- ΔΙΠΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Αν όντως γνωρίζεις οτιδήποτε για ότι λές και όποιον φωτογραφίζεις έστω να συμπεριφέρεται ως Τρόλλ ... να το πείς ευθέως , διότι αυτό που κάνεις θεωρώ ότι δεν σε τιμά...καθόλου...
Δηλαδή -αν κατάλαβα καλά- περίπου λές..."ε!!! δα δεν είμαι ο μόνος , οπότε δεν έκανα και κάτι το τόσοοοοο κακό...το κάνουν και άλλοι αυτό.."
Με λίγα λόγια "παιδιάστικες" και ανεύθυνες συμπεριφορές...
Ντοτόρο μου , καλύτερα θα άκουγα μια ειλικρινή και υπεύθυνη δήλωση απο σένα αναγνώρισης του λάθους σου , παρά αυτό το οποίο κάνεις...
Θα σου έλεγα φιλικά να το κάνεις έστω και τώρα...αντρίκια πράματα!!!
Σημ:"Απορώ και πως το σκέφθηκες και μόνο να μιλήσεις γι'αλλους συνδικτύους σου ακόμα και Τρόλλ λογαριασμοί να ήσαν , έστω και εγνωσμένα...προσωπικά δεν θα το έκανα και αν ήξερα κάτι θα προσπαθούσα να τους έστελνα -κατ'αρχάς- έναν προσωπικό μήνυμα καλώντας τους να "ηρεμήσουν" ... μετά ασφαλώς και εφόσοΝ τους είχα προειδοποιήσει θα προέβαινα στα "δέοντα" ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ και ΚΑΛΕΣΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ , φίλε μου..."
Όλα τα υπόλοιπα που λές είναι άσχετα και νομίζω ότι μάλλον σου δημιουργούν πρόβλημα παρά σε αναδεικνύουν ως άνθρωπο...γιατί Ντοτόρο μου αυτό???

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:
Ντοτόρο μου , καλύτερα θα άκουγα μια ειλικρινή και υπεύθυνη δήλωση απο σένα αναγνώρισης του λάθους σου , παρά αυτό το οποίο κάνεις...
Ναι θα το κάνω. Ζητάω συγνώμη απο όσους προσέβαλλα με τους τρολ accounts μου, είτε άμεσα είτε έμμεσα, εις βάρος τους και χάρην της δικής μου διασκέδασης.
quote:
Σημ:"Απορώ και πως το σκέφθηκες και μόνο να μιλήσεις γι'αλλους συνδικτύους σου ακόμα και Τρόλλ λογαριασμοί να ήσαν , έστω και εγνωσμένα...προσωπικά δεν θα το έκανα και αν ήξερα κάτι θα προσπαθούσα να τους έστελνα -κατ'αρχάς- έναν προσωπικό μήνυμα καλώντας τους να "ηρεμήσουν" ... μετά ασφαλώς και εφόσοΝ τους είχα προειδοποιήσει θα προέβαινα στα "δέοντα" ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ και ΚΑΛΕΣΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ , φίλε μου..."
..Και πού ξέρεις ότι δεν το έχω κάνει;
quote:Εγώ πήρα την ευθύνη. Απο 'κει και πέρα ο καθένας παίρνει τη δικιά του.
Με λίγα λόγια "παιδιάστικες" και ανεύθυνες συμπεριφορές...
quote:Γιατί δεν θα έπρεπε;
Όλα τα υπόλοιπα που λές είναι άσχετα και νομίζω ότι μάλλον σου δημιουργούν πρόβλημα παρά σε αναδεικνύουν ως άνθρωπο...γιατί Ντοτόρο μου αυτό???Ντοτόρο μου , συγγνώμη για την παρέμβαση αλλα λές ορισμένα πράματα , τα οποία δεν έχουν καμμιά σχέση με αυτό το οποίο αφορά εσένα...και μάλιστα με έναν έμμεσο τρόπο "δίνεις-δείχνεις" άλλους συνδίκτυους και έχω την αίσθηση ότι κοντά στο ένα "πρόβλημα" δημιουργείς και ένα άλλο που δεν θα έπρεπε....
quote:
Αν όντως γνωρίζεις οτιδήποτε για ότι λές και όποιον φωτογραφίζεις έστω να συμπεριφέρεται ως Τρόλλ ... να το πείς ευθέως , διότι αυτό που κάνεις θεωρώ ότι δεν σε τιμά...καθόλου...
Πρώτα απ' όλα δεν είμαι ρουφιάνος για να προδώσω όσους με εμπιστεύονται με πληροφορίες. Δεύτερον, δεν χρειάζεται καταδεικνύω εγώ αυτά που είναι φανερά σε όσους έχουν μάτια!
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 24/06/2011 15:22:31
quote:
Εαρινος
Φίλε Εαρινέ έχω την αίσθηση πως ο φίλος Doctor έχει συναισθανθεί το λάθος του, και θεωρώ την συγνώμη του ειλικρινή.
Διακρίνω την σταθερή απόφαση του, να συμβάλει εφεξής σε γόνιμες αναζητήσεις, μπορεί ενδεχομένως και με αντιπαραθέσεις με επιχειρήματα και όχι ύβρεις, και πάντα βέβαια στα πλαίσια του σεβασμού των συνομιλητών κατά κύριο λόγο, αλά και του χώρου που μας φιλοξενεί.
Φίλε Ντοκτορά, γνωρίζεις πως οι απόψεις μας σε πολλά θέματα είναι διαφορετικές, υπάρχουν και θέματα που συμφωνούμε όμως.
Παρόλο αυτά, οι διαφωνίες σου είναι αυτές που με ενδιαφέρουν περισσότερο, ιδικά όταν συνοδεύονται από κάποια τεκμηρίωση που μπορούμε να κουβεντιάσουμε..
Σε είπε ο admin προηγουμένως, δεν το διάβασες. Κακό ντεβρεντέ...
admin
quote:
"Πελεγκρίνο", δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί θα πρέπει να συναρτάς το τι συμβαίνει με την περίπτωση των δικών σου ταυτόχρονα ενεργών και σε χρήση λογαριασμών με αυτά που αφορούν στην οποιαδήποτε άλλη περίπτωση.Εφόσον αναφέρεσαι όμως σ'αυτά που λέει ο Dr Jekyll Mr Hyde στο αρχικό του μήνυμα στο παρόν θέμα, θα πρέπει να τονίσουμε ότι λέει πως οι δύο άλλοι λογαριασμοί που είχε είναι σε αχρηστία.
Αυτό το εκλάβαμε όταν γράφτηκε σαν μία ενημέρωση περισσότερο για το ότι είχε σε κάποιες περιόδους στο παρελθόν τους δύο λογαριασμούς που όμως "αχρήστευσε" ο ίδιος για να υιοθετήσει μία άλλη ίσως ταυτότητα.
Αυτό δεν απαγορεύεται φυσικά. Μπορεί κάποιος να θελήσει να κάνει μία "φρέσκια" αρχή στην Κοινότητα για διάφορους λόγους και αυτό έχει συμβεί κάποιες φορές και είτε έχουμε ενημερωθεί, είτε το έχουμε καταλάβει χωρίς ενημέρωση από το Μέλος.
Ένας λόγος μπορεί να είναι ότι το Μέλος είχε εμπλακεί σε κάποιους "καυγάδες" -πιθανώς άσχημους και διαιωνιζόμενους- ή γενικώς δυσχερείς καταστάσεις και θέλησε να κάνει καινούργιο λογαριασμό έτσι ώστε να ξαναδοκιμάσει τη Συμμετοχή στα Forums, ως κανονικό μέλος και με δημιουργικό τρόπο, χωρίς να δώσει κανέναν "στόχο" σε παλιούς "γνωστούς" του και έτσι και αφορμή για επανάληψη των συγκρούσεων.
Πέρα από αυτό το παράδειγμα υπάρχουν σίγουρα και άλλοι λόγοι που είναι δίκαιοι, κατανοητοί, ορθοί και εν γένει αποδεκτοί.Δεν μπορούμε βέβαια να απαιτήσουμε -ως υπεύθυνοι- να μας ενημερώσει το Μέλος για την νέα Ταυτότητα την οποία δικαιούται να κρατήσει μυστική, όπως άλλωστε ισχύει για όλους τους υπόλοιπους.

quote:quote:
Ναι θα το κάνω. Ζητάω συγνώμη απο όσους προσέβαλλα με τους τρολ accounts μου, είτε άμεσα είτε έμμεσα, εις βάρος τους και χάρην της δικής μου διασκέδασης.
Πρώτα απ' όλα δεν είμαι ρουφιάνος για να προδώσω όσους με εμπιστεύονται με πληροφορίες. Δεύτερον, δεν χρειάζεται καταδεικνύω εγώ αυτά που είναι φανερά σε όσους έχουν μάτια!
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 24/06/2011 15:22:31
Προσωπικά φίλε μου , γνωρίζεις ότι μου είσαι και ήσουν συμπαθής...
και η ανωτερω δηλωσή σου είναι -για μένα- ξεκάθαρη...μη αφήνοντας περιθώρια παρερμηνείας...![]()
Δεν είπα πουθενά ότι είσαι ρουφιάνος -και δεν μου αρέσουν οι ρουφιάνοι- απλά εννοούσα ότι θα έπρεπε ίσως να είσαι προσεκτικότερος στις διατυπώσεις σου και αυτό διότι καμμιά φορά μπορεί να αφήνουν να εν-νοηθούν πράγματα τα οποία δεν έχουν καμμιά σχέση με την πραγματικότητα και να μας εκθέτουν αδίκως...
Νά'σαι καλά Ντοτόρο μου...![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Με απογοήτευσες!
Αλλοιώς σε εκτίμησα και αλλοιώς παρουσιάζεσαι.
Δεν θα επαναλάβω την θέση μου για τούς διπλούς λογαριασμούς,
την εχω ηδη εκθέσει και την γνωρίζεις.
Σκέψου,πώς θα μπορούσα να ξανακάνω μαζί σου,σοβαρές
συζητήσεις,πάνω σε θέματα ευρείας συμμετοχής μελών,την
στιγμή που αφήνεις τόσες <εκρεμότητες> στο θέμα των διπλών
λογαριασμών?
Και λές ακόμη ψέμματα,για την χρήση τους εκ μέρους σου.
Π.χ ο λογαριασμός erzebet bathory,δεν είχε μόνο την επέμβαση
που εσυ είπες,αλλά και πολλές ακόμη.
Μερόνυχτα ολόκληρα <χαλβαδιαζόσουν> με συνδίκτυο,που σε νόμιζε
κοπέλα.
Σκέφθηκες ποτέ τι κακό θα μπορούσες να του είχες κάνει,στον
συναισθηματικό του κόσμο,ενω εσυ απλά τον περιγελούσες?
Σκέφθηκες,οτι τα ψεύτικα τα λόγια που του εγραφες,μπορεί να τον
αγγιξαν συναισθηματικά?Οτι μπορεί να νόμιζε οτι βρήκε μια αδελφή
ψυχή,ενω ήταν ενα virtual σκατό?Μιλώ για το μέλος Τρελαντώνης.
Μπορεί και αυτός να είναι διπλός λογαριασμός κάποιου άλλου που εσύ να γνωρίζεις και να έκανες παιχνίδι.Μπορεί ομως και να μην είναι.
Οπως και να εχει,η εικόνα που έδωσες πρός τα έξω,ήταν στην
καλύτερη περίπτωση κατάπτυστη.Προδίδει άτομο με πολλά κόμπλεξ
και απίστευτα υψηλό ΕΓΩ.
Ενα ΕΓΩ για το οποίο ως Dr Jekyl,μου έλεγες να το κρατω χαμηλά.
Μου έκανες και υποδείξεις Ντοτόρο?
Πώς να σε πάρω λοιπόν σοβαρά?
Γιατι δεν συμμετέχεις καλύτερα στο second life,να βγάλεις ολα σου
τα απωθημένα και να γυρίσεις ψυχικά υγιής στο φόρουμ?
Και δεν είναι μόνον αυτό.
Κατηγορείς και άλλους ώς διπλούς λογαριασμούς και μάλιστα το
παίζεις και γνώστης με υπονοούμενα και...δολοπλοκίες,που και<καλά>
είσαι ενήμερος,αλλά δεν είσαι <ρουφιάνος>!!!
Πάλι υποτιμάς την νοημοσύνη μας!
Βγές θαρετά,αν πράγματι έχεις μετανοιώσει και πές αυτα που ξέρεις.
Οπως έκανα κι εγω με μόνο όπλο το θάρρος της γνώμης μου και τα
στοιχεία που συνέλεξα μέσα απο το φόρουμ.Αν δεν κάνουμε μόνοι μας
μια προσπάθεια εξυγίανσης του χώρου,το esoterica.gr,θα χάσει,αν
δεν την έχει ηδη χάσει την αίγλη του.
Η θέση του Admin είναι δύσκολη και απο οτι καταλαβαίνω την
εποφθαλμιούν πολλοί και γίνεται ενας πόλεμος,ανακοινώσεων και
<απειλών> μέσω κωδικών και κρυπτογραφημάτων,υπονούμενων με
συγκεκριμένο αποδέκτη κ.λ.π.
Ολα αυτα ειναι φανερά σε παιδευμένα μυαλά και το ξέρεις.
Βάλε λοιπόν ενα <χεράκι> και να εισαι σιγουρος θα βρείς αρκετούς
υποστηρικτές.
Εκτός κι αν εισαι κι εσυ απο αυτούς που εποφθαλμιούν την θέση του
Admin και θέλεις να κάνεις κακό στον χώρο εξυπηρετώντας τα οποια
σχέδια...
Εγω προσωπικα,επειδη εχω <στραβώσει> με τους διπλούς και τρολ
λογαριασμούς,θα κάνω οτι μπορω να σε βοηθήσω αν θελήσεις να πείς
κατι προς την πιο πάνω κατεύθυνση.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - Narkissa555 on 24/06/2011 20:35:01
Bad always looks better than the god one....
quote:
Συγγνώμη... Η Erzebet ήταν ο dr???Edited by - Narkissa555 on 24/06/2011 20:35:01
Εισαι κι εσυ θύμα <<συνισθηματικό>>?
Είδες μικρούλα,τι ζημια κάνουν οι διπλοί λογαριασμοί?
Ρώτα και τον Τρελαντώνη.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.