο με τον κλόουν στο εξώφυλλο) φρόντιζα μετά να τοποθετώ το βιβλίο στο κομοδίνο με την εικόνα του κλόουν προς τα κάτω! ![]()
![]()
Για να 'χω το κεφάλι μου ήσυχο βρε αδερφέ! ![]()

εμενα το ολο θεμα μου δινει την εντυπωση οτι εχει να κανει με αρχετυπικα στοιχεια.ξερετε,η μεταμφιεση, η αποκρυψη του πραγματικου εαυτου,και στο κατω κατω,το καρναβαλι τι ειναι?μια αρχαια τελετη γονιμοτητας,ετσι?
Comforting home,mother's lap,chance for immortality...where being wanted baame a thrill,I never knew...
...it does not do to dwell on dreams and forget to live,remember that...
Προσωπικά, το μόνο που φοβάμαι είναι τα ύψη, αλλά όσο μπορώ να θυμηθώ, δεν οφείλεται σε κάποια ταινία ή βιβλίο!
Αραγε, αν κάποιος όπως ο πρώτος μου φίλος που ανέφερα, προσφύγει στα δικαστήρια, θα μπορουσε να δικαιωθεί? Αν το διάβασε απο βιβλίο (γιατι αν το είδε σε ταινια, λογικά θα είχε σηματακι για ενήλικες), πιστεύω πως θα μπορούσε να δικαιωθεί. Δεν λεω πως αξίζει να κάνει κάτι τέτοιο, απλά αναρωτιέμαι αν θα ήταν ευκολο,ένας καλός δικηγόρος, να υποστιρίξει οτι η φοβία αυτη οφείλεται σε εκείνο το βιβλίο!
...Sine Diabolo,Nullus Dominus...

Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...
quote:
Burbulithra54 άγγιξες χορδή!!Εγώ πάντως όταν διάβαζα το "Αυτό" (ξέρετε, εκείνο με τον κλόουν στο εξώφυλλο) φρόντιζα μετά να τοποθετώ το βιβλίο στο κομοδίνο με την εικόνα του κλόουν προς τα κάτω!
Για να 'χω το κεφάλι μου ήσυχο βρε αδερφέ!
Με πρόλαβες durden_alie
Ακριβώς το ίδιο έκανα και εγώ αν και λίγο πιο μαζοχίστρια ίσως από εσένα, είδα και την ταινία ![]()
Πάντως εκτός από φόβο, εμένα μου προκαλούν και θλίψη οι κλόουν.

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
φοβερή αφίσα !
Site αφιερωμένα στη φοβία των κλόουν όπου μπορεί κανείς να βγάλει λογαριασμό e-mail, να ξεκινήσει το δικό του blog, να συζητήσει με άλλους τη φοβία του, ακόμη και ν' αγοράσει μπλουζάκια όπως αυτό :

![]()
![]()
ΥΓ1 : Nemesi, εδώ να δεις μαζοχισμός! Και την ταινία είδα και το βιβλίο το ξαναδιάβασα άλλες δυο φορές...και παραμένει από τα αγαπημένα μου...![]()
![]()
ΥΓ2 : ΑΜΑΝ, ο Pennywise!!! ![]()
...Underground, βαλτός είσαι; ![]()
![]()

καλύτερα θα ήταν να συνέχιζες κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα θέματα!
Εγώ δηλαδή που δε φοβάμαι τους κλόουν, αλλά που έτρεμα τις ντουλάπες, θα βγω εκτός θέματος...![]()
![]()
Τι να πω πάντως. Βλέπω πως το θέμα έχει συμμετοχή!
Να προτείνω λοιπόν κάτι:
Μήπως θα ήταν καλύτερα, όταν κάποιος συντονιστής ή κάποιο μέλος, προτείνει ένα σχετικό θέμα - υποδυκνείοντας πως κάποιο τόπικ είναι διπλό - να συνεχίζαμε όλοι στο θέμα που υποδυκνείεται;
Πραγματικά, είναι δύσκολο να απενεργοποιήσεις μία συζήτηση, που είναι μεν διπλή, αλλά μέχρι να γίνει η απενεργοποίηση λαμβάνει αρκετές απαντήσεις. Και καλά όταν η σύσταση γίνεται νωρίς και από κάποιον που έχει δυνατότητα επέμβασης. Αλλά αν κάτι τέτοιο δεν είναι άμεσα εφικτό, θα ήταν πιο λειτουργικό να σκεφτούμε πριν γράψουμε ένα μήνυμα, και το ενδεχόμενο πως ίσως απενεργοποιηθεί. ![]()
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Μικρή, φοβόμουν τον Άη Βασίλη ![]()
και έναν ψεύτικο ελέφαντα που είχε φέρει το Μινιόν ![]()
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
quote:
Εγώ δηλαδή που δε φοβάμαι τους κλόουν, αλλά που έτρεμα τις ντουλάπες, θα βγω εκτός θέματος...
Μα καθόλου! Διότι βλέπω, καλή μας διαχειρίστρια, ότι κι εσύ "υποφέρεις" από μια Stephenking-o-phobia (βλέπε κλόουν, ντουλάπες, το δάχτυλο από το νιπτήρα κλπ!...![]()
)...Μήπως χρειάζεται ειδικό θέμα για όλες αυτές; ![]()
![]()
Πάντως μάλλον έχεις δίκιο για τις συστάσεις...Αλλά καμιά φορά παρασυρόμαστε από τον...ενθουσιασμό! ![]()
![]()