ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μαργαριτάρια του...internet - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Μαργαριτάρια του...internet - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

amalia17 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
18/03/2004, 15:42:55
Στο νέο αυτό θέμα που ανοίγω, προτείνω να φιλοξενήσουμε ότι πιο τρελλό και απαράδεκτο (κατά τη γνώμη μας πάντα) έχουμε διαβάσει στο διαδίκτυο...

Θα αρχίσω με:

Η μυστική ομάδα ( Ε ) εκδηλώθηκε για πρώτη φορά, τουλάχιστον επίσημα, τα χρόνια της επανάστασης του 1821.
Εκδηλώθηκε τρόπος του λέγειν , αφού ποτέ δεν έγινε αναφορά στο όνομα της, αλλά στο κάλυμμα αυτής ,που δεν είναι άλλη από την Φιλική Εταιρία.
Στη πραγματικότητα η Φιλική Εταιρία, δεν ήταν παρά πλόκαμος της (Ε) με τους τρεις ιδρυτές της ( τους Νικόλαο Σκουφά, Αθανάσιο Τσακάλωφ και Εμμανουήλ Ξάνθο ) να είναι μυημένα, απεσταλμένα μέλη των Έψιλον.
Η « Αόρατος Αρχή », το όνομα που χρησιμοποιούσαν για να αναφερθούν στην ομάδα Έψιλον, έδωσε το σύνθημα για τον μεγάλο αγώνα της επιβίωσης του έθνους.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Edited by - amalia on 18/03/2004 22:38:17

NOMIMONΜέλος
18/03/2004, 17:11:30
http://www.geocities.com/Colosseum/Arena/8990/athina.html

http://www.geocities.com/Colosseum/Arena/8990/prosopa.html

Είναι τρελλά αυτά τα ΜΠΑΟΚια...

18/03/2004, 17:45:09
εύγε Αμαλία!

γιά να μαθαίνουμε...

μιά παρόμοια απόπειρα είχα κάνει πριν από καιρό, με το θέμα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΙ ΟΜΩΣ...ΑΛΗΘΙΝΑ??? -ΟΧΙ, ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ!!!
με
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1995.

θυμάμαι ότι είχα βρεί ένα site γιά τους μορμόνους, όπου υπήρχε μιά συσχέτιση με το διαστημόπλοιο που είχε πέσει -το columbia δεν ήτανε;- και το σχήμα μιάς εκκλησίας τους. απ' ότι θυμάμαι το γενικό νόημα ήταν ότι οι μορμόνοι έχουν κάποια σχέση με εξωγήινους, ήταν εξωγήινοι; δε θυμάμαι, μιά σύνδεση με τους Ε, τέτοια πράγματα...
δυστυχώς προσπάθησα να καναβρώ το ίδιο site, αλλά απέτυχα

θα επανέλθω με περισσότερες μαργαριτοπληροφορίες -χεχεχε

Υ.Γ. καλά, ΝΟΜΙΜΟΝ, έχω μείνει κάγκελο!
αλλά βρε παιδί μου, δεν είπαμε να φτάσουμε και τόοοσο χαμηλά!
το γνωρίζουμε, ότι το internet περιέχει και τα πιό αποκρουστικά, απαίσια, υβριστικά κλπ... αλλά επίσης και όμορφες πληροφορίες.
επίσης "μαργαριταρένιες", αφελείς και παραπλανητικές πληροφορίες.
ας σταθούμε σε αυτές!
-χρησιμοποιώ απλά το μήνυμα του ΝΟΜΙΜΟΝ γιά να αναφέρω και αυτή την περίπτωση, μη με παρεξηγήσεις φίλε μου!-

επειδή ενδέχεται ο κίνδυνος να παρουσιαστούν και άλλα τέτοια links, -παρόμοιας και χειρότερης φύσης- παρακαλώ την Αμαλία να διευκρινήσει λίγο περισσότερο το είδος των μαργαριταριών, που ψάχνουμε.

Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^

Edited by - λίλιθ on 18/03/2004 17:58:06

18/03/2004, 18:27:09
ωχ! ψάχνοντας γιά τους μορμόνους έπιασα τελικά μεγάλο λαβράκι!

χαχαχα! όλα όσα θα θέλατε να μάθετε γιά τα μυστικά των παραθρησκευτικών οργανώσεων -ή αλλιώς "έμποροι πίστεως" όπως τους ονομάζουνε- και δεν τολμούσατε να ρωτήξετε!!!

όπου μας αποκαλύπτουν π.χ. ότι:

quote:
Οι ομάδες αυτές που στο εξωτερικό αποκαλούνται "λατρείες", έχουν σαν πρώτο στόχο την εξαπάτηση του κοινού σχετικά με τις πραγματικές τους προθέσεις.

