- ΟΜΑΔΕΣ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
απλά δεν είναι της μόδας...
Η αλήθεια, η αυθεντική αλήθεια, είναι εκεί,οπου πρέπει εμείς να φτάσουμε για να την καταλάβουμε, όχι ότι την ξέρουμε...
Α ΜΑΚΚΑΒΑΙΩΝ 12
Α Μακ. 12,1 Είδεν ο Ιωνάθαν, ότι αι περιστάσεις ήσαν δι' αυτόν ευνοϊκαί. Εξέλεξε, λοιπόν, μερικούς άνδρας και τους έστειλεν εις την Ρωμην να επικυρώση και ανανέωση την φιλίαν του με τους Ρωμαίους.
Α Μακ. 12,2 Εστειλεν επίσης άλλους απεσταλμένους με επιστολάς, ομοίου περιεχομένου και προς τον αυτόν σκοπόν, στους Σπαρτιάτας και προς άλλας χώρας. ...
Α Μακ. 12,5 Αυτό δε, είναι και το αντίγραφον της επιστολής, που έγραψεν ο Ιωνάθαν προς τους Σπαρτιάτας.
Α Μακ. 12,6 “Ο Ιωνάθαν, ο αρχιερεύς, και η γερουσία του έθνους, οι ιερείς και ο άλλος λαός των Ιουδαίων, χαιρετίζει τους αδελφούς Σπαρτιάτας.
Α Μακ. 12,7 Και προηγουμένως είχαν αποσταλή επιστολαί προς τον αρχιερέα μας τον Ονίαν εκ μέρους του Αρείου, ο οποίος ήτο βασιλεύς εις σας, αι οποίαι εβεβαίωναν ότι είσθε αδελφοί μας, όπως μαρτυρεί και το επισυναπτόμενον αντίγραφαν.
Α Μακ. 12,8 Ο Ονίας εδέχθη τον άνδρα, που εστείλατε με πολλήν τιμήν, επήρε τας επιστολάς, εις τας οποίας εγίνετο σαφώς και ρητώς λόγος περί συμμαχίας και φιλίας μεταξύ μας.
Α Μακ. 12,9 Ημείς σήμερον, καίτοι δεν έχομεν ανάγκην αυτών των πραγμάτων, διότι ως παρηγορίαν και ενίσχυσιν έχομεν τα άγια βιβλία που ευρίσκονται εις τα χέρια μας,
Α Μακ. 12,10 εν τούτοις απεφασίσαμεν και αποστέλλομεν προς σας την πρεσβείαν αυτήν, δια να ανανεώσωμεν την αδελφικήν και φιλικήν μας αγάπην και να μη αποξενωθώμεν μεταξύ μας. Πολλοί χρόνοι έχουν παρέλθει από τότε, που σεις εστείλατε προς ημάς την πρότασιν της φιλίας.
Α Μακ. 12,11"Ημεις λοιπόν καθ' όλον τον καιρόν σας ενθυμούμεθα αδιαλείπτως κατά τας εορτάς μας και κατά τας άλλας καθιερωμένας εις λατρείαν του Θεού ημέρας, κατά τας θυσίας τας οποίας προσφέρομεν, και εις τας προσευχάς μας, όπως είναι δίκαιον και πρέπον να ενθυμούμεθα αδελφούς."
Α Μακ. 12,12 Ευφραινόμεθα δε πληροφορούμενοι την δόξαν σας.
Α Μακ. 12,13 Αλλά θλίψεις πολλαί και πόλεμοι πολλοί μας εκύκλωσαν, διότι μας επολέμησαν οι γύρω μας άρχοντες και λαοί.
Α Μακ. 12,14 Δεν ηθελήσαμεν όμως στους πολέμους αυτούς να παρενοχλήσωμεν σας και τους άλλους συμμάχους και φίλους μας.
Α Μακ. 12,15 Διότι έχομεν την βοήθειαν παρά του Θεού του ουρανού, που μας ενίσχυσε συνεχώς, και εγλυτώσαμεν από τους εχθρούς μας, οι δε εχθροί μας συνετρίβησαν και εξηυτελίσθησαν.
Α Μακ. 12,17 Τους εδώσαμεν δε την εντολήν να περάσουν και από σας, να σας χαιρετήσουν και να σας φέρουν την επιστολήν μας αυτήν, η οποία κάμνει λόγον δια την ανανέωσιν της αδελφικής μας αγάπης.
Α Μακ. 12,18 Και τώρα καλώς θα πράξετε και σεις, να μας απαντήσετε εις τας προτάσεις μας αυτάς.
Και έρχεται η απάντηση των Σπαρτιατών:
Α Μακ. 20 "Οι άρχοντες των Σπαρτιατών και η πόλη στέλνουν χαιρετισμούς στο μεγάλο αρχιερέα Σίμωνα, στους πρεσβυτέρους, στους ιερείς και στον αδελφό λαό των Ιουδαίων....
Α Μακ. 22.....Καταγράψαμε τα όσα μας είπαν ως εξής: O Νουμήνιος, γιος του Αντίοχου και ο Αντίπατρος γιος του Ιάσονα, οι πρεσβευτές των Ιουδαίων, ήρθαν σε εμάς για να ανανεώσουν τη φιλία τους μαζί μας.
Α Μακ. 23 Στο λαό μας φάνηκε αρεστό να υποδεχτούμε τους άντρες αυτούς με τιμές και να καταχωρίσουμε αντίγραφο αυτών των δηλώσεων στα επίσημα αρχεία του Δήμου, ώστε ο λαός των Σπαρτιατών να τους θυμάται. Επίσης αντίγραφο του εγγράφου στείλαμε στον αρχιερέα Σίμωνα."

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
δείχνει ότι η αλληλεπίδραση, που συνεχίστηκε και μετα φέρνει τους
εβραίους να έχουν κοινά δεδομένα με τους Έλληνες...
Κάτι πρέπει να σημαινει αυτο, για όσα λέμε και σε θρησκευτικό επιπεδο,λοιπόν, εδώ μέσα σε αντίστοιχα θέματα.Θέματα που αμφισβητείτε η σχέση Ελλάδας εβραίων, σε πολιτικό, κοινωνικό και
θρησκευτικό επιπεδο...Οι ...απόγονοι των ειδωλολατρών,τότε, σήμερα, τι σχέση έχουν μαζί τους; Γνωριζουν και πιστεύουν σε κείνες τι συμφωνίες που υπογραφήκαν; Ξέρουν τι ρολο παίξαν οι ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ του
τότε, μέσα απο πόλεις και πολέμους που ξεκινήσαν; Ξέρουν δλδ, ποιός κατέστρεψε το αρχαίο 12θεό στην Ελλάδα;Ξέρουνποιόν έπρεπε να μισούν,αντί των χριστιανών;Μάλλον όχι.....
Φίλε Pyth@goras,η πίστη, δεν έχει να κάνει το θρήσκευμα,αλλά με τον
θρησκευόμενο...Διαφωνείς;Ο καθένας, αντιλαμβάνεται αλλοιώς το θρήσκευμα του..Άλλοι θέλουν διαίωση, άλλοι ικανοποίηση, άλλοι δόξα,
δεν φαντάζομαι να πιστεέις ότι αυτοί πιστεύουν στον ίδιο θεό;
Θέλει προσοχή,στο κατά πόσο εκφράζουμε τον εαυτό μας, με ότι πιστεύουμε....
quote:
trexagireve
Το λιγότερο εξάγουν τα ανάλογα λογικά συμπεράσματα οι αναφερθείσες υπο σου, αγαπητέ europaios 2..Ότι δλδ, υπήρχε επικοινωνια, όχι απλά αδελφοποίηση, αλλά επικοινωνία και σε ιερατικό επιπεδο, πράγμα που
δείχνει ότι η αλληλεπίδραση, που συνεχίστηκε και μετα φέρνει τους
εβραίους να έχουν κοινά δεδομένα με τους Έλληνες...
Κάτι πρέπει να σημαινει αυτο, για όσα λέμε και σε θρησκευτικό επιπεδο,λοιπόν, εδώ μέσα σε αντίστοιχα θέματα.Θέματα που αμφισβητείτε η σχέση Ελλάδας εβραίων, σε πολιτικό, κοινωνικό και
θρησκευτικό επιπεδο..
Αρκετές λογοτεχνικές πλαστογραφίες των Ιουδαίων φίλε trexagireve , ειδικά των Ιουδαίων της διασποράς που θα πρέπη να αισθάνονταν ,παρά την επιτυχία τους στις επιχειρήσεις προσηλυτισμού, ιδιαίτερα μειονεκτικά απέναντι στους Έλληνες , και αυτό το μειονέκτημα προσπαθούσαν να ξεπεράσουν .Ήθελαν να αυξήσουν την αξία του ιουδαϊσμού τους , της πίστης τους , να παρουσιάσουν την ανωτερότητα της θρησκείας τους , αποδεικνύοντας την υπεροχή τους με δήθεν αρχαία κείμενα , κάνοντας τους Ιουδαίους προφήτες πολύ αρχαιότερους από τους Έλληνες φιλοσόφους , παρουσιάζοντας τους πρώτους ως δασκάλους των δευτέρων , και χρωστούν την ύπαρξη τους στην προσπάθεια να αναγάγουν ένα σημαντικό μέρος της ελληνικής φιλοσοφίας στην Πεντάτευχο , την οποία είχαν δήθεν καταληστέψει οι Έλληνες .
Για την απόδειξη αυτής της θρασείας κατηγορίας οι Ιουδαίοι πλαστογράφησαν παραδείγματος χάρη σχετικούς ορφικούς ύμνους , έβαλαν με απάτη στα έργα του Ησίοδου και άλλων Ελλήνων επικών κείμενα από την Παλαιά Διαθήκη , και έκαναν ακόμα και τον Όμηρο αυστηρό υπέρμαχο των διατάξεων του Σαββάτου !!!
Ο Αβραάμ παρουσιαζόταν ως ο πατέρας της αστρονομίας , ο Μωυσής προεξοφλούσε ήδη τον Πλάτωνα , σύμφωνα μάλιστα με τον Κλήμεντα τον Αλεξανδρέα ακόμη και ο Μιλτιάδης κέρδισε τη μάχη του Μαραθώνα (490 π.Χ.) με χριστιανικό στρατήγημα....την εκστρατευτική τέχνη του Μωυσή .
ΥΓ
Άσε , δεν χρειάζεται να απαντήσης , έχεις ήδη απαντήσει σε όλα τα προηγούμενα .
Η μόνη αλήθεια .....Ο θεός των χριστιανών είναι ζωντανός ενώ όλοι οι άλλοι είναι πεθαμένοι , είναι πολλές χιλιετίες πίσω , χωράνε όλοι οι αντιχριστιανοί σε ένα ταξί , κλπ, κλπ ........
*
που ηρθε στη γή κι έχουμε αποδείξεις γι αυτό...Οι άλλοι είναι
μύθοι...Αυτό αποδεχόμαστε, χωρίς να αγνοούμε τους μύθους...
Πέραν των κειμένων και των πρωτοτύπων, ιδιοκτησιακών καθεστώτων και άλλα, που παραθέτεις, πρέπει κάποια στιγμη, να δεις και την ουσία:
Η μόνη δυτικη θρησκεία ήταν είναι και θα είναι ο χριστιανισμός, γιατι έδεσε με τους ευρωπαιους και ιδιαίτερα, με τους Έλληνες...
Κι αυτό, ΕΊΝΑΙ ΔΕΔΟΜΈΝΟ, ΌΧΙ ΆΠΟΨΗ....
quote:
ο Χριστός ήταν ο μόνος Θεός,
που ηρθε στη γή κι έχουμε αποδείξεις γι αυτό
Μακράν, η μεγαλύτερη μπαρούφα που έχει γραφτεί! Ξεπέρασες τον εαυτό σου!

macedon
Πίσω απο όλο αυτό τον τσαμπουκά και το νταβατζιλίκι των ΗΠΑ και των συνακολούθων, βλ. Ηνωμ. Βασίλειο, Γαλλία και Γερμανία (που οι τελευταίες δύο παίζουν το κρυφό παιχνίδι τους) βρίσκεται το Σιωνιστικό λόμπι που ο μαγαλύτερός τους καημός απο τότε που κατανόησαν τους Εβρα'ί'κους εαυτούς τους, ήταν η Παλαιστίνη που έπρεπε με κάθε τρόπο να..."εξαφανιστεί".
Αυτός ο πόλεμος λοιπόν, είναι κατά βάσιν πόλεμος θρησκευτικός και αυτοί οι πόλεμοι είναι οι χειρότεροι.
Αυτός ο πόλεμος είναι θρησκευτικός και θέλουν να πατάξουν το Ισλάμ και ιδιαίτερα την Παλαιστίνη ώστε να χτιστεί το νέο κράτος του Ισραήλ.
Δε λογαριάζουν όμως τον "ξενοδόχο"...
Οι μουσουλμάνοι είναι φανατικοί και αυτό σημαίνει πως είναι ικανοί για όλα...
Όταν δούν οτι παραπιέζονται...θα γίνουν πράξη οι προφητείες (Νοστράδαμου και Αποκάλυψης)
<< Ακουμπας παρα πολυ το θεμα φιλε μου,μα παρα πολυ!!!>>
Αυτο ομως που θα πρεπει να τονισω ειναι οτι δεν φταινε οι λαοι, απλα ο καθενας γινεται θυμα και θυτης μιας και υπαρχουν αλλοι που τους κατευθυνουν για τον δικο τους σκοπο.
Δυστυχως εφτασε η εποχη που τα γραφομενα θα επαληθευτουν.
Σας χαιρετω ολους με αγαπη.
δεν ειναι το θεμα μας οι Εβραιοι.
Ειναι ο οσαμα μπιν λαντεν
Το κατα ποσο ειναι Τρομοκρατης ή Ελευθερωτης
και η στρατηγικη..ολων
ευχαριστω
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
Edited by - drumx13 on 24/11/2003 16:36:20
Είναι παράμετροι στο θέμα μας!...
Εκτός αν είσαι εβραίος και πειράχτηκες
Εκτός κι αν άνοιξες το θέμα για να απαντήσουμε όπως εσυ θέλεις
Εκτός κι αν δε κατάλαβες οτι αναφέρομαι στην αιτία (κατά προσωπική άποψη) που οδήγησε τον Οσάμα Μπεν Λάντεν να κάνει ό,τι έκανε και ό,τι πρόκειται να κάνει στη συνέχεια.
---
Χαραυγή, κάπου ο Νοστράδαμος κάνει λόγο για κάποιον Φεζ, ο οποίος θα βασιλέψει με το γαλάζιο σαρίκι.
Γαλάζια ειναι η σημαία της Ευρωπ. Ένωσης
Σαρίκι παραπέμπει σε Ισλάμ.
Πιθανή συμμαχία Ευρωπ. Ένωσης και κάποιων χωρών της Ανατολής??...
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
Edited by - reptilesalonica on 25/11/2003 06:53:47
Η αγαπη επειδη περισσεψε απο μερικουs εγεινε εγωισμοs, μα και αυτοs εχει και τιs συνεπειεs του.
Αλλα δεν θα μιλησω παραπερα γιατι για μενα αυτα απλα δεν εχουν νοημα.
Το εχω γραψει και στο παρελθον οτι εγω εδω δεν θα γκρεμισω αλλα θα οικοδομησω.
Και ηδη εχει συμβει αυτο για πολλουs, (μονον αυτοι γνωριζουν) απλα σιωπουν γιατι καταλαβαν, η επειδη κατι τουs εσπρωξε για να δουν το τι συμβαινει σε οτι ετυχε να πω στο παρελθον.
Αυτο ομωs που ειναι αποριαs αξιο, εχει να κανει με τον Ελληνισμο του καθενοs οπωs τον ξεφουρνιζει στουs αλλουs.
Αυτοι μιλανε με την σιγουρια τουs γιατι δεν εχουν την σπαθα στο κεφαλι τουs.
Αλλα να μην ανησυχει ο καθεναs γιατι ηδη εχει γινει η κληρονομια, αν καταλαβαν μερικοι που απειλουν τι εννοω.
Παντα σεβομαι την πιστη του αλλου και δεν θα ειμαι εγω που θα τον κρινω, αυτο ειναι μια προσωπικη υποθεση για τον καθενα και ολοι μαs πρεπει να την σεβομαστε. Λεμε αυτα που νομιζουμε, αυτα που βιωσαμε, αυτα που πιστευομαι, αλλα αν ο αλλοs δεν θελει να ακουσει η δεν τον ενδειαφερει ειναι δικο του θελημα και πρεπει ο καθεναs μαs να το σεβαστει.
Αλλα το να απειλη με τετοιουs χυδαιουs τροπουs, ε... τοτε πλεον ο σεβασμοs προs τον αλλον εχει γινει ενα ρεμαλι και μισο.
Φιλε μου Γρηγορη γραφειs:
<< Χαραυγή, κάπου ο Νοστράδαμος κάνει λόγο για κάποιον Φεζ, ο οποίος θα βασιλέψει με το γαλάζιο σαρίκι.
Πιθανή συμμαχία Ευρωπ. Ένωσης και κάποιων χωρών της Ανατολής??...>>
~Γρηγόρης~
Γρηγορη μπεs μεσα εκει που με ειπαν <<εξω καρκινε>>, ξερειs που ειναι.
Μερικα πραγματα δεν μπορω να τα γραπσω εδω μεσα.
Μακαρι να ειχα την διευθυνση σου να μιλαγαμε αλλιωs, αλλα πολλα ειμαι συγουροs οτι θα τα κατανοησειs εκει μεσα.
Κανε υπομονη και προχωρα και εγω θα ειμαι μαζι σου οποτε με χρειαστειs.
Αλλα να σου πω επειδη τον Νοστραδαμο τον κυνηγησαν, πολλα τα εχει γραψει με πολλεs εννοιεs.
Δεs τι εγεινε με το θεμα των πυργων!
Αλλα θα σου δοσω μερικα σημεια για να καταλαβειs μεσα απο την αποκαλυψη Του Θεου.
Η 6 σαλπιγκα μιλαει για εναν πολεμο κοντα στον Ευφρατη ποταμο.
Ηδη αρχισε απο πολλα χρονια πριν οπωs γνωριζειs.
Επισηs εκει ειναι το σημειο που λεει ο Ιησουs Χριστοs <<ερχομαι σαν κλεφτηs>>.
Οταν προταρχισε ο πολεμοs εδω και πολλα χρονια υπηρχε και ενα αναλογο ψηφισμα απο τον Ο.Η.Ε. εκεινη την συγκεκριμενη περιοδο.
Ειμαι σιγουροs οτι θα το ψαξειs καλυτερα, αλλα δεs οτι απο το ενα ψηφισμα ξαφνικα παμε στο αλλο. Και τι λεει εκει?
Πετρελαιο αντι τροφημων κ.λ.π.
<<ΝΑΤΟ χμ. το εμπαργκο>> και τωρα που εγεινε, δηλαδη μετα απο το ιδικο νουμερο του ψηφισματοs, μιλαει για εναν μεγαλο αριθμο που θα επαναστατησει.
Επισηs γιατι επιμενουν να λενε οτι ο ταδε που θα καταπατησει τον Ναο του Θεου για 42 μηνεs θα ειναι στον ναο του Σολομωντα?
Η Εκκλησια που εκτισε ο Χριστοs δεν ειναι η πνευματικη?
Και οταν φανερωθει καπου ο <<λεγομενοs>> που ηδη πολλοι περιμενουν στην Ιερουσαλημ δεν θα ειναι ο ναοs που ηδη μεχρι τωρα καταπατουν, χωριs να αναγνωριζουν τον Πατριαρχη?
Να ο ναοs Του Θεου! Ο καθεναs δε απο εμαs ειναι εναs ναοs, που οσο αφινομαι να καταπατιεται απο τα λαθοι μαs τοσο παραμενομαι εκει στασιμοι η παμε για χαμο.
Υπαρχει βεβαια και η προστασια Του Θεου που την λαβαινει ο καθεναs μαs αναλογα. Απο τον καθενα μαs εξαρτατε αυτο.
Ευχομαι φιλε Γρηγορη να καταλαβεs τι θελω να σου πω.
Θα ειμαι μαζι σου για οτι χρειαστειs, ευχομαι να εισε καλα παντα, οπωs και ολοι σαs γενικα και παντα ευχομαι οτι το καλυτερο για τον καθενα απο σαs.
Σαs χαιρετω με αγαπη.
Η αγαπη επειδη περισσεψε απο μερικουs εγεινε εγωισμοs, μα και αυτοs εχει και τιs συνεπειεs του.
Αλλα δεν θα μιλησω παραπερα γιατι για μενα αυτα απλα δεν εχουν νοημα.
Το εχω γραψει και στο παρελθον οτι εγω εδω δεν θα γκρεμισω αλλα θα οικοδομησω.
Και ηδη εχει συμβει αυτο για πολλουs, (μονον αυτοι γνωριζουν) απλα σιωπουν γιατι καταλαβαν, η επειδη κατι τουs εσπρωξε για να δουν το τι συμβαινει σε οτι ετυχε να πω στο παρελθον.
Αυτο ομωs που ειναι αποριαs αξιο, εχει να κανει με τον Ελληνισμο του καθενοs οπωs τον ξεφουρνιζει στουs αλλουs.
Αυτοι μιλανε με την σιγουρια τουs γιατι δεν εχουν την σπαθα στο κεφαλι τουs.
Αλλα να μην ανησυχει ο καθεναs γιατι ηδη εχει γινει η κληρονομια, αν καταλαβαν μερικοι που απειλουν τι εννοω.
