- Νέα Ακρόπολη... Νο.2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
επίσης ίδια παραμενη η επίμονη κάποιον να ασχολούνται με κάτι το οποίο είτε "προσκύνησαν" στο παρελθόν και αποφάσισαν να αποχωρήσουν
είτε μέσα στην άγνοια τους, δημιουργούν σενάρια
και οι δυο εναλλακτικές παραμένουν σε ενδιαφέρουσα with air or not.
Και αν δεν θυμάσαι να στο θυμίσω, εγώ δεν έκατσα εκεί μέσα, τα περισσότερα τα γνωρίζω από φίλο. Απλά μου τα εξιστορεί μέχρι και σήμερα.
Οι Ακροπολιτανοι μου φαίνονται καλύτεροι από αργεντίνικη σαπουνόπερα. Είναι το Νο1 από όλες τις σαπουνόπερες.
Σαν να βλέπεις μεσαιωνική σαπουνόπερα με τις ραδιουργίες τους, με τα πάθη τους και όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχει μια big brother κοινότητα. Αυτό και αν είναι πολύ διασκεδαστικό για κάποιον που τους βλέπει από έξω!
Μόνο να φαντασθούμε ότι θεωρούνται από τους εαυτούς τους φιλόσοφοι, έχει πολύ γέλιο. Κάθετε δηλαδή και στοχάζεται ο ακροπολιτανοφιλόσοφό μας και σε κάποια στιγμή πετάει την μέγα κουβέντα....νταν νταν νταν νταν!!!
"Το όνειρό μας είναι τόσο δυνατό και δεν "θολώνει", που να γ...θει το Σύμπαν....." LOL!!!!![]()
![]()
![]()
"Το βρήκα, το σίριαλ θα λέγετε big brother των φιλοσόφων σχολή!"
Εξάλλου δεν μπορεί να αφισμβιτειθει τέτοιο θέμα με τόσες προβολές σε σχέση μετά υπόλοιπα στο esoterica αγαπητέ μου. Οι αριθμοί μιλούν καλύτερα από εσένα και απαντούν. και από ότι είδα υπήρχε και το προηγούμενο μέρος του νήματος που από ότι με ενημερώσαν είχε πολλές περισσότερες προβολές.
Και ξέρεις ποιο είναι το θέμα, ότι όσο θα τους υποστηρίζει κάποιος, οι αριθμοί θα ανέβουν πολύ γρήγορα!
Όταν φτάσεις σε σημείο να βγάζεις λεφτά από το ίντερνετ και το youtube, τα ξαναλέμε αγαπητέ μου και σε προσωπικό επίπεδο αν θέλεις.
Σε κάποια στιγμή θα σας αποκαλύψω την ταυτότητά μου άλλα θα γίνει σωστά μέσο του youtube. Προβλέπω το θέμα να προεκτείνετε κατά την ταπεινή μου γνώμη στο youtube με πολλές περισσότερες προβολές. Γι 'αυτο πρέπει να γίνει σωστά.
Καλώς ήρθατε Ακροπολιτανοι στο 2014!
Άντε, πιθανών να γίνετε και πραγματικό σίριαλ.
Πως θα σας φανεί όταν χρησιμοποιηθούν τα εργαλεία με τα οποία κάνετε προπαγάνδα, ώστε να ξεμπροστιάσουν το πραγματικό σας πρόσωπο. Αυτογνωσία εξάλλου δεν λέτε στον κόσμο πως αποζητάτε; Αυτό οπότε ας το κρίνει ο κόσμος καλύτερα.
Οπότε όλα όσα λέμε εδώ μέσα είναι μια πολύ όμορφη μαγιά.
Καλό μεσημέρι!![]()
Edited by - liamn on 03/10/2014 12:12:55
quote:
Όταν φτάσεις σε σημείο να βγάζεις λεφτά από το ίντερνετ και το youtube, τα ξαναλέμε αγαπητέ μου και σε προσωπικό επίπεδο αν θέλεις.
Αφοπλιστική η τοποθέτηση σου, το ομολογώ...
