ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σε αναγνώριση της αντίπαλης σχολής. Μια προσπάθεια αναγωγής. Μεγεθών. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Σε αναγνώριση της αντίπαλης σχολής. Μια προσπάθεια αναγωγής. Μεγεθών. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

DSM30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
14/03/2014, 02:53:12
quote:
RJ45
Γενική διαπίστωση γνωστή τοις πάσι,
ο πολέμιος αυτόν που βλέπει ως εχθρικόν αντίπαλον του
τείνει να ομοιάσει σε αυτόν ιδίως εάν καθιστά 1 νίκες εις τον
αντιμαχόμενον αγώνα 2 του.

1 κατάγει

2 αντιμαχόμενοι είναι οι αγωνιζόμενοι και όχι ο αγώνας

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

14/03/2014, 03:09:03
Οπόταν, αν το κείμενο είχε κάποια υφολογική συνέπεια, θα έπρεπε να είναι κάπως έτσι:

Γενική διαπίστωσις γνωστή τοις πάσι,
ο πολέμιος ως εχθρικόν αντίπαλόν του τινά ορών
τείνει όπως ομοιάσει προς αυτόν, ιδίως εάν κατάγει νίκες εις τον
αγώνα των αντιμαχομένων.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

14/03/2014, 03:49:19
quote:
Rj45
Γιατί εκδηλώνεις προσωπική ταύτιση ως "είμαστε";

Επειδή απλώς το κείμενό σου είναι δομημένο ούτως, ώστε να συμπεριλαμβάνει και τις δύο "παρατάξεις" του παρόντος νήματος.

Και φυσικά δεν είναι και οι δύο ηλίθιοι.Επομένως, δεδομένου του θέματος, το οποίου απασχολεί το παρόν νήμα, όφειλες να είσαι ξεκάθαρος και σαφής.

Αλλως πως,μου προσφέρεις το δικαίωμα, να εκλάβω το γραπτό σου, κατά το δοκούν.

quote:
Rj45
Γιατί εντάσσεις εαυτόν και αλλήλους σε κατηγορίες "ηλιθίων", "μη ηλιθίων" και "πανηλιθίων",

Επειδή ανήκω σε μία από αυτές, όπως κι εσύ.Είναι αδύνατον, να μην ανήκεις σε κάποια από αυτές.
Αλήθεια σε ποιά ανήκεις?

quote:
Rj45
και ενταγμένος εις τοιαύτες ορισμένες κατηγορίες εκδηλώνεις αντιμαχόμενη ταύτιση υψώνοντας λάβαρο "ηλιθιομάχου" ή και "πανηλιθιομάχου";

Εχω τουλάχιστον 1.000 λόγους.
Αν δεν τους αντιλαμβάνεσαι, τότε θα έπρεπε να φέρεις μαζί σου και μιά μεζούρα IQ, πριν αποφασίσεις να συμμετέχεις στο παρόν.

Φυσικά θα έχεις ήδη καταλάβει, ότι θεωρώντας με "ηλιθιομάχο" και "πανηλιθιομάχο", αυτομάτως με κατηγοριοποιείς στους "μη ηλίθιους".

Λυπάμαι που δεν μπορώ να ισχυρισθώ το ίδιο και για σένα.
Θα ήθελες να με βοηθήσεις να κατασταλάξω?

Και θα σε παρακαλούσα να αποβάλλεις το ένδυμα του υπ' αριθμόν 74, όπως ο Πύρινος ονομάτισε.

quote:
Rj45
Ποία αναγκαιότης οδηγεί εις τον ορισμόν τοιαύτων κατηγοριοποιήσεων;

Αν δεν το βλέπεις στον κύκλο σου, στο εργασιακό σου περιβάλλον, στην κοινωνία σου, στην χώρα σου και στο ίδιο το σπίτι σου, τότε δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις σε ποιά κατηγορία ανήκεις!

quote:
Rj45
Και προς τι αντιμαχόμενος αγών;

Aντιμαχόμενος αγών?
Πήγαινε σε παρακαλώ στο Τροκαντερό και ενημέρωσέ με αν η τρίτη βάρκα στο pier 2, ταλαντεύεται ή όχι.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

14/03/2014, 14:05:16
Εχουτε ποτε αναρωτηθει ....μηπως ....αυτος που εφευρε την ορολογια ''ηλιθιος '' αλλα και ολοι αυτοι που την υιοθετουν ,μηπως αγνοουν η μηπως τους διεφευγει κατι ;

1]Ξεστομιζοντας τον παραπανω χαρακτηρισμο ..υποδηλωνει καποια δυσφορια σε κατι που δεν του αρεσει

Ετσι τουλαχιστον το εχω, εγω συνδεσει !!!

Που οφειλεται αυτη η δυσφορια;

Μηπως ο ιδιος αντιμετωπιζει καποιο θεματακι

2]Ειναι ανικανος να δεχθει μια πραγματικοτητα.... οποια και αν ειναι αυτη, που αυτο που την χαρακτηριζει και μας ενδιαφερει , ειναι οτι δεν ειναι συμφωνη με τα γουστα του !!

Μηπως πετωντας μια παρομοια ρετσινια στους αλλους , πεταει απο πανω του την υπονοια .....μηπως και εγω ανηκω σε αυτην την συνομωταξια ;

Αφου ομως κρινω τους αλλους σαν ττοιους ....και φυσικα ΔΕΝ!!!!!!!!

3]Ζει σε μια δικη του πραγματικοτητα με ''θελω '' που δεν ειναι στο χερι του να πραγματοποιηθουν ,στην περιπτωση που θα θελησει να ,αφανισει απο προσωπου γης το συμπαθεστατο κατα τα αλλα ''γενος'' των ''ηλιθιων'' !!

4] Ακομα και αν υφισταντο αυτο το ''ειδος'',ο φερων θα ητο ικανος να το δει και να διορθωσει ;

Μεχρι εδω λοιπον , αυτο που βλεπουμε ,ειναι ,μια αδυναμια αυτου που εχει αποδεχθει τυον παραπανω χαρακτηρισμο ,να συμβαδισει με την πραγματικοτητα ....ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΤΕΙ !!!!

Με αυτο που υπαρχει !!!

Το ολο σκηνικο ομως δεν σταματαει εδω !!!!

Κανενας δεν αρεσκεται στο να τον χαρακτηριζουν ''ηλιθιο ''

Οποτε τι γινεται ,αν καποιος χαρακτηριστει με αυτον το τροπο !!!

Καποτε ..... ο Κ Μουρουτης ,σε μια διαλεξη του, ειχε ρωτησει, το κοινο ,πως θα αντιδρουσε αν καποιος στον δρομο η οπουδηποτε αλλου ,σε μια διαμαχη , του εδειχνε το σινιαλο του κ...δακτυλου !!!

Οι καλυτεροι , απαντησαν πως θα τους ενοχλουσε, η κατι παρομοιο !!

Κατοπιν ρωτησε ποια θα ηταν η αντιδραση , αν αντι για την επιδειξη του ''μεσου '' δακτυλου , τους επιδεικνειετο ,ο δεικτης η ο παραμεσος

Ολοι βαλανε τα γελια !!!!

Κανενας δεν ειχε συνδεσει την επειδειξη του δεικτη η του παραμεσου με ασεμνη χειρονομια !!!

Με ολο αυτο θελω να πω οτι ,ειναι η νοητικη συνδεση που εχουμε κανει για τους διαφορους χαρακτηρισμους που καθοριζει και τις αντιδρασεις μας !!!

Και κανενας μας δεν θα ηθελε να ειναι συνδεδεμενος με μια παρομοια ονομασια !!

Αρα τι θα γινει εδω περα;

Διαμαχη και δυσαρμονια ,που το μονο που θα μπορουσαν να φερουν ειναι ακομα περισσοτερη διαμαχη και ακομα περισσοτερη δυσαρμονια

Ολοι οι ''εξυπνοι'' βεβαια αυτου του κοσμου[και ειναι πολλοι ] θα συνεχισουν να χρησιμοποιουν παρομοιες εκφρασεις , αποριπτοντας ακομα και μια μικρη υπονοια , μηπως τα παραπανω ,μπορουν να εχουν και την παραμικρη υποσταση !!

Σοφία_Μέλος
14/03/2014, 15:25:17
Xristo νομιζω εχεις μπλεχτει.

Οποιοσδηποτε χαρακτηρισμος χρησιμοποιειται για ομαδοποιηση ή διαχωρισμο ενος μικροπληθυσμου σε σχεση με ενα γνωρισμα (φυλη, σεξουαλικοτητα, πολιτικη πεποιθηση, αντιληπτικη ικανοτητα, βαρος, νοημοσυνη και παει λεγοντας).

Ενας τετοιος διαχωριστικος χαρακτηρισμος ειναι και η λεξη ΗΛΙΘΙΟΣ η οποια χρησιμοποιειται για ατομα οχι περιορισμενης νοημοσυνης αλλα για ατομα με περιορισμενη ή ανυπαρκτη αντιληπτικη ικανοτητα και κριση.

Συνεπαγεται πως θα σε χαρακτηρισω ηλιθιο αν αρνεισαι να δεχτεις οτι η θαλασσα ειναι μπλε παρα το πληθος αποδειξεων που θα σου προσκομισω.

Φυσικα εξυπακουεται οτι δεν θα σε χαρακτηρισω ηλιθιο εαν και εφοσον σε ενα γενικο και αοριστο θεμα (πχ υπαρξη θεου) δεν συμφωνεις μαζι μου.

Η αναγκη σου να ομαδοποιησεις οσους χρησιμοποιουν αυτον τον χαρακτηρισμο σε αλλους, ως ατομα με πασης φυσεως συμπλεγματα ειναι προκλητικη.

Ο συλλογισμος σου ειναι οσο εγκυρος ειναι και ο εξης : "Οι περιοχες της Βορειας Ελλαδας βρισκονται πιο κοντα στα συνορα με Βουλγαρια απο οτι οι πειοχες της Νοτιας Ελλαδας. Αρα οι Ελληνες της Νοτιου Ελλαδας ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να εχουν Βουλγαρικες ριζες".
Αστειος ο συλλογισμος μου.
Αστειος και ο δικος σου.

Τελικως βλεπεις πως ο χαρακτηρισμος "ηλιθιος" ειναι οντως αντικειμενικος. Ετσι χρησιμοποιειται στις περισσοτερες περιπτωσεις.

Τωρα αν ο φερων τον χαρακτηρισμο ειναι ικανος να το δει, να το αποδεχτει και να το διορθωσει απανταται απο τον ορισμο του ηλιθιου μερικες γραμμες πιο πανω.

Edited by - Σοφία_ on 14/03/2014 15:30:43

14/03/2014, 16:08:36
quote:
Σοφία
Συνεπαγεται πως θα σε χαρακτηρισω ηλιθιο αν αρνεισαι να δεχτεις οτι η θαλασσα ειναι μπλε παρα το πληθος αποδειξεων που θα σου προσκομισω.
Τι της έκανες;
Άδειασες τέμπερες μέσα;

