- Ποιος φοβαται τους κλοουν? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:quote:
Εγώ δηλαδή που δε φοβάμαι τους κλόουν, αλλά που έτρεμα τις ντουλάπες, θα βγω εκτός θέματος...Μα καθόλου! Διότι βλέπω, καλή μας διαχειρίστρια, ότι κι εσύ "υποφέρεις" από μια Stephenking-o-phobia (βλέπε κλόουν, ντουλάπες, το δάχτυλο από το νιπτήρα κλπ!...
)...Μήπως χρειάζεται ειδικό θέμα για όλες αυτές;
Πάντως μάλλον έχεις δίκιο για τις συστάσεις...Αλλά καμιά φορά παρασυρόμαστε από τον...ενθουσιασμό!
Αχ βρε durden τι μου θύμισες τώρα με "το δάχτυλο από το νιπτήρα" !! Όταν είχα δει τον "Εφιάλτη στο δρόμο με τις λεύκες" δεν μπορούσα να πάω πουθενά χωρίς να φοβάμαι ότι από κάπου θα βγει μπροστά μου ο Φρέντι... Τον έβλεπα να βγαίνει μέσα από την μπανιέρα... και όχι μόνο ![]()
Πάντως, αυτό το φόβο τον ξεπέρασα... αλλά ο μαζοχισμός που λέγαμε, ε, το ξαναείδα το έργο άλλες δύο φορές ![]()

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"
![]()
![]()
![]()
.....ΑAAAAAAA... βοήθεια κλόουν.....ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....
Ζήσε την στιγμή γιατί μπορεί να είναι η τελευταία σου
ποιός φοβάται τους κλόουν;

![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
quote:
Έλα μωρεεεεεεε τώρα,
ποιός φοβάται τους κλόουν;
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Α πα πα πα πα...Φτου φτου φτου...Μα που πας και τα βρίσκεις αυτά; Αυτός είναι χειρότερος από τον Pennywise!!! ![]()
![]()
![]()
![]()

Πάντως, οταν ήμουν μικρή είχα κανονίσει τα του ύπνου μου. Είχα δύο αγαπημένες κούκλες-μωρά, τα οποία κοιμόντουσαν μαζί μου και με πρόσεχαν! χεχε Το αγοράκι από την έξω μεριά, το κοριτσάκι από την μέσα. Με τέτοιους σωματοφύλακες και με ένα φωτάκι πάντα αναμένο στον τοίχο, τι να φοβηθώ;!
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Ζήσε την στιγμή γιατί μπορεί να είναι η τελευταία σου

ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Edited by - Underground on 25/02/2006 00:21:00
Παραξενευομαι διοτι ενα μελος απο την πρωτη σελιδα του θεματος,οπως αναφερει,εχει επισκεφθει το εσωτερικο του και μας δινει βασικες λεπτομερειες γι'αυτο.Δυστυχως ομως,δεν τον εχω εντοπισει σε ενεργο δραση τωρα πια,ετσι ωστε να επικοινωνησω μαζι του.
ΗΡΩΕΣ,ΘΥΜΑΤΑ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ?
ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥ FORUM?
Πχ οι "καμικάζι" της ελληνικής ασφάλτου είναι απλώς ηλίθιοι και επικίνδυνοι
οι Παλαιστίνιοι καμικάζι είναι απεγνωσμένοι-θύματα ήρωες...
και όλοι οι υπόλοιποι παίζουν κάπου ενδιάμεσα...
.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Edited by - PY8AGORAS on 13/07/2005 21:49:01
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΜΑΧΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ...ΠΟΣΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΙΑΣ;
ΠΟΛΛΟΙ.
ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ/ΦΟΝΙΑΣ/ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ/ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ/ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ...ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ.
ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΖΩΕΣ;

ΤΟ ΙΔΙΟ...ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ...ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ/ΗΡΩΑΣ/
Ο άνθρωπος μπροστά από το άρμα μάχης είναι νεκρός…τον εκτέλεσαν λίγο αργότερα.
ΟΤΑΝ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;

ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΑ/ΘΥΤΗΣ/ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΟΣ/ΗΡΩΑΣ/ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ...ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ.
ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ...ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑ.
ΟΙ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ...ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ...ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ...ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ:
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.
ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ.
ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΒΙΑΣ...ΑΠΛΩΣ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ.
ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.
ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΖΗΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ...ΗΡΘΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΗΛΙΘΙΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΣΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ.
ΟΣΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ.
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ.
Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΠΑΓΙΔΕΣ.
Όλα αυτά έχουν ξανασυζητηθεί μέσα στο forum…και τι έγινε; Τίποτα… εγώ έκανα μια μικρή και συμπυκνωμένη διασκευή σε ότι έχει ειπωθεί για το θέμα αυτό…και; Θα αλλάξει τίποτα;
quote:
και όλοι οι υπόλοιποι παίζουν κάπου ενδιάμεσα...
«Εγώ είμαι κάπου ανάμεσα στην άποψη του Πυθαγόρα και του επόμενου...»
Singapore Sling
©Μ_
οτι και να ειναι αυτο απο την στιγμη που σκοτωνεις γυναικοπαιδα
χανεις το δικιο σου
ΟΙ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ...ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ...ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ...ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ:
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ
αν καποιος καμικαζι μπει σε ενα στρατοπεδο και τοτε ειναι ηρωας
αν παει στο κεντρο της πολης τοτε ειναι δολοφονος
αυτο που με χαλαει ειναι το γιατι να σκοτωσεις καποιον που δεν ξερεις αν συμφωνει με την αποψη σου και δεν πας να σκοτωσεις αυτον που δινει τις εντολες και γινετε οτι γινετε;
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Θα ταίριαζε ωστόσο καλύτερα στην κατηγορία "Απόψεις, Προτάσεις κ.ά." όπου και μεταφέρεται, από την κατηγορία "ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet" που άνοιξε αρχικά.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:
αν καποιος καμικαζι μπει σε ενα στρατοπεδο και τοτε ειναι ηρωας
αν παει στο κεντρο της πολης τοτε ειναι δολοφονος
ΠΑΛΙ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ...ΣΕ ΑΘΩΟΥΣ...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ MARKETING...ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ...ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΕΣ.
ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΣΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΛΑΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ..ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ...ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ...Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΩΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ.
quote:
αυτο που με χαλαει ειναι το γιατι να σκοτωσεις καποιον που δεν ξερεις αν συμφωνει με την αποψη σου και δεν πας να σκοτωσεις αυτον που δινει τις εντολες και γινετε οτι γινετε;
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΚΕΨΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΓΩ...ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΦΥΛΑΓΜΕΝΗ...ΚΑΙ...ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ...ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟΣ.
ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΥΜΕ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΥΝ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...ΟΛΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΥΝ ΚΟΣΜΑΚΗ;
ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ/ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ.