- Πού είναι οι νεκροί;; Ζουν;;;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ένα θαυμάσιο βιβλίο και μια ακόμη ωραιότερη ταινία είναι το "Θα σε βρω στον Παράδεισο" με τον Ρόμπιν Γουίλιαμς.
ο αγγλικός του τίτλος είναι what dreams may come.
το βιβλίο είναι βασισμένο σε καμιά σαρανταριά άλλα, που αναφέρονται στην μεταθάνατον ζωή.
δεν πιστεύω ότι τελειώνουμε εδώ. υπάρχουν κάποια επίπεδα που πηγαίνουμε - αν θέλετε άλλες διαστάσεις.
εξ όσων γνωρίζω, όλες οι θρησκείες μιλούν για την ζωή μετά. και βεβαίως υπάρχουν μαρτυρίες και στον περίγυρο μας, αλλά και σε ένα σωρό άλλα μέσα.
θα μου πείτε το θέμα είναι επίκαιρο από την αρχή του ανθρώπου και ότι πουλάει. ίσως.
ίσως όμως να υπάρχει και κάτι παραπάνω εκτός από αυτό που ζούμε....
ορεξη να χετε να διαγραφετε :)
ευχαριστώ για την απάντηση. Και για μένα έτσι είναι, αλλά ήθελα να ακούσω και τι είπε ο πνευματικός σου.
Τώρα αν είσαι προικισμένη να βλέπεις, τι να σου πω, εγώ δεν θα ήθελα καθόλου να ήμουν στη θέση σου. Γιατί εγώ νιώθω... και δεν θα ήθελα να βλέπω ειδικά κάτι που νιώθω ιδιαίτερα δυνατά.
Αυτό που είπες με τον παππού σου, σκέφτηκα τον δικό μου παππου. Το εργοστάσιο μας είναι χτισμένο σε ένα πολύ αγαπημένο μέρος του, το αμπέλι του, και πολλές φορές νιώθω ιδιαίτερα δυνατές παρουσίες ή παρουσία, και δεν θα ήθελα να τη δω. Πιστεύω πάντως ότι πρέπει να είναι ο παππούς μου, γιατι λάτρευε το αμπέλι του. Αφού κάποιες φορές όπως κάθομαι στο γραφείο, νιώθω κάτι σαν αέρα, ή κάτι να έρχεται επάνω μου. Για αυτό συνήθως αποφεύγω να είμαι μόνη μου. Τότε είναι λογικό να το νιώθω πιο έντονα.
Ευχαριστώ
η γνωμη μου πανω στο θεμα ειναι οτι οι νεκροι ειναι γυρω μασκαθε μερα καθε ωρα καθε στιγμη (οσοι εχουν αποκληστει η δεν θελουν να φυγουν η εφυγαν αποτομα και δεν το εχουν κξαταλαβει) το θεμα ειναι οτι εμεισ οι ανθρωποι εχουμε απομαακρυνθει απο την φυση και εχουμε χασει καθε επαφη με αυτο που λεμε εκτη αισθηση.Υπαρχουν ανθρωποι που τουσ βλεπουν και τουσ νιωθουν και τουσ ακουν και πραγματικα ειναι φρικτο αυτο μερικεσ φορεσ(φανατασου να ακουσ τον πονο του καθενοσ).εμφανιζονται συνηθωσ στα ονειρα γτ ειναι ο μονοσ τροποσ να επικοινωνησουν με τον θνητο.
φιλικα,
MESTERIA
if a man could pass through Paradise in a dream and have a flwower presented to him as a pledge that his soul had really been there and if he found tha flower in his hand when he awake-Aye,and what then?
Δεν είναι μόνο τα όνειρα με τα οποια μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σου, υπάρχουν πολύ τρόποι απλώς τα όνειρα είναι κάτι που αποδεχόμαστε οπότε εκεί βρίσκουν πιο εύκολο τρόπο επικοινωνίας. Δεν αρκεί μόνο να θέλει μια ψυχή την επικοινωνία με εμάς πρέπει και εμείς να μπορούμε να δούμε.
Το ότι η ψυχή βρίσκεται αναμεσά μας για κάποιες μέρες είναι κάτι που το δέχεται και η εκκλησία (νομίζω κάποιος το ρώτησε αυτό) το τρισάγιο, τα σαράντα κ.λ.π. δεν γίνονται τυχαία, γίνονται ακριβώς για την προετιμασία της ψυχής να αφήσει τον κόσμο.
Πιστεύω πως πάρα πολλοί άνθρωποι είχαν επικοινωνία μετα τον θάνατο αγαπημένων τους προσώπων απλά η δημιουργία του φόβου της κοροιδίας και της μη αποδοχής είναι κάτι που τις περισσότερες φορες κλείνει τα στόματα.
Δυστυχώς όμως δεν είναι πάντα ευκολο να καταλάβεις τι θέλουν να πουν οι ψυχές ή τι θέλουν να σου επισυμάνουν όταν αυτό πρόκειτε για όνειρο ή για μπερδεμένα μυνήματα και δυστηχώς μερικά απο αυτά που έχουν να πουν ή να δείξουν μπορεί να βαραίνουν εσένα μετά για μια ολόκληρη ζωή. Προσωπικά αν μπορούσα να επιλέξω, ορισμένα πράγματα δεν θα ήθελα να τα μάθαινα ποτέ και δεν θα τα μάθαινα αν ας πούμε η ψυχή κάποιου αγαπημένου δεν μου τα χε πει ή δείξει.
Οι περισσότερες επαφές όμως περιορίζονται στο όσο η ψυχή βρίσκεται στην γη απο την στιγμή που θα πάρει τον δρόμο της πολύ δύσκολά και σπάνια θα επικοινωνήσει ξανά και αυτή η επικοινωνία συνήθως ξανασυμβαίνει όταν κάποιο κοντίνό τους άτομο ετοιμάζεται να πεθάνει.
Όσοι είχαν κάποια επαφή και στην πορεία στεναχωρήθηκαν που την έχασαν πρέπει να γνωρίζουν πως μια ψυχή δεν χάνεται απο επιλογή της, είναι και θέμα άλλων παραγόντων που δεν επιτρέπουν πια την επαφή με τους ζωντανούς ή την επιτρέπουν κάτω απο ορισμένες συνθήκες όπως είναι ο θάνατος κάποιου άλλου προσώπου. Θα πρέπει αντίθετα να χαίρονται που χάθηκε η επαφή αυτή γιατί αν συνέχιζε θα σήμαινε πως η ψυχή κόλλησε στην γη κι αυτό είναι ένα απο τα είδη κολάσεως που μπορεί να βιώσει η ψυχή.
Τώρα σχετικά με παράδεισο-κόλαση θα μου επιτρέψετε να μην συμφωνήσω ούτε και εγώ ότι είναι δύο μόνο οι πορείες μετά τον θάνατο. Προσωπικά πιστεύω πως είναι πολλά τα επίπεδα όπως πιστεύω πως πολλές ψυχές επανέρχονται στην γη. Αλλα αυτά είναι προσωπικά πιστεύω.
Μην ξεχνάμε όμως πως σε κάθε πίστη έχει βάλει το χεράκι του κι ο άνθρωπος προκειμένου να αφαιρέσει ή να προσθέσει βάση του συμφεροντός του, αλλά αυτό είναι πάλι ένα προσωπικό πιστεύω και μπορεί να αγνοηθεί.
quote:
Άκριβώς καλή φίλη...γιατί δεν ανέχομαι την υποκρισία...
Όταν κάποιος δε παίρνει απο λόγια, τα λόγια εκδικούνται...
To θέμα με σένα είναι οτι με βρίζεις ασύστολα.
Με αποκαλείς χωριάτη με αποκαλείς αλάζονα και τώρα με αποκαλείς και υποκριτή. Γιατί??? Επειδή εχω την αποψή μου??
Θέλεις να με εκδικηθείς?? Γιατί?? Τί σου έκανα??
Επειδή λέω οτι δεν πρέπει να σκοτώνουμε τα ζώα??
Το βρίσκεις υποκριτικό????
Προσπαθείς να βρείς απεγνωσμένα αφορμές χωριάτικες αφορμές απο εναν γνήσιο χωριάτη σαν και εσένα με τα μπρελόκ και τα δερμάτινα παπούτσια?
Αν θέλεις να με τσακώσεις reptile μπορούμε να ανταλλάξουμε κινητά και να συναντηθούμε κάπου να δούμε ποιός θα τσακώσει ποιόν.
quote:
ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ...ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ...
Ποιός είναι αυτός φίλη μου που σε πληροφόρησε οτί ήρθες στον κόσμο αυτό παρά τη θέλησή σου.
Εδωσες μεγάλο αγώνα για να έρθεις σε αυτόν τον κόσμο και οι ανταγωνιστές σου χάθηκαν στο δρόμο γιατί σε αυτούς ή αυτες δεν ταίριαζε ο κόσμος αυτός.
Γιατί λοιπόν εκανες τόσο αγώνα για να έρθεις στη ζωή???
Για να έχεις τις απόψεις του reptile?
ALLZARO
....................................................................
![]()

ΕΝΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΧΑΝΕΙ
ΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ
Θα σας παρακαλέσω να ελαττώσετε την ένταση και να αφήσετε τον Ryche να κατευθύνει το topic που άνοιξε.
Όποιος άλλος θέλει, που έχει την δική του άποψη, ας ανοίξει το δικό του topic και ας προσπαθήσει να την πει εκεί μέσα.
Αν και είμαστε όλοι φιλοξενούμενοι σε αυτό το forum δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε και φιλοξενούμενοι στο topic που συμμετέχουμε και πρέπει να σεβόμαστε τον δημιουργό του και τις προθέσεις του.
Ελπίζω να μην γίνει το μήνυμά μου άλλος ένας κρίκος στην αντιπαράθεση.

quote:
Θα σας παρακαλέσω να ελαττώσετε την ένταση και να αφήσετε τον Ryche να κατευθύνει το topic που άνοιξε
Aγαπητέ Θώθ δεκτή η παράκλησή σου και απολύτως σεβαστή.
quote:
Θέλεται να κάνετε μια συζήτηση ρουτίνας.Κάντε τη. Δεν θα προσφέρει τίποτα ομως στα ζώα.
ALLZARO
Δεκτόν αλλά διαφωνώ για δύο λόγους.
1. Γιατί η παρατήρηση είναι μονόπλευρη και
2.Γιατί δεν ειναι συζήτηση ρουτίνας.
Και απαντώ
Λέω να μην φονεύουμε τα ζώα και μου λές οτι δεν προσφέρει τίποτα αυτή η συζήτηση.
Για να ρωτήσουμε τα ζώα τα ιδια να δούμε τι θα μας πούν.
Εγώ κύριοι αποχωρώ απο τη συζήτηση,
Γειά σας.
allzzaro
Edited by - allzzaro on 11/10/2003 17:57:22
η παρατηρηση καλε μου δεν ειναι δικια μου....
ειναι δικια ΣΟΥ το ειχες γραψει στα πρωτα σου μυνηματα σ'αυτο το τοπικ πριν καλα καλα αρχισουμε...
το ονομα σου απο κατω το εγραψα για να σου θυμισω οτι εσυ το ειπες...
εγω παρ'ολα αυτα δεν θα ηθελα να αποχωρισεις...
αν εχεις κατι να πεις επι του θεματος και οχι να χαραμιζεσε σε κοντρες...ειμαι εδω και θα σε διαβασω...
παρακληση απευθηνω και στον καλο φιλο μου τον Reptesalonica...
ευχαριστω ολους...

quote:quote:
ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ...ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ...Ποιός είναι αυτός φίλη μου που σε πληροφόρησε οτί ήρθες στον κόσμο αυτό παρά τη θέλησή σου.
Εδωσες μεγάλο αγώνα για να έρθεις σε αυτόν τον κόσμο και οι ανταγωνιστές σου χάθηκαν στο δρόμο γιατί σε αυτούς ή αυτες δεν ταίριαζε ο κόσμος αυτός.Γιατί λοιπόν εκανες τόσο αγώνα για να έρθεις στη ζωή???
Για να έχεις τις απόψεις του reptile?
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ALLZZARO,
ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΣΤΡΑΒΑ;ΕΓΩ ΕΝΝΟΩ ΠΩΣ ΑΝ ΗΡΘΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ.ΑΛΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ.π.χ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΓΑΛΟΥΧΙΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ,ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ "ΚΟΛΛΑΝΕ" ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ...
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΛΕΩ...
ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...
ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΜΟΥ.ΜΗΝ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ ΑΔΙΚΩΣ!!!
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
'
(και πολύ ασχολήθηκα στο φινάλε...δεν αξίζει)
Στου κουφού τη πόρτα...πάρ' τη πόρτα και φύγε

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
quote:
εγω παρ'ολα αυτα δεν θα ηθελα να αποχωρισεις...
Δεν μπορώ να προσφέρω κάτι χρήσιμο στις συζητήσεις σας, γιατί δεν μπορώ να υποκρίνομαι.
Παρόλα αυτά επειδή η ευγένεια σου με σκλαβώνει απλά θα το παρακολουθώ.
quote:
ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΜΟΥ.ΜΗΝ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ ΑΔΙΚΩΣ!!!ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ
Ξέρεις πολύ καλά οτι δεν θέλω να σε στεναχωρώ.
Θα ήθελα πολύ να σας μιλήσω για κάτι. Για μία καθαρά φιλοσοφημένη άποψη, για τη σχέση που εχουν ανθρωπος,ζώα,και φιλοσοφία.
Δυστυχώς ομως για ευνόητους λόγους λέω να μείνω μόνο παρατηρητής.
allzzaro

.....................................................................
KAΝΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ...

quote:
Ξέρεις πολύ καλά οτι δεν θέλω να σε στεναχωρώ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ALLZZARO...

Τώρα δεν υπάρχει... στον ύπνο μου το είδα...
Edited by - allzzaro on 13/10/2003 20:57:36
quote:
Θα έλεγα οτι είχα δεί τον τίτλο του τόπικ να λέει εμείς και τα κατοικίδια μας ... και μία κόντρα... είμαι σίγουρος γι αυτό.Τώρα δεν υπάρχει... στον ύπνο μου το είδα...
Edited by - allzzaro on 13/10/2003 20:57:36
KAΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΥΠΝΟΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ...
ΑΛΛΕΣ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...
ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ...
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ;
Υ.Γ. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΗΣ ΒΑΛΝΤΑΣ "ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑ..."
ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ...