ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Υβρεις κατά των Ελλήνων στα εκκλησιαστικά βιβλία... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Υβρεις κατά των Ελλήνων στα εκκλησιαστικά βιβλία... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

macedon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
17/11/2008, 23:11:39
Ψηλέ , samuel1974 και trexagireve , αντί να κουράζεστε με τόσα copy-paste , από τους απολογητές , να τρώτε πολύτιμο χώρο στις σελίδες του θέματος , και να κουράζετε τα μάτια των υπολοίπων , θα ήταν απλούστερο και προτιμότερο να κάνετε παραπομπή στις διευθύνσεις ώστε να τα διαβάση όποιος θέλει κατ ευθείαν από εκεί .

*

17/11/2008, 23:58:05
quote:
trexagireve
Αγαπητοί μου Sesostris και Γιάπετ,οι ελληνικές
ταυτότητες και η ιστορία της καθε οικογένειας που πολέμησε
εχθρούς της χώρας μας, δεν ήταν δεν είναι, ούτε θα είναι
ποτέ δικό σας θέμα, για να το κρίνετε...

Ποιός έθεσε τέτοιο θέμα;;;
quote:
trexagireve
Τέτοιες διχαστικές και εμφυλιοπολεμικές θέσεις, δεν ωφελούν την
Ελλάδα, αλλά την βλάπτουν... Σε όποια άλλη χώρα να λέγατε
τέτοια πράγματα, θα εισπράτατε το μένος πολλών...

Αυτά θα ήταν προτιμότερο να τα απευθύνης στον samuel1974 .
quote:
trexagireve
Ύβρεις κατά των Ελλήνων απο το χριστιανισμό ή χριστιανούς,
δεν υπήρξαν ποτέ. Αυτά που είχαν γραφεί, αφορούσαν καθαρά το
θρήσκευμα κάποιων στη Ρωμαική αυτοκρατορία και μετέπειτα βυζαντινή...

Τους Έλληνες όμως εξακολουθούν να υβρίζουν , γιατί δεν απαλείφθηκαν από τα ευαγγέλια ως ανεπίκαιρα και μη έχοντα ουσιαστική σχέση με τη χριστιανική διδασκαλία , όπως πχ τροποποιήθηκε το περίφημο "Νικας τοις βασιλεύσι" .
quote:
trexagireve
Αν θέλει βέβαια κανείς, δημιουργεί... Αλλά τότε σκέφτεσαι ότι
εξυπηρετεί ανθεληνικούς σκοπούς, υβρίζοντας Έλληνες χριστανους...

Ενώ αν διασύρει για λόγους θρησκευτικής εμπάθειας προγόνους Έλληνες εθνικούς , παρουσιάζοντας την συνήθεια της συνευρέσεως μεταξύ ανδρών σαν σεξουαλική ανωμαλία δεν εξυπηρετεί ανθελληνικούς σκοπούς ! Έτσι;;;

*

18/11/2008, 00:03:47
quote:
γιαπετ
Προφανώς ζηλεύεις την "απήχηση" που έχει ο ομόσταυλός σου ο samuel1974,

Όταν βλέπεις ένα «άθεο» ή έναν «αμάντρωτο» να μιλά ακριβώς με τον τρόπο που μιλούν οι διάφοροι αρχαιόπληκτοι τι μπορείς να σκεφτείς;;; Ας το αφήσουμε στην «κρίση του κοινού».

..... Κάποιος έχει μιλήσει εδώ για κάτι γιαλατζί άθεους, αν δεν με απατά η μνήμη μου.

quote:
γιαπετ
που νομίζει ότι προσφέρει στην θρησκεία του, δημοσεύοντας οτιδήποτε θα μπορούσε, κατά τη γνώμη του, να μειώσει το μεγαλείο των Ελλήνων

Όπως τα λες, φαίνεται πως αυτό που λες το νομίζεις και είναι γνώμη δική σου μόνο που για να δέσει το γλυκό, τα χρεώνεις στο Σαμουήλ. Ας είναι.
Άρα, και τα μουσεία που έχουν τα παρόντα αγγεία, θα πρέπει να τα καταστρέψουν γιατί έτσι, επιδεικνύοντάς τα, «μειώνουν το μεγαλείο των Ελλήνων».
Και για όποιον δεν το κατάλαβε, ο γιαπετ μας μιλά για το μεγαλείο των Ελλήνων. Βοήθειά μας. Μωρέ μεγαλείο!!! Φτου μη σε ματιάσω γιαπετ.

quote:
γιαπετ
Το μόνο που δείχνει είναι το ξεπούλημα του πνεύματός του, της πατρίδας του, του έθνους του και ότι άλλο κάνει έναν άνθρωπο περήφανο,

Κοίτα να δεις γιαπετ μου. Παρόμοιες σκηνές σαν και αυτές που δείχνει ο Σαμουήλ, εσένα και μερικούς άλλους μπορεί να σας κάνουν υπερήφανους. Στον υπόλοιπο κόσμο, όμως, μόνο απέχθεια και θυμό προκαλούν, όχι για τους ανθρώπους που αναπαρίστανται στις σκηνές, αλλά για το κατεστημένο (θρησκευτικό και πολιτικό) που επέτρεπε και άφηνε να συμβαίνουν αυτά τα αίσχη. Αυτά τα αίσχη, αν τυχόν δεν το γνωρίζεις, στις σημερινές κοινωνίες διώκονται ποινικά.

Αλίμονο αν το «Ελληνικό πνεύμα, η πατρίδα και το έθνος», όπως λες, αντανακλώνται σε τέτοιες ανηθικότητες. Με εκπλήσσει, ειλικρινά, το γεγονός πως αντί να καταδικάσεις αυτό που παρουσιάζουν οι εν λόγω παραστάσεις, εσύ διαστρεβλώνεις εντελώς την πραγματικότητα και μιλάς περί προσβολής του Ελληνικού πνεύματος σε όποιον τολμά και χαλά το όνειρο των αρχαιόπληκτων.
Να υποθέσω πως φοβάσαι να το κάνεις γιατί πιστεύεις πως έτσι κάποιοι θα σε χαρακτηρίσουν ανθέλληνα ή μήπως γιατί θα χάσεις το μισθό σου;

quote:
γιαπετ
Με αναγκάζεις, μ' αυτά που γράφεις, να σε ρωτήσω αν εσύ θα προτιμούσες να στείλεις ας πούμε, τα παιδιά σου να φιλήσουν το χέρι του κάθε παπά, ο οποίος πριν, έχει επιδοθεί σε διάφορες χειρονακτικές "ευλογίες" του συμβόλου της γονιμότητας ή θα τους έλεγες ότι πρέπει να έχουν πρότυπο "ιερωμένους" όπως ο "Αττικής", που είναι στη φυλακή και που πήγαινε ταξείδια με τους Αλβανούς.

Τι σχέση μπορεί να έχει το χέρι του παπά με ένα νοσηρό κατεστημένο που σου έπαιρνε το παιδί και σου το βίαζε σωματικά και ψυχικά;; Τόσο πωρωμένος είσαι που δεν μπορείς να διακρίνεις ότι πρόκειται για τελείως διαφορετικά πράγματα;
Μα είναι δυνατόν να τα λέει αυτά άνθρωπος που είναι γονιός;

quote:
γιαπετ
Αν συμφωνείς να μεγαλώνουν τα παιδιά σου μέσα σε κοινωνίες που τα εκμαυλίζουν, δικαίως εσύ και όποιος άλλος συμφωνεί μ' αυτό, έχετε καρδίσει τον τίτλο του χριστόπληκτου...

Όταν το παιδί μεγαλώνει μέσα σε χριστιανικές κοινωνίες μεγαλώνει σε ένα απολύτως υγιές περιβάλλον με αξίες και πρότυπα.
Είναι δυνατόν να συγκρίνεις τα χριστιανικά πρότυπα με τα ειδωλολατρικά, όπου ο πατέρας των θεών είναι το κατ’ εξοχήν παράδειγμα διαστροφής και η προσωποποίηση της αισχρότητας;

quote:
γιαπετ
Το ποσοστό ομοφυλοφίλων ήταν πάντα συγκεκριμένο, άσχετα αν οι κοινωνικές συνθήκες επέτρεπαν ή όχι την δημοσιότητα. Οι ανοχές κάθε εποχής καθόριζαν το μέγεθος της μυστικότητας που περιέβαλλε το συγκεκριμένο φαινόμενο.
Σημασία λοιπόν, δεν έχει αν υπήρχαν ομοφυλόφιλοι δε οποιαδήποτε εποχή, αλλά πώς αντιμετωπίζετο απ' την κοινωνία.

Άλλο ανοχή και άλλο διαφήμιση, η προβολή και η προώθηση των αισχρών πράξεων από το κατεστημένο που θαυμάζεις. Είσαι με τα καλά σου; Τι θα έλεγες αν ήσουν ο γονιός ενός π.χ. από τα παιδιά που ....;

quote:
γιαπετ
Η νομοθεσία της αρχαίας Ελλάδας γι' αυτούς, είναι γνωστή καθώς και ο όρος που τους χαρακτήριζε (κίναιδος), όμως μέσα στο ιερατείο της πίστης σου, πέραν του ότι υπερισχύουν οι "πισωκίνητοι" (Λουϊζες, Τζούλιες κλπ.),

Βλέπω πως συνεχώς επιχειρηματολογείς με την τακτική της αγέλης. Πέραν τούτο γίνεσαι και εσύ αισχρός και χλευάζεις ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καν.
Αν δεν έχεις κάτι να πεις, σιώπα και μην λες κουταμάρες.
Στο ιερατείο της Πίστης μου, αν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι δεν χλευάζονται, ούτε και προβάλλονται για να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση όπως έκανε και κάνει το ιερατείο της αγέλης στην οποία συμμετέχεις.
Στην Πίστη μου, δεν διώκεται ο άνθρωπος που είναι η εικόνα του Θεού. Αυτό που καυτηριάζεται είναι η διαστροφή, σε αντίθεση με το δικό σας ιερατείο που την εξωραΐζει και την παρουσιάζει ως κομμάτι του μεγαλείου του Ελληνικού πολιτισμού.

18/11/2008, 00:15:30
samuel1974, το μήνυμά σου δείχνει τάσεις απολογίας και έστω και τώρα είναι θετικό αυτό.

Το γεγονός ότι κάποιοι, σχολιάζουν κείμενα (έστω και ιερά για κάποιους) με όποιον τρόπο πιστεύουν ότι πρέπει να το κάνουν, επειδή είναι η άποψή τους, δεν δικαιολογεί να γίνονται εμετικά σχόλια για το έθνος τους και τους προγόνους τους, από "ομοεθνείς" τους, για τον απλούστατο λόγο ότι αυτή η συκοφάντηση, αφορά και στους ίδιους τους συκοφάντες, κατά τη γνώμη μου.

Γι' αυτό ελπίζω να συνέλθεις και να κάνεις διάλογο πάνω στο ζητούμενο...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

ar_iaΜέλος
18/11/2008, 00:16:41
ουπς Συγνώμη, τώρα είδα ότι ο sesostris είχε ήδη ποστάρει σχετική φώτο.
42 σελίδες διάβασα και δεν άντεξα να πάω παρακάτω πριν ποστάρω το link. Δεν πειράζει όμως, έχει και άλλες φώτο μέσα να τις θαυμάσετε!!!!

Edited by - ar_ia on 18/11/2008 00:38:25

samuel1974Μέλος
18/11/2008, 00:44:37
@ ar_ia

Αφού δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε το τι εκτίθεται στα μεγάλα μουσεία του κόσμου, αντιπαραθέτουμε για άμυνα "υπερ βωμών και εστιών" το τι γράφουνε οι "έγκυρες" εφημερίδες, όπως η Espresso.

Μου αρέσει το "νεό" μέλος, πως τον είπαμε ...ar_ia.

Ωραίο νικ διάλεξε!

Μα γιατί κακοφαίνεται σε μερικούς το τι λατρεύανε σα θεότητες οι αρχαίοι Έλληνες και το αποθανατίζανε στα αγγεία τους;

@ γιάπετ

quote:
samuel1974, το μήνυμά σου δείχνει τάσεις απολογίας και έστω και τώρα είναι θετικό αυτό.

Το μετάνιωσα που "προσέβαλα" τους αρχαίους Έλληνες. Τέτοια πράγματα, δεν πρέπει να τα βγάζουμε στα φόρουμ. Ιδίως τέτοια έργα τέχνης σαν τα παρακάτω:

Εδώ ισχύει το ρητό της γυναικάρας απο το Κιλκίς, την οποία ενσάρκωσε η αείμνηστη Γερασιμίδου: "Άλλος το τρώει, άλλος ζορίζεται".

“Why do my eyes hurt?”

“You’ve never used them before.”

Edited by - samuel1974 on 18/11/2008 00:53:19

ar_iaΜέλος
18/11/2008, 00:49:03
quote:

..και τέτοια

“Why do my eyes hurt?”

Αυτό το ποστ έπρεπε να ειναι πριν το άλλο αλλά τα έκανα μπάχαλο
Τεσπά, έλεγα λοιπόν ότι προσπαθούσα να θυμηθώ που είδα τώρα τελευταία τέτοια και εντελώς ξαφνικά θυμήθηκα......
Τα είδα κάπου στο (Άγιο Όρος)!!!!!
http://ethnikoi.org/tsimpoukia2.html

Α και κάτι άλλο, αν και είμαι γραφίστρια, θέλω να πιστέψετε ότι δεν έκανα κανένα μοντάζ!

Ποτέ μην λογομαχείς με ένα ηλίθιο.....θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγο Πείρας!!!!!!!

samuel1974Μέλος
18/11/2008, 00:57:53
quote:

Αυτό το ποστ έπρεπε να ειναι πριν το άλλο αλλά τα έκανα μπάχαλο
Τεσπά, έλεγα λοιπόν ότι προσπαθούσα να θυμηθώ που είδα τώρα τελευταία τέτοια και εντελώς ξαφνικά θυμήθηκα......
Τα είδα κάπου στο (Άγιο Όρος)!!!!!
http://ethnikoi.org/tsimpoukia2.html

Α και κάτι άλλο, αν και είμαι γραφίστρια, θέλω να πιστέψετε ότι δεν έκανα κανένα μοντάζ!

Α μάλιστα, τα έγκυρα δημοσιεύματα του ΥΣΕΕ Αυστραλίας.

Μπορείς σε παρακαλώ να μας πεις, πόσα μέλη έχει το ΥΣΕΕ στην Αυστραλία, γιατί εδώ στην Ελλάδα δεν ξέρουμε ούτε καν πόσα εκατομμύρια μέλη έχει το ΥΣΕΕ Ελλάδος.

“Why do my eyes hurt?”

Edited by - samuel1974 on 18/11/2008 01:01:37

ar_iaΜέλος
18/11/2008, 01:07:45
quote:

Αφού δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε το τι εκτίθεται στα μεγάλα μουσεία του κόσμου, αντιπαραθέτουμε για άμυνα "υπερ βωμών και εστιών" το τι γράφουνε οι "έγκυρες" εφημερίδες, όπως η Espresso.

Μου αρέσει το "νεό" μέλος, πως τον είπαμε ...ar_ia.

Ωραίο νικ διάλεξε!

Μα γιατί κακοφαίνεται σε μερικούς το τι λατρεύανε σα θεότητες οι αρχαίοι Έλληνες και το αποθανατίζανε στα αγγεία τους;

Όχι, λάθος κάνεις, εμένα δεν μου κακοφαίνεται καθόλου, εσείς έχετε ένα πρόβλημα με τους δικούς σας που πάνε όχι απλά το γράμμα αλλά ολόκληρο ταχυδρομείο
Και λογικό είναι να το πηγαίνουν....υπάρχουν κάτι κρύες νύχτες του χειμώνα που δεν περνούν με τίποτα!!!!!!
Λες τελικά να μην είναι όμως πραγματικοί μοναχοί αλλά δημοσιογράφοι που ντύθηκαν έτσι???? Μπορεί, είναι μία άποψη και αυτό!

ΥΓ_1 Και επιτέλους δεν είμαι άντρας!!!!! Είμαι γυναίκα!!!!! Αμάν (σορρυ για το Τούρκικο) πια, βαρέθηκα σε όποιο φόρουμ μπαίνω να με περνούν για άντρα!!!!!!

ΥΓ_2 Και δεν είναι νικ αλλά το όνομα μου
αν χαλάει κάποιον....μπορεί απλά να σκέφτεται κάποια άρια της Κάλλας

Ποτέ μην λογομαχείς με ένα ηλίθιο.....θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγο Πείρας!!!!!!!

18/11/2008, 01:25:54
Ψηλός

quote:
Όταν βλέπεις ένα «άθεο» ή έναν «αμάντρωτο» να μιλά ακριβώς με τον τρόπο που μιλούν οι διάφοροι αρχαιόπληκτοι τι μπορείς να σκεφτείς;;; Ας το αφήσουμε στην «κρίση του κοινού».

Μετά απ’ αυτό το μήνυμα, προσωπικά, δεν νομίζω ότι μπορείς να σκεφθείς γενικότερα...

quote:
Όπως τα λες, φαίνεται πως αυτό που λες το νομίζεις και είναι γνώμη δική σου μόνο που για να δέσει το γλυκό, τα χρεώνεις στο Σαμουήλ. Ας είναι.
Άρα, και τα μουσεία που έχουν τα παρόντα αγγεία, θα πρέπει να τα καταστρέψουν γιατί έτσι, επιδεικνύοντάς τα, «μειώνουν το μεγαλείο των Ελλήνων».
Και για όποιον δεν το κατάλαβε, ο γιαπετ μας μιλά για το μεγαλείο των Ελλήνων. Βοήθειά μας. Μωρέ μεγαλείο!!! Φτου μη σε ματιάσω γιαπετ.

Τα παρόντα αγγεία, όπως λες, ΑΝ βρίσκονται στα μουσεία, βρίσκονται ως συγκεκριμένα αντικείμενα τέχνης. Όποιος απ’ αυτά βγάζει συμπεράσματα για τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, είναι ηλίθιος, ανιστόρητος ή εκτελεί αποστολή...

Το ίδιο είσαι κι εσύ αν σ’ αυτές τις παραστάσεις εξαντλείς την αρχαία Ελλάδα. Το λυπηρό είναι ότι ειρωνεύεσαι το μεγαλείο των προγόνων μου, πάνω στο οποίο έχτισαν και χτίζουν, αυτοί που έχουν μουσεία τέχνης, έχουν πολιτισμό, έχουν επιστήμες.

Δεν γνωρίζω αν έχουν τον ίδιο σκοπό μ’ εσένα και τους υπόλοιπους οπαδούς της ανοησίας του χριστιανισμού, μα αν τον έχουν σίγουρα δεν περίμεναν συμμάχους απ’ αυτήν τη φυλή και μάλιστα τόσο πρόθυμους...

quote:
Αλίμονο αν το «Ελληνικό πνεύμα, η πατρίδα και το έθνος», όπως λες, αντανακλώνται σε τέτοιες ανηθικότητες. Με εκπλήσσει, ειλικρινά, το γεγονός πως αντί να καταδικάσεις αυτό που παρουσιάζουν οι εν λόγω παραστάσεις, εσύ διαστρεβλώνεις εντελώς την πραγματικότητα και μιλάς περί προσβολής του Ελληνικού πνεύματος σε όποιον τολμά και χαλά το όνειρο των αρχαιόπληκτων.
Να υποθέσω πως φοβάσαι να το κάνεις γιατί πιστεύεις πως έτσι κάποιοι θα σε χαρακτηρίσουν ανθέλληνα ή μήπως γιατί θα χάσεις το μισθό σου;

Πριν μερικά μηνύματα και για πολλοστή φορά, έγραψα την άποψή μου για την ομοφυλοφιλία και την αντιμετώπισή της, στην αρχαία Ελλάδα, όμως επιβεβαιώνεις ότι δεν θέλεις να την «διαβάσεις».

Εσύ προσπαθείς και μάλιστα πολύ «φιλότιμα» να περιορίσεις «το Ελληνικό πνεύμα, την πατρίδα και το έθνος», όπως λες, σ’ αυτές τις παραστάσεις κα;ι για του λόγου το αληθές, προβλημαστίσου πάνω στο μήνυμα που έστειλε ςπριν λίγο...

Προφανώς μπερδεύεις το παρόν με το παρελθόν, όταν μιλάς για ανοχή του κατεστημένου. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι σου «διαφεύγει» το γεγονός ότι ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ-ΑΔΕΛΦΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟ.

Την ίδια στιγμή, κατά την αρχαιότητα τιμωρούντο οι ομοφυλόφιλοι, όπως δεν θέλεις να θυμάσαι...

quote:
Τι σχέση μπορεί να έχει το χέρι του παπά με ένα νοσηρό κατεστημένο που σου έπαιρνε το παιδί και σου το βίαζε σωματικά και ψυχικά;; Τόσο πωρωμένος είσαι που δεν μπορείς να διακρίνεις ότι πρόκειται για τελείως διαφορετικά πράγματα;
Μα είναι δυνατόν να τα λέει αυτά άνθρωπος που είναι γονιός;

Είδες που ο φανατισμός σου απ’ τη μια σε τυφλώνει και απ’ την άλλη σου δημιουργεί παραισθήσεις;