quote:
Τελικως βλεπεις πως ο χαρακτηρισμος "ηλιθιος" ειναι οντως αντικειμενικος. Ετσι χρησιμοποιειται στις περισσοτερες περιπτωσεις.
Είναι και δεν είναι. Γιατί ένας έξυπνος άνθρωπος δεν συμπεριφέρεται πάντα έξυπνα, ούτε ένας ηλίθιος πάντα ηλίθια. Άρα υπάρχουν κυματισμοί σε περιόδους ή στιγμές εξυπνάδας ή χαζομάρας.
Επιπλέον αυτό που θεωρείται έξυπνο απο έναν άνθρωπο θεωρείται χαζό απο έναν άλλο.
Ας πούμε ένας άνθρωπος μπορεί να θεωρεί έξυπνο το να απατήσει τη γυναίκα με κάποια άλλη εξωτερικά πιο όμορφη. Ένας άλλος μπορεί να θεωρεί χαζό το να απατήσει την γυναίκα του με κάποια άλλη επειδή αυτή είναι πιο όμορφή. Άρα λοιπόν μπαίνει και εδώ το υποκειμενικό στοιχείο.

14/03/2014, 16:24:05
quote:

Επιπλέον αυτό που θεωρείται έξυπνο απο έναν άνθρωπο θεωρείται χαζό απο έναν άλλο.
Ας πούμε ένας άνθρωπος μπορεί να θεωρεί έξυπνο το να απατήσει τη γυναίκα με κάποια άλλη εξωτερικά πιο όμορφη. Ένας άλλος μπορεί να θεωρεί χαζό το να απατήσει την γυναίκα του με κάποια άλλη επειδή αυτή είναι πιο όμορφή. Άρα λοιπόν μπαίνει και εδώ το υποκειμενικό στοιχείο.

Και κάθεται η Σοφία να δώσει εξηγήσεις, για την έννοια "ηλίθιος".

Ενώ έχει ζωντανά παραδείγματα, μέσα από τις αναρτήσεις, όπως καλή ώρα το ανωτέρω quote.

και δεν υπάρχει ούτε η στοιχειώδης κριτική αντίληψη, ώστε να αποφεύγονται τέτοιες "παρασπονδίες" κ. Dr Πυρινε!

Να περάσεις για σκελέα από την μπουτικ!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

14/03/2014, 16:40:46
quote:

[quote]Και κάθεται η Σοφία να δώσει εξηγήσεις, για την έννοια "ηλίθιος".

Ενώ έχει ζωντανά παραδείγματα, μέσα από τις αναρτήσεις, όπως καλή ώρα το ανωτέρω quote.

και δεν υπάρχει ούτε η στοιχειώδης κριτική αντίληψη, ώστε να αποφεύγονται τέτοιες "παρασπονδίες" κ. Dr Πυρινε!

Να περάσεις για σκελέα από την μπουτικ!

Μάλλον προσπαθείς να με προσβάλλεις
αλλά τελικά καταλήγεις να γίνεσαι γλυκούλης.
Αν σταματήσεις να προσπαθείς μπορεί και να τα καταφέρεις.
14/03/2014, 16:42:30
xristosxatz

Eλα να κάνουμε ένα "τεστ".
καλοπροαίρετα πάντα.Λόγο.

Η Σοφία γράφει:

quote:

quote:

Φυσικα εξυπακουεται οτι δεν θα σε χαρακτηρισω ηλιθιο εαν και εφοσον σε ενα γενικο και αοριστο θεμα (πχ υπαρξη θεου) δεν συμφωνεις μαζι μου.

quote:

Η αναγκη σου να ομαδοποιησεις οσους χρησιμοποιουν αυτον τον χαρακτηρισμο σε αλλους, ως ατομα με πασης φυσεως συμπλεγματα ειναι προκλητικη.

quote:

Καλείσαι να τοποθετηθείς επί των ανωτέρω, έξυπνα, λογικά και ουσιαστικά.Αν θέλεις βέβαια.
Και επαναλαμβάνω, καλοπροαίρετα.
Θα συζητήσουμε τις όποιες ενστάσεις σου.Λόγο.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

14/03/2014, 16:44:47
quote:
Πυρινος
Μάλλον προσπαθείς να με προσβάλλεις
αλλά τελικά καταλήγεις να γίνεσαι γλυκούλης.
Αν σταματήσεις να προσπαθείς μπορεί και να τα καταφέρεις.

