ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γιατι; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Γιατι; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

αθεος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
samuel1974Μέλος
17/09/2008, 16:49:37
@ άθεος

Το να σε αποκαλέσω εγώ εσένα ομοφυλόφιλο, και να σου κάνω παράλληλα και πρόταση να γίνεις η μνηστή μου, είναι κάτι διαφορετικό απο το να αποκαλέσω τους εκπροσώπους του ότι πιο ιερό έχεις ανώμαλους.

Γιατί στο κάτω της γραφής, μόνο ένας που καταπιέζει μέσα του την αδυναμία του στους μπετατζήδες, τσαντίζεται όταν του λες, ότι λαδώνει την μπάμια. Ένας στρεϊτ σου λέει "άσε φίλε, δε γουστάρω" κι ένας γκεϊ σου στέλνει το νούμερο του. Εάν εσύ τώρα δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου και γυρνάς και μου βρίζεις χριστοπαναγίες, επειδή σου ζητάω, έστω και με έναν όχι και τόσο συμβατικό τρόπο, να πάρεις θέση σε κάτι που παρέθεσες, τότε σκέψου, ποιός απο τους δυό μας έχει πραγματικά πρόβλημα. Και σκέψου εάν ο τρόπος που διάλεξες για να διασκεδάσεις, ανοίγωντας ένα ερώτημα με προβοκατόρικη υφή είναι ο καλύτερος.

Ερωτήσεις όλοι έχουμε και όλοι θέλουμε να κουβετιάζονται, αλλά εάν σε συναντήσει κάποιος στο δρόμο και σε ρωτήσει: "Γιατί η μητέρα σου.... ;;" θα το θεωρούσες ένα τέτοιο θέμα συζητήσιμο;;;

...Έτσι κάνεις και εσύ τώρα. Δεν αναρωτειέσαι προβληματιζόμενος, αλλά προβοκάρεις αναρωτόμενος.

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE

17/09/2008, 17:36:20
quote:

@ άθεος

Το να σε αποκαλέσω εγώ εσένα ομοφυλόφιλο, και να σου κάνω παράλληλα και πρόταση να γίνεις η μνηστή μου, είναι κάτι διαφορετικό απο το να αποκαλέσω τους εκπροσώπους του ότι πιο ιερό έχεις ανώμαλους.

Γιατί στο κάτω της γραφής, μόνο ένας που καταπιέζει μέσα του την αδυναμία του στους μπετατζήδες, τσαντίζεται όταν του λες, ότι λαδώνει την μπάμια. Ένας στρεϊτ σου λέει "άσε φίλε, δε γουστάρω" κι ένας γκεϊ σου στέλνει το νούμερο του. Εάν εσύ τώρα δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου και γυρνάς και μου βρίζεις χριστοπαναγίες, επειδή σου ζητάω, έστω και με έναν όχι και τόσο συμβατικό τρόπο, να πάρεις θέση σε κάτι που παρέθεσες, τότε σκέψου, ποιός απο τους δυό μας έχει πραγματικά πρόβλημα. Και σκέψου εάν ο τρόπος που διάλεξες για να διασκεδάσεις, ανοίγωντας ένα ερώτημα με προβοκατόρικη υφή είναι ο καλύτερος.

Ερωτήσεις όλοι έχουμε και όλοι θέλουμε να κουβετιάζονται, αλλά εάν σε συναντήσει κάποιος στο δρόμο και σε ρωτήσει: "Γιατί η μητέρα σου.... ;;" θα το θεωρούσες ένα τέτοιο θέμα συζητήσιμο;;;

...Έτσι κάνεις και εσύ τώρα. Δεν αναρωτειέσαι προβληματιζόμενος, αλλά προβοκάρεις αναρωτόμενος.

προσπαθώ να καταλάβω τι θες να πεις αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα
σε απλά ελληνικά χωρίς πούστηδες και λοιπές προσπάθειες χρωματισμού θα ήταν ότι καλύτερο

quote:
Κάνεις μεγάλο λάθος. Όσο καιρό είμαι εδώ μέσα, από την πρώτη στιγμή είπα το ποιος είμαι (βέβαια όχι το πραγματικό μου όνομα) και το τι πιστεύω. Δεν δήλωσα κάτι ενώ υποστηρίζω κάτι άλλο, όπως κάνουν κάτι "άθεοι" σαν και του λόγου σου.

η απάντηση μου ήταν για συγκεκριμένη σου απάντηση
μην προσπαθείς να διαστρεβλώσεις τα λεγόμενα μου

quote:
Ίσως γιατί η απάντησή της σου χάιδεψε τα αυτάκια.

αυθαίρετο συμπέρασμα αλλά τυπικό από άτομα σαν και του λόγου σου που βαφτίζουν τους πάντες ως χριστιανομάχους δωδεκαθεϊστές

quote:
Κοίτα, για να πω την αλήθεια δεν είμαι 100% σίγουρος ότι είσαι δωδεκαθεϊστής. Το σίγουρο είναι πως άθεος δεν είσαι. Επίσης, το σίγουρο είναι πως είσαι χριστιανομάχος.

Από τα λόγια σου και από το γεγονός πως δικαιολογείς ή και αποφεύγεις με πολύ προσοχή να σχολιάσεις κάποια δρώμενα των ειδωλολατρών, οδηγούν όποιον σε διαβάζει να θεωρεί πως ανήκεις και εσύ σε αυτό το χώρο.

Επαναλαμβάνω πως άθεος δεν είσαι σε καμιά περίπτωση.

μάλιστα ενδιαφέρον αφού με ξέρεις καλύτερα από ότι εγώ μπορείς να μου πεις και ποιο είναι το αγαπημένο μου φαγητό εγώ λέω ότι είναι τα μακαρόνια με θαλασσινά αλλά εσύ σίγουρα θα ξέρεις καλύτερα

samuel1974Μέλος
17/09/2008, 19:27:00
@ άθεος

Γράφεις:
"προσπαθώ να καταλάβω τι θες να πεις αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα
σε απλά ελληνικά χωρίς πούστηδες και λοιπές προσπάθειες χρωματισμού θα ήταν ότι καλύτερο"

Δεν χρειάζεται να τα καταλάβεις, αφού τα νιώθεις. ..έτσι μάλιστα όπως σου αρέσει να τα κρύβεις απο κάτω.

Η υπεκφυγή απαντήσεων και το μασκάρεμα αυτοπροσδιορισμού ξέρεις πως αλλιώς λέγεται στα νεοελληνικά;;;

17/09/2008, 23:32:59
quote:
samuel1974
Το να βρίζει ένας νεογνός της αρχαιολατρείας τους ιερείς του Θεού με τα πιο εκλεκτά επίθετα του ιδιώματος της οδού φυλής είναι το τέστ καταλληλότητας για πρόσβαση στα "ουρανομήκη" ύψη του αρχαίου "πνεύματος";;;;

Με την απάντησή σου αυτή επιβεβαιόνεις το γεγονός , ότι για τους χριστιανούς υπάρχουν δύο κατηγορίες Ελλήνων , οι Ορθόδοξοι και οι 12 θεϊστές .
Από ότι γνωρίζω από τις εκάστοτε απαντήσεις του στα Forums , ο αθεος δεν έχει δηλώσει ποτέ αρχαιόθρησκός όπως τον κατατάσσεις .

*

17/09/2008, 23:46:10
Εγώ νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο.

Για τους πιστούς της εταιρείας "Γιαχβέ και υιός", όποιος δεν πιστεύει στον δικό τους θεό, που είναι και ο "αληθινός", τότε είναι άθεος (είτε είναι δωδεκαθεϊστής είτε είναι πιστός οποιασδήποτε άλλης ή και καμμίας θρησκείας).

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

samuel1974Μέλος
18/09/2008, 00:51:24
Τάδε έφην Θρασύβουλοι...

Οι άθεοι δεν λένε για καλημέρα "οι ομοφυλόφιλοι παπάδες, που οδηγούνε στον φανατισμό και στην μισαλλοδοξία τους πωρωμένους Χριστιανούς, που βλέπουνε πίσω απο κάθε αλλόθρησκο κι έναν ρουφιάνο, προδότη της χώρας..."

Ένας άθεος δεν κατεβάζει σεντόνια και είδη προικός πειραϊκής πατραϊκής απο τον γνωστό μπαχτσέ ιστιοσελίδων των αρχαιόθρησκων.

Το ότι κατέβασε εκείνο το συγκεκριμένο κείμενο με τις γνωστές μικρές, αλλά ενδεικτικές παραχαράξεις απο τα γνωστά χέρια ήτανε και η αιτία της αποκάλυψης του. Απο εκείνα τα χέρια τρώει και την πνευματική του τροφή.

Έχετε δει το έργο The Eagle Has Landed, που σε μια φάση ένα γερμανάκι ντυμένο σαν εγγλέζος στρατιώτης καρφώνεται με το που ακούει τη λέξη Χίτλερ και κάθεται σούζα....

Έτσι έπαθε το παλουκάρι...

Τώρα ότι και να πείτε...

18/09/2008, 16:37:38
samuel1974 πρέπει να σταματήσεις να μπερδεύεις τα πάντα στο μυαλό σου
το μόνο που έχω κατεβάσει είναι οι αναθεματισμοί χωρίς καμιά παρέμβαση
ή τροποποίηση
έχω βάλει και την σελίδα που τα βρήκα
από εκεί και πέρα το μυαλό σου μπορεί να φτιάχνει ότι σενάρια θέλει

18/09/2008, 22:48:07
quote:
Από ότι γνωρίζω από τις εκάστοτε απαντήσεις του στα Forums , ο αθεος δεν έχει δηλώσει ποτέ αρχαιόθρησκός όπως τον κατατάσσεις .

Και τι διαφορα κανει? Κανει καποια διαφορα για εμας?Οι αντιχριστιανικες πραξεις του παυουν να ισχυουν?
quote:
Με την απάντησή σου αυτή επιβεβαιόνεις το γεγονός , ότι για τους χριστιανούς υπάρχουν δύο κατηγορίες Ελλήνων , οι Ορθόδοξοι και οι 12 θεϊστές .

Εδω κανεις καθαρη συκοφαντια φιλτατε.Απο που και ως που ενα ανυπαρκτο γεγονος επιβεβαιωνεται κιολας?
19/09/2008, 01:39:02
quote:
samuel1974
Τάδε έφην Θρασύβουλοι...
Οι άθεοι δεν λένε για καλημέρα "οι ομοφυλόφιλοι παπάδες, που οδηγούνε στον φανατισμό και στην μισαλλοδοξία τους πωρωμένους Χριστιανούς, που βλέπουνε πίσω απο κάθε αλλόθρησκο κι έναν ρουφιάνο, προδότη της χώρας..."
Ένας άθεος δεν κατεβάζει σεντόνια και είδη προικός πειραϊκής πατραϊκής απο τον γνωστό μπαχτσέ ιστιοσελίδων των αρχαιόθρησκων.
Το ότι κατέβασε εκείνο το συγκεκριμένο κείμενο με τις γνωστές μικρές, αλλά ενδεικτικές παραχαράξεις απο τα γνωστά χέρια ήτανε και η αιτία της αποκάλυψης του. Απο εκείνα τα χέρια τρώει και την πνευματική του τροφή.
Έχετε δει το έργο The Eagle Has Landed, που σε μια φάση ένα γερμανάκι ντυμένο σαν εγγλέζος στρατιώτης καρφώνεται με το που ακούει τη λέξη Χίτλερ και κάθεται σούζα....
Έτσι έπαθε το παλουκάρι...
Τώρα ότι και να πείτε...

Το μόνο που μπορεί να πη κάποιος διαβάζοντας της απάντησή σου , είναι το ότι αντικατοπτρίζει το αδιέξοδο και την αμηχανία σου .

*

19/09/2008, 14:22:11
τελικά απάντηση δεν βλέπω να δίνετε στα ερωτήματα μου