- Ο Θεός είναι μόνο Αγάπη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Με ξέρεις δυο χρόνια..Θέσεις έχω και τις υπερασπίζομαι..Με τον
...αόρατο άνθρωπο και κενό ιδεών,γιατί το αφήνετε έτσι τόσο καιρό, το θέμα;
Για μένα;
Με κολακεύετε, αλλά, να μιλήσω θέλω, με άτομα ενός επιπέδου που ξέρω ότι έχουν κάποιοι εδώ μέσα και το απολάμβανα..Ίσως, αυτό ήταν το κακό...Δεν ένοιωθα καθόλου εχθρικά, παρά τα σνομπίσματα κάποιων....
Γίνονταν αποδεκτοί...
Τώρα, όμως, φαίνεται τόσο εύκολα τι είναι, που κανείς δεν αμφιβάλλει,όπως βλέπεις...
Κατ'αρχάς να ευχαριστήσω για την Ολύμπια ψυχραιμία σας (οφείλω να ομολογήσω)...
Θα ήθελα να σε διαβεβαιώσω , ότι δεν πρόκειται να απαντήσω στον συνδίκτυο , εφ'οσον δεν με ενοχλεί , με ειρωνεύεται και κινείται επιθετικά εναντίον μου και με πρόθεση τον ευτελισμό μου...όπως εξ'αλλου έχει την συνήθεια να κάνει και με όλους όσους δεν συμφωνούν μαζί του!
Προσωπικά επαναλαμβάνω δεν πρόκειται να ασχοληθώ μαζί του ξανά αλλα αν με ξανα-ενοχλήσει , δεν πρόκειται να μείνω απαθής και νομίζω ότι δεν είμαι άδικος!
Δεν θέλω καμμιά αναφορά στο προσωπό μου απο τον εν λόγω "κύριο" ...ούτε έμμεση ..ούτε άμμεση..!
Και τον λόγο μου , σας διαβεβαιώ ότι θα τον κρατήσω..με σεβασμό προς τους συνδικτύους και στο χώρο που με φιλοξενεί και ευχαριστώ γι'αυτό!!!
Ελπίζω και απο την άλλη πλευρά να υπάρξει σύνεση και σωφροσύνη!
soul
quote:
Σε καταλαβαίνω Εαρινέ...Να δούμε...
Δεν θα δούμε τίποτα ...για τον απλό λόγο ότι τελειώσαμε !
ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!
Και να μην καταλαβαίνεις τίποτα ...κατάλαβες?????
ΤΙΠΟΤΑ!
Θα διατυπώνω τις απόψεις μου , όπως μου αρέσει και δεν σε ενδιαφέρει!
Δικαιωμά μου και μαγκιά μου...μαγκιά μου!
Με σένα τελείωσε η επικοινωνία!
ΤΕΛΟΣ...Μπίππππππππππππππππππππππππππππππ!!!!!
soul
ο λόγος, δλδ......Μια δική σου, μια που να ασπαζεσαι ρε παιδί μου.....
quote:
trexagireve
Όλο αστεία κάνεις τώρα τελευταία, φίλε Αίολε...Καλαμπουρτζή μου εσύ...Δηλαδή, ο Θεος έλεγε να σκοτώσουν;Όταν ζεις σε μια εποχή τέτοια, όπως αυτή που αναφέρεις, όλοι βρίσκονταν σε πόλεμο....Κανείς θεός, ή ο Θεός, δεν θα έλεγε τότε για ειρήνη, αλλά άλλο η άμυνα, άλο η επιβίωση κι άλλο η αιμοδιψία ...
13 Ο δε Μωυσής με τον Ελεάζαρ , τον ιερέα και όλους τους αρχηγούς της κοινότητας εξήλθον από το στρατόπεδον προς συνάντησιν αυτών .14 Και εξωργίσθη ο Μωυσής εναντίον των αρχηγών του στρατεύματος , των χιλιάρχων και των εκατοντάρχων , οι οποίοι επέστρεψαν από τον πόλεμον .
15 Και είπεν ο Μωυσής προς αυτούς , «αφήσατε λοιπόν ζώσας όλας τας γυναίκας ; 16 Ιδού ,κατά συμβουλήν του Βαλαάμ επηρέασαν τους Ισραηλίτας να λησμονήσουν τον Κύριον εις τη υπόθεσιν του Φογώρ και ούτω ενεφανίσθη η πληγή εις την κοινότητα του Κυρίου .
17 Δια τούτο φονεύσατε παν άρρεν μεταξύ των παιδιών και φονεύσατε πάσαν γυναίκα , η οποία εκοιμήθη με άρρενα και συνευρέθη με αυτόν . 18 Κρατήσατε όμως δια τον εαυτόν σας όλας τας κόρας , αι οποίαι δεν συνευρέθησαν κοιμηθείσαι με άνδρα .
Αριθμοί . κεφ.31 , 13-18
Αυτό το τελευταίο και αν είναι ηθικό παράδειγμα !!! Για ποια άμυνα και επιβίωση μιλάς φίλε Βαγγέλη ;;; Το μόνο (κακό) που έκαναν οι φουκαράδες οι Μαδιανίτες ήταν ότι είχαν όμορφες γυναίκες και οι Εβραίοι τις λιγουρευόντουσαν και τις παντρευόντουσαν , και ότι δεν πίστευαν στον Γιαχβέ αλλά είχαν τους δικούς τους θεούς . Μάλλον εσύ μας κάνεις τώρα black humor .
*
quote:
Αίολος
...και ποία είναι η αλήθεια του Κυρίου Εαρινέ;
Παιζεται...
Και το λέω αυτό, διότι, παρ' ότι επανηλημένως ερώτησα τον θεματοθέτη μας Nikitas1 από πού του προέκυψε τόση αγάπη, απάντηση δεν πήρα και αποφάσισα να του κάνω πάσα για να μας το αναλύσει περαιτέρω.
Δηλαδή δείγματα αγάπης τού ΧΟ μπαμπά και υιού.
Αυτή εδώ είναι η αγάπη του μπαμπά: Σκοτώστε τους οπαδούς των άλλων θρησκειών ( (Έξοδος 22:19, Δευτερονόμιο 13:7-12 και 17:2-5) . Σκοτώστε όποιος δεν ακούει στους ιερείς (Δευτερονόμιο 17:12). Σκοτώστε τους ψευδοπροφήτες (Ζαχαρίας 13:3 και Δευτερονόμιο 13:1-5 και 18:20-22). Σκοτώστε ολόκληρη την πόλη, εάν έστω και ένα άτομο σε αυτήν λατρεύει άλλον θεό (Δευτερονόμιο13:13-19). Σκοτώστε τους μάγους (Έξοδος 22:17) και τους Μάντεις (Λεβητικό 20:27). Σκοτώστε τους Ομοφιλόφιλους (Λεβητικόν 20:13 και Προς Ρωμαίους Ι:24-32). Σκοτώστε όποια γυναίκα μοιχεύεται ή συνουσιάζεται παράνομα (Λευητικό 20:10 και 21:9). Σκοτώστε τις γυναίκες που δεν είναι παρθένες την ημέρα του γάμου τους (Δευτερονόμιο 22:20-21). Σκοτώστε τους βλάσφημους (Λεβητικό 24:10-16). Σκοτώστε όποιον εργάζεται το Σάββατο (Έξοδος 31:12-15). Σκοτώστε τα παιδιά των αμαρτωλών (Ισαϊας 14:21).
...και αναλόγου ηθικής και αγάπης μας προέκυπσε ο υιός: "εί τις έρχεται προς με και ου ΜΙΣΕΙ τον πατέρα εαυτού και την μητέρα και την γυναίκα και τα τέκνα και τους αδελφούς και τας αδελφάς , έτι δε και την εαυτού ψυχήν, ου δύναταί μου μαθητής είναι." ... "ο φιλών την ψυχήν αυτού απολέση αυτήν, και ο ΜΙΣΩΝ την ψυχήν αυτού εν τω κόσμω τούτω, εις ζωήν αιώνιον φυλάξει αυτήν."
Γι' αυτό σου είπα Εαρινέ!
Παίζεται...
Και τώρα, οι αναλόγου ηθικής οπαδοί των, θα σσπεύσουν ν' αμφισβητίσουν τον ίδιο τους τον θεό!
Για να δούμε...
Περίμενε φίλε Αίολε και μην βιάζεσαι από τις λέξεις να εξάγης αυθαίρετα συμπεράσματα . Μπορεί το «σκοτώστε» και το «μίσησε» να το έλεγαν με την καλή έννοια , ή να είχε εκείνη την εποχή άλλη σημασία , όπως επί παραδείγματι οι λέξεις «υποταγή» και «φόβος» την εποχή εκείνη σήμαιναν σεβασμό . Δηλαδή σύμφωνα με τους χριστιανούς όταν ο Βιργίλιος στην «Αινειάδα» γράφει : «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες» , εννοεί να σέβεσαι τους Δαναούς που σου φέρνουν δώρα . Στην χριστιανοσύνη συμβαίνουν αυτά τα πράγματα .
