ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Επικλήσεις Πνευμάτων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Επικλήσεις Πνευμάτων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Exotic_Shankara45 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
Exotic_ShankaraΝέο Μέλος
13/10/2012, 02:12:11
^_^ Ώπα μπερδεματάκι καλέ μου :)
Για το πρώτο μήνυμα που σου εστειλα εννοούσα...απλώς με πρόλαβες και δημοσίευσες πρώτα το δικό σου και μετά εγώ το δικό μου..ειδα αργοτερα την δημοσιευση σου αφου ηδη ειχα στειλει...
Το είδα το μήνυμα σου και θα σου απαντησω αυριο..
Πάω και εγώ για νανι χαχα *.*
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου...
Θα εχεις μηνυμα μου αυριο..Καλό ξημέρωμα !!

13/10/2012, 02:19:40
quote:

^_^ Ώπα μπερδεματάκι καλέ μου :)

ντοκτορ ,καλε μου εεεεε

13/10/2012, 14:06:39
Βρε stiv..

Shankara απάντησα και πάλι

13/10/2012, 14:14:28
quote:

Βρε stiv..

Shankara απάντησα και πάλι

πλακα κανω ντοκτορ

13/10/2012, 14:19:16
Βρε stiv..
Exotic_ShankaraΝέο Μέλος
14/10/2012, 19:54:31
χαχαχα ^_^

Αγαπημένε Dr Jekyll Mr Hyde σου απάντησα και πάλι...:)
Ζητώ συγνώμη για την μικρή καθυστέρηση αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το forum...Δεν μου ανοίγει τις σελίδες λέγοντάς μου αυτό:''The page cannot be displayed because an internal server error has occurred.''
Με αποτέλεσμα να μην μπορώ να λειτουργήσω με ευκολία το forum και να χρειάζεται να κάνω πολλές προσπάθειες μέχρι να αποφασίσει να μου ανοίξει την σελίδα...:(:(:(

15/10/2012, 00:16:56
quote:
Αγαπημένε Dr Jekyll Mr Hyde σου απάντησα και πάλι...:)
Ζητώ συγνώμη για την μικρή καθυστέρηση αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το forum...Δεν μου ανοίγει τις σελίδες λέγοντάς μου αυτό:''The page cannot be displayed because an internal server error has occurred.''
Ναι, και εμένα μου έκανε το ίδιο πρόβλημα όλη τη μέρα σήμερα..
Κατάφερα και σου απάντησα στο μήνυμα
Είναι λίγο αψυχολόγητο το φόρουμ!

15/10/2012, 00:29:10
quote:

Κατάφερα και σου απάντησα στο μήνυμα
Είναι λίγο αψυχολόγητο το φόρουμ!

Φανεται να μας αντικατοπτριζει ντοκτορ?

15/10/2012, 00:37:46
Φαίνεται..
15/10/2012, 00:49:12
quote:

Φαίνεται..

θα κανω επικλιση πνευματων τοτε αν φαινεται τοσο πολυ............

15/10/2012, 01:16:13
Κάλεσε τον Πατέρα Παστίτσιο.....
CamelotΜέλος
18/10/2012, 01:16:36
Σας επαναφέρω στην τάξη! Είμαστε σοβαρό φόρουμ εδώ! ΠΡΌΤΥΠΑ... Αίσχος.
Exotic :-) γλυκό μου κοριτσάκι...σ αυτα είμαι άσος, γι αυτό ζω... για να βοηθάω στις επικλήσεις πνευμάτων...
ΑΛΛΆ,
που να τρέχεις τωρα σαν καμία κατίνα και να καλείς πνεύματα, ξέρεις τι ζόρια έχουν και αυτα τα καημένα; να σκοτώσουν τον προηγούμενο επικαλέστη τους, να καταλάβουν το σώμα του τωρινού επικαλέστη και να χαρακώνονται, να περνάνε μέσα απο τοίχους, να ανοιγοκλείνουν ντουλάπια στο σπίτι και αλλά πολλά! Ήξερες ότι ένα μέσο πνεύμα είναι αναγκασμένο να ανέχεται τα βίτσια του κάθε επικαλέστη;
Πέρα απο την πλάκα, επειδή όταν απελπίζομαι παθαίνω ένα κόλλημα με τα μεταφυσικά, για να καλέσεις ένα πνεύμα πρέπει να έχεις κάνει έναν κύκλο με κεριά γύρω σου ή να κάνεις 3 φορές με την άκρη του δαχτύλου σου έναν κύκλο στο πάτωμα γύρω απο εσένα και να φανταστείς ένα χρυσό και διάφανο τείχος να υψώνεται. Ακούγεται κουλο αλλά έτσι διάβασα.
Μετά συγκεντρώνεσαι και λες "καλώ το πνεύμα...". Μόλις αυτό έρθει του κανείς μια ερώτηση που την απάντηση την ξέρει μόνο αυτό το πνεύμα, αν δεν απαντήσει σωστά το διώχνεις ζητώντας του ευγενικά να φύγει. Αν δεν φύγει τότε πετάς ξίδι στο δωμάτιο, εκεί που πιστεύεις πως είναι. Σε καμία περίπτωση δεν σπας τον κύκλο που δημιούργησες.
Αυτα προς το παρόν, δε θυμάμαι τίποτα άλλο αυτή την στιγμή.

Χαμόγελα, κάνει τους άλλους να ανησυχούν...

Exotic_ShankaraΝέο Μέλος
14/12/2012, 14:00:41
Αγαπημένε Dr Jekyll Mr Hyde σε ψάχνω!

14/12/2012, 23:42:49
ΜορφέαςΜέλος
07/02/2004, 02:09:37
Το ξέρω οτι ίσως ο τίτλος του θέματος να είναι λίγο σοκαριστικός και θέλω να τονίσω οτι εγώ προσωπικά δεν παίρνω καμιά θέση απο τις δύο.

Το μόνο που θα κάνω είναι να παραθέσω μια θεωρία που μπορεί σε πολλούς να είναι γνωστή και εαν θέλετε να την συζητήσουμε.

Πλησιάζουμε στην εποχή του Υδροχόου, που λέγεται οτι είναι η εποχή του φωτός και της πνευματικής ανάπτυξης. Ωστόσο στην εποχή των ιχθύων επικρατούσε ο υλισμός, οι πόλεμοι και η σύγκρουση. Καθώς λοιπόν πλησιάζαμε στην εποχή αυτή έπρεπε με κάποιο τρόπο να γίνει ένας μαζικός εξαγνισμός της ανθρωπότητας για να μπορεί το πλανητικό κάρμα να ανταπεξέλθει στην είσοδο της Νέας Εποχής. Έτσι λοιπόν λέει αυτή η θεωρία οτι ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος δεν ήταν επαρκής για να καθαρίσει αυτό το τεράστιο αρνητικό κάρμα του πλανήτη Γη με αποτέλεσμα ο μπλε πλανήτης να κινδυνεύει με αφανισμό. Έτσι λοιπόν, η οντότητα του Χίτλερ που ήταν στην Λευκή Αδελφότητα και μία απο τις υψηλότερες ιεραρχικά οντότητες ανέλαβε να εξαγνίσει τον πλανήτη μας παίρνοντας ο ίδιος όλο αυτό το κάρμα.
Έτσι λοιπόν του δόθηκε η άδεια να χρησιμοποιήσει το ιερό σύμβολο της σβάστιγκα που όταν έχει τους δείκτες προς τα δεξιά συμβολίζει την εξέλιξη και είναι ένα απο τα κυρίαχρα σύμβολα του Ηλιακκού μας Λόγου.
Ο Χίτλερ λοιπόν χρησιμοποίησε το σύμβολο αλλά αντέστρεψε τους δείκτες του για να αντιστρέψει και την δύναμή του και την τοποθέτησε στις υψηλότερες τοποθεσίες κάθε χώρας που κατακτούσε για να εκπέμπει όσο πιο πολύ ανοικτά μπορούσε.

Επίσης ο τρόπος χειραψίας των Ναζί (απότομο σήκωμα του χεριού) ενεργειακά μιλώντας, οδηγεί την ενέργεια απο τα δάχτυλα των ποδιών έως το κεφάλι να εκτοξευτεί απο τα ακροδάχτυλα του τεντωμένου χεριού προς τα έξω. Όταν λοιπόν ο Χίτλερ ήταν μπορστά σε μιά λαοθάλασσα απο στρατιώτες ή απο απλούς πολίτες και όλοι έκαναν τον χαιρετισμό συγχρόνως εκείνος ποτέ δεν ανταπόδιδε με τον ίδιο τρόπο αλλά... μάζευε το χέρι του σαν γροθιά για να δείξει το σήμα της νίκης. Αυτό είναι καταγεγραμμένο ακόμα και σε ντοκιμαντέρ που τον δείχνουν μπροστά σε πολύ κόσμο. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν ο Χίτλερ έπαιρνε όλη αυτήν την ενέργεια και την μετέδιδε στο σύμβολο που ήταν πάλι στα υψηλότερα σημεία ώστε να ενισχύσει την δύναμή της και να καταφέρει όσα κατάφερε. Έτσι λοιπόν η Γη συνεχίζει να ζει μιας και το τεράστιο αυτό αρνητικό κάρμα που κουβαλούσε το εισέπραξε ο Χίτλερ ο οποίος εγκαταστάθηκε κάπου στα... έγκατα της κόλαασης.