Τωρα το αν εχει πάρει αξία η εν λόγο οργάνωση ή οτι άλλο ειναι (λίγο με ενδιαφέρει) ειναι πολλοί και έχουν αναλυθεί και αναμασηθεί κατά καιρούς,
οι μισοί ηταν μέσα και έβριζαν τους άλλους μισούς όταν βγήκαν...
Τωρα εσένα γιατι σε κόφτει τοσο πολύ, και μάλιστα απο τη θέση του "ακροατή" που κάποιος σου λεει μερικές ιστορίες οταν στερεύει απο αλήθειες, είναι δικό σου θέμα... (ομοίως λίγο με ενδιαφέρει)
Κι επειδή θα αναρωτηθεις και για να μην μπαίνεις στον κόπο να ψάχνεις στα κατεβατά, αν δεν ήσουν ήδη εκεί τότε που γίνονταν οι συζητήσεις, δεν εχω καμιά συμπάθεια ουτε σε αυτή αλλά ούτε και σε άλλες οργανώσεις που παραμυθιαζουν τον κόσμο.
Τωρα τα ακατάληπτα περί επισκεψημοτητας κάποιου θέματος και την εμπλοκή του youtube, δεν τα κρίνω άξια σχολίων,
εχουν περάσει πολυ πιο αξιόλογα θέματα με πολυ λιγότερες αναγνώσεις
απλά και μονο γιατί δεν ήταν "εμπορικά"
οι ίντριγκες οι απειλές ντυμένες με πέπλο μυστηρίου ανέκαθεν πουλούσαν
όπως τα παραμυθάκια...
Την καλημέρα μου.
Δηλαδής, και στην περίπτωσις που θα με έπεφτε γνώμη, μάλλον που το μαζί της θα είμαι. Διότι, κλειστές παρέες και κάστες και φατρίες, και του κερατά τριβόλια και συναγελαζούμενες αναπηρίες δεν με φτιάχνουσι, στο γενικώς.
Στο ειδικώς, δεν με κεφάρουνε οι αγραμματιζούμενοι και εις το τζάμπα διανοημεζούμενοι ψευτομαχαλάδες, και εισέτι περί της αληθείας περί των πάντων ακκιζόμενοι καραγκιοζοπαίχται. Στοούμενοι, ομού μετα των ξέμπαρκων, ή και άλλως, των προχείρως και συγκυριακώς ομονοούντων της καθ’ αυτοίς τύφλας, ανημποριάς και δια τον μπούτσον καταλήξεως.
Ως το τόσο, η καμήλα έχει δύο επιλογές. Ή που και θα γονατίσει να φορτωθεί τη μαλακία, ή που θα γράψει τον καμηλιέρη στις καμπούρες της. Στο ενδιάμεσον, παίζει μόνον μία σχετική καθυστέρησις.
Η καθυστέρησις είναι γενικώς κακή, ειδικώς σε ένα κόσμος μονοσήμαντου βέλους χρόνου.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Αφοπλιστική η τοποθέτηση σου, το ομολογώ...
Έλα ρε συ, τέτοιες απόψεις σε αφοπλίζουν; ευκολάκι είσαι!
και τελικά αφού σε ενδιαφέρει λίγο το όλο θέμα τι ασχολείσαι; για εμένα είναι θέμα διασκέδασης. Aφού όμως εσύ δεν διασκεδάζεις και αφοπλίζεσαι με όλα αυτά, άστω να πάει παρακάτω και επέτρεψε και εμάς που το διασκεδάζουμε να το χαρούμε.Απλό δεν είναι; Εσύ είσαι αυτός εξάλλου που δυσαρέστησε με το όλο θέμα άλλα ασχολείσαι!
quote:
Τωρα το αν εχει πάρει αξία η εν λόγο οργάνωση ή οτι άλλο ειναι (λίγο με ενδιαφέρει) ειναι πολλοί και έχουν αναλυθεί και αναμασηθεί κατά καιρούς,
οι μισοί ηταν μέσα και έβριζαν τους άλλους μισούς όταν βγήκαν...
Λίγο σε ενδιαφέρει άλλα γράφεις!
quote:
Τωρα εσένα γιατι σε κόφτει τοσο πολύ, και μάλιστα απο τη θέση του "ακροατή" που κάποιος σου λεει μερικές ιστορίες οταν στερεύει απο αλήθειες, είναι δικό σου θέμα... (ομοίως λίγο με ενδιαφέρει)
Εμένα μου αρέσουν η σαπουνόπερες, λογαριασμό θα σου δώσω; Γούστο μου και καπέλο μου.
Ύστερα, από καθαρά δική μου εμπειρία, άγνωστο είναι τι πιάνει και τι δεν πιάνει όσον αφορά την τηλεθέαση. Μπορεί να μου φανεί χρήσιμο στο μέλλον!
Και στην τελική τι σε κόφτει εσένα τι με κόφτει εμένα;
quote:
Κι επειδή θα αναρωτηθεις και για να μην μπαίνεις στον κόπο να ψάχνεις στα κατεβατά, αν δεν ήσουν ήδη εκεί τότε που γίνονταν οι συζητήσεις, δεν εχω καμιά συμπάθεια ουτε σε αυτή αλλά ούτε και σε άλλες οργανώσεις που παραμυθιαζουν τον κόσμο.
Δεν παίζει ούτε να αναρωτηθώ ούτε να κάτσω να ψάξω τίποτα πιο πίσω, δεν έχω τίποτα προσωπικό με κανένα σας!
Αυτό για να το αναφέρεις προκαταβολικά, μάλλον δικό σου τρόπος σκέψης είναι, όχι δικός μου.
quote:
Τωρα τα ακατάληπτα περί επισκεψημοτητας κάποιου θέματος και την εμπλοκή του youtube, δεν τα κρίνω άξια σχολίων,
εχουν περάσει πολυ πιο αξιόλογα θέματα με πολυ λιγότερες αναγνώσεις
απλά και μονο γιατί δεν ήταν "εμπορικά"
οι ίντριγκες οι απειλές ντυμένες με πέπλο μυστηρίου ανέκαθεν πουλούσαν
όπως τα παραμυθάκια...
Δεν με ενδιαφέρει τι κρίνεις άξιο σχολίων, δικαίωμά σου και θέμα διαφορετικότητας από άνθρωπο σε άνθρωπο, είναι υγειές κάτι τέτοιο. Εμένα εκτός πολλών άλλων με διαφέρει να με πληρώνει και το youtube, εσένα μην σε ενδιαφέρει!
Edited by - liamn on 04/10/2014 13:33:38
Αλλά υπ' όψην, μην αναλώνεσαι τόσο πολύ. Τα πάθη και τα λάθη έχουν κοινή κατάληξη.
Καλή συνέχεια.
Edited by - Σοφία_ on 04/10/2014 14:02:11
quote:
liamn, αν μπορείς να βγάλεις λεφτά από την ηλιθιότητα του κόσμου κάντο, μαγκιά σου και εγώ θα το έκανα.
Αλλά υπ' όψην, μην αναλώνεσαι τόσο πολύ. Τα πάθη και τα λάθη έχουν κοινή κατάληξη.Καλή συνέχεια.
Edited by - Σοφία_ on 04/10/2014 14:02:11
Δεν υπάρχει καμιά ηλιθιότητα στο youtube. Απόδειξη ότι όλοι όσοι κερδίζουν χρήματα από εκεί (ειδικά οι πιο πλούσιοι από αυτούς) δεν κατάγονται από την υψηλή κοινωνία άλλα είναι απλοί άνθρωποι και παιδιά.
Eπίσης τα λεφτά, δεν τα παίρνω από τους ανθρώπους άλλα από τις εταιρίες που πληρώνουν τα παίρνω. Άρα δεν εκμεταλλεύομαι κανέναν και ούτε αυτούς τους εκμεταλλεύεται κάποιος.
Το πόσο με διασκεδάζει να αναλώνομε δεν σου πέφτει λόγος. Εξάλλου το ότι λες πως δεν σ 'ενδιαφέρει η Νέα ακρόπολη, δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρει και τους άλλους ανθρώπους. π.χ. καημένες μανούλες που δεν μπορούν να τραβήξουν από εκεί μέσα τα παιδιά τους. Και σε πληροφορώ ότι δέχονται και ανηλίκους εκεί μέσα χωρίς την έγκριση των γονέων τους.
Και στην τέλική, εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι άπλα να μην ασχολείσαι αφού διαφωνείς κάθετα! Γιατί κατά τα άλλα δεν προσφέρεις τίποτα στο θέμα αυτό.![]()
Υ.Γ
Εμένα μου αρέσουν και τα πάθη και τα λάθη διότι μέσο αυτών μαθαίνω και εξελίσσομαι. Οπότε μην στεναχωριέσαι για εμένα.![]()
Edited by - liamn on 04/10/2014 15:46:05
Κατα τα άλλα δεν μπορώ να καταλάβω και το άλλο παραμύθι περί ειλικρίνειας. Δηλαδή όταν ένας νταβατζής σε βάζει στα τέσσερα και σε πηδά, και σου προμηνύει ότι θα συνεχίσει να σε πηδά στο μέλλον, είναι κάποιου είδους ειλικρίνειας που πρέπει να ευχαριστούμε για αυτήν???

http://www.nea-acropoli.gr/index.php?option=com_content&view=category&id=66&Itemid=97
Τέλος πάντων, μπορείτε να μου λύσετε και την άλλη απορία?
Αυτοί οι φιλόσοφοι στον στον κλασικό τρόπο στην Νέα ακρόπολη γιατί παχαίνουνε έτσι με τον καιρό?
Δηλαδή όσο ποιο πολύ φιλοσοφούνε τόσο ποιο πολύ παχαίνουνε? και όχι μόνο αυτός αλλά όσοι είναι γύρο του σε αξιώματα.
Εκτός αν έχει να κάνει και με την εξουσία, με τον Χριστόδουλο δεν μοιάζει ρε παιδιά εδώ ο πλάνας?
Επίσης τον αναφέρει ως καθηγητή φιλοσοφίας η σελίδα, για πέστε μου και εμένα σε ποιο πανεπιστήμιο αποφοίτησε ρε παιδιά???
Kαι γιατί αναφέρετε ως αντιπρόεδρος, αφού είναι και ονομάζετε ισάξιος συγκυβερνήτης με την Δελια στην Ν.Α!
Έχουνε δηλαδή ή είχανε ποτέ οι φιλόσοφοι ανάγκη από προέδρους και κυβερνήτες και άλλα τέτοια διακριτικά! Ρε προβληματικοί! παίρνετε χαμπάρι καθόλου έστω από κάτι από όλα αυτά ή ακατοίκητο είναι εντελώς σαν τον πρωθυπουργό μας.
Edited by - liamn on 31/12/2014 18:17:22
Είναι δυνατόν να λέγονται αυτά τα πράγματα για τον μέγα μύστη Καζαντζάκη?
Ντροπή! Στην πυρά!
Είναι ξεκάθαρα ένα μαύρος μάγος!
https://www.youtube.com/watch?v=bKfm_g6yS5k
https://www.youtube.com/watch?v=J8Mxv-zajCc
Μου δίνεται πάντως εδώ η ευκαιρία να φλυαρήσω με οίστρο για έναν από τους αγαπημένους μου συγγραφείς! Για τον οποίο οι εντελώς άσχετοι και προκατειλημμένοι καλό είναι να μη μιλάνε διότι εκτίθενται...
Όποιος διαθέτει μία στοιχειώδη μόρφωση και έχει μελετήσει τον καζαντζάκη γνωρίζει ότι οι σημαντικότερες επιρροές του ήταν ο Χριστός, ο Βούδδας, ο Ζωροαστρισμός, ο Όμηρος, ο Νίτσε, ο Παλαμάς και ο Μπερξόν. Όταν λοιπόν ο Γαραντζώτης φωτογραφίζει τα περί της ‘κοσμικής δυαρχίας’ της Ασκητικής ώς μασονικά, αντίχριστιανικά κτλ θα πρέπει κάποιος να του πει ότι εκεί ο Καζαντζάκης παραπέμπει κατευθείαν στον Ζωροάστρη και τον Πλάτωνα, που μίλησαν για τις δύο ισοδύναμες αρχές, το ‘Αγαθό’ και το ‘Κακό’, που αιώνια αντιμάχονται αλλά στην ουσία εξισορροπούν το ένα το άλλο.
Είχε βέβαια και τεκτονικές επιρροές ο Καζαντζάκης. Το «Όφις και Κρίνο» είναι ένα έργο συμβολικό και μυητικό, και αυτό το γράψει νομίζω η ίδια η κόρη του συγγραφέας (και το οποίο αγνοεί ο γαρατζώτης). Και δεν αποκλείεται να είχε και διασυνδέσεις με την Θεοσοφική εταιρία. Αλλά εμένα προσωπικά στα παπάρια μου αυτό...σκοτεινή υπόθεση η Θεοσοφική αλλά στην ουσία τα ίδια σκατά με το παπαδαριό και τις οργανωμενες θρησκείες...μπορεί να έχει σαφώς καλύτερο γνωστικό προσανατολισμό από την ορθοδοξία αλλά ένας θεός ξέρει τι γελοίες ιεραρχίες, βρωμιές και συμφέροντα κρύβονται από πίσω...
Και η μασονία επίσης σκοτεινή υπόθεση όμως μόνο κάποιος απαίδευτος ή κομπλεξικός μπορεί να απορρίψει τον καζαντζάκη μόνο και μόνο επειδή ήταν μασώνος...δηλαδή με αυτή την ηλίθια λογική να αναιρέσουμε τον Καποδίστρια και έναν σωρό άλλους...
Το πιο σημαντικό όμως με τον Καζαντζάκη είναι το άλλο, το οποίο με περηφάνια δηλώνω πως είμαι ο μόνος εκ των μελετητών του που το έχει διακρίνει! Αλήθεια πόσοι ξέρουν για ποιον συγκεκριμενο λόγο ο ‘Τελευταίος Πειρασμός’ μπήκε στις μαύρες λίστες της Εκκλησίας και του Βατικανού; Για ποιον ακριβώς λόγο τον αφόρισαν από κοινού ορθόδοξοι και καθολικοί; Ρίχνοντάς του τόνους λάσπης, στερώντας του το Νόμπελ Λογοτεχνίας και φανατίζοντας για δεκαετίες τους πιστούς….που μέχρι και σήμερα κάποιοι ξεδιάντροποι πάνε και χέζουν στον τάφο του στην Κρήτη…διότι είπαμε δυστυχία σου Ελλάς με τα ζώα που γεννάς…
Ο λόγος λοιπόν του αφορισμού είναι ο εξής: ο Καζαντζάκης έκανε κάτι πρωτοφανές…συγκέντρωσε όσα «ευαγγέλια» βρήκε -κανονικά, γνωστικά, απόκρυφα- φτιάχνοντας έναν καινούριο μύθο βασισμένο σ’αυτά τα κείμενα…ο Καζαντζάκης παρουσίασε τον πραγματικό και ολοκληρωμένο μύθο περί Ιησού! Αυτόν που η Εκκλησία απέκρυβε για αιώνες!
Δεν έχω ιδέα πού στο διάολο τα βρήκε όλα αυτά τα κείμενα…προφανώς ως λόγιος είχε πρόσβαση σε μεγάλες βιβλιοθήκες αλλά δεν αποκλείεται ως τέκτονας να είχε πρόσβαση σε ‘χαμένες’ από καιρό πηγές που κρύβονται κάπου επιμελώς….
Ρε εδώ μιλάμε ο τύπος μέχρι και στο «ευαγγέλιο του Ιούδα» βρήκε πρόσβαση, δεκαετίες πριν δημοσιευτεί!