Παντα σεβομαι την πιστη του αλλου και δεν θα ειμαι εγω που θα τον κρινω, αυτο ειναι μια προσωπικη υποθεση για τον καθενα και ολοι μαs πρεπει να την σεβομαστε. Λεμε αυτα που νομιζουμε, αυτα που βιωσαμε, αυτα που πιστευομαι, αλλα αν ο αλλοs δεν θελει να ακουσει η δεν τον ενδειαφερει ειναι δικο του θελημα και πρεπει ο καθεναs μαs να το σεβαστει.
Αλλα το να απειλη με τετοιουs χυδαιουs τροπουs, ε... τοτε πλεον ο σεβασμοs προs τον αλλον εχει γινει ενα ρεμαλι και μισο.
Φιλε μου Γρηγορη γραφειs:
<< Χαραυγή, κάπου ο Νοστράδαμος κάνει λόγο για κάποιον Φεζ, ο οποίος θα βασιλέψει με το γαλάζιο σαρίκι.
Πιθανή συμμαχία Ευρωπ. Ένωσης και κάποιων χωρών της Ανατολής??...>>
~Γρηγόρης~
Γρηγορη μπεs μεσα εκει που με ειπαν <<εξω καρκινε>>, ξερειs που ειναι.
Μερικα πραγματα δεν μπορω να τα γραπσω εδω μεσα.
Μακαρι να ειχα την διευθυνση σου να μιλαγαμε αλλιωs, αλλα πολλα ειμαι συγουροs οτι θα τα κατανοησειs εκει μεσα.
Κανε υπομονη και προχωρα και εγω θα ειμαι μαζι σου οποτε με χρειαστειs.
Αλλα να σου πω επειδη τον Νοστραδαμο τον κυνηγησαν, πολλα τα εχει γραψει με πολλεs εννοιεs.
Δεs τι εγεινε με το θεμα των πυργων!
Αλλα θα σου δοσω μερικα σημεια για να καταλαβειs μεσα απο την αποκαλυψη Του Θεου.
Η 6 σαλπιγκα μιλαει για εναν πολεμο κοντα στον Ευφρατη ποταμο.
Ηδη αρχισε απο πολλα χρονια πριν οπωs γνωριζειs.
Επισηs εκει ειναι το σημειο που λεει ο Ιησουs Χριστοs <<ερχομαι σαν κλεφτηs>>.
Οταν προταρχισε ο πολεμοs εδω και πολλα χρονια υπηρχε και ενα αναλογο ψηφισμα απο τον Ο.Η.Ε. εκεινη την συγκεκριμενη περιοδο.
Ειμαι σιγουροs οτι θα το ψαξειs καλυτερα, αλλα δεs οτι απο το ενα ψηφισμα ξαφνικα παμε στο αλλο. Και τι λεει εκει?
Πετρελαιο αντι τροφημων κ.λ.π.
<<ΝΑΤΟ χμ. το εμπαργκο>> και τωρα που εγεινε, δηλαδη μετα απο το ιδικο νουμερο του ψηφισματοs, μιλαει για εναν μεγαλο αριθμο που θα επαναστατησει.
Επισηs γιατι επιμενουν να λενε οτι ο ταδε που θα καταπατησει τον Ναο του Θεου για 42 μηνεs θα ειναι στον ναο του Σολομωντα?
Η Εκκλησια που εκτισε ο Χριστοs δεν ειναι η πνευματικη?
Και οταν φανερωθει καπου ο <<λεγομενοs>> που ηδη πολλοι περιμενουν στην Ιερουσαλημ δεν θα ειναι ο ναοs που ηδη μεχρι τωρα καταπατουν, χωριs να αναγνωριζουν τον Πατριαρχη?
Να ο ναοs Του Θεου! Ο καθεναs δε απο εμαs ειναι εναs ναοs, που οσο αφινομαι να καταπατιεται απο τα λαθοι μαs τοσο παραμενομαι εκει στασιμοι η παμε για χαμο.
Υπαρχει βεβαια και η προστασια Του Θεου που την λαβαινει ο καθεναs μαs αναλογα. Απο τον καθενα μαs εξαρτατε αυτο.
Ευχομαι φιλε Γρηγορη να καταλαβεs τι θελω να σου πω.
Θα ειμαι μαζι σου για οτι χρειαστειs, ευχομαι να εισε καλα παντα, οπωs και ολοι σαs γενικα και παντα ευχομαι οτι το καλυτερο για τον καθενα απο σαs.
Σαs χαιρετω με αγαπη.