Εσύ πήγαινε μαζί με τον Rj45 και ενημέρωσέ με για την τέταρτη βάρκα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Σοφία_Μέλος
14/03/2014, 17:54:25
Πυρινε, ξαναδες την απαντηση μου...

"Τελικως βλεπεις πως ο χαρακτηρισμος ηλιθιος ειβαι οντως αντικειμενικος. Ετσι χρησιμοποιειται στις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ περιπτωσεις" .
Οχι σε ολες, στις περισσοτερες.
Σε καλυψα νομιζω?!
Το ειπα πριν απο σενα, για εσενα.

Υ.Γ: Λαδομπογια οχι τεμπερες.

14/03/2014, 22:21:10
Νομιζω οτι η εξηγησεις μου στο αρχικο κειμενο ηταν ξεκαθαρες !!!!

Η Σοφια μαλλον δεν καταλαβε το αρχικο κειμενο ,και εφερε παραδειγματα που δεν εχουν σχεση με αυτα που ειπα !!

Σμφωνω με αυτα που ειπε ο ΠΥΡΙΝΟΣ, αλλα αυτα συμπληρωνουν ισως, καποιο μερος πραγματικοτητος, του θεματος που δεν αναφερθηκα !!!

Και με λιγα λογια οπως ειπε ο Πυρινος η πραγματικοτητα δεν κλεινεται σε πλαισια

Ειναι μια αληθεια που συνεχως μεταβαλεται !!

Βεβαια θα πει κανεις .... μαααα οι ανθρωποι συνηθως εχουν ορισμενα χαρακτηριστικα !!

Ισως να διαφοροποιουνται λιγακι ,....ναι ,αλλα παραμενουν χαρακτηριστικα!!!

Συμπληρωνοντας το αρχικο κειμενο αυτο που θελω να πω, και ειναι και η κεντρικη ιδεα ,ειναι οτι :

ΜΟΝΟ Η ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ !!

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΑΡΧΙΚΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ....ΕΙΝΑΙ !!!!!!!

ΕΝΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ

ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ...ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΝΟΗΜΑ

ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ,ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΣΤΟΝ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ

ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΚΑΤΙ

ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ,....Ο ΨΥΧΙΣΜΟΣ , ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ

Και η λεξη ηλιθιος απο μονη της προσδιδει ξεχωριστα νοηματα και αρα και ψυχολογικες καταστασεις , διαφορετικες και επιπροσθετες απο τα πραγματικα χαρακτηριστικα ενος ανθρωπου !!!

Δεν σεβεται τους συνανθρωπους του και γενικοτερα την συμπαντικη ισοροπια

Η μονη του επιδιωξη, ειναι απλα ,να βγαλει αυτο που εχει μεσα του ....και μαλιστα ,καποιες η τις περισσοτερες φορες αναιτια

Και βεβαια δεν εχει καμμια συμπονια και κατασνοηση για τον πλησιον!!!

Edited by - xristosxatz on 14/03/2014 22:41:12

14/03/2014, 22:36:28
Σε παρότρυνα να απαντήσεις με λογική και με ουσία.

Εσύ, άρτσι, μπούρτσι και λουλάς!

Απλώς επιβεβαιώνεις κάποια εμφανέστατα...πράγματα!

Τι να κάνουμε!
η ρημάδα η κενωνία θα φταίει πάλι!!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

14/03/2014, 22:59:21
Αντε να σου κανω το χατηρι !!!

quote:

Ακομα και αν μπορεις να εισαι σιγουρος για κατι ,θα εισαι πιο συγκεκριμενος αν πεις οτι, δεν καταλαβαινω ...εχω αδυναμια στην κατανοηση !!

quote:

Νομιζω πως αντιτιθεμαι σε καθε ειδος ομαδοποιησης !!!!

