- Εξωγηινοι στην Αρχαια και Συγχρονη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Καταρχήν να σε ευχαριστήσω για τη βιβλιογραφία. Δεύτερον, τα περισσότερα που ανέφερες τα γνωρίζω και θα με βρεις σύμφωνο σε αυτά που έγραψες. Θα σου δώσω όμως και επιπρόσθετες πληροφορίες. Αν όντως πήγαν ορισμένοι Εβραίοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, που πράγματι πήγανε, τότε στείλανε τα μικρά ψάρια και όπως είπες τα μεγάλα ούτε που τα αγγίξανε. Ο Χίτλερ πράγματι χρηματοδοτούνταν από Εβραίους, αυτό μπορεί κανείς να το δει και μέσα σε διάφορες γερμανικές βιβλιογραφίες. Τώρα, μας παρουσιάζουν πως ο αριθμός που θανατώθηκε ήτανε 6.000.000+ πράγμα που δεν ευσταθεί διότι τότε δεν υπήρχαν τόσο πολλοί Εβραίοι, «καθαρόαιμοι», ανά τον κόσμο αλλά μία μαθηματική έρευνα έδειξε πως ο αριθμός τους, που σκοτώθηκαν, ανέρχεται στις 600.000 περίπου. Αν όντως ο αριθμός τους ήτανε τόσο μεγάλος δεν θα έπρεπε καν να έχουμε Εβραίους σήμερα. Αυτοί που την ακριβοπλήρωσαν ήτανε πράγματι Έλληνες, Πολωνοί και άλλοι. Υπάρχουν και αρκετές Ελληνικές βιβλιογραφίες πέρα από αυτά τα βιβλία που μου σύστησες που τα αποδεικνύουν αυτά. Απλά στείλε μου ένα email σε κανένα μήνα που θα είμαι Ελλάδα και θα σου πω ποια είναι – μιας και τότε θα μπορώ να συμβουλευτώ τη βιβλιοθήκη μου – αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορέσεις ορισμένα να τα βρεις στο εμπόριο μιας και σε κάποια από αυτά θα δεις και τα ονόματα εκείνων που κινούν τα ινία.
Τέλος, ζητώ και εγώ συγνώμη από τον φίλο μου NTAVELIS666, αλλά ήθελα να απαντήσω στο φίλο / η ΑΖΩΕΛ.
Με εκτίμηση,
nobody
ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ = 666
ΕΒΡΑΙΚΑ
Τάου-Ρες-Ιοντ-Βαυ-Νουν (Therion)= 666
Όπως βλέπετε, ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ (ποιός σατανάς??? Επειδή τό'πε, τό'πε ο παπαγάλος δηλαδή???) έχει την ίδια αξία και στις δύο γεματριακές γλώσσες...
-ΥΗVH
Light in extension

Edited by - YHVH on 27/07/2004 20:48:20
Είναι γνωστό νομίζω το παράδειγμα με το τόξο και τον στόχο, για όσους δεν το γνωρίζουν κάνω μια σύντομη ανάπτυξη του. ΄Εστω ένα τόξο και ένας στόχος σε μια απόσταση 10 μέτρων. Το βέλος λοιπόν που φεύγει από το τόξο έχει να διανύσει την συγκεκριμένη απόσταση των 10 μέτρων. Όταν διανύσει το μίσό της απόστασης (5 μ.) έχει να διανύσει άλλα 5μ. όταν διανύσει το επόμενο μισο (2,5 μ.) έχει να διανύσει άλλα 2,5 μ., κ.ο.κ. . Για να φτάσει στο στόχο δηλαδή σε απόσταση 0 μ. πρέπει να υπάρχει κάποιος προηγούμενος αριθμός ο οποίος διαιρεμένος με το 2 να μας δίνει αποτέλεσμα 0, δυστυχώς δεν υπάρχει παρά μόνο το ίδιο το 0. Θεωρητικά λοιπόν το βέλος δεν θα φτάσει ποτέ στον στόχο.
Παραθέτω επίσης και μια γνώμη που άκουσα πρόσφατα από ένα υποτιθέμενο "γκουρού" , μου είπε λοιπόν ο άνθρωπος αυτός ότι οι αριθμοί είναι δημιούργημα κάποιων (δεν λέω ποιών για να μην εγείρω θρησκευτικά ζητήματα) που σκοπό είχαν την εξόντωση των ανθρώπων και ο οποίος συνέδεσε τους αριθμούς με την οικονομία και το χρήμα με την Αμερική και τους πολέμους με την γλώσσα των υπολογιστων και την τεχνολογία κ.ο.κ..
Άν λοιπόν συμβαίνει κάτι τέτοιο η χρήση των αριθμών σε οποιαδήποτε μορφή τους ίσως είναι λάθος.
Θέλω να διαβάσω τις απόψεις σας καταρχήν για να μάθω περισσότερα για το θέμα αυτό και γιατί όπως είπε ο γκουρού η αλήθεια για τους αριθμούς θα μας αποκαλύψει το μέλλον.
Τους έμαθαν να τα περιμένουν όλα απο ανύπαρκτους Θεούς, έτσι ώστε να μπορούν οι ίδιοι οι Εβραίοι με τα ιεραρχεία τους να δρούν ανενόχλητοι!! Έτσι φτάσαμε στην σημερινή κατάσταση, οδηγώντας οι Εβραίοι σε παντοδυναμία την Σημερινή Υπερδύναμη του κυρίου Μπούς!!!