Επόμενος στόχος για τις περισσότερες, είναι να βάλουν χέρι στο πορτοφόλι μας, ενώ όλες επιδιώκουν να μας μετατρέψουν σε φορείς και διαφημιστές των ιδεών τους, και "κράχτες" για νέους οπαδούς. Μακροπρόθεσμος στόχος τους όμως, είναι η πλάγια επιβολή της αλλαγής φρονήματος των λαών, ώστε να έλθει η Νέα Εποχή, δηλαδή να δεχθεί αδιαμαρτύρητα ο κόσμος μια παγκόσμια, δικτατορική κυβέρνηση, μια παγκόσμια θρησκεία και μια παγκόσμια οικονομία. Ολόκληρος ο Ευρωπαϊκός πολιτισμός είναι θεμελιωμένος επάνω στην ιδέα της δημοκρατίας, που ξεκίνησε από την Ελλάδα, και στη "χριστιανική αντίληψη περί ανθρώπου ως ελευθέρου και γι' αυτό το λόγο, υπευθύνου όντος, δηλ. ως προσώπου. Η αντικατάσταση αυτής της αντίληψης με την ασιατική ανθρωπολογία περί κάρμα και μετενσάρκωσης εξουδετερώνει τα θεμέλια του δικού μας πολιτισμού".

Δυστυχώς, η "Νέα Εποχή" που επικαλείται την ανάγκη μαζικών δολοφονιών για να επιβληθεί, έχει να προτείνει κάτι πολύ φρικτότερο από τη χειρότερη έκφραση του πολιτισμού που επιθυμεί να αντικαταστήσει.

Οι λατρείες έχουν άλλοτε Ινδουϊστικό, άλλοτε Ταοϊστικό ή Βουδδιστικό κι άλλοτε ψευτοχριστιανικό χαρακτήρα, ενώ συχνά διαθέτουν κι ένα "Μεσσία" που ισχυρίζεται ότι έχει τη μόνη λύση για τα προβλήματα της ανθρωπότητας, ότι έχει κληθεί από το Θεό σε ειδική αποστολή ή ακόμα ότι είναι ο "Χριστός" της "Νέας Εποχής". Κατά κανόνα υποστηρίζουν ότι όλες οι θρησκείες λένε ουσιαστικά τα ίδια πράγματα κι ότι η "σκοταδιστική" Ορθόδοξη Εκκλησία δεν είναι ο φορέας της αλήθειας, αλλά ο διαστρεβλωτής της. Οι λατρείες διεκδικούν τον τίτλο του γνήσιου κατόχου της αλήθειας, την οποία υπόσχονται να μεταδώσουν έναντι αδράς αμοιβής.

και

quote:
Ιδρύθηκε από το συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Ρον Χάμπαρντ με πρόφαση "τη σωτηρία του κόσμου" και "μια κοινωνία χωρίς εγκλήματα και ψυχιατρεία" και με πραγματικό στόχο την απόκτηση χρήματος και την παγκόσμια εξουσία. Η Σαηεντολογία που έχει άμεση σχέση με τις αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες χρησιμοποιεί πλύση εγκεφάλου και πνευματική τρομοκρατία, ενώ ασχολείται με κατασκοπεία και σχεδιάζει ν' αποκτήσει δικό της κράτος στα Βαλκάνια, που θα αποτελείται από τμήματα της Βουλγαρίας, Αλβανίας και Ελλάδας (!) και θα λέγεται Μπουλγκραβία. Η οργάνωση αυτή χρησιμοποιεί τα μέλη της (U-MAN Hellas κλπ), για να διαβρώσει επιχειρήσεις, κι εξαπολύει μηνύσεις και συκοφαντίες εναντίον όσων την αποκαλύπτουν και ασκούν κριτική. Συνήθως προσεγγίζει τον κόσμο με ψευτοεπιστημονικά "τεστ ανάλυσης προσωπικότητας" και πιέζει φορτικά όσους απαντήσουν με γράμματα και τηλεφωνήματα στο σπίτι, να παρακολουθήσουν σεμινάρια και να αγοράσουν βιβλία της "για τη βελτίωση του χαρακτήρα τους". Είναι υπεύθυνη για χιλιάδες αυτοκτονίες οπαδών, μεταξύ των οποίων ο γιος του Χάμπαρντ, ενώ απόπειρα έχει κάνει και η κόρη του...

ΣΤΜ: τα κοκκινισμένα είναι δική μου επισήμανση, γιά να ξέρουμε τι να φοβόμαστε!

quote:
Αν έλεγαν "επιβολή" αντί για συνειδητοποίηση θα ήταν πιο ειλικρινείς. Ο ιδρυτής της, Σουάμι Πραμπουπάντα, έφτασε στην Αμερική με μία βαλίτσα και εφτά δολλάρια και σε λίγα χρόνια απέκτησε κολοσσιαία περιουσία, ενώ αυτοαποκαλείτο "η αυτού θεία Χάρις". Η οργάνωση αυτή κηρύττει τη θεϊκή σκλαβιά, στρέφει τους οπαδούς της κατά των οικογενειών των, τους δίνει νέο όνομα και συχνά τους φυγαδεύει σε άλλες χώρες ενώ τους βάζει πάντα να ζητιανεύουν.

quote:
Έχει τακτική παρουσία στο "Ράδιο Υγεία Οικολογία", και συνδέεται με το άσραμ ("μοναστήρι") στη Μυρρινούντα. Παραπλανά με πολλούς τρόπους: καλεί ιερείς να κάνουν αγιασμό, έχει κάνει αίτηση στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης να διδάξει δωρεάν τους φυλακισμένους γιόγκα, και διαβεβαιώνει διαρκώς τους οπαδούς ότι μπορούν ν' ακολουθούν την οργάνωση και να είναι "και χριστιανοί". Δυστυχώς όμως, ο γκουρού του κ. Νατζέμυ, ο Σάι Μπάμπα, ανήκει (μαζί και με τους Hare Krishna και άλλους) στην οργάνωση Vishna Hindu Parishad, η οποία ιδρύθηκε το 1964 στη Βομβάη με σκοπό την "προστασία, ανάπτυξη και διάδοση των Ινδουϊστικών αξιών", κι αποτελεί το πολιτικό και θρησκευτικό σκέλος του ακροδεξιού εθνικιστικού κόμματος Μπχαρατίγια Τζανάτα, στο εξωτερικό. Οι δύο αυτές οργανώσεις προέρχονται από την R.S.S. (Rastriya Swayamaseral), μέλη της οποίας δολοφόνησαν το Μαχάτμα Γκάντι.

Στο εσωτερικό της χώρας οι δύο οργανώσεις ασχολούνται με το να εξινδουΐζουν μέσω ένοπλων επιχειρήσεων τους εκ γενετής χριστιανούς της βορειοανατολικής Ινδίας, και να καλύπτουν ιδεολογικά την καύση των ζωντανών χηρών μαζί με τους νεκρούς συζύγους, το δημόσιο λυντσάρισμα Μουσουλμάνων, κι άλλες τέτοιες ευγενείς δραστηριότητες. Στο εξωτερικό, υποστηρίζουν τα δικαιώματα των θρησκευτικών μειονοτήτων (που στη χώρα τους καταπατούν ασύστολα), γιατί στο εξωτερικό αποτελούν μειονότητα. Έτσι, χρησιμοποιούν τα περί "θρησκευτικής ελευθερίας", ώστε να προωθούν ανεμπόδιστα τη μετατροπή της κοινωνικής δομής σε ρατσιστική ινδουϊστική, με βάση την "ινδουϊστική αξία" των καστών - οι οποίες με τη σειρά τους βασίζονται στο κάρμα και στη μετενσάρκωση.

quote:
Δημιούργημα της Γερμανοεβραίας πνευματίστριας Ε.Π. Μπλαβάτσκυ, που αποδεδειγμένα εξαπατούσε τους οπαδούς της, ενώ από στενούς συνεργάτες της εθεωρείτο δαιμονισμένη. Από θεωρητικούς του Ινδικού Εθνικισμού η Θεοσοφία χαρακτηρίζεται ως ινδουϊστική αίρεση. Όπως και η Μασονία, προωθεί την ένωση όλων των θρησκειών, γιατί δήθεν "όλες εννοούν το ίδιο πράγμα", ότι δηλ. ο άνθρωπος, η κτίση και ο Δημιουργός είναι ένα και το αυτό, ότι το καλό δεν διαφέρει από το κακό και ότι ο Θεός... δεν έχει συνείδηση του εαυτού του(!). Περιγράφει το Θεό ως κακό, τον Ιησού Χριστό ως ένα μύστη ανωτέρου βαθμού (και όχι ως τον Υιό του Θεού τον μονογενή) και θεωρεί τον Εωσφόρο... ευεργέτη της ανθρωπότητας!

quote:
Πολλοί Μασόνοι εκκλησιάζονται τακτικά, παρ' ότι θεωρούν ότι ο Ιησούς Χριστός δεν είναι ο αληθινός Θεός, αλλ' ένας "σοφός δάσκαλος", μετενσάρκωση του Βούδδα, όμοιος με τον... Απόλλωνα και τους ίδιους τους Μασόνους! Ο "Θεός" που λατρεύουν οι Μασόνοι, ο Μ.Α.Τ.Σ. (Μέγας Αρχιτέκτων του Σύμπαντος), είναι ο Μπαφομέτ (Εωσφόρος). Αυτό όμως το μαθαίνουν αργά. Η Εκκλησία της Ελλάδος έχει καταδικάσει της Μασονία το 1933, το 1976 και πρόσφατα, διακηρύσσοντας ότι είναι μυστηριακή θρησκεία, προέκταση των παλαιών ειδωλολατρικών θρησκειών και ότι η ιδιότητα του Μασόνου είναι ασυμβίβαστη με την ιδιότητα του Χριστιανού.

και... μερικές λεζάντες:

Οι Ινδουϊστές διαδηλώνουν ειρηνικά,
όμως... προετοιμάζονται να σκοτώσουν τους απίστους.

Οι δύσκολες στάσεις της Γιόγκα εντυπωσιάζουν όσους δεν ξέρουν ότι οι παρενέργειές της αρχίζουν από τρέλλα και καταλήγουν στο ΘΑΝΑΤΟ.

Οπαδοί της Νέας Ακρόπολης προπονούνται στις πολεμικές τέχνες ώστε να γίνουν μια μέρα ένας "μεγάλος στρατός".

όλα είναι ΤΩΡΑ στο καλάθι!
όλα τα σφάζουμε, όλα τα μαχαιρώνουμε!!

και Ελληνικό Κέντρο Διανοητικής και Σαηεντολογίας (πρώην Κ.Ε.Φ.Ε.) έχουμε,

και Διεθνής Εταιρεία για τη συνειδητοποίηση του Κρίσνα έχουμε,

και
Brahma Kumaris (συχνά μαζί με τον ψευδή τίτλο: "Παγκόσμιο Πνευματικό Πανεπιστήμιο")
Αρμονική ζωή
Θεοσοφία (Θεοσοφική εταιρεία)
Ananda Marga (ΑMURT κ.λπ.)
Κέντρο AUM
Κίνηση του Όσσο Ραζνίς (Ινδός γκουρού)
Μεγάλη Λευκή αδελφότητα του Αϊβανώφ
Σαχάτζα Γιόγκα
Κριναετοί
Ουφολογικές Κινήσεις
Ιάμβλιχος (καββαλιστές)
Τάγμα του Ναού της Ανατολής (Ο.Τ.Ο.)
Αρχαιόφιλοι - Δωδεκαθεϊστές (!)
Κέντρο Παραψυχολογίας Γ. Βουλούκου
Βουδδιστές Αθηνών, Κορίνθου και Γεληνίου
Ψυχοδυναμική & Αριστεία του Θεοφάνη Μπούκα (Πτυχιούχου Θεολογίας!!!)
Σατανιστικές Ομάδες
Οπαδοί του Γκουρτζίεφ
και πολλές Σχολές Πολεμικών Τεχνών
Νέα Ακρόπολη
Ενωτική Εκκλησία
Σύλλογος Προσκυνητών Ακτίστου Φωτός - Άγιος Πατάπιος
Γνωστικοί
Ανθρωπιστικό Κέντρο Άμεσης Επικοινωνίας (τώρα "Γειτόνων")
A.M.O.R.C. Inc (Παλαιό Μυστικό Τάγμα Ροδόσταυρου)
Osiris Isis
Καφέ Σχολειό - Κώστας Φωτεινός
ΜΑΣΟΝΙΑ
"ΜΑΡΤΥΡΕΣ" του ΙΕΧΩΒΑ (εταιρεία Σκοπιά)
Μορμόνοι (ή "Άγιοι των Εσχάτων Ημερών")

τελικά πόσο δηλαδή κινδυνεύουμε από τις παραθρησκευτικές οργανώσεις;

ευτυχώς υπάρχει ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΧΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ...

quote:
ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΙ

Οι οργανώσεις συνεργάζονται μεταξύ τους, ασχέτως αν οι οπαδοί τους το αγνοούν. Άλλες φροντίζουν να νοθεύσουν το Ορθόδοξο φρόνημα (όπως η Osiris - Isis, το Καφέ Σχολειό κ.ά.), άλλες αλώνουν τις Επιχειρήσεις και την πολιτική (U-MAN Hellas - Σαηεντολογία), άλλες προετοιμάζουν το χάος (Hare Krishna) και άλλες εκπαιδεύουν αυτούς που θα αναλάβουν μετά το χάος (Ν. Ακρόπολη). Οι οπαδοί που έχουν δεθεί συναισθηματικά με τις ομάδες αυτές αδυνατούν να συλλάβουν το όλο σχέδιο, ενώ συχνά θεωρούν κακές και ύποπτες τις άλλες οργανώσεις, και καλή τη δική τους! Όμως, όταν πρόκειται να επιτεθούν στην Εκκλησία, συνασπίζονται, όπως έγινε πρόσφατα στην Ρωσσία, όπου οι Χάρε Κρίσνα, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά, η Σαηεντολογία, οι οπαδοί του Μουν και πολλοί άλλοι σύστησαν την "Επιτροπή για την Προστασία της Ελευθερίας της Συνείδησης" και μήνυσαν τη Ρωσσική Ορθόδοξη Εκκλησία και τον πανεπιστημιακό καθηγητή Dworkin ως συκοφάντες. (Οι μηνυτές έχασαν και τη δίκη και την έφεση.)

Τάσεις συνασπισμού παρατηρούνται και στην Ελλάδα, καθώς στις 30/11/96, 1/12/1996 και πρόσφατα οι παραθρησκευτικές ομάδες έκαναν συμπόσιο σε μεγάλο ξενοδοχείο με τίτλο "Η πνευματική αναζήτηση στο κατώφλι της 3ης χιλιετίας".

υπάρχει και τμήμα διαφημήσεων... (βιβλίων γιά την καταπολέμιση του φαινομένου)

"Καταστροφικές Λατρείες", της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος
"Επικίνδυνη Μασονία", του π. Τιμοθέου Κιλίφη
"Ξεσκέπασμα της απάτης", του Γιάννη Γαραντζιώτη, που αναφέρεται ειδικά στην "Νέα Ακρόπολη" (Εκδ. Στερέωμα)
"Η Αλήθεια για τις Πολεμικές Τέχνες", της Μαρίας Δημητριάδου, εκδ. Ν. Παναγόπουλος.
Τα 5 βιβλία του πρώην μασόνου δημοσιογράφου Β. Α. Λαμπρόπουλου για τη Μασονία (εκδ. Βασδέκη).

click ^

18/03/2004, 20:39:50
Οντως ΝΟΜΙΜΟΝ τα "ποιηματάκια" στις σελίδες που μας ανέφερες, είναι ανατριχιαστικά χυδαία!!!
Και πολύ διδακτικά ως εκ τούτου!

Αν σκεφτούμε ότι το σώμα μας το φυσικό, αλλά και τα άλλα σώματά μας, όπως το συναισθηματικό και το νοητικό, είναι "σπίτια" που κατοικεί η ψυχή μας, μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε τι αποτέλεσμα έχει μία τέτοια διακόσμηση!!!

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

18/03/2004, 23:24:43
Χα,χα,χα Λίλιθ,τι τρελλό,τι αστείο !
Χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,
19/03/2004, 03:31:00
....πιο χαμηλα....
κι αλλο...
EEEKEI.στοπ!

"Τα νεα του Αχλαδοτυρου"

(COPYRRRIGHT:ΑΤΜΑ)

19/03/2004, 08:02:14
quote:
....πιο χαμηλα....
κι αλλο...
EEEKEI.στοπ!

"Τα νεα του Αχλαδοτυρου

έχουμε διαβάσει στο διαδίκτυο...

Σημ: λέγεται "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού", αλλά ας μην το κάνουμε θέμα...

κάνε κλικ!

19/03/2004, 10:05:08
Εμένα με έχει εντυπωσιάσει η σελίδα του μεγαλύτερου εσωτεριστή στον πλανήτη. Et maintenant, διάβασε ΕΔΩ.

--Je^3-- (κολλητός του George Michael)

..."follow me" the wise man said, but he walked behind...

katiaΜέλος
19/03/2004, 23:22:55
ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ.
LILITH ΤΡΟΜΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

23/03/2004, 01:39:02
υπάρχει ένα μικρό μυστικό στην πετυχημένη λασπολογία, katia:

γιά να λασπολογήσουμε με επιτυχία μπλέκουμε ένα κομματάκι αλήθεια μέσα σε ένα τσουβάλι ψέματα.
αυτό ονομάζεται και κιτρινισμός.

διαβάζοντας αυτά που παράθεσα από το site είδα κάποια γνώριμα πράγματα.
πόσο όμως διαστρεβλωμένα έχουν παρουσιαστεί γιά να εξηπηρετήσουν τους στόχους αυτών των ανθρώπων.

αν δεν συνειδητοποιήσουμε αυτή την απαραίτητη προυπόθεση της επιτυχημένης λασπολογίας -το κομματάκι της αλήθειας- μπορεί πολύ εύκολα να παραπλανηθούμε από τις φήμες.

ισχύει ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, αλλά κανείς δεν μας έχει πει εώς τώρα το λόγο που υπάρχει η φωτιά.

μπορεί να μην είναι η φωτιά που καίει το κάστρο, αλλά η φωτιά που ζεσταίνει τους ανθρώπους στην παγωνιά, που προσφέρει φως στη νύχτα, που καίει μέσα στο φούρνο του αλχημιστή και τον βοηθά να κατασκευάσει τη φιλοσοφική λίθο!

click ^

scullyΜέλος
23/03/2004, 15:31:17
http://www.margaritaria.com/home.htm
Δεν είναι από το πιο κουφο που έχω πετύχει, είναι όμως μια σελίδα με πολλά "μαργαριτάρια...!!!

Αντε και καλή ψαριά!

"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg

scullyΜέλος
29/03/2004, 10:16:25
quote:
γιά να λασπολογήσουμε με επιτυχία μπλέκουμε ένα κομματάκι αλήθεια μέσα σε ένα τσουβάλι ψέματα.
αυτό ονομάζεται και κιτρινισμός.

That's really interesting................

"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg

coperroloΜέλος
31/03/2004, 19:22:59
Ο μπαμπούλας

έχει και το δωδεκάθεο κάπου... 'θαμμένο'

My Karma ran over your Dogma

04/04/2004, 18:51:43
Eύγε λίλιθ!!!!!!!!

