- Πού είναι οι νεκροί;; Ζουν;;;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ευχαριστώ!
HoNeY
quote:
Αν εποικεινωνήσατε μαζί τους ή τους είδατε ή οτιδήποτε που να έχει σχέση με κοντινούς ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή;.;.;.;
Εχω δει μια στο τόσο στον ύπνο μου νεκρους του συγγενικού περιβάλλοντος(ένα θείο και μια γιαγιά συγκεκριμένα). Ο αποθανώντας σκύλος μου τον οποίο είχαμε 16 χρόνια είναι ο πιο συχνός επισκέπτης των όνειρων μου παρότι πέθανε το 2004. Ομως τα όνειρα είναι όνειρα. Αλλο η πραγματικότητα. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι έχουν δει και επικοινωνήσει με νεκρούς και στον ξύπνιο τους. Φυσικά εγώ δεν τους πιστεύω.
Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...
Και λόγικό μου ακούγεται. Άλλωστε όπως λέει και ο λαός μας..
"Κλάνει ο πεθαμένος?"
Για φαντάσου πάντως εκεί που περπατούσες να έβλεπες τον νεκρό από δεκαετίας παππού σου? δεν θα σου ερχόταν ο ντουβρουτζάς??
Εφόσων έρχετε στα όνειρα μας με ένα γαλήνιο και τρυφερό τρόπο, εάν εμφανιζόταν και στο ξύπνιο μας , πάλι με τρυφερότητα θα΄ταν.
Δυστυχώς όμως το μόνο πεδίο στο οποίο κινούνται οι νεκροί, είναι αυτό της θύμισης..
Πάντως θέλω να πω κάτι.
Πρόσφατα δυστυχώς χάσαμε από ατύχημα έναν ξάδερφό μου .
Ήταν αραβωνιασμένος. Η αραβωνιαστικιά του την πρώτη μέρα έλεγε στον κόσμο που είχε μαζευτεί σπίτι, σσσσσ ησυχία, ο .... (δεν θέλω να πω το όνομά του) δεν θέλει θόρυβο, εμείς λέμε τα έπαιξε. Μας έλεγε, παιδιά ο ....είναι εδώ, σας παρακαλώ, μη κάνετε φασαρία.
Την δεύτερη μέρα πάλι τα ίδια, σας παρακαλώ παιδιά μη μιλάτε δυνατά.
Τη τρίτη μέρα είχε μια ανησυχία, παιδιά δεν είναι εδώ ο ...., και που είναι ο ......, τη μισή μέρα τριγυρνούσε πολύ ανήσυχη γιατί δεν τον ένιωθε δίπλα του.
Ε αναγκαστήκαν κάποιοι που ανησύχησαν για αυτή να την πάνε σε έναν παπά που ασχολείται με τέτοια πράγματα. Οπότε αυτό που της είπε ο παπάς ήταν το εξής: Σωστά δεν τον νιώθεις κοντά σου, δεν είναι, επειδή είναι τρίτη μέρα έπρεπε να πάει κάπου, θα έρθει όμως το βράδυ. Το βράδυ όντως η κοπέλα ήταν ήσυχη γιατί τον ένιωθε εκεί.
αυτό το περιστατικό παντως το είδα με τα μάτια μου.
quote:
Για φαντάσου πάντως εκεί που περπατούσες να έβλεπες τον νεκρό από δεκαετίας παππού σου? δεν θα σου ερχόταν ο ντουβρουτζάς??
μάλλον θα ξύπναγα από άλλο ένα τρομακτικό όνειρο![]()
![]()
![]()
Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...
Eimai poli periergos gia tin exigisi pou edose o papas.mporeis na mou peis ti akribos tis eipe?diladi o xristianismos ipostirizei kati tetio?
quote:
Eimai poli periergos gia tin exigisi pou edose o papas.mporeis na mou peis ti akribos tis eipe?diladi o xristianismos ipostirizei kati tetio?
Τι να σου πω, δεν ξέρω τι υποστηρίζουν, και δεν ήταν η σωστή στιγμή να ρωτήσουμε.
Εγώ απλά σας περιγράφω το γεγονός. Αν υπάρχουν κάποιοι άλλοι που ξέρουν θα ήθελα και γω να μάθω.
pisteuo pos iparxei epikinonia dioti tosa xronia oi progonois mas to ipostirizoun.den pisteuo oti iparxoun adika toses teletes kai alloi tropoi gia epikinonia me pneumata adika.sosta?
