ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο 4 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο 4 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

allzzaro60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
galazia_sfairaΜέλος
05/12/2005, 10:56:38

Μορφέα + pyramid,

Γιατί να μην πούμε απλά ότι η κίνηση σύμφωνα με τη φορά των δεικτών του ρολογιού βοηθά να συμπεριλάβουμε πράγματα (ελκτική δίνη) ενώ η κίνηση με την αντίστροφη φορά βοηθά να διώξουμε πράγματα (απωθητική δίνη);

galazia sfaira
Είναι ωραία και η σιωπή... όταν έπεται ή προηγείται καταιγίδας κυρίως...

Με πολλή αγάπη,
Unseen

******* By Art we live *******
[/quote]

Ετσι μπράβο,λετε κια γαι μας τους άσχετους κάτι παραπάνω βρε παιδιά,να μαθαίνουμε κι εμεις,αχ άμα κάτι δεν το κατανοώ και πρεπει απλά να το αποστηθίσω,μπορει και να το ξεχασω,ενω αν το κατανοήσω ,δεν υπαρχει περίπτωση να κανω λαθος.ΑΥτό έπαθα και με την ασπιδα της πυραμίδας,ειχα ενα κενο με τα σύμβολα που τοποθετει ο ανώτερος μου εαυτος.....μόνο όταν διαβασα καποιους προβληματισμους που παρατεθηκαν παραπανω,τοτε κατανόησα και δεν το ξεχνω με τίποτα....υπαρχουν και οιάσχετοι κι αμα εινα και δυσλεκτικοι αστα να πανε!

Οσον αφορα την σιωπη καλη μου Unseenoyla...σχεδον παντα ειναι κραυγαλεα και ουσιαστική.Απλά ήθελα να "πω",ότι την ακουγα!Οταν κι εγω σιωπω εχω ανάγκη να νοιώθω ότι η σιωπη μου ακουγεται,εινα κι αυτο μια μορφη συνομιλίας,καπως ετσι το νοιώθω.

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

UnseenΜέλος
05/12/2005, 11:45:49
quote:
Οταν κι εγω σιωπω εχω ανάγκη να νοιώθω ότι η σιωπη μου ακουγεται,εινα κι αυτο μια μορφη συνομιλίας,καπως ετσι το νοιώθω

Τι ωραίο ήταν αυτό που έγραψες τώρα...

Με πολλή αγάπη,
Unseen

aries0Μέλος
06/12/2005, 10:28:19
Καλη σας μερα ....

Πως εισαστε παιδια ????
Καιρο ειχα να μπω ...και σας πεθυμησα !!!

Ειδα που γραφετε για τον καθαρισμο των λιθων....

Εγω αυτο που συνηστω ειναι σε ενα δοχειο ( ποτηρι πιθανον...) με καθαρο νερο ..( κανει και απο βρυση ...) βαζετε τους λιθους και τους αφηνετε για 24 ωρες....

Εγω συνηθως αλλαζω το νερο ...μετα απο καποια ωρα ....οσες φορες το θυμηθω...

Θα προτιμουσα ... καθε εναν λιθο να ειναι χωριστα απο τον αλλον !!! οχι μονο σε διαφορετικο ειδος λιθου αλλα ιδιων μεταξυ τους...

Καθε λιθος μπορει να χρειαστει πολλες φορες την εβδομαδα ...να καθαριστει ...εξαρταται που τον εχουμε ...( επανω μας η οχι ) ...

Δεν πρεπει να τους βλεπει κανενας και περισσοτερο να τους αγγιζει ΚΑΝΕΝΑΣ !!!!!!

Τωρα για την φορτηση η καθαρισμο ...με σεληνιακο φως ...εγω δεν θα το εκανα ποτε...!!!

Το να " ξαστρισεις " καποια πραμματα ...ειναι καποια αλλη ιστορια !!! και ειναι για αλλου ειδους περιπτωσεις...( παμε στη μαγεια πλεον...)

Αυτα ...

ΣΑΣ χαιρετω ολους ...( να μην γραφω ονοματα ξεχωριστα... )

galazia_sfairaΜέλος
06/12/2005, 10:45:15
Bρε καλως τον βρε καλως τον!
Καλά κάνεις και περνας που καιπου απο το παλιο σου στεκι...μην μας ξεχνάς!
Την καλημερα μου σε ολους!

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

ΜορφέαςΜέλος
06/12/2005, 15:14:32
Γειά σας....!!!!

Τι μου κάνετε; Σιωπή...
χμ... πράγματι!
Έχω πήξει στην δουλειά μου αυτές τις μέρες και σας πεθύμησα...

Θα απαντήσω πιο αναλυτικά το βραδάκι που θα μπορώ

χαιρετώ σας

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

SM-GIOTAΜέλος
06/12/2005, 16:58:21
Μορφέα, έκανα τον καθαρισμό με τη φλόγα. Μετα το τέλος του και για αρκετή ώρα ένοιωθα σαν κανάλι. Σα να με διαπερνούσε ένας σωλήνας από το κεφάλι μέχρι τα πόδια και να ανεβοκατέβαινε μέσα από εκεί μιά πολυ ευχάριστη ενέργεια. Ήταν πολύ ωραία. Όμως γιατί είπες ότι θέλει 2 ώρες. Η διαδικασία του καθαρισμού κράτησε γύρω στα 20 λεπτά και μετά κάθησα άλλο τόσο περίπου γιατί μου άρεσε η αίσθηση που είχα. Μήπως δεν το έκανα σωστά;
ΜορφέαςΜέλος
06/12/2005, 23:42:21
ΓΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΝΑ!!!