Παρακαλώ γράψτε μου τις σκέψεις σας...

Ευχαριστώ!

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

07/02/2004, 02:47:21
quote:
ΧΙΤΛΕΡ.... Άγιος ή Στυγνός Δολοφόνος;

Δε νομίζω οτι κάποιος Άγιος σκοτώνει...
Νομίζω όμως πως κάποιος που σκοτώνει κατ' εξακολούθηση, είναι πολύ κοντά στο να χαρακτηριστεί δολοφόνος.
Αν όλοι σκοτώναμε αυτούς που δε μας άρεζαν-εξέφραζαν που θα οδηγείτω η ανθρωπότητα, στοχεύοντας που?

Ω Μητέρα! Ο αέρας είν'εκείνο το ανάλαφρο πράγμα..
που γυρίζει μέσα στο κεφάλι σου και γίνεται πιο καθαρό όταν γελάς!

TyaneasΜέλος
07/02/2004, 09:47:50
Φιλε Μορφεα σαν σεναριο επιστημονικης φαντασιας ειναι αυτα που γραφεις.
quote:
να γίνει ένας μαζικός εξαγνισμός της ανθρωπότητας για να μπορεί το πλανητικό κάρμα να ανταπεξέλθει στην είσοδο της Νέας Εποχής.

Αν εγινε αυτος ο εξαγνισμος τοτε γιατι οι Αμερικανοι κατασφαξανε τον κοσμο στο Ιρακ και το Αφγανισταν?

quote:
Επίσης ο τρόπος χειραψίας των Ναζί (απότομο σήκωμα του χεριού) ενεργειακά μιλώντας, οδηγεί την ενέργεια απο τα δάχτυλα των ποδιών έως το κεφάλι να εκτοξευτεί απο τα ακροδάχτυλα του τεντωμένου χεριού προς τα έξω.

Τον ιδιομ τροπο χαιρετισμου ειχε και η νεολλαια Μεταξα αλλα ο Μεταξας σταθηκε αντιπαλος στον Χιτλερ!

quote:
Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν ο Χίτλερ έπαιρνε όλη αυτήν την ενέργεια και την μετέδιδε στο σύμβολο που ήταν πάλι στα υψηλότερα σημεία ώστε να ενισχύσει την δύναμή της και να καταφέρει όσα κατάφερε.

Και τι ακριβως καταφερε φιλε μου?
Μεσα σε 5 χροννια γυρισε την Γερμανια στην ιδια και χειροτερη θεση που την ειχε παραλαβει!

quote:
ο οποίος εγκαταστάθηκε κάπου στα... έγκατα της κόλαασης.

Και που ακριβως πεφτει αυτη η κολαση?

Ο Χιτλερ φιλε μου ειναι οτι ειναι σημερα ο Μπους και οτι ητανε καποτε ο Σταλιν με κοινο παρανομαστη τους Εβραιους.
Μονο που τοτε οι Εβραιοι ητανε σε δεινη θεση γιατι Σταλιν και Χιτλερ τους κατασφαξανε αλλα σημερα ο Μπους ειναι υποχειριο των Εβραιων!
Παντα υπαρχουν οι Εβραιοι ειτε ως θυματα,ειτε ως θυτες.

«όταν μας είπαν πως θα εχουμε ενάντιους τους ανέμους εμείς μάθαμε να ταξιδεύουμε με όλους τους καιρούς»Φ.Νιτσε

07/02/2004, 11:19:39
Άγιο δεν θα τον χαρακτήριζα με τίποτα.
Σε μένα αυτό ακούγεται και προσβλητικό.
Άγριο και δολοφόνο ναι.
Πέρα από το ότι ονειρευόταν μια μεγάλη και δυνατή Γερμανία,έκανε διάφορα πειράματα γεννετικής σε αθώα πλάσματα και τόσα άλλα.

quote:
Ο Χιτλερ φιλε μου ειναι οτι ειναι σημερα ο Μπους και οτι ητανε καποτε ο Σταλιν με κοινο παρανομαστη τους Εβραιους.
Μονο που τοτε οι Εβραιοι ητανε σε δεινη θεση γιατι Σταλιν και Χιτλερ τους κατασφαξανε αλλα σημερα ο Μπους ειναι υποχειριο των Εβραιων!