Μόνο σε παρακαλώ, γράφε ελληνικά γιατί είναι πιο εύκολα στο διάβασμα
αν μπορέσω θα μάθω
εγώ πιστεύω, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό
Δεν συνιθίζω να γράφω ελληνικά γιατί κάνω πολά ορθογραφικά.> :P
Επίσης, αν χρησιμοποιήσεις την Αναζήτηση (επάνω δεξιά στην σελίδα), επιλέξεις να σου εμφανίσει μόνο αποτελέσματα βάσει τίτλου θέματος κι υποβάλλεις τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά θα σου εμφανίσει αρκετά παλιότερα topics ώστε να διαβάσεις κάποιες απόψεις.
Τέλος, το παρόν topic θα μεταφερθεί σύντομα στην Κατηγορία .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-. αφού ταιριάζει καλύτερα σ' αυτήν.

In anticipation of my resurrection...
Πως το σχολειαζετε αυτο εγω παντος το μονο που ξερω ειναι οτι η μητερα μου δεν μου λεει ψεματα και οτι δεν ηταν κατο απο επηρια φαρμακον η καποιας αλλης ουσιας . Συμφωνω επησεις με την αποψη οτι μπορουμε να αισθανθουμε την παρουσια ......αυτα σας ευχαριστω.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΙΝ 10 ΛΕΠΤΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΙΝ Α.Π Η ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ Η ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΟ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΠΤ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΟΥ ΑΚΡΙΒΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ Α.Π.....
ΟΜΟΣ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ:ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ?ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΑΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ?Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΟΡΑΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΨΥΧΗ,Ο ΝΟΥΣ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ??ΑΠΟ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΟΙΚΙΝΟΝΗΣΕΙ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ?ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΦΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ"ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΕΙ" Η "ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΤΟΥΝΕΛ"!!!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΠΤ.ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΣΩ ΟΛΑ ΑΦΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΜΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!!!!
Επίσης, μερικόι από τους νεκρούς συγγενείς και φίλους μας αγαπούσαν πάρα πολυ. Τότε γιατί δεν έρχοντε με κάποιο τρόπο σε επαφή μαζί μας;; Και μην μου πείτε πως αν εμφανίζονταν μπροστά μας θα φοβόμασταν! Γιατί θα μπορούσαν να το κάνουν με ήρεμο τρόπο και με τρόπο που δεν θα μας φόβιζε. Δεν θα μας άρεσε αν μπορούσαμε να συνομιλήσουμε με αγαπημένα πρόσωπα όπως για παράδειγμα την μητέρα μας τον πατέρα μας τα αδέρφια μας ή με την/τον καλύτερη/καλύτερο μας φίλο/φίλη;;;;;;;
HoNeY

Εγώ δεν θα σταθώ τόσο στο περιστατικό, προσωπικά το πιστεύω, αν και δεν μου έχει τύχει εμένα.
quote:
Το περιστατικο δεν το ανεφερα ποτε σε κανεναν,παρα μονο στον επι σειρα ετων πνευματικο μου
Εγώ ήθελα να σε ρωτήσω τι σου είπε ο πνευματικός σου για το συγκεκριμένο? επαιζε ρόλο ότι ήταν οι σαράντα μέρες?
Εγώ να πω για το συγκεκριμένο συμβάν που είχα αναφέρει πιο πάνω για τη κοπέλα που την τρίτη μέρα δεν ένιωθε τον άνθρωπο της δίπλα της, ότι πήγα να βρω τον παπά και δεν τον βρήκα.
Ρώτησα όμως έναν πολύ δικό μου άνθρωπο, προσωπικά τον χαρακτηρίζω άγιο, γιατί κακό δεν έχει κάνει ποτέ του και ποτέ δεν έχει πει τίποτα για κανένα.
Το πρώτο που με ρώτησε νευριασμένος ήταν ποιος το είπε αυτό? Η απάντησή του ήταν ότι κανείς από τους παπάδες που συναντούμε δεν ξέρει τίποτα για αυτά. Τώρα γιατί το είπε αυτό, τι να πω, δεν ξέρω. Θα προσπαθήσω να μάθω όμως αν μπορέσω.