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

spiritΜέλος
14/04/2004, 15:52:19
>>-Τελευταια διαβαζω πολυ ποιηση και ο αγαπημενος μου ποιητης, ειναι
>>ο Καζαντζακης.
>> Το θεωρω εθνικο μας ποιητη.
>>
>>-Φετος το καλοκαιρι ειχα παει στην Κρητη και ειχα ενα σπιτι με θεα
>>τον Ατλαντικο
>> και ηταν υπεροχα.
>>
>>-Μ'αρεσει να καθομαι στο Σουνιο και να αγναντευω τον Ατλαντικο.
>>
>>-Αν σας προτειναν να κανετε μια ταινια, ποια θα διαλεγατε;
>> -Θελω να παιξω τον Τιτανικο, ειναι πολυ ρομαντικο.
>>
>>--Κυρια Δημητριου, διαβαζετε; -Ναι το ξερω.
>>
>>-Ρε παιδια δεν καταλαβαινω Αραβικα, δεν ειμαι Αραβιδα.
>>
>>-Αυτες οι αντιγραφες κυκλοφορουν ευρεως -Συγνωμη κυριε Ευαγγελατε,
>> αυτον τον Εβραιο, δεν πρεπει καποιος να τον συλλαβει;
>>
>>-Εγω δεν εχω πατησει το ποδι μου ποτε στην Τουρκια. Μονο στην
>>Κωνσταντινουπολη πηγα.
>>
>>-Δοξα το Θεο, ειμαι αθεη.
>>
>>-Θελοντας να βρισει καποιον δημοσιογραφο, λεει: -Ειστε αναιδης και
>>πραος.
>>
>>-Στο αεροπλανο θελοντας να καπνισει, λεει στον διπλανο: -Μπορειτε
>>μηπως να ανοιξετε
>> το παραθυρο για να φευγει ο καπνος;
>>
>>-Εγω εναν ανθρωπο φοβαμαι στη ζωη μου, τον Θεο.
>>
>>-Απο τους Γαλλους σκηνοθετες του σινεμα, ξεχωριζω και θαυμαζω
>>ιδιαιτερα τον Νουβελ Βανγκ.
>>
>>-Με κατηγορουν οτι δεν λεω ποιοτικα τραγουδια. Δηλαδη τι να
>>τραγουδισω, Λορκα;
>>
>>-Εχω ωραιο ντεκολτε και το δειχνω, τι να κανω; Το δειχνω ομως φινα
>>και οχι φτηνα.
>>
>>-Τα πειρατικα CD κυκλοφορουν στην μαυρη αγορα και ξερεις Νικο,
>>γιατι τα λενε ετσι;
>> Ε; Γιατι τα πουλανε μαυροι
>>
>>-Πειτε μας πως σας φανηκε η Τουρκικη κουζινα -Δεν ξερω, εγω στο
>>σπιτι μου εχω Ιταλικη.
>>
>>-Σε συνεντευξη στην Αννα Παναγιωταρεα: -Εχετε κανει κανενα σφαλμα
>>που το μετανιωσατε;
>> -Φυσικα. Σε αυτη τη ζωη κανεις δεν ειναι ασφαλτος.
>>
>>-Δεν εχω συναντησει ατομα του δικου μου βεγγαλικους (αντι για
>>βεληνεκους).
>>
>>-Κυρια Δημητριου, γνωριζετε τον Πικασο; -Αυτο το κιτρινο ανθρωπακι
>>στα Ποκεμον;
>>
>>-Εχω επισκεφθει την Τουρκια και θα επισκευθω και ολες τις Αραβικες
>>χωρες.
>>
>>-Η κορη μου οταν μεγαλωσει θελει να γινει αναισθητικος.
>>
>>-Ποια η γνωμη σας για τις μειονοτητες; -Α δεν ξερω χρυσο μου, εγω
>>εχω μονο πλεονεκτηματα.
>>
>>-Πρεπει να ευγνωμονουμε τον Θεο που ειμαστε Ελληνες και εχουμε αυτη
>>την τοσο ωραια
>> Ελληνικη μυθολογια απο τους αρχαιους, οπως ο Ομηρος και ο
>>Αισωπος.
>>
>>-Το σπιτι μου το εχω κανει υπεροχο, κανονικο μαυσωλειο.
>>
>>-Η νυχτα ειναι πιο λαμπερη απο την μερα, λογω τα φωτα.
>>
>>-Η παρασταση αυτη με ξαναεκανε παιδι παλι απο την αρχη... αλλα
>>ειμαι παιδι.
>>
>>-Υπογραψατε για τις ταυτοτητες; -Οχι, δεν ηξερα που να παω. Ρωτησα
>>να μου πουν αλλα
>> δεν μου ειπε κανεις.
>>
>>-Πως διατηρειτε την σιλουετα σας; -Τρωω ειδη υγιεινης.
>>
>>-Μα δεν τιθεται θεμα -Οχι, το τιθω εγω.
>>
>>-Απο τους εν ζωη καλλιτεχνες, χαρηκα που συνεργαστηκα με τον
>>αειμνηστο Στελιο Διονυσιου.
>>
>>-Εχω τοσα πολλα ρουχα που ειναι αδυνατον να τα τακτοποιησω μονη
>>μου. Αυτη ειναι δουλεια
>> της γκαρνταρομπιστ.
>>
>>-Οταν το καμαρινι της γεμισε με κατσαριδε;, ειπε: -Να φωναξουν τον
>>απολυμαντερ.
>>
>>-Θαυμαζω πολυ τον Γκαντι. Εκανε τοσα για την Κινα.
>>
>>-Απο νεους, μου αρεσουν, η Τσαλιγοπουλου, ο Μπασης, η Πρωτοψαλτη...
>>Δεν ειναι νεα
>> καλλιτεχνης η Πρωτοψαλτη; Ε δεν ειναι και γερασμενη η γυναικα.
>>
>>-Δεν εχω ενα σωματοφυλακα, εχω δυο, γιατι φοβαμαι και τους εχω για
>>μια ωρα αναγκης.
>> Τον κακομοιρη τον John Lennon πως τον φαγανε δηλαδη;
>>
>>-Εχετε αρκετα χρηματα κυρια Δημητριου; -Ναι, αρκετα -Εχετε γυρισει
>>ποτε στην φτωχια;
>> -Βεβαιως... εχω παει και τους εχω δει στο εργοστασιο το οποιο
>>δουλευα.
>>
>>-Πως ψηφιζετε κυρια Δημητριου; -Εγω ψηφιζω στην πατριδα μου το
>>Περιστερι.
>>
>>-Ας τα αφησουν αυτα οτι ειπα για Ατλαντικο και Αλλαντικο. Δεν μου
>>αρεσουν τα Αλλαντικα.
>>
>>-Ο γιος μου μου λεει, αν σε χασω θα τρελαθω γιατι θα εισαι μια
>>κινητη μανα που θα τη
>> βλεπω παντου, στις τηλεορασεις, στο ραδιοφωνο...
>>
>>-Κυρια Δημητριου τι πιστευετε για την ΟΝΕ; -Ειναι παρα πολυ καλο
>>συγκροτημα με μελλον.

http://digilander.libero.it/aurorablu2001/poesie/bluaurora.jpg" border=0>

ΙχωρΜέλος
14/04/2004, 16:17:41
quote:
1 Εχουμε πολους Θεσσαλονικιους γυρους (Σουβλατζιδικα)
2 Το κεφαλακι του video, θελει καθαρισμα
3 Δωσε μου τα τσιγαρα - Γιατι κουτσος εισαι και δεν μπορεις να τα παρεις;
4 - Δεν μου το επιτρεπει η αναγωγη μου. - Ποια αναγωγη παιδι μου, η διατροφη μου λεμε.
5 - Επεσε λαδι στο μουσαμα και.. ρε 'συ γλυυστραει το πατωμα. - Να ριξουμε λιγο αλατι να μην γλυστραει.
6 Πηγε 9 η ωρα, φευγω περασμενες τρεις
7 Ο γιος μου πασχει απο οπτικη ακοη
8 Οχι ρε, χασαμε την αργια της καθαρας Δευτερας. Φετος θα ειναι την Κυριακη
9 Καλα αυτο το μπαρ ειναι πρωτο. Κοιτα τι γκομεναρα ειναι η γκαρσονιερα
10 Ρε, ωραια ειναι η πανσελληνος. Ποτε εχει παλι; Την αλλη εβδομαδα;
11 Ηταν ενας Περσης και ενας προπερσης
12 Αποφασησε να μιλησει σε μια κοπελια που του αρεσε: -Ξερεις, ειναι τωρα δυο χρονια που σε παρακολουθω -Ντετεκτιβ εισαι;
13 -Ρε 'συ, αναβει το αριστερο μου φλας; -Ναι... Οχι... Ναι... Οχι...
14 Σε τι αργει το αργο πετρελαιο;
15 Δυο πραγματα δεν χωνευω. Τους ρατσιστες και τους σκατομαυρους
16 Ποσο χρονων εισουν οταν εισουνα μικρος;
17 Ρε που ειναι ο βουτηρος;
18 Εβαλες το φαι στα φουρνοκυματα;
19 Πρεπει να πλυνω το γκαζι
20 Ενα ουισκυ με νερο, χωρις ουισκυ
21 Ενα λεπτο. Δυο λεπτα κι' ερχομαι
22 Οταν θα πας τριημερη με το σχολειο, να μου φερεις μια κολoνια απο τα duty free
23 Jon Bo Vi (αντι για Bon Jovi)
24 -Τι ειναι η γαβαθα; -Εκει μεσα οπου ταιζουμε τα σκυλακια μας
25 -Εχετε κοκα κολα; -Ναι -Μια σοδα παρακαλω
26 Μεσα στα Goodys: -Ενα γυρο παρακαλω -Μονο Goodys εχουμε φιλε μου -Α, συγνωμη, ενα σουβλακι
27 Αν με σκοτωσεις θα σε στειλω στον ταφο ρε
28 Η ωρα ειναι αργαμησι
29 Θα σε πιασω τηλεφωνο, μετα, υστερα
30 Σε μαθημα Νεων Ελληνικων: -Πως μπορουμε να πουμε το τεχνη+λογος; -Τεχνολογια
31 -Εχετε σαντουιτς; -Ναι -Εχετε λουκανοπιτα; -Ναι -Μια τυροπιτα
32 -Κυρια τι ειναι το strike; -Πυραυλος
33 Θυμαμαι ηταν Αυγουστος, αρχες Σεπτεμβριου
34 Αναψε το λαμπαζουρ
35 -Πειτε μας ενα θαλασσινο απο Α -Ακταποδι
36 Και επειδη ο Λαζαρος ηταν βαρια αρρωστος, οι αδερφες του τηλεφωνησαν στον Χριστο να ερθει το συντομοτερο δυνατον
37 Εμμηνη ρυση ειναι η περιοδος. Τα σπερματοζωαρια που βρισκονται μεσα στη γυναικα, για καποιο λογο δεν γονιμοπιουνται και σταζει αιμα
38 Ο Οτσαλαν ποιος ειναι; Και που στο διαολο ειναι αυτη η Κουρδια;
39 Φιμωση ειναι οταν το ακρος του χειλους του πεους, κλινει προς τα μεσα
40 Εχοντας αρχισει η ταινια American Beauty, λεει: -Ρε παιδια, αυτο να ερθουμε να το δουμε
41 Χιονιζει χιονι
42 Χθες πηγα να μαζεψω σαλιγκαρια. Τι ατυχια. Βρηκα μονο ενα, αλλα δυστυχως μου ξεφυγε
43 Γιατρε, γινετε η γυναικα μου να κανει το τεστ εγκυμοσυνης, τωρα που εχει περιοδο;
44 Ερωτηση σε διαγωνισμα βιολογιας: -Ποια ειναι η λειτουργια του κολπου; Και η απαντηση: -Για να περνει αερα η μητρα
45 -Ωραιο αμαξι δικο σου ειναι; -Ναι αλλα ειναι του πατερα μου
46 -Ρε ποσο τρεχει το αλφα ρομεο της μητερας σου; -277 με την πρωτη
47 Σαν την καλαμια στον παγκο
48 Εισαι ψευτρισσα
49 Ρε παιδια περασανε δυο ωρες μεσα σε δεκα λεπτα
50 Εκλεισαις την ποσα πιρτο; (αντι πορτα πισω)

http://www.margaritaria.com/margaritaria/cyprus/001.htm