- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ (ΝΟ 1) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
22Μέλος
Εχω ένα αντίγραφο ενός προφητικού χάρτη που βρίσκεται στο άγιο όρος και αναφέρεται στα γεγονότα του τρίτου παγκοσμίου με λεπτομέρειες που είναι τόσο σημαντικές όσο και οι προφητείες των αγίων.Θα προσπαθήσω τις επόμενες ημέρες να τον ανεβάσω αν και δεν υπόσχομαι ότι θα τα καταφέρω λόγω των ελλειπών γνώσεων μου στην πληροφορική.
ΝΙΚΟΣGRΜέλος
ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΕΝΑ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕ TO FINE READER KAI ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ ΤΧΤ.
ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΕΝΑ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕ TO FINE READER KAI ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ ΤΧΤ.
ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
stratis79Μέλος
ή τουλάχιστον 22 σκαναρέ το και πέρασε το με e-mail σε κάποιον που να μπορεί να το ανεβάσει.
kyriakopoulosΜέλος
ΚΑΙ ΕΙΔΟΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΑΝΕΩΓΜΕΝΟΝ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΙΠΠΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΤΟΝ ΙΠΠΟ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ.
kyriakopoulosΜέλος
ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΙΜΑΤΙΟΝ ΕΝ ΑΙΜΑΤΙ.
stratis79Μέλος
έστειλα κι ένα e-mail στο site μήπως γίνεται να μου στείλουν λίγο πιο καλά την αγιογραφία με μεγαλύτερη ανάλυση.
quote:
Εχω ένα αντίγραφο ενός προφητικού χάρτη που βρίσκεται στο άγιο όρος και αναφέρεται στα γεγονότα του τρίτου παγκοσμίου με λεπτομέρειες που είναι τόσο σημαντικές όσο και οι προφητείες των αγίων.Θα προσπαθήσω τις επόμενες ημέρες να τον ανεβάσω αν και δεν υπόσχομαι ότι θα τα καταφέρω λόγω των ελλειπών γνώσεων μου στην πληροφορική.
22, τι ακριβώς δείχνει ο χάρτης; Τα σύνορα μετά τον πόλεμο ή το πως θα κινηθούν τα κράτη κατά την διάρκεια;
Βασικά με έχει φάει η περιέργεια τώρα, γιατί τυγχάνω λάτρης των ιστορικών χαρτών και τούτο θα'ναι σαν να βλέπω την ιστορία του μέλλοντος μπροστά μου!
22Μέλος
Είναι ένας χάρτης που υπάρχει στο άγιο όρος, του 17ου αιω.,και αναφέρει ποιές χώρες βαλκανικές και άλλες θα πάρουν μέρος στον πόλεμο(ονομαστικά μια-μια!),αναφέρει επίσης ότι με την έλευση του Ιωάννη θα γίνει και ανάσταση νεκρών,προφανώς αγίων!Επίσης κάνει αναφορές στην Περσία(Ιραν)και στις Αραβικές χώρες.Αναφέρει επίσης κάποιες παραπομπές τις οποίες ομολογώ ότι δεν κατάλαβα. Πάντως θα κάνω ότι μπορώ για να τον ανεβάσω,λίγη υπομονή φίλοι μου.Ενα σημείο που μου κάνει εντύπωση είναι η αναφορά του στην Βαβυλώνα,να εννοεί την Αμερική άραγε; Και ένα ακόμη σημείο που με βάζεις σε σκέψεις είναι η φράση (<<Αρχαι οδυνων τρομερος αιων τριετης δυστυχια>> ορα δτοιχ.2),με αυτή τη φραση πάει μακρια η σκέψη μου.
22Μέλος
Tελικά ανέβασα δύο φωτοηραφίες του χάρτη στη διευθυνση
http://briefcase.pathfinder.gr/contents/alexanter_the_great/37730
μέσα εκεί θα βρείτε τις φωτογραφίες που με μια μεγεθυνση νομίζω ότι θα είναι ευαναγνωστες.Αν υπάρχει πρόβλημα να μου το πείτε να δω τι θα κάνω.
http://briefcase.pathfinder.gr/contents/alexanter_the_great/37730
μέσα εκεί θα βρείτε τις φωτογραφίες που με μια μεγεθυνση νομίζω ότι θα είναι ευαναγνωστες.Αν υπάρχει πρόβλημα να μου το πείτε να δω τι θα κάνω.
astral_deathΝέο Μέλος
kyriakopoule, omologw pws prosopika me koufanes LEME
. Epidh etoimazome na paw sto Agion oros se ligo kairo, sigkekrimena se pia monh yparxei aftos o xarths?

CamelotΜέλος
αν και λίγο καθυστερημένα...
Χρόνια πολλά, εύχομαι τα άστρα να μας φυλάνε σε κάθε μας βήμα και η κακοτυχία να μην μας πλησίασει
Χρόνια πολλά, εύχομαι τα άστρα να μας φυλάνε σε κάθε μας βήμα και η κακοτυχία να μην μας πλησίασει
Χαμόγελα, κάνει τους άλλους να ανησυχούν...
Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία κι ό,τι καλύτερο!!!

In anticipation of my resurrection...
CarmelΜέλος
Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους σας!
Με φρίκαρε ο ΧΟ 

Θα ηρεμήσω στέλνοντας ευχές σε όλους
ΥΓΕΙΑ & ΑΓΑΠΗ

Καλή χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργία !
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Αμαλία για την αμέριστη βοήθεια της στην επανενεργοποίηση του λογαριασμού μου !
TERRIBILIS EST LOCUS ISTE
Welcome back Ramoglou
Καλή χρονιά και σε σένα, Ramoglou.

In anticipation of my resurrection...