Θα συμφωνήσω.Απο τότε έκαναν την εμφάνισή τους διάφοροι <Χίτλερ>.
Και ποιος ξέρει πόσοι ακόμα!
Άσε που τελευταία κάπου διάβασα πως η καταγωγή του Χίτλερ ήταν Εβραική.
Τους έκανε λέει σαπούνια, έτσι , για κάλυψη.
Μου ακούγεται βέβαια παράδοξο...τρέλα...δεν ξέρω που στηρίχτηκε αυτό.
Τώρα θα μου πείτε,μόνο αυτό ήταν <τρέλα> κατά τον Β'παγκόσμιο πόλεμο?

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

VIKINGΜέλος
07/02/2004, 15:16:35
quote:
Πλησιάζουμε στην εποχή του Υδροχόου, που λέγεται οτι είναι η εποχή του φωτός και της πνευματικής ανάπτυξης

Για ποια εποχη του φωτος μιλατε ρε παιδια;
Aυτα ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας.Ποτε δε θα υπαρξει καμια
εποχη πνευματικης αναπτυξης.Μα καλα δεν βλεπετε ολα αυτα που γινονται
στον κοσμο,καθημερινα θρηνουμε νεκρους απο πολεμους,τρομοκρατικες ενεργειες.Βλεπετε κανενα σημαδι που να δειχνει οτι βαδιζουμε σε μια ομορφη εποχη;Εγω οχι.

Ποτε δεν υπηρξε και ποτε δεν θα υπαρξει εποχη πνευματικης αναπτυξης οπως το λετε.Ακουγεται ομορφο και χαριτωμενο οπως ομορφα ακουγονται και
οι παρλαπιπες για ομορφους παραδεισους και φτερωτους αγγελους.Που
βασιζεστε για να μιλατε για εποχη του φωτος;Μαλλον βασιζεστε σε αυτα που αναφερει η Βιβλος γιατι απο οτι ξερω εκει μεσα καπου αναφερει για
Χρυσο αιωνα.Και να το δεχτω τοτε πρεπει να δεχτω και οτι εχουμε εναν Θεο που αφηνει εκατομμυρια ανθρωπους να σκοτωνονται για να μπορεί το πλανητικό κάρμα να ανταπεξέλθει στην είσοδο της Νέας Εποχής.

Οσο για τον Χιτλερ,αυτος ηταν ο χειροτερος εγκληματιας ολων των εποχων.

Και επειδη λες φιλε Μορφεα οτι:

quote:
Ωστόσο στην εποχή των ιχθύων επικρατούσε ο υλισμός, οι πόλεμοι και η σύγκρουση.Καθώς λοιπόν πλησιάζαμε στην εποχή αυτή έπρεπε με κάποιο τρόπο να γίνει ένας μαζικός εξαγνισμός της ανθρωπότητας για να μπορεί το πλανητικό κάρμα να ανταπεξέλθει στην είσοδο της Νέας Εποχής

Πολεμοι εγιναν και μετα τον Παγκοσμιο πολεμο οπως τον πολεμο στο Ιρακ.Μηπως πρεπει να θεωρουμε και τον εγκληματια πολεμου Μπους Αγιο αν δεχτουμε την μια
απο τις δυο εκδοχες που παραθετεις;
Αν δεχτουμε αυτα που λες φιλε μου τοτε μηπως πρεπει να θεωρησουμε οτι μεγαλα ασχημα γεγονοτα που συνεβησαν
στο παρελθον οπως πολεμοι στο Βιετναμ,πολεμοι στο Ιρακ,η ατομικη βομβα που επεσε στο Ναγκασακι και Χιροσιμα,πολεμος στο Αφγανισταν οτι εγιναν για να μπορεί το πλανητικό κάρμα να ανταπεξέλθει στην είσοδο της Νέας Εποχής;

kynikosΜέλος
07/02/2004, 16:22:06
Χμ, νομίζω οτι κατόπιν παραμονής ελαχίστων ημερών στο esoterica.gr αναδύεται μια αρκετά καθαρή εικόνα σχετικά με τους πιστούς του Αγίου Χίτλερ, και της Μεγάλες Αρχές του, της "Αμιγούς Φυλής" και του "Ευγενούς Πολιτισμού".

Άλλα επειδή αυτές οι πρωτότυπες απόψεις, ούτε ΜΥΘΟΣ είναι, ούτε (ακόμα τουλάχιστον) ΘΡΗΣΚΕΙΑ, μήπως το θέμα είναι σε λάθος forum;

Μήπως θα ήταν καλύτερα να το βάλουμε στο <<Αχλαδότυρο>> ή στις <<Απόψεις>>, αντε για να μήν πώ που πραγματικά αξίζει να το βάλλουμε, και με κατήγορήσουν πάλι οτι είμαι φασίστας και χυδαιος.

Κ