Αυτοί που παίρνουν τα παιδιά σου και τα εκμαυλίζουν, είναι οι αρχηγοί των αμαρτωλών γκέτο που εσύ τα λες μοναστήρια και τα κάνουν να φτύνουν και να βρίζουν τους γονείς τους. Αυτοί που λένε στους γονείς ότι πρέπει να συνεργαστούν ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. Αυτοί που χωρίς το προσωπείο που ξεγελά τους αφελείς, είναι οι αληθινοί εκπρόσωποι της θρησκείας που πιστεύεις.

quote:
Όταν το παιδί μεγαλώνει μέσα σε χριστιανικές κοινωνίες μεγαλώνει σε ένα απολύτως υγιές περιβάλλον με αξίες και πρότυπα.
Είναι δυνατόν να συγκρίνεις τα χριστιανικά πρότυπα με τα ειδωλολατρικά, όπου ο πατέρας των θεών είναι το κατ’ εξοχήν παράδειγμα διαστροφής και η προσωποποίηση της αισχρότητας;

Αν αυτό που λες το πιστεύεις, θα πρέπει να αναρωτηθείς τι νοιώθει ένα τέτοιο παιδί, όταν γίνεται μάρτυρας όλων αυτών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σε σχέση μ’ αυτό που προσπαθούν να το πείσουν ότι «ζει».

Και είσαι παράδειγμα ότι ένας καλός χριστιανός, είναι έτοιμος να κάνει και να πει οτιδήποτε προκειμένου να υπερασπίσει την πίστη του.
Μη μιλάς για ηθικές αξίες και πρότυπα στις χριστιανικές κοινωνίες, διότι καθημερινά (ειδικά αυτήν την περίοδο) ακούμε και διαβάζουμε για το ήθος των ταγών του χριστιανισμού και γνωρίζουμε και ιστορία.

quote:
Άλλο ανοχή και άλλο διαφήμιση, η προβολή και η προώθηση των αισχρών πράξεων από το κατεστημένο που θαυμάζεις. Είσαι με τα καλά σου; Τι θα έλεγες αν ήσουν ο γονιός ενός π.χ. από τα παιδιά που ....;

Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάς για διαφήμιση. Αν γίνεται διαφήμιση, γίνεται σήμερα που το χριστιανικό κατεστημένο προβάλλει, σε όλα τα επίπεδα και με μεγάλη δόση υποκρισίας, τέτοια άτομα.

Και αφού είσαι τόσο ενάντιος στην ομοφυλοφιλία, γιατί ανέχεσαι αλλά και προσκυνάς άτομα που «φωνάζουν» το «κουσούρι» τους, επειδή φορούνμ ράσα;

quote:
Βλέπω πως συνεχώς επιχειρηματολογείς με την τακτική της αγέλης. Πέραν τούτο γίνεσαι και εσύ αισχρός και χλευάζεις ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καν.
Αν δεν έχεις κάτι να πεις, σιώπα και μην λες κουταμάρες.
Στο ιερατείο της Πίστης μου, αν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι δεν χλευάζονται, ούτε και προβάλλονται για να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση όπως έκανε και κάνει το ιερατείο της αγέλης στην οποία συμμετέχεις.
Στην Πίστη μου, δεν διώκεται ο άνθρωπος που είναι η εικόνα του Θεού. Αυτό που καυτηριάζεται είναι η διαστροφή, σε αντίθεση με το δικό σας ιερατείο που την εξωραΐζει και την παρουσιάζει ως κομμάτι του μεγαλείου του Ελληνικού πολιτισμού.

Δεν το λέω εγώ, είναι κάτι που κατάκόρον λέγεται απ’ τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα και δεν είδα να τιμωρηθεί κάποιος απ’ τους «συκοφάντες» δημοσιογράφους, αντίθετα η εκκλησία σου στουρθοκαμηλίζει και επαναπαύεται στη διαστροφή και τον πλούτο της και απ’ ότι αντιλαμβάνομαι εσύ αυτό, το θεωρείς καλό, για να μη μαθευτεί και αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

Βέβαια δεν γνωρίζεις ότι υπάρχουν και παραδείγματα προς αποφυγήν...

Τόσο λίγο μυαλό σου έχει αφήσει η πίστη σου, ώστε να λες τέτοιες ανοησίες, προσπαθώντας να δικαιολογήσεις τις διεστραμμένες σφηκοφωλιές και να θεωρείς ότι τους κρύβουν για να μη γίνουν παράδειγμα;;;

Ανήκουστο...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