Ομως αν το καλοεξετασεις τα αποτελεσματα ,αλλα και οι αιτιες τετοιων χαρακτηρισμων εχουν πολλα κοινα σημεια!!!

quote:

Νομιζω οτι παραπανω εγινα σαφης γιατι δεν συμφωνω

Κατι παρομοιο γινεται σε ολο το φασμα της ζωης !!!

14/03/2014, 23:05:53
xristosxatz

μεγαλύτερες παπαριές δεν έχω διαβάσει!

Αλλά είναι δικές σου παπαριές.Να τις χαίρεσαι.
Θυμάσαι τι σου είπα για το...συνέδριο αστροφυσικής?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Σοφία_Μέλος
14/03/2014, 23:12:22
Xristo, ειλικρινα....δεν!

14/03/2014, 23:18:42

quote:
Ο συλλογισμος σου ειναι οσο εγκυρος ειναι και ο εξης : "Οι περιοχες της Βορειας Ελλαδας βρισκονται πιο κοντα στα συνορα με Βουλγαρια απο οτι οι πειοχες της Νοτιας Ελλαδας. Αρα οι Ελληνες της Νοτιου Ελλαδας ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να εχουν Βουλγαρικες ριζες".
Αστειος ο συλλογισμος μου.

Σοφια

Στο αρχικο κειμενο περιγραφω ,κυριως την αδυναμια αποδοχης ,καποιων ανθρωπων με αποτελεσμα να τους ονομαζουμε ηλιθιους

Δινω και καποιες πιθανες αιτιες για αυτο ,και καποια πιθανα αποτελεσματα

Δεν καταλαβαινω ομως που βρισκεις ακυρα αυτα που ισχυριζομαι και ποια η σχεση του κουοτ με το αρχικο κειμενο !!

Γενικα παντως , βαλομαι ,σε καθε κατασταση η οποια υποβαθμιζει ,την υπαρξη

Σοφία_Μέλος
14/03/2014, 23:26:00
Για να τελειωνει εδω το θεατρο του παραλογου (pun intended).

Ο συλλογισμος μου ηταν εξισου ακυρος με τον δικο σου. Τον παρεθεσα επιτηδες για να σου κανω τρανταχτο αυτο που ηθελα να πω και το οποιο το τονισα και στην αναρτηση μου.
Αν ηθελα να βαλω ΕΓΚΥΡΟ και σχετικο συλλογισμο θα το ειχα κανει. Αλλα επρεπε να μιλησω στη "γλωσσα" σου για να σου δειξω τι ηθελα να πω.

Διαβασε ξανα με καθαρο νου την αναρτηση μου...χωρις να βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασμα πως σου επιτιθεμαι προσωπικα. Αν βοηθαει σκεψου οτι απευθυνομαι σε αλλον και οχι εσενα.

Καληνυχτες, καλη συνεχεια και τα συναφη.

14/03/2014, 23:28:27
quote:
xristosxatz
μεγαλύτερες παπαριές δεν έχω διαβάσει!

Αλλά είναι δικές σου παπαριές.Να τις χαίρεσαι.
Θυμάσαι τι σου είπα για το...συνέδριο αστροφυσικής?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Σοφία_
Μέλος 1ης Βαθμίδας

(Quote)
Xristo, ειλικρινα....δεν!

Ωραια γινεται συγκεκριμενοι και οι δυο σε ποιο σημειο διαφωνειται, η ,βρισκεται πως ειναι ακυρο !!

14/03/2014, 23:32:07
Σε όλα!

Σου έδωσα τον λόγο μου, ότι θα το συζητήσουμε.
Ομως δεν απάντησες σε κανένα, παρά μόνο αερολογίες.

Εκ των πραγμάτων είμαι υποχρεωμένος, να ανακαλέσω τον λόγο μου.

Η βλακεία είναι ανίκητη.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.