Δεν θα το πιστέψετε οτι δεν το είχα συνειδητοποιήσει τόσον καιρό. Σήμερα το κατάλαβα και χάρηκα! (μάλλον σαν παιδάκι κάνω ε;)

Λοιπόν... για να στρωθούμε στην δουλειά

Αγαπητή μου Πύραμιντ

quote:
Μορφέα μου σχετικά με την ασπίδα της πυραμίδας,
κατάλαβα περίπου τι θέλεις να πεις με την σπείρα. Θεωρείς ότι ο κύκλος που σχηματίζεται δεξιόστροφα δεν είναι σωστός ή η φορά που κινείσαι εξαρτάται από το έργο που θέλεις να κάνεις?

Αυτό που εννοώ είναι το δεύτερο σκέλος της απάντησης σου και πιο συγκεκριμένα αυτό που λέει η Ανσίν

quote:
Γιατί να μην πούμε απλά ότι η κίνηση σύμφωνα με τη φορά των δεικτών του ρολογιού βοηθά να συμπεριλάβουμε πράγματα (ελκτική δίνη) ενώ η κίνηση με την αντίστροφη φορά βοηθά να διώξουμε πράγματα (απωθητική δίνη);

Απλά αυτό μπορεί να σηκώσει τεράστια κουβέντα για αυτό είπα να μην πολυμπω στο θέμα...

quote:
Οι σταυροί που σχηματίζονται στην πυραμίδα είναι ισοσκελείς ή του μαρτυρίου?

Δεν το είπα αυτό; Τι χαζομάρα, συγνώμη για την παράλειψη...
ο σταυρός είναι σαφώς ισοσκελής, μην έχουμε κανένα παρατράγουδο με τους άλλους σταυρούς...

quote:
Στο θέμα των συμβόλων ήθελα να μου πεις εάν τα παρέλειψες για να μην δυσκολέψεις την όλη δουλειά όσων την χρησιμοποιήσουν ή όντως έτσι ακριβώς είναι η διαδικασία? Ρωτάω για να συμπληρώσω κάτι εάν χρειάζεται, θέλω να κρατήσω ολοκληρωμένες όλες τις τεχνικές και τις παρατηρήσεις μας.

Αχ βρε πύραμιντ... μπορεί να μην μας κάνεις την τιμή να μας επισκέπτεσαι συχνά πυκνά, αλλά όταν έρχεσαι κάνεις πολύ πικάντικες και εύστοχες ερωτήσεις...

Λοιπόν... στην πραγματικότητα η βέρζιον της πυραμίδας που έχω εγώ έχει πολύ συγκεκριμένα σύμβολα που βάζεις. Επειδή όμως αυτά τα σύμβολα είναι άπολα (δηλαδή έχουν ουδέτερες ιδιότητες) μπορεί να προξενηθεί έως και ζημιά από την κακή χρήση της προστασίας αυτής, πράγμα του οποίου τις συνέπειες δεν είμαι διατεθιμένος να υποστώ. Ωστόσο υπάρχει και αυτή η βέρζιον της Πυραμίδας την οποία περιέγραψα και αφήνει στον πνευματικό μας οδηγό να βάλει τα σύμβολα που αυτός θεωρεί κατά περίπτωση αναγκαία. Είναι εξίσου πολύ ασφαλές. Απλά η πρώτη έκδοση είναι στην χειροκίνητη μορφή της, ενώ η δεύτερη είναι στην αυτόματη...

quote:
Αυτή η ασπίδα πόση διάρκεια έχει?

24 ώρες

Αχ βρε αμαζόνα Ανσίν

quote:

Κατευθείαν στο ψητό! Μπράβο

Φίλε Άριες... καλώς ήρθες ξανά στα πάτρια εδάφη

Πάνω πάντως στον καθαρισμό, ας προτείνω κι εγώ έναν...

Μπορείς να βάλεις και τους κρυστάλλους σε ένα δοχείο με χοντρό αλάτι και να τα αφήσεις εκεί ένα 24ωρο. Το αλάτι έχει την ιδιότητα να απορροφά, οπότε μετά θα είναι ολκαίνουργιοι.

ΜορφέαςΜέλος
06/12/2005, 23:46:38
Επ Γιώτα μου παραλίγο να σε ξεχάσω..

χαίρομαι πολύ που έκανες αυτήν την πολύ δυνατή τεχνική.

Ο λόγος που είπα να έχετε ένα δίωρο μπροστά σας το είπα διότι τυχαίνει φορές να είσαι τόσο μπλοκαρισμένος που να θες να συνέλθεις πλήρως μέχρι και 2 ώρες, αλλά φυσικά αυτό δεν είναι απαραίτητο. Απλά΄θεώρησα καλύτερο να προβλέπει και τις πιο ακραίες περιπτώσεις.

quote:
Μορφέα, έκανα τον καθαρισμό με τη φλόγα. Μετα το τέλος του και για αρκετή ώρα ένοιωθα σαν κανάλι. Σα να με διαπερνούσε ένας σωλήνας από το κεφάλι μέχρι τα πόδια και να ανεβοκατέβαινε μέσα από εκεί μιά πολυ ευχάριστη ενέργεια

Μπράβο!!! Αυτό είναι!

Εάν κάνεις αυτήν την τεχνική κάθε βράδυ... θα δεις και γενικότερες πολύ μεγάλες αλλαγές με τον χρόνο

aries0Μέλος
07/12/2005, 10:07:19
Καλημερα Μορφεα...και σε ολους....

Μια ερωτηση ασχετη....!!!!!!!!!

Η εικονα που βαζεις ειναι βεβαια απο το Ριο ετσι ???

Μηπως ξερεις τις διαστασεις ?????

Το βλεπω μεσα απο το δορυφορο google earth ....πρεπει να ειναι τεραστιο !!!!!

Αν ξερεις πες μου ...

Σε ευχαριστω... Γιαννης

07/12/2005, 10:32:15
Καλημέρα παιδιά, γειά σου Γιάννη να είσαι καλά.

Unseen πολύ σωστά, αυτό ακριβώς κάνω και εγώ. Καθαρίζω τους μικρούς με τους μεγάλους και τους μεγάλους με νερό και ήλιο. Αυτό με την σελήνη που είπες θα το ψάξω λίγο, δεν το γνωρίζω. Πιστεύω κάπου θα υπάρχει αναφορά για τους κρυστάλλους. Καλά θα ήταν να μπορούσε να μας έλεγε ο Γιάννης, φαίνεται ότι γνωρίζει κάτι περισσότερο. Γιάννη αν ξαναμπείς δώσε μιά κατεύθυνση να ξέρω που να κοιτάξω.

Σχετικά με την σπείρα και την φορά όντως θέλει πολύ κουβέντα. Παραμένουμε σε αυτό που ανέφερε η Unseen με το οποίο συμφωνώ απόλυτα. Θεωρώ ότι και ο κύκλος στην βάση της πυραμίδας είναι αριστερόστροφος.
Καλλιόπη μου πρόσεξε λίγο τους σταυρούς, πρέπει να είναι ίσα τα σκέλη τους. Ίσως να δυσκολευτείς στην αρχή γιατί οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ως πιό συνηθισμένη εικόνα τον σταυρό που βλέπουμε στην εκκλησία.

Καλά έκανες Μορφέα και δεν ανέφερες σύμβολα, θα κρατήσω στην easy version την πυραμίδα. Συγγνώμη που ξαναρώτησα για την διάρκεια προστασίας δεν είχα προσέξει ότι το είχες αναφέρει σε ξεχωριστό post.

Πάμε στην ασπίδα του ρόμβου. Ανέφερες Μορφέα μου ότι μπορείς να την τοποθετήσεις ανά πάσα στιγμή σε αντίθεση με αυτή της πυραμίδας. Η διαφορά στου ρόμβου είναι το φως, όπου εάν έχεις κάτι αρνητικό μέσα σου δεν θα μπορέσεις να το οραματιστείς να σε καλύπτει? Γι΄αυτό μπαίνει όποτε επιθυμούμε?

Unseen μου στην ασημένια ασπίδα που χρησιμοποιούμε στην προστασία χώρων, ο χρυσός σταυρός είναι ισοσκελής? Το τρίγωνο είναι ισόπλευρο?

Κοίταξα όλες τις ασπίδες με προσοχή και δεν έχω άλλες ερωτήσεις, εκτός από αυτές τις ολίγες!!!!
Ωχ είδα κάτι....
Είδα ότι δεν έχει γίνει περιγραφή της πεντάκτινης και της εξάκτινης ασπίδας, εάν μπορείτε κάντε μιά περιγραφή.

UnseenΜέλος
08/12/2005, 09:27:39
Καλημέρα καλημέρα πολύ καλημέρα

Πολύ χαίρομαι που σας ξαναβλέπω. Συγνώμη για τη μικρή σιωπή, αλλά είχα τον μικρό άρρωστο.

Λοιπόν... τι λέγαμε; Α ναι!

pyramid μου
Έκανα τον καθαρισμό μικρών συνθριμμάτων με ένα μεγάλο αμέθυστου. Τρελλάθηκα γιατί ο αμέθυστος έγινε σα να έχασε το χρώμα του! Μετά τον έβαλα σε νερό ένα 24ωρο (τον άλλαξα και κάνα-δυο φορές όπως πρότεινε ο Γιάννης) και... τίποτε άλλο γιατί δεν είχαμε ηλιοφάνεια χθες. Πάντως το χρώμα του επανήλθε!

Την επόμενη φορά Μορφέα θα δοκιμάσω να τον κάνω... παστό.
Χωρίς αστεία όμως κι εγώ έχω διαβάσει για τον καθαρισμό με αλάτι. Βεβαίως το αλάτι είναι κι αυτό κρυσταλλικό, σωστά;

Το κακό είναι ότι είχα όλους τους λίθους πάνω στο φούρνο μικροκυμάτων στο παλιό σπίτι και μάλλον κάτι έπαθαν όλοι μαζί.

Δεν θυμάμαι που διάβασα για τον σεληνιακό καθαρισμό, αλλά θα ψάξω και θα ενημερώσω.

Στην ασημένια ασπίδα για το σπίτι ο σταυρός είναι ισοσκελής και το τρίγωνο ισόπλευρο, ακριβώς!

Μορφέα + γιώτα

Χαίρομαι πολύ για την εμπειρία της Γιώτας και πρέπει να πω ότι είχα κι εγώ την ίδια εμπειρία όταν έκανα την ίδια άσκηση, αλλά παρέλειψα να το αναφέρω. Μιλώ γι' αυτή την αίσθηση ότι γίνεσαι κανάλι... Πάντως ήταν πολύ ανακουφιστικό που και κάποιος άλλος ένιωσε έτσι. Και μένα πάντως τόσο μου πήρε ο καθαρισμός: 15-20 λεπτά.

Μορφέα, το αφήνω πάνω σου να απαντήσεις στην pyramid σχετικά με την 5άκτινη και την 6άκτινη ασπίδα.

Επίσης, Μορφέα, αν κάποιος κάνει ακούσια αστρικό ταξίδι έχοντας πλήρη συνείδηση πάντως, υπάρχει κάποια ασπίδα που μπορεί να χρησιμοποιήσει ή είναι άσκοπο;

Με πολλή αγάπη
Unseen

UnseenΜέλος
08/12/2005, 09:28:59
galadriel

Καλημέρα.

Έχεις καμιά ιδέα τι σημαίνει "νύμφη β' βαθμίδος";

Με πολλή αγάπη,
Unseen

UnseenΜέλος
08/12/2005, 09:30:21
Ωχ παιδιά λάθος ποστ, ή μάλλον ποστ για άλλο τόπικ! Συγνώμη, αγνοήστε το.

Unseen

08/12/2005, 09:50:03
Καλημέρα Unseen μου, ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Είδες πως φαίνονται μετά τον καθαρισμό των μικρών κρυστάλλων τα συνθρίμματα, είναι φοβερό, έτσι όπως το είπες αλλάζει το χρώμα τους γίνονται θαμπά.
Το αλάτι είναι καλό να το βάζεις στο νερό και μετά να γίνεται ο καθαρισμός. Εάν βάζεις αλάτι δεν χρειάζεται να έχεις τους λίθους 24 ώρες μέσα, γι΄αυτό το είχα προτείνει. Ακριβώς ότι ανέφερες, είναι κρυσταλλική ουσία.

Η Galadriel δεν θα μπορέσει να σου απαντήσει μέσω του forum είναι απενεργοποιημένος ο λογαριασμός της για 2 εβδομάδες.

Ελπίζω το μικρό σου να είναι καλά τώρα.

UnseenΜέλος
08/12/2005, 10:14:07
Κι εγώ σ' ευχαριστώ πολύ pyramid για την ενημέρωση και για τις ευχές.

Δεν είναι εντελώς καλά ο μικρός, αλλά πάντως πολύ καλύτερα...

Με πολλή αγάπη,
Unseen

08/12/2005, 21:17:29
Καλησπερίζω την παρέα!
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον θεματοθέτη για το πολύ ενδιαφέρον αυτό θέμα και την όμορφη ανάπτυξή του!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο...έτσι λοιπόν μια ατυχής συγκυρία (ξενύχτησα στο πλευρό της μικρής μου χθες που ψηνόταν στον πυρετό) με έφερε να μπω στο φόρουμ της ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ένα φόρουμ που αν και 3 χρόνια εδώ μόλις τώρα ανακάλυψα την ποιότητά του!

Διάβασα με προσοχή (όσο μπορούσα λόγω των συνθηκών...) το παρόν τόπικ και είδα ότι κάθε ερώτηση που μου δημιουργούταν στην πορεία απαντιόταν από τον Μορφέα ή κάποιο άλλο μέλος μέχρι τη στιγμή που έφτασα στις 2 τελευταίες σελίδες...

Θα παρακαλέσω να δείξετε υπομονή για τις αφελείς ίσως ερωτήσεις μου αλλά δεν έχω γνώση στα θέματα αυτά

quote:
(πολύ υψηλές δονήσεις σημαίνει πολύ επιταχυνόμενη ενέργεια, όσο πιο χαμηλή είναι μια δόνηση τόσο πιο αργή είναι η κίνηση της ενέργειας) με αποτέλεσμα σε αιθερικό επίπεδο να καθαρίζουν τον άνθρωπο. Όσο πιο μεγάλος και διαρκής ο καθαρισμός, τόσο πιο βαθιά θα τον καθαρίσει...

Επειδή δεν κατάλαβα, θέλεις να μου εξηγήσεις όταν λες «με αποτέλεσμα να καθαρίζουν τον άνθρωπο» αναφέρεσαι στις υψηλές ή χαμηλές δονήσεις?

Επίσης ο καθαρισμός του χώρου με φασκόμηλο (απεχθάνομαι το λιβάνι ) κάθε πότε πρέπει να γίνεται? Υπάρχει κάποια «παρενέργεια» από τη συχνή/αλόγιστη χρήση του? Πως ακριβώς γίνεται? Καιόμενο σε κάποιο πιάτο? Πόση ώρα είναι αρκετή για να το κρατήσουμε σε ένα σημείο? Όταν λες εσοχές τι εννοείς?

quote:
Όπως έχω πει και προηγουμένως, η Βιολετί φλόγα, έχει και πάρα πολύ μεγάλη επίδραση στην ίδια την Γη, στο υπέδαφός της, στην θάλασσες και στους ωκεανούς της κ.λ.π. Αυτός είναι και ο λόγος που χρησιμοποιείται από κάποιες ομάδες μόνο για περιβαλλοντολογικούς σκοπούς.

Θα μπορούσες να κάνεις μια παρένθεση στο θέμα σου και να μας πεις περισσότερα ως προς το που/πως ακριβώς χρησιμοποιείται? Ένα λινκ ίσως?

quote:
ο οποίος πυρετός είναι πολύ μεγάλη ευλογία...

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής? Γιατί είναι ευλογία ο πυρετός?

quote:
Λέω απλά οτι εγώ προσωπικά θα το έκανα εάν δεν γνώριζα καλά τον υπνωτιστή...

Γιατί το λες αυτό? Τι κίνδυνοι ελοχεύουν? Σε ρωτώ γιατί και γω κάποτε πήγα για υπνωτισμό… Πιστεύεις το ίδιο και για το Ρεϊκι ή κάποια άλλη τεχνική? Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να σου κάνει κάτι ο θεραπευτείς από δόλο??

quote:
Επίσης γενικά οι κρύσταλλοι πρέπει να βρίσκονται μακριά από ηλεκτρονικές συσκευές.
Πόσο μακριά εννοείς? Όλα βλέπεις είναι υποκειμενικά αγαπητή pyramid.

Υ.Γ. Unseen εύχομαι να είναι γρήγορα καλά τα μικρά μας... (η δικιά μου κόλλησε την ίωση πριν από 5 μέρες στο πάρτυ γενεθλίων της
)

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
ΜορφέαςΜέλος
09/12/2005, 00:14:46
Καλησπέρα σας κυρίες μου, και φυσικά και τον άλλον κύριο του τόπικ, τον Άριες.

Συγνώμη που καθυστερώ τις απαντήσεις αλλά δυστυχώς αυτή η εβδομάδα είναι υπερβολικά φορτωμένη...

Φίλε Αριες...

quote:
Η εικονα που βαζεις ειναι βεβαια απο το Ριο ετσι ???

Φίλε μου, αυτή η εικόνα δεν είναι από το Ρίο, δεν είναι το περίφημο κορκοβάντο. Αυτό το άγλαμα δεν γνωρίζω καν που είναι, απλά το έβαλα σαν υπογραφή γιατί με εμπνέει πολύ.

quote:
Μηπως ξερεις τις διαστασεις ?????

Το βλεπω μεσα απο το δορυφορο google earth ....πρεπει να ειναι τεραστιο !!!!!

Αν ξερεις πες μου ...

Ωστόσο, με πολύ πολύ πολύ χαρά μπορώ να πω οτι είχα την τιμή να επισκεφθώ αυτό το υπέροχο μνημείο πριν δύο χρόνια. Τις ακριβείς διαστάσεις δεν τις γνωρίζω, αλλά θυμάμαι οτι το ύψος του ήταν τριάντα μέτρα. Το πιο εντυπωσιακό όμως απ'ολα ήταν το γεγονός οτι είναι πάνω σε έναν λόφο, και έτσι όπου και να είσαι τον βλέπεις με τ ανοιχτά χέρια... είναι απόλυτα εντυπωσιακό. Αχ αχ αχ... τι μου θύμισες τωρα...

Αγαπητή μου Πύραμιντ

quote:
Πάμε στην ασπίδα του ρόμβου. Ανέφερες Μορφέα μου ότι μπορείς να την τοποθετήσεις ανά πάσα στιγμή σε αντίθεση με αυτή της πυραμίδας. Η διαφορά στου ρόμβου είναι το φως, όπου εάν έχεις κάτι αρνητικό μέσα σου δεν θα μπορέσεις να το οραματιστείς να σε καλύπτει? Γι΄αυτό μπαίνει όποτε επιθυμούμε?

Ουσιαστικά η διαφορά είναι με την ασπίδα είναι σε τρία σημεία

1ον Η ασπίδα του Ρόμβου είναι υπερβολικά χονδροειδής και λειτουργεί πάνω στο αιθερικό σώμα του ανθρώπου, για αυτό είναι αποτελεσματική ακόμα και από χτυπήματα υλικού επιπέδου. Οπότε εάν χρησιμοποιείται λάθος ή κάτι συμβαίνει... τότε θα αισθνθείς όλο σου το σώμα να βαραίνει ώσπου θα διαλυθεί. (η ασπίδα εννοώ, όχι το σώμα)

2ον είναι αυτό που ανέφερες... "Η διαφορά στου ρόμβου είναι το φως, όπου εάν έχεις κάτι αρνητικό μέσα σου δεν θα μπορέσεις να το οραματιστείς να σε καλύπτει"

3ον για το ίδιο λόγο που περιγράφεις παραπάνω η ασπίδα αυτή μπορεί να εκδιώξει οτιδήποτε αρνητικό εφόσον είναι σε κάποια όρια.

quote:
Ωχ είδα κάτι....
Είδα ότι δεν έχει γίνει περιγραφή της πεντάκτινης και της εξάκτινης ασπίδας, εάν μπορείτε κάντε μιά περιγραφή

Δεν σου ξεφεύγει τίποτα δηλαδή ε; Πω πω, μια ατασταλία είπα να κάνω κι εγώ και μ' έπιασες...

Καλά καλά... θα τα πω όλα....

ΜορφέαςΜέλος
09/12/2005, 00:42:47
ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ

χαλαρώνω... στέκομαι όρθιος,
οραματίζομαι λευκό φως να με τυλίγει γύρω γύρω
ανοίγω τα πόδια μου περίπου διπλάσια από το άνοιγμα των ώμων μου
σηκώνω τα χέρια μου προς τα πάνω σε τέτοιο ύψος ώστε να κάνουν γωνία με το σώμα μας περίπου 120° δηλαδή να μην είναι κάθετα πάνω, αλλά ούτε οριζόντια , κάπου διαγώνια προς τα πάνω. (Φανταστείτε την εικόνα του Λεονάσντο Νταβίντσι)
Λέω... Είμαι ένα πεντάκτινο αστέρι... φαντάζομαι λοιπόν οτι τα πόδια μου είναι οι κάτω πλευρές του άστρου, τα χέρια μου είναι οι πάνω πλευρές του άστρου και το κεφάλι είναι η βάση της μεσαίας γραμμής.
Λέω... Επικαλούμαι όλες μου τις δυνάμεις να συγκεντρωθούν στο κέντρο μου
Οραματίζομαι λοιπόν ένα ασημί φως (σαν παχύρευστο υγρό) να με γεμίζει από το κεφάλι μέχρι τα πόδια.
Τώρα είμαι ένα ασημί πανίσχυρο αστέρι που λάμπει και αντανακλά τα πάντα.

Η προστασία αυτή είναι πολύ δυνατή για εκπαιδευτικά ταξίδια στον αστρικό χώρο για όσους το κάνουν συνειδητά. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν έδωσα πολύ σημασία.
Καμοφλάρει και δεν επιτρέπει την πρόσβαση σε νοήμονες χαμηλές ενέργειες...

ΜορφέαςΜέλος
09/12/2005, 01:01:32
ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΞΑΚΤΙΝΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ

Αυτή η προστασία παρεξηγείται εύκολα λόγω του ότι είναι το γνωστό αστέρι του δαβίδ.

Στέκομαι όρθιος...

ανοίγω τα πόδια μου διπλάσια από το άνοιγμα των ώμων και σηκώνω τα χέρια μου πάνω διαγωνίώς (όπως στην πεντάκτινη ασπίδα)

Λέω... επικαλούμαι τις ουράνιες και τις γήινες δυνάμεις να με προστατεύσουν....

Φαντάζομαι λοιπόν ότι ένα κατακόκκινο τρίγωνο εξέρχεται από την Γη και έρχεται κάτω από τα πόδια μας ώσπου το κέντρο του τριγώνου αυτού φτάσει στο ύψος του τέταρτου κέντρου (της καρδιάς ανάμεσα στα στήθη)
Περιεργάζομαι την αρχέγονη δύναμη αυτού του τριγώνου και νιώθω δέος με την δύναμή του...

Φαντάζομαι οτι ένα μοβ τρίγωνο έρχεται από ψηλά και μέσα από την ΄κορυφή της κεφαλής περνάει και καταλήγει το κέντρο του να είναι στο κέντρο της καρδιάς.

Το τρίγωνο που έρχεται από την γη προς τα πάνω έχει την κορυφή να κοιτάζει τον ουρανό και το τρίγωνο που έρχεται από τον ουρανό έχει την κορυφή του να κοιτάζει στην Γη.

Παρατηρώ λοιπόν οτι στο κέντρο της καρδιάς μου υπάρχει το εξάκτινο αστέρι...

Λέω... ζητώ την προστασία σας, αρχέγονες δυνάμεις!

Φαντάζομαι οτι το εξάκτινο αυτό αστέρι γίνεται λευκό, κατάλευκο και μεγαλώνι τόσο ώστε με υπερκαλύπτει από πάνω, από κάτω , από μπροστά, από πίσω από αριστερά και από δεξιά...

Είμαι ένας αδιαπέραστος λευκός υπέρλαμπρος ήλιος...

Η παραπάνω προστασία είναι προστασία σούπερ πούμα (παντός καιρού λοιπόν και χρησιμότητας)

Βέβαια προσωπικά αποφεύγω να την χρησιμοποιώ...
για κάποιον λόγο δεν μου βγαίνει ποτέ να την χρησιμοποιήσω...

Λέγεται οτι αυτή ήταν η ασπίδα που επέτρεπε στους παλαιότερους ιερείς να μπαίνουν στις πυραμίδες χωρίς να αρρωσταίνουν...
και γενικώς θεωρείται από τις πολύ ιερές προστασίες. Δεν είχα σκοπό να το γράψω... αλλά αφού αναφέρθηκε έτσι... ίσως να έχει τον λόγο του.

Σας παρακαλώ προσοχή και ξανά προσοχή. Το εξάκτινο αστέρι είναι και πύλη για διάφορα πράγματα που δεν θα αναλύσω και χρειάζεται την μέγιστη προσοχή σας στην χρήση του.

ΜορφέαςΜέλος
09/12/2005, 01:57:28
Αγαπητή μου Ανσίν

quote:
Την επόμενη φορά Μορφέα θα δοκιμάσω να τον κάνω... παστό.

Βάλε και σκορδαλιά να φύγουν και οι δαίμονες

quote:
Χαίρομαι πολύ για την εμπειρία της Γιώτας και πρέπει να πω ότι είχα κι εγώ την ίδια εμπειρία όταν έκανα την ίδια άσκηση, αλλά παρέλειψα να το αναφέρω. Μιλώ γι' αυτή την αίσθηση ότι γίνεσαι κανάλι... Πάντως ήταν πολύ ανακουφιστικό που και κάποιος άλλος ένιωσε έτσι. Και μένα πάντως τόσο μου πήρε ο καθαρισμός: 15-20 λεπτά.

Μπράβο.. ο στόχος είναι το άτομο να γίνει σαν δέντρο μπαμπού!

Αγαπητή μου Άβαλλον...

Να είσαι καλά για τα καλά σου λόγια και καλώς ήρθες στην παρέα μας...
και μάλιστα τόσο δυναμικά!

Λοιπόν... επειδή για να απαντηθούν ακριβώς οι ερωτήσεις σου όλες αναλυτικά θα πρέπει να γράψω την τριλογία του Τόλκιν ξανά από την αρχή, θα κάνω το καλύτερο που μπορώ να σου τα πω όσο πιο περιπληπτικά και ουσιώδη μπορώ. Από κει και πέρα κάνε ό,τι διευκρινιστικές ερωτήσεις θέλεις.

quote:
Επειδή δεν κατάλαβα, θέλεις να μου εξηγήσεις όταν λες «με αποτέλεσμα να καθαρίζουν τον άνθρωπο» αναφέρεσαι στις υψηλές ή χαμηλές δονήσεις?

αναφέρομαι στην ικανότητα των υψηλών δονήσεων, όταν έρχονται σε επαφή με χαμηλές δονήσεις, να επέρχεται εξαγνισμός. Ουσιαστικά ο συνδυασμός των δύο είδη δονήσεων δημιουργεί την κάθαρση και τον εξαγνισμό. Όσο μεγαλύτερη η αντίθεσή τους, τόσο πιο σκληρός και ο καθαρισμός...

quote:
Επίσης ο καθαρισμός του χώρου με φασκόμηλο (απεχθάνομαι το λιβάνι ) κάθε πότε πρέπει να γίνεται? Υπάρχει κάποια «παρενέργεια» από τη συχνή/αλόγιστη χρήση του? Πως ακριβώς γίνεται? Καιόμενο σε κάποιο πιάτο? Πόση ώρα είναι αρκετή για να το κρατήσουμε σε ένα σημείο? Όταν λες εσοχές τι εννοείς?

Μπορείς να κάνεις τον καθαρισμός με το φασκόμηλο και κάθε μέρα αν θέλεις. Η μόνη παρενέργεια που υπάρχει από την αλλόγιστη και συχνή χρήση του, είναι να σιχαθείς το άρωμα και του φασκόμηλου στο τέλος και να μην θες να το ξαναμυρίσεις . Μπορείς είτε σε ένα πιάτο, είτε σε ένα λιβανιστίρι, είτε σε οποιοδήποτε δοχείο, αρκεί να βγαίνει η μυρωδιά που αφήνει. Η ώρα που χρειάζεται να το αφήσεις είναι μερικά δευτερόλεπτα, απλά μέρχι να νιώσει οτι το άρωμα έχειφτάσει στο σημείο που θέλεις. .
Όταν λέω εσοχές εννοώ τις γωνίες του σπιτιού και τις πιθανές εσοχές ενός χώρου που έχουν δημιουργηθεί κατά το κτίσιμο. Όπως για παράδειγμα μία κολώνα που είναι κοντά την γωνία ενός τοίχου δημιουργεί μία ολόκληρη εσοχή. Το καλύτερο βέβαια είναι αυτά να κλείνονται εντελώς, αλλά ,λόγω του ότι αυτό δεν είναι εφικτό, ο καθαρισμός αυτός είναι αρκετά χρήσιμος.

quote:
Θα μπορούσες να κάνεις μια παρένθεση στο θέμα σου και να μας πεις περισσότερα ως προς το που/πως ακριβώς χρησιμοποιείται? Ένα λινκ ίσως?

Η Βιολετί φλόγα είναι μια ενέργεια η οποία προέρχεται από την Ατλάντεια περίοδο, και θεωρείται ως η ενέργεια της αυτοίασης της Γης. Χρησιμοποιείται όπως είπα, για τον καθαρισμό ωκεανών, θαλασσών, του υπεδάφους και γενικά των φυσικών καταστροφών. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε οτι η τρύπα του όζοντος έχει μικρύνει αρκετά παρά την όλο και αυξανόμενη μόλυνση του περιβάλλοντος.
Αυτό γίνεται λόγω κάποιων ομάδων που έχουν ταχθεί στην βοήθεια του πλανήτη μας και στηρίζονται κυρίως στους οραματισμούς της Ιώχρου Φλόγας.

Μπορείς να βρεις πάρα πολλές πληροφορίες βάζοντας απλά τις λέξεις κλειδιά Violet Flame ή Ιώχρουν Φλόγα στο Google, όπου υπάρχουν αμέτρητα σάιτ. Δεν σου προτείνω κάποιο συγκεκριμένο, γιατί δεν το έχω ψάξει ποτέ από το διαδίκτυο. Επίσης κυκλοφορεί και ένα σχετικό βιβλίο που το λένε το Ιερό Ιώχρουν Πεδίο που αναφέρεται όλο σε αυτήν την ενέργεια.

quote:
Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής? Γιατί είναι ευλογία ο πυρετός?