Μήπως έφθασε μέσω των Η.Π.Α. ο καιρός που οι Εβραίοι θα πατάξουν τα εχθρικά Έθνη της Συών;;;; Γιατί ποτέ δέν περιορίστηκαν στα στενά πλαίσια της Μέσης Ανατολής, επιβίωσαν τόσους αιώνες χωρίς αυτά!!1
quote:
Η γιαχβική παράνοια διαστροφή εσκότωσε αυτόν που έγραψε το βιβλίο αυτό.
Εσταύρωσε τον ιδρυτή της εκκλησίας μας.
Θανάσιμος εχθρός των Εβραίων είναι ο Χριστιανισμός και κυρίως η ορθοδοξία.
Η συμφωνία Σημίτη για την εξάλειψη του θρησκεύματος από τις ταυτότητες τα λέει όλα.
Εβραιοι,Εβραιοι,Εβραιοι, παντου ακουω για εναν "μπαμπουλα" που λεγεται Εβραιος.Προφανως ολοι οι εγκληματιες πολεμου ειναι πρακτορες των Εβραιων.Για ολα τα δεινα που εχουν υποστει οι ανθρωποι ευθυνεται ο μπαμπουλας που λεγεται Εβραιος.Αλλα βεβαια ειναι η ευκολη λυση,να φορτωνουμε τα ασχημα του κοσμου σε εναν λαο.Οταν η πρων Σοβιετικη Ενωση εσφαξε 1.000.000 Αφγανους πριν πολλα χρονια ηταν μηπως καποιοι Εβραιοι απο πισω;Ας σοβαρευτουμε λιγο.
Τιποτα δεν ειναι τυχαιο.Οταν ακους αντιεβραικα κυρηγματα απο το "χορτασμενο" σωματικα και πνευματικα παπαδαριο μεσα στην Εκκλησια και τις αθλιοτητες ορισμενων καναλιων ειναι δυνατον να μην επηρεαζεται καποια μεριδα πολιτων.
Καποιους αλλους τους μαρανε η εξαλειψη του θρησκευματος απο τις ταυτοτητες,αυτο ειναι το προβλημα του Ελληνικου λαου και οχι η φτωχια,οι κοινωνικες ανισοτητες,τα προβληματα του περιβαλλοντος.
Μακαρι ολοι αυτοι που κατεβηκαν για το ασημαντο ζητημα των ταυτοτητων που οδηγησε σε υστερια τους "εκπροσωπους του Θεου επι της Γης" να κατεβαιναν για τα προβληματα του περιβαλλοντος,της φτωχιας κ.λ.π.
Και παμε τωρα στην γνωστη καραμελα ορισμενων Χριστιανων.
Πολλοι λοιπον λενε πως ειναι αλλος ο Θεος της Καινης διαθηκης και αλλος της Παλαιας.
Απο που προκυπτει οτι ο Θεος της Καινης διαθηκης ειναι αλλος απο αυτον της Παλαιας διαθηκης;Δεν υποτιθεται οτι στην Παλαια διαθηκη προφητευεται καπου ο ερχομος του Μεσσια;Δεν ανεφερε(Καινη διαθηκη)ο Ιησους οτι ηρθε να συμπληρωσει το νομο του Θεου(Γιαχβε),αν δεν εννοει τον Θεο της παλαιας διαθηκης τοτε ποιον εννοει;Δεν ειναι η Καινη διαθηκη μια συνεχεια της Παλαιας διαθηκης;
Ενας λογος(προσωπικη μου αποψη) που ορισμενοι προσπαθουν να πεισουν οτι ειναι αλλος ο Θεος της Παλαιας διαθηκης και δεν εχει καμια σχεση με τον Θεο της Καινης διαθηκης ειναι επειδη στην Παλαια Διαθηκη παρουσιαζεται ενας σκληρος τιμωρος Θεος(λογικο ειναι αφου οι περισσοτερες θρησκειες,Μωαμεθανισμος,Δωδεκαθεισμος,Ιουδαισμος-Χριστιανισμος κ.λ.π ως κατασκευασμα λαων αντιπροσωπευει την κουλτουρα και τις αντιληψεις των λαων) και δεν μπορει να δικαιολογηθει η υπαρξη ενος θΕΟΥ Παναγαθου για τον οποιο αναφερεται η Καινη Διαθηκη.
quote:
Φίλτατε, ο Ιεχωβάς απαγόρεψε στους πρωτόπλαστους να φάνε απο το Δέντρο της Γνώσης. Της ΓΝΩΣΗΣ, της ΣΟΦΙΑΣ. Δεν ήθελε οι πρωτόπλαστοι να μάθουν τη γνώση του καλού και του κακού. Κατά συνέπεια πως τους ήθελε ; Βλάκες. Και ξανατονίζω οτι ο Όφις απλώς παρότρυνε τους πρωτόπλαστους να γευτούν τον καρπό αυτής της γνώσης.
Αυτο ειναι μια υποθεση,μπορει να ισχυει κατι τετοιο αλλα μπορει και οχι.Κατι αναλογο με τον δικο μας μυθο,οπου ο Προμηθεας τιμωρηθηκε απο τους 12 Θεους του Ολυμπου γιατι θελησε να δωσει την γνωση στους ανθρωπους.Αρα και εδω θα μπορουσε κανεις να υποθεσει με την ιδια λογικη οτι οι 12 Θεοι του Ολυμπου θελανε να παραμεινουν βλακες οι ανθρωποι.Ετσι δεν ειναι;
Οσο για τον αριθμο 666 ο καθενας δινει την δικια του αυθαιρετη ερμηνεια,ειναι μια συζητηση με υποκειμενικες απαντησεις.

Edited by - VIKING on 28/07/2004 18:40:20
Edited by - VIKING on 28/07/2004 18:54:59
ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ : SIN666 * 2
ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo