ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΟΡΔΕΣ - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

- ΠΟΡΔΕΣ - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

DANILOVIC24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
DANILOVICΝέο Μέλος
04/11/2006, 19:55:41
Τι ειναι πορδη και ποσα ειδη υπαρχουν;

Πορδη σημαινει συμφωνα με το λεξικο μας ηχηρο εκφυσημα αεριων απο τα εντερα δια του απευθυσμενου.

Εχουμε πορδες ηχηρες και πορδες που δεν βγαζουν ηχο.Οι πορδες που δεν βγαζουν ηχο εκπεμπουν και την πιο δυσαρεστη οσμη.

Υπαρχουν ορισμενες ιδιαιτερες πορδες που εχουν οσμη σαν λαχανο.

Θετω το φιλοσοφικο ερωτημα ποσο σεξουαλικο ειναι για την γυναικα μια ηχηρη πορδη;

04/11/2006, 19:58:21
Φιλε Danilovic,,, αφου ξεκινησαμε μια χαρα, γιατι θυμωσες τοσο πολυ με τους αλλους?

THE ΗΟUSE CAT

...and the Predators will prevail...

angiΜέλος
04/11/2006, 20:28:11
Ξεχασες ενα ειδος ακομη:
Ειναι και η πορδη που βγαινει δια της στοματικης οδου αντι της πρωκτικης.
Λεγεται ρεψιμο.

DrillgrΜέλος
04/11/2006, 20:59:11
Για να σου λυθει η απορια δες τα 2 παρακατω links:

ΠΕΡΙ ΑΕΡΙΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ

Klania...Mia pare3igimeni pra3i...

.::Greek Motorola Community::.

angiΜέλος
04/11/2006, 21:24:15

Nausika317Μέλος
04/11/2006, 22:58:26
Αναρωτιέμαι αν θα επέμβουν οι κύριοι και κυρίες διαχειριστές και συντονιστές του φόρουμ στο παρόν θέμα.

Στο κάτω-κάτω ο άνθρωπος (?) -Danilovic - δεν μιλάει ενάντια στον εσωτερισμό, όπως έκαναν μερικοί άλλοι που απενεργοποιήθηκαν τάχιστα.

Αλλωστε, και οι πορδές "εσωτεριστικό" θέμα είναι ,εκ των έσω προερχόμενες - αλλά μετά που βγαίνουν έξω, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

Και για να μην πούμε και για το θέμα που άνοιξε, "ΛΑΘΟΣ ΘΕΟΥ", με την προτροπή προς την αυτοκτονία!! Εκείνο έχει πολύ πιό σοβαρές "ΠΟΡΔΕΣ!"

05/11/2006, 00:08:22
Nausika317

Η γνώση ακολουθεί την πορεία:
πίστη (ή υπόθεση) ----> έρευνα (ή δοκιμή) ----> γνώση (ή διαπίστωση)
Αλλιώς, θα μπορούσε κανείς να πει, πως οι αλήθειες που μπορεί να λάβει, εξαρτούνται από τις ερωτήσεις που θα θέσει. Η όλη υπόθεση του γνωρίζειν, είναι μία υπόθεση σωστών ερωτήσεων.

Εάν θες να γνωρίσεις το ESOTERICA και μέσα από αυτό, τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι "εσωτεριστές" συντονιστές και διαχειριστές που το φροντίζουν, θα πρέπει να αναρρωτηθείς για τα σωστά πράγματα. Επίσης, θα πρέπει να κρατάς τα αυτιά σου ανοιχτά (στην περίπτωσή μας, καλά είναι και τα μάτια ), ώστε να μπορείς να προσλαμβάνεις τις σωστές πληροφορίες και βέβαια να τις ερμηνεύεις σωστά. Για παράδειγμα, μιλάς για απενεργοποίηση κάποιου λογαριασμού, ο οποίος δεν έχει καν (τουλάχιστον ακόμα) απενεργοποιηθεί...
Επιπλέον αναφέρεσαι σε ένα ζήτημα, που καν δε γνωρίζεις τους λόγους για τη δική μας επέμβαση, ούτε καν την ιστορία των forums που σχετίζεται με αυτήν την επέμβαση "Στο κάτω-κάτω ο άνθρωπος (?) -Danilovic - δεν μιλάει ενάντια στον εσωτερισμό, όπως έκαναν μερικοί άλλοι που απενεργοποιήθηκαν τάχιστα.". Βασίζεσαι στη δική σου διαπίστωση και χτίζεις επάνω σ' αυτήν μία νέα υπόθεση. Εάν η διαπίστωσή σου όμως, βασίζεται σε λάθος εκτίμηση, πιθανότατα προερχόμενη από έλλειψη βασικών στοιχείων που σχετίζονται με το θέμα, πόσο ακριβής μπορεί να είναι;

Τελικά, το τι γνώση θα λάβεις για εμάς, θα είναι δικό σου κέρδος. Εμείς, θα είμαστε αυτοί που είμαστε.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

05/11/2006, 00:12:09
Ο λογαριασμός DANILOVIC απενεργοποιήθηκε, γιατί έκανε κατάχρηση του λογαριασμού του.

Επίσης απενεργοποιούνται 3 από τα θέματα που άνοιξε:

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

ΠΟΡΔΕΣ
(μεταφέρεται στο "Μουσείο...")

Είναι σίγουρα παράδοξο το γεγονός, πως το συγκεκριμένο μέλος, σε κάποια θέματα συμμετέχει με τρόπο συμβατό με τους κανονισμούς και τη νοοτροπία των forums, ενώ σε κάποια άλλα θέματα, η συμμετοχή του είναι παντελώς εκτός της νοοτροπίας των συζητήσεων του ESOTERICA.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

stratis79Μέλος
20/08/2005, 00:57:11
Ήθελα να θέσω ένα θέμα προς συζήτηση και να ακούσω τη γνώμη όλων των καλών φίλων του site το οποίο φαντάζομαι όλοι το έχετε ξανακουβεντιάσει. Αφορά τα πρότυπα που περνάνε στη σημερινή νεολαία όλα τα τηλεριάλιτυ παιχνίδια (τα οποία μάλλον ψιλοπαρακμάζουν- νομίζω τουλάχιστον). Παιδιά που σκίζονται από το πρωί ως το βράδυ στο σχολείο και το φροντιστήριο, φοιτήτες που δε σηκώνουν κεφάλι από τα βιβλία, εργαζόμενοι νέοι άνθρωποι που δουλεύουν για έναν από τους χαμηλότερους μισθούς στην Ευρώπη για να ανταπεξέλθουν σε μια από τις ακριβότερες ζωές της Ευρώπης. Κι από την άλλη άτομα από το πουθενά δίχως κόπο (μόνη προϋπόθεση να δεχθείς να εκτίθεσαι ή και χειρότερα) αποκτούν δημοσιότητα, λάμψη (έστω και για λίγο ως διάττοντες αστέρες. Επίσης ποδοσφαιριστές που για να κλωτσούν μια μπάλα ή τραγουδιστές δίχως φωνή εισπράττουν εκατοντάδες εκατομμύρια κάθε χρόνο που για να τα βγάλει ο μέσος άνθρωπος θέλει 20 ζωές. Δυστυχώς η πλειοψηφία ασχολείται με το τι κάνουν στη ζωή και το κρεββάτι τους αποθεώνοντάς τους, αδιαφορώντας συνάμα για τα σημερινά μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και ως χώρα και ως ξεχωριστές μονάδες. Οι άνθρωποι που κοπιάζουν καθημερινά στο οιοδήποτε πόστο βρίσκονται στην αφάνεια. Και ένα ερώτημα που τίθεται είναι, τα σημερινά μικρά παιδιά τελικά τι πρότυπα θα ακολουθήσουν;
20/08/2005, 08:53:52
ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΦΗΜΗ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ.

..

20/08/2005, 17:44:39
Ραγισμένα πρότυπα.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

LarypΜέλος
20/08/2005, 18:24:26
Τα πρότυπα που αξίζουμε...
Άμα δεν γουστάρουμε κι είμαστε μάγκες ας τα αποβάλλουμε αν μπορούμε...
και ας φέρουμε άλλα....

Φωνές, αλαλαγμοί, χαρές
ενθουσιασμοί, ζητωκραυγές!
Και ποιος τολμάει να τους πει
πως νίκησαν οι δύσμοιροι
τρέχοντας στον ανεμπόδιστο δρόμο της κατηφόρας...
Χρ. Κατσιγιάννης

stratis79Μέλος
21/08/2005, 00:57:28
Τα πρότυπα που αξίζουμε...
=====
τόσο χαμηλά πέσαμε δηλαδή;
lizzard_kingΜέλος
21/08/2005, 05:28:15
Εγώ δεν τα βλέπω και τόσο τραγικά τα πράγματα...Εντάξει,υπάρχουν όλοι αυτοί,αλλά πόσοι νέοι είναι αυτοί που τους θεωρούν πρότυπά τους?
Εντάξει,συμβαίνουν όλα αυτά,αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά και δεν πιστεύω πως είναι απλά μια μικρή εξαίρεση...

I'm the lizard king,I can do anything!

stratis79Μέλος
21/08/2005, 12:44:12
Εγώ δεν τα βλέπω και τόσο τραγικά τα πράγματα...Εντάξει,υπάρχουν όλοι αυτοί,αλλά πόσοι νέοι είναι αυτοί που τους θεωρούν πρότυπά τους?
=====
θύμαμαι κάνοντας ζάπινγκ Κυριακές βράδυ να πέφτω πάνω σε ζωντανές εκπομπές τους. Είδες δει τι χαμός γινόταν; Πώς ζητοκραυγάζαν κοριτσάκια κι αγοράκια; Μερικές έκλαιγαν κι όλας! Δε λέω και για κάτι μεγάλους σε ηλικία που τους έβλεπα να συμμετέχουν κι αυτοί ενεργότατα. Έπειτα όλοι αυτοί μοστράρουν συνέχεια στα περιοδικά, τα οποία απορώ πως βγαίνουν οικονομικά σε μία αγορά περιορισμένη, με υψηλή τιμή πώλησης και με ίδια θεματολογία.
LarypΜέλος
21/08/2005, 15:09:48
quote:

Εντάξει,συμβαίνουν όλα αυτά,αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά και δεν πιστεύω πως είναι απλά μια μικρή εξαίρεση...

I'm the lizard king,I can do anything!

Πέρνα έξω από κανα λύκειο φίλε μου...Εκεί να δεις πρότυπα...Εκεί να δεις αξίες και ιδανικά και όνειρα.....
Λέω έξω από το Λύκειο επειδή πάντα υπάρχει ένα καφενείο απ' έξω που τις δυο πρώτες ώρες είναι γεμάτο από 15χρονους καπνιστές και που έξω από τα σχολεία μας ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΟΣ....Εκεί να δεις συζητήσεις επιπέδου, εκεί να δεις πρότυπα.....

Φίλε stratis79,
έχουμε πέσει ακόμη χαμηλότερα.....
Κάνε ένα πείραμα.....Κοίταξε γύρω σου....Απλά...

Φωνές, αλαλαγμοί, χαρές
ενθουσιασμοί, ζητωκραυγές!
Και ποιος τολμάει να τους πει
πως νίκησαν οι δύσμοιροι
τρέχοντας στον ανεμπόδιστο δρόμο της κατηφόρας...
Χρ. Κατσιγιάννης

ALOSΜέλος
22/08/2005, 03:37:24
Tα πρότυπα είναι H BARBIE

O KEN

Και να είμαστε TRENDY...

quote:

ο Νο1 μηνιαίο Lifestyle περιοδικό στην Ελλάδα

Πρώτο σε κυκλοφορία εδώ και οκτώ χρόνια, είναι ο leader στην αγορά των lifestyle περιοδικών ποικίλης ύλης. Από τους σημαντικότερους trend-setters της αγοράς, το Nitro ενημερώνει με μοναδικό τρόπο για τα νέα πρόσωπα, τις νέες τάσεις, τα πιο μοδάτα μέρη και τα πιο σημαντικά happenings. Παρουσιάζει θέματα ελληνικά και διεθνή, συνεντεύξεις με διάσημους και celebrity news, ασχολείται με την πολιτική, την οικονομία, τη μόδα, τη διακόσμηση και την τέχνη.
Ο ιδιαίτερος τρόπος γραφής, οι διεθνούς επιπέδου φωτογραφίσεις και η άποψή του για τη ζωή, κάνουν κάθε σελίδα του Nitro μοναδική επιβεβαιώνοντας κάθε φορά τον τίτλο του: Never In The Right Order

http://www.imako.gr/default.asp?page=/content.asp%3Fid%3D1%26cat_id%3D2%26subRec%3D2

Ρωτάτε ΑΚΟΜΑ?....για τα πρότυπα της κοινωνιάς;

stratis79Μέλος
22/08/2005, 09:28:53
Μα επειδή κοιτάω γύρω μου για αυτό φρικάρω. Βλέπω στη δουλειά μου, όλοι ξέρουν όλα τα κουτσομπολιά, αν μιλήσεις π.χ. για ιστορία θα κάνεις ένα ωραίο μονόλογο.

Δεν μπορώ όμως να καταλάβω πως οδηγηθήκαμε σε αυτή την κατάσταση και κυρίως μέχρι που θα φτάσει η πτώση μας.

22/08/2005, 09:45:42
quote:

Μα επειδή κοιτάω γύρω μου για αυτό φρικάρω. Βλέπω στη δουλειά μου, όλοι ξέρουν όλα τα κουτσομπολιά, αν μιλήσεις π.χ. για ιστορία θα κάνεις ένα ωραίο μονόλογο.

Δεν μπορώ όμως να καταλάβω πως οδηγηθήκαμε σε αυτή την κατάσταση και κυρίως μέχρι που θα φτάσει η πτώση μας.

΄Ασε τα κουτσομπολιά πιά. Κάποιοι κι ωρισμένες δεν κυττούν το δικό τους χάλι τα δικά τους μείον, εν αντιθέσει είναι σε διαρκή επίθεση σε άτομα που δεν τους πείραξαν δεν τους ειρωνεύτηκαν δεν ασχολήθηκαν καν μαζί τους. Τρώγονται με τα ρούχα τους, καινούργια δεν λέω, αλλά δεν βλέπουν τις φθαρμένες συνειδήσεις τους, βουλιάζοντας σε μία συνεχή απρεπή συμπεριφορά. Ζούν γιά να πεθάνουν. Λες κι ο δικός τους κόσμος είναι νεκρός κι ανύπαρκτος. Ασχολούνται με τα των άλλων φροντίζοντας φυσικά να τους ανοίγουν κι έναν ωραίο λάκκο. Δυστυχώς πέφτουν κι οι ίδιοι-ίδιες μέσα. Κάποτε γίνεται κι αυτό. Οι εξυπνάκηδες των καιρών. Μπόλικη σαβούρα. Τώρα το που θα φτάσει η πτώση μας που λες παραπάνω δεν το γνωρίζω. ΄Οχι πως δεν με αφορά. Απλά κλείνω τα μάτια στην σαπίλα και πάω λίγο παρακάτω, κι όσο γιά τους εξυπνάκηδες των καιρών τους παντογνώστες τους έχω γραμμένους. Να μην πω που. Είναι κουραστικό να αναλώνεσαι καθημερινά προσπαθώντας να καταλάβεις τι παριστάνει ο διπλανός και γιατί γουστάρει να σου τη φέρει να σε μειώσει να βγει από πάνω.
Κύττα και οι φελλοί επιπλέουν.
Απλά ας ζήσουμε ανακαλύπτοντας ή βιώνοντας καταστάσεις φωτεινές. Με ανθρώπους που δεν έχασαν ακόμα το φιλότιμο την ανθρωπιά τη λεβεντιά την ειλικρίνεια και την ευγένεις. Χορτάσαμε χυδαιότητα ψυχών και βάλε...
Υ.Γ. Κι είμαι από τη φύση μου αισιόδοξο κορίτσι να σκεφθείς.

ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

stratis79Μέλος
22/08/2005, 12:14:17
κι εγώ προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος αλλά δε βλέπω φως. Μου κάνει τρομερή εντύπωση πως παιδιά άνεργα, παιδιά που σπουδάζουν ή που δουλεύουν για ένα ξεφτιλομισθό τρέχουν και θεοποιούν είδωλα που ξεφύτρωσαν σαν μανιτάρια. Έχετε π.χ. στις τηλεψηφοφορίες τα νούμερα αυτών που ψηφίζουν; Και να σκεφτείτε ότι το κόστος της κλήσης ή του sms είναι πανάκριβο.

Αλλά και τα ψευτοείδωλα είναι αναλώσιμες μονάδες για αυτούς που τους αναδεικνύουν. Π.χ. heaven-fame story. Σου λέει γιατί να χρυσοπληρώσω ένα όνομα; Θα κάνω μια εκπομπή, θα μαζέψω όμορφα παιδιά που θέλουν να γίνουν διάσημα (και πολλές φορές δίχως φραγμούς) θα τα αναδείξω, θα έχω κλείσει συμβόλαια για όσα χρόνια θέλω με όσα λεφτά θέλω και αν ποτέ σηκώσουν κεφάλι θα πάνε από που ήρθαν γιατί θα έχουν βγει οι επόμενοι και πάει λέγοντας.

Εγώ είμαι 26 και κάτι λίγο χρονών και θυμάμαι που όταν πήγαινα σχολείο, λέγανε για τη νεολαία κτλ κτλ, αλήθεια χωράει σύγκριση της δικής μας γενιάς με τη σημερινή; Ποιος τολμούσε τότε να καπνίσει και να τη βγάλει στο καφενείο όπως λέει κι ο Laryp;