Και γι’αυτό παρουσιάζει τον Ιούδα ως τον πιο θαρραλέο μαθητή, τον μοναδικό που είχε καταλάβει τον πραγματικό σκοπό του δασκάλου του και αυτόν που εκούσια ανέλαβε από τον ίδιο τον Χριστό τον καταραμένο ρόλο του προδότη!
Ο Ιούδας λοιπόν ήταν αυτός που ανέλαβε -κατόπιν συνεννόησης με τον ίδιο τον Ιησού- να τον προδώσει!
Η μυστική αυτή συνεννόηση υπονοείται ξεκάθαρα και στο κατά Ιωάννη, όπου ο Ιησούς του λέει το περίφημο «αυτό που είναι να κάνεις κάντο γρήγορα», και οι υπόλοιποι δεν παίρνουν χαμπάρι…και που πιο πριν είχε βρίσει τον Πέτρο όταν εκείνος του είπε «μην ανησυχείς, θα σε σώσουμε από το θάνατο», απαντώντας του «σατανά, δεν έχεις ιδέα για τον λόγο που ήρθα εδώ»….
Ο Καζαντζάκης ήταν επίσης ο πρώτος που μίλησε για τον έρωτα του Ιησού με την Μαγδαληνή, πολλές δεκαετίες πριν ο κύριος Dan Brown θησαυρίσει από το γνωστό βιβλίο του.
Εν συντομία λοιπόν αυτός είναι ο λόγος που Εκκλησία και Βατικανό στοχοποίησαν τον Καζαντζάκη. Διότι ο Τελευταίος Πειρασμός πηγάζει ξεκάθαρα από τον χριστιανικό Γνωστικισμό, επιχειρώντας ίσως και μία συγκαλυμμένη αναβίωσή του! Εξου και το μένος απέναντί του!
Και παρότι τα αυτονόητα παραλείπονται ωστόσο να κλείσω λέγοντας ότι ο Καζαντζάκης, εκτός από τεράστιος λογοτέχνης, είναι από τους πιο αληθινούς και ενάρετους Χριστιανούς που πέρασαν ποτέ από αυτή τη χώρα…ουδείς άλλος λογοτέχνης ή διανοούενος βίωσε με πιο βαθύ και επώδυνο τρόπο τα πάθη του Ιησού…τα λόγια του Καζαντζάκη μαρτυρούν μία τεράστια εσωτερική αγωνία, μία ταραγμένη φύση που τελεί σε διαρκή εσωτερικό πόλεμο, αλλά και μία συγκλονιστική κατανόηση και συμπόνοια για το δράμα της ανθρώπινης ύπαρξης…
τι να λέμε τώρα, είναι μοναδική η πένα του Καζαντζάκη...
quote:
Τι να πω... θα ηθελα να παρακαλεσω, αν καποιος απο σας ξερει, να με βοηθησει πως μπορω να εντοπισω απο που σταλθηκαν τα ηλιθια ε-μαιλ και πως μπορω να του κανω μυνηση.
Τι να πω..... υπαρχουν μ..κες και μ..κες σ αυτον τον κοσμο, αλλα δεν μπορουσα να φανταστω οτι φτανουν σ αυτο το σημειο..... Αει στο δ..ο επιτελους.... Δεν θελει κανεις την ευτυχια σου αει στο δ...ο λεω.
Κι οποιος κανει τετοιες ανωμαλιες, ειμαι ΣΙΓΟΥΡΗ οτι θα την βρει και μαλιστα 2 φορες. Μακαρι Παναγιτσα μου
Αυτο το περιβόητο eMail θα το δεί καμιά ... εξεταστική επιτροπή ή θα κλείσει αυτή η κωμωδία έτσι ?
Τώρα, μια που "αναστήθηκε" και η ksenitia, με τι αλλο θα απολαύσουμε το τρίο foxy/ksenitia/cybermaster στις σελίδες του forum της αναζήτησης ?
* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *
http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη
quote:
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΙΞΕΤΕ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΕΡΜΑ ΟΚ?
Για γίνε λίγο ποιό σαφής cybermaster. Σε ποιούς απευθύνεσαι, που βλέπεις τους εγωισμούς και με ποιά αρμοδιότητα στερείς το δικαίωμα της διατύπωσης του λόγου ... και μάλιστα με αυτό το ύφος...
θα το σταματήσουμε εδώ??[/size=4
δεν πρέπει να μιλάμε??
Οσο η ``ksenitia`` εθεωρείτο αγνοούμενη .... τηρήσαμε τα δέοντα...
Τώρα ομως που είναι καλά ..δεν βρίσκω τον λόγο ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΛΟΓΟ να μην μιλάμε .. να μην σχολιάζουμε .. τη φάρσα.. το ποιός την έκανε ... το ποιός δεν την έκανε...
Ούτε εχει κανείς το δικαίωμα να πεί σε κανέναν να μην σχολιάσει.. να μην πεί την γνώμη του..
[size=4]ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ
Το τόπικ αυτό ανοίχτηκε για το λόγο αυτό.
Εδώ μέσα λοιπόν ο καθένας μπορεί να πεί οτι θέλει χωρίς να βρίζει .. ακόμα και να κατηγορήσει .. αυτούς που ευθύνονται για την φάρσα...
Γιατί λοιπόν τέτοιες αντιλήψεις .. ΓΙΑΤΙ
Δηλαδή ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ???
Θα τους πούμε και μπράβο...
ή μήπως θα αρχίσουμε να μιλάμε στο τόπικ αυτό περί ανέμων και υδάτων...
Μα καλά εχουμε τρελαθεί τελείως...????
quote:
Μα καλά εχουμε τρελαθεί τελείως...????
... αχ, βρε allzaro δεν το κατάλαβες ακόμα?
... και μάλιστα με πολλά "λ".... :)
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
quote:
... αχ, βρε allzaro δεν το κατάλαβες ακόμα?
... και μάλιστα με πολλά "λ"....
γ@#@@^%μου όταν έχω τα νεύρα μου κάνω και λάθη... κάποτε έμπαινα ξανά και τα διόρθωνα τώρα μένουν έτσι...
Δεν έχω καμμία σχέση...
quote:
Όποιος θυμάται και μας πει πότε και ποιος με βάφτισε κακό λύκο κερδίζει ένα χρυσό «Polex»
E.μμ.. εγγύηση έχει...?? για να ξέρουμε δηλαδή...
Κι ας μην γυρισει κανεις παλι και πει οτι ξαναπεθανα, μιας και ελειψα λιγες μερες και παλι! Αλλα, οπως καταλαβαινεις, μετα απο τοσον καιρο σε ταξιδια, ειχα και 10 πλυντηρια, σιδερο, φαγητα, ασε που το σπιτι ηταν χαλια. Επεσα με τα μουτρα στη δουλεια, και συγχρονως ευχομουν να βρω λιγουλακι χορνο να μιλησω μαζι σας!!!!!
Οτι και να πω, ειναι λιγο για να μπορεσει κανεις να καταλαβει ολα οσα εχω αισθανθει τον τελευταιο καιρο. Αφου σχεδον εχω ξεχασει το γαμο μου.... φαντασου.... Αλλα πιστευω οτι με το περασμα του χρονου ολα θα γινουν μια αναμνηση και ενα χαμογελο του στυλ "κοιτα να δεις!!!!".
Σας ευχαριστω παρα μα παρααααααααααα πολυ μεσα απο την καρδουλα μου για ολα τα καλα σας λογια, και ευχομαι πραγματικα να εισαστε παντα καλα και ευτυχισμενοι!!!!!!!!!!!!!
Ελπιζω σε κανα δυο τρεις μερουλες να εχω ξεμπερδεψει απο τις χαζοδουλειες και να μπορω να γραφω καθε βραδυ στο αγαπημενο μου εσοτερικα, που τοσο μου ειχε λειψει!!!!!!!!!!
Φιλια πολλα απο τα ξενα, και παλι!!!!!!
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...