Ουσιαστικά αγαπητή Άβαλλον... το σώμα μας υποφέρει λόγω συσσωρευμενων φαρμακευτικών και ουρικών τοξινών. Φαρμακευτικές τοξίνες είναι όλες οι τοξίνες που λαμβάνουμε απευθείας από εξωτερικούς παράγοντες, όπως φάρμακα, τα χημικά που καταναλώνουμε και που αναπνέουμε κ.λ.π. Οι ουρικές τοξίνες είναι οι ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΈΣ τοξίνες εκείνες οι οποίες εγκαθίστανται στα νεφρά λόγω του ότι τα νεφρά αδυνατούν να τα αποβάλλουν και να τα καθαρίσουν. Για αυτόν τον λόγο τα βάζουν στην άκρη και ασχολούνται λοιπόν με την κάθαρση του υπόλοιπου αίματος.
Το πρόβλημα όμως είναι οτι με τον χρόνο οι τοξίνες αυτές στερεοποιούνται σιγά σιγά και σκορπίζπνται στο σώμα μας. Από κει και πέρα λοιπόν ο οργανισμός τίθεται σε κίνδυνο. Οι στερεοποιημένες αυτές τοξίνες με τον καιρός εμποδίζουν την σωστή λειτουργία του σώματος. Για παράδειγμα εάν συσσωρευτούν πολλές τοξίνες στους ώμους, τότε δημιουργούνται πονοκέφαλοι, ημικρανίες, αρχίζουν ψυχολογικές ασθένειες και μπορεί να καταλήξει μέχρι και σε εγκφαλικό...

Ο πυρετός λοιπόν είναι η φυσική διαδικασία αυτοίασης του οργανισμού. Ουσιαστικά ο οργανισμός ανεβάζει την θερμοκρασία του για να υγροποιήσει τις τοξίνες αυτές ώστε να είναι πιο εύκολο να αποβληθούν από τον οργανισμό. Όσο υψηλότερος ο πυρετός τόσο μεγαλύτερη και η ρευστο΄ποίηση των τοξινών με αποτέλεσμα την όλο και μεγαλύτερη αποβολή τους από το σώμα. Παρατήρησε οτι ο πυρετός συνοδεύεται από αποβολή υγρών. Έτσι ο άνθρωπος διαφυλάσσεται από σοβαρότερες παθήσει που θα μπορούσαν να προκύψουν στο μέλλον από πολύ μεγάλη ποσότητα στερεοποιημένων τοξινών. Πυρετός βέβαια θεωρείται μόνο αυτός που είναι από 38 μισό και πάνω. Μάλιστα κάποιοι λένε οτι εάν ένας άνθρωπος περάσει ένα πυρετό με 40 για τρεις μέρες, τότε δεν κινδυνεύει για τουλάχιστον 10 χρόνια να προσβληθεί από κάποια ανίαστη ασθένεια (φυσικά δεν μιλάω για τις κολλητικές)

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να μην χαπακώνουμε τον οργανισμό μας με τον πρώτο πυρετό που θα σηκώσει, αλλιώς στην πραγματικότητα υπογράφουμε την επόμενη σκληρότερη ασθένεια που θα μας χτυπήσει την πόρτα.

Είναι ίσως λίγο ανατρεπτικά αυτά που γράφω παραπάνω αλλά νομίζω οτι θα μας παρηγορούσε οτι ακόμα και οι ίδιοι οι γιατροί σήμερα συστήνουν πολές φορές στις μητέρες να αφήνουν τα παιδιά να κάνουν τον κύκλο της ίωσης.

quote:
Γιατί το λες αυτό? Τι κίνδυνοι ελοχεύουν? Σε ρωτώ γιατί και γω κάποτε πήγα για υπνωτισμό… Πιστεύεις το ίδιο και για το Ρεϊκι ή κάποια άλλη τεχνική? Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να σου κάνει κάτι ο θεραπευτείς από δόλο??

Βασικά, δεν ελλοχεύουν κίνδυνοι με την άμεση έννοια του όρου. Αλλά σίγουρα από την στιγμή που η συνείδησή σου παραδίδεται σε κάποιον, παίρνεις και ένα ρίσκο. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ. Στην δυνατότητα δηλαδή του υπνωτιστή να κάνει κακό εάν το θέλει κατά την διάρκεια του υπνωτισμού.

Κοίταξε... όσον αφορά τις ενέργειες, να ξέρεις οτι υπάρχουν οι άπολλες ενέργειες και οι πολλωμένες. Η πρώτη κατηγορία ενεργειών είναι ουδέτερες ενέργειες τις οποίες χρησιμοποιείς εσύ όπως θέλεις, ενώ η δεύτερη κατηγορία ενεργειών είναι αυτή στην οποία οι ενέργειες εξ αρχής έχουν έναν συγκεκριμένο σκοπό.

Με το Ρέικι καθεαυτό κάποιος δεν μπορεί να σου κάνει κακό τουλάχιστον με τον τρόπο που τον εννοείς, αλλά με τα σύμβολά του μπορεί.

Η βιοενέργεια προσφέρεται επίσης για οποιαδήποτε χρήση επιθυμεί ο κάτοχός της...

Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο. Οποαδήποτε διευκρίνηση χρειαστείς, πες το...

Να είσαι καλά και καλό σου βράδυ...