*
Αυτή είναι η αντίδραση κάποιου που προσπαθεί να δικαιολογήσει τις ασυναρτησίες που βλέπει.
Διακρίνει όμως ότι είναι ανοησίες, γι' αυτό προσπαθεί να τις μπαλώσει, αλλοιώς θα έλεγε: "Ναι ρε! Είναι σωστό αυτό που γράφει γι αυτόν και γι' αυτόν τον λόγο!"
Η ουσία όμως είναι ότι ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ τις παπαριές!
Το φιλοσοφικό ερώτημα, φίλε μου, είναι: Εφ' όσον βλέπουν τις ασυναρτησίες, ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ;;;
Γιατί υπερασπίζονται την ηλιθιότητα;
Υπάρχει απάντηση θαρρείς;
Edited by - Αίολος on 21/11/2009 07:57:22
quote:
Αμήν και πότε να σε δώ να έχεις άποψη...κι ας πεθάνω, που λέει
ο λόγος, δλδ......Μια δική σου, μια που να ασπαζεσαι ρε παιδί μου.....
Συνεχίζεις ε???
Παρακαλώ πολύ τους συντονιστές να πούν στον εν λόγω "κύριο" να μείνει μακριά μου και να μην απευθύνεται στο προσωπό μου καθ'οιονδήποτε τρόπο!
Ότι είχα να πώ γι'αυτόν το είπα και δεν παίρνω πίσω , ούτε ένα κόμμα!
Αν θέλει και επιθυμεί μπορεί να με δεί προσωπικά και θα του λυθούν όλες μα όλες οι απορίες!
Παρακαλώ τους συντονιστές να με απαλλάξουν απο απο την ενοχλητική παρουσία του , εναντί μου , το τί κάνει με τους υπολοίπους συνδικτύους ουδόλως με ενδιαφέρει , είναι δικαιωμά του να συζητάει με όποιον θέλει ...με μένα ...ΟΧΙ!
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!!!
soul
quote:
Ναί Sesostris! "Δεν εννοεί αυτό που γράφει, αλλά κάτι άλλο που δεν το γράφει πουθενα." σου λένε οι ΟΕΟ.
Αυτή είναι η αντίδραση κάποιου που προσπαθεί να δικαιολογήσει τις ασυναρτησίες που βλέπει.
Διακρίνει όμως ότι είναι ανοησίες, γι' αυτό προσπαθεί να τις μπαλώσει, αλλοιώς θα έλεγε: "Ναι ρε! Είναι σωστό αυτό που γράφει γι αυτόν και γι' αυτόν τον λόγο!"
Η ουσία όμως είναι ότι ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ τις παπαριές!Το φιλοσοφικό ερώτημα, φίλε μου, είναι: Εφ' όσον βλέπουν τις ασυναρτησίες, ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ;;;
Γιατί υπερασπίζονται την ηλιθιότητα;Υπάρχει απάντηση θαρρείς;
Edited by - Αίολος on 21/11/2009 07:57:22
Κάθε αίτημα φίλε μου -του υποκειμένου- δεν αποτελεί μόνο μια άρθρωση της ανάγκης αλλα και ένα (απρουπόθετο) αίτημα γι'αγάπη!
Μπορείς να το πείς και σε άλλη εκδοχή , ως αίτημα για αναγνώριση , μιάς και η αίσθηση (η δεδηλωμένη) εντός του , είναι μια θέση η οποία δημιουργεί αίσθημα απώλειας και φόβου!
soul
quote:
καλα,αϊ μωρη!
ενταξει τωρα!
καλα... αθτο καταλαβες εσυ?
γιατι να πεις ΡΕ ηταν το ζητημα...
ακου "ρε" !!! ![]()
![]()
δεν θα ανεχτω ποτε ξανα τετοια αυθαδεια!

Edited by - Narkissa555 on 27/05/2011 14:50:36

Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
που είσαι να πούμε δύο κουβέντες .........
και ολη η παρέα ?
quote:
Pandi, καλησπέρα από εμένα!
καλός τό κορίτσι ,
αρκετά καλά τα γραπτά σου ,απ'οτι διαβασα