- Νέα Ακρόπολη... Νο.2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Η τροπή της συζήτησης αυτής είναι ευθύνη όλων όσως συμμετέχουν και καθώς φαίνεται, διαμορφώνεται κάθε στιγμή από τα γραφόμενα κάθε μέλους που τη χρησιμοποιεί για οποιονδήποτε άλλο λόγο από τον οποίο αρχικά δημιουργήθηκε από την φίλη foxyfreak: Να εκφράσουμε τη λύπη μας για μία δυσάρεστη είδηση.
Το ότι το όλο γεγονός ήταν μία εντελώς κακοηθής φάρσα, δεν νομίζω πως θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα για οποιαδήποτε αντιπαράθεση. ![]()
Θα ήθελα για άλλη μία φορά ωστόσο να παρακαλέσω τη φίλη foxyfreak:
Εχεις λάβει email από τον Admin κι από εμένα, όπου σου ζητήθηκε να στείλεις στη διεύθυνση των forums το mail της "κουνιάδας" της Ξενιτιάς, που σε πληροφορούσε για το "ατύχημά" της. Ο λόγος που σου ζητήθηκε αυτό, δεν είναι σε καμία περίπτωση η αμφισβήτηση της δικής σου αξιοπιστίας, αλλά η διάθεσή μας να βοηθήσουμε την Ξενιτιά, ώστε να βρει τον πραγματικό αποστολέα του μηνύματος.
Admin:
quote:
Σε παρακαλώ λοιπόν τώρα, και δημοσίως, αγαπητή foxyfreak, εάν θέλεις, να μου στείλεις το ενλόγω e-mail μήνυμα ως επισυναπτόμενο αρχείο σε μήνυμά σου(προς την διεύθυνση forums@esoterica.gr), εφόσον πρώτα το σώσεις στον σκληρό δίσκο σου ως .eml αρχείο. Ο σκοπός που το ζητάω είναι να δούμε μήπως μπορούμε να βγάλουμε "κάποια άκρη" μέσω των επικεφαλίδων του μηνύματος για την προέλευση και την ταυτότητα του αποστολέα.
Δεν έχουμε λάβει έως τώρα κάποια απάντηση μέσω email από εσένα, ούτε κι εδώ στον χώρο των forums.
Επειδή ωστοσο σε μήνυμά σου στο παρόν θέμα (προηγούμενης σελίδας) αναφέρεσαι σε κάποιο πρόβλημα που είχε το ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο, αλλά και λόγω του φόρτου εργασίας που γράφεις πως είχες αυτές τις μέρες, θεωρούμε πως αυτός ήταν ο λόγος της μη απάντησής σου. Εάν λοιπόν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος, ή σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν κρίνεις σκόπιμη την συνεργασία σου στην έρευνα αυτή, σε παρακαλούμε να μας ενημερώσεις είτε μέσω email στη διεύθυνση forums@esoterica.gr ή σε αυτό εδώ το θέμα, το συντομότερο δυνατόν.
Θα περιμένουμε μία απάντησή σου.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Για όλα τα υπόλοιπα δε θα σχολιάσω , όχι δε θα σχολιάσω , θα δείξω επίπεδο !!!
Τσάμπα ακούω όσα ακούω ;
Άντε βρε ευτυχισμένος ο Νέος Πάσχας !!!!
Η Ακακία μοι είναι γνωστή
quote:
θα δείξω επίπεδο !!!
ναι! ναι! στάσου στο ύψος σου !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλέ μου φίλε allzaro με κάνεις ώρες ώρες να νιώθω σαν το spellchecker! τα πολλά "λ" έχουν να κάνουν με την ποσότητα της τρέλλας που κουβαλάμε όλοι μας εδώ μέσα, όχι με την ορθογραφία της λέξης όπως την έγραψες...![]()
![]()
α ! και μην ξεχάσω...! τελικά ποιον/α σου θυμίζω? να ξέρω δηλαδή ποιος είναι το alter ego μου δηλαδή...![]()
πω, πωωω.... έχω κέφια σήμερα...![]()
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
quote:
...καλέ κύριε αφού φέτος αναβλήθηκε γιατί βρέθηκε το πτώμα !
... η "εκλιπούσα" ειναι ζωντανή ! (δεν εννοώ την ksenitia) !
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
Είμαστε όλοι εξαιρετικά ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ που είναι καλά η Ksenetia & επέστρεψε, είμαστε επίσης εξαιρετικά ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ με τον κακόγουστο φαρσέρ, ο οποίος πρέπει οπωσδήποτε να αποκαλυφθεί
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
quote:
.... να δω που θα πάει αυτή η βαλίτσα.....
........Έχασε την πτήση της ......
Μπορείτε από τώρα να χαρείτε την αναβάθμιση του "επιπέδου" αυτής της συζήτησης, καθώς θα επεκτεθεί τώρα με στιχεία "raelity show". Θα μάθετε για τα προβλήματα της foxy να φτιάξει ενα eMail (εννοεί λογαριασμό, αλλά εκεί που τα μπλέκει όλα αχταρμά, έ ας το μπλέξει και αυτό),
θα μάθετε επίσεις και για τα πληντήρια της "ksenitia" και πώς πλένουν,
γενικώς θα διαβάσετε σάχλες, μπαρούφες και κοτσάνες από αδαής, άσχετους και ανιστόρητους και θα αναρωτιέστε τι σχέση έχουν όλα αυτά με το εσωτέρικα.
Α, και κάτι "παλίο", γιατι δεν κάνετε τον κόπο να διαβάζετε ούτε και αυτά που βρίσκονται μπροστά σας. Και μετά από λίγες μέρες η "απάντηση"
(foxyfreak)
και εγώ ευχομαι να μπεί τώρα σε λιγες μέρες και να μας πει πλάκα σας έκανα καλέ για να δώ πόσο με αγαπάτε. Μακάρι
(ksenitia)
Σας ευχαριστω παρα μα παρααααααααααα πολυ μεσα απο την καρδουλα μου για ολα τα καλα σας λογια, και ευχομαι πραγματικα να εισαστε παντα καλα και ευτυχισμενοι!!!!!!!!!!!!!
Ελπιζω σε κανα δυο τρεις μερουλες να εχω ξεμπερδεψει απο τις χαζοδουλειες και να μπορω να γραφω καθε βραδυ στο αγαπημενο μου εσοτερικα, που τοσο μου ειχε λειψει!!!!!!!!!!
Άν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ακόμα, το τρίο-κουμπάρες σας δουλεύει πατόκορφα.
* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *
http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη
quote:
........Έχασε την πτήση της ......
... καλά δεν πειράζει .... όταν με το καλό την ξαναβρεί θα περιμένω στο αεροπλάνο ως άλλη airhostess!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
quote:
Ναι δίδεται και εγγύηση !!!! 3 καφάσια μπύρεςΓια όλα τα υπόλοιπα δε θα σχολιάσω , όχι δε θα σχολιάσω , θα δείξω επίπεδο !!!
Τσάμπα ακούω όσα ακούω ;
![]()
TΡΙΑ ΚΑΦΑΣΙΑ ΜΠΥΡΕΣΣΣ!!!!!ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΤΟΤΕ -ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΡΟΛΕΞ ΝΑ ΜΕΝΕΙ- ΦΙΛΕ ΡΑΜΟΓΛΟΥ.
ΚΑΚΟ ΛΥΚΟ ΣΕ ΠΡΩΤΟΟΝΟΜΑΣΕ ΧΜΜΜΜ.... Ο ΑΝΤΜΙΝ ΜΗΠΩΣ?

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
( Πάρε τη βοήθεια του τηλεφώνου ) ![]()
Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΙΣΩΣ?

gretel, το τηλέφωνό μου είναι 21 0666-9990...
![]()

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Γιατί με το τηλ. που έδωσες, μπορεί ο κ. Κιλ......ης, από την Πεντέλη, να μας κάνει και καμία μήνυση. ![]()
![]()
![]()
Ζήσε τη στιγμή!

quote:
Αγαπητή Zadok, πρόσεχε!Γιατί με το τηλ. που έδωσες, μπορεί ο κ. Κιλ......ης, από την Πεντέλη, να μας κάνει και καμία μήνυση.
Ποιός είν' αυτός πάλι ![]()
Ε, όποιος έχει τέτοιο αριθμό, είναι άξιος της μοίρας του...
![]()

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
καλέ μου φίλε allzaro με κάνεις ώρες ώρες να νιώθω σαν το spellchecker! τα πολλά "λ" έχουν να κάνουν με την ποσότητα της τρέλλας που κουβαλάμε όλοι μας εδώ μέσα, όχι με την ορθογραφία της λέξης όπως την έγραψες..
Tότε sorry αν και δεν με πείραζε να μου έκανες την παρατήρηση..γιατί ξέρω οτι θα την έκανες καλοπροαίρετα...
quote:
! και μην ξεχάσω...! τελικά ποιον/α σου θυμίζω? να ξέρω δηλαδή ποιος είναι το alter ego μου δηλαδή
Πρώτα απολα δεν μου έστειλες το url εκεί που τσακώθηκες με τον Πλάτωνα.. θα ήθελα να το δώ..
Δεν μπορώ ποιά μου θυμίζει ο τρόπος που γράφεις.. Δεν μπορώ να θυμηθώ..
quote:
ΦΤΟΥΥΥΥ ΠΑΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΙΣΩΣ?
Εγώ το έχω βρεί , αλλά δεν το λέω.. άντε να το βρείς εσύ να πάρεις και το Rolex εκτός αν πηγαίνεις μόνο για τις μπύρες??
Το θέμα του topic ομως ξεχάστηκε και το ρίξαμε στην πλάκα..καλή είναι δε λέω , αλλα δεν θέλω να συμμετέχω αν και ψοφάω.. για πλάκα.
Συμπαθάτε με λοιπόν και αν είπα καμμια κουβέντα παραπάνω .. την είπα φιλικά.. οπως πάντα..