- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο 3 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:quote:
Industrialangel,
το πρόβλημά σου είναι μεγάλο και δεν έχω ούτε τη διάθεση, αλλά ούτε και το χρόνο να ασχολούμαι με τα κόμπλεξ του καθενός.
Όσον αφορά τις προσβλητικές εκφράσεις που χρησιμοποιείς εσύ, αλλά και οι ομόσταβλοί σου, .... τι να πω;
Είστε τα χαϊδεμένα παιδιά των διαχειριστών και έχετε το ελεύθερο να φτύνετε και να βγάζετε τα έντερά σας κατά όποιου επιθυμείτε.Ναι είσαι σίγουρος όμως, πως αν σε είχα εμπρός μου και τολμούσες να χρησιμοποιήσεις παρόμοιους χαρακτηρισμούς, θα σου έσπαγα τα μούτρα και θα έβλεπες ποιος είναι ο ηλίθιος!!!
----
Πηγή
"Η πρώτη αίτηση για λειτουργία κλινικής κρυονικής στην Αυστραλία υποβλήθηκε πριν από λίγα χρόνια, από τον βιολόγο Φίλιπ Ρωάδη. Ο Μαρκ Μίλτον έκανε αίτηση για τη δημιουργία μεγαλύτερης κλινικής. «Εγώ και οι συνεργάτες μου πιστεύουμε πως η κρυονική κρατά το ''κλειδί'' για την αιώνια ζωή», είπε."
Δεν λέει γνωρίζουμε, αλλά πιστεύουμε. Η γνώση είναι το επόμενο στάδιο.Πρώτα υπάρχει η πίστη, η πεποίθηση και ύστερα έρχεται η γνώση.
Ψηλέ καλημέρα...
Θα μπορούσε να εν-νοεί "έχω την αίσθηση" λέγοντας "πιστεύω"...
Μην κολλάμε σε λέξεις ..."Έχω την αίσθηση ότι.." # "Πίστης"....και εν-νοώντας ότι , θα το ερευνήσω για να δώ αν όντως είναι έτσι...!!!
Οι αποχρώσες ενδείξεις προσανατολίζουν πολλές φορές σε κάτι το υπαρκτό αλλα δεν αποτελούν απόδειξη...
Μπορείς να διαβάσεις το "Μία μη αιτιατή συνδετική αρχή" του Γιούνγκ , για να καταλάβεις τι εν-νοώ..!!!
Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Αγαπητέ φίλε Εαρινέ,
ναι, θα μπορούσε να πει πολλά ........, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ όμως, δεν λέει.
Αυτό θέλω να πω και εγώ.
Η γνώση είναι σιγουριά, απόδειξη.

quote:quote:
Θα πηγαίνω τοίχο τοίχο... Στα σοβαρά πρέπει να βρεθούμε κάποια φορά... Και με το Φώτη.
Πάντως το ξύλο από τον Ψηλό δεν το γλυτώνεις. Είναι πράγματα αυτά που γράφεις;Με τον Φώτη , βρεθήκαμε χθές βράδυ και τα είπαμε και πριν πάω σκεπτόμουν αν θα μπορούσαμε να σε καλέσουμε και σένα...
Ο Φώτης...είναι υπέροχος άνθρωπος και θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που τον γνώρισα και έχω την ευτυχία να μιλάω μαζί του..!!!
Ο Ψηλός αστειεύεται ρε Γιώργο...σκύλο που γαυγίζει -λένε στο χωριό μου- μην τον'νε φοβάσαι..
Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Όσο και να διαφωνώ με κάποιον, δεν θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου να τον θίξω. Αν έβλεπα πως στη συζήτηση δεν υπάρχει κάτι κοινό που να μας κάνει να συμφωνούμε, δεν θα συζητούσα πια μαζί του, αλλά δεν θα τον αποκαλούσα ηλίθιο ή οποιαδήποτε άλλη προσβολή που να έχει σχέση με την πίστη του.
Το ότι κάποια άτομα εδώ μέσα βγάζουν τα έντερά τους επάνω μου, αλλά και σε άλλους, και τους το επιτρέπουν οι διαχειριστές, είναι σκανδαλώδες.
Ο Ιντούστριαλ, μόλις ξαναμπήκε ο Τρέχα, θαρείς και του την είχε στημένη, άρχισε πάλι να του επιτίθεται!!
Είναι απαράδεκτο!!
Αν δεν γουστάρει, ας πάρει τους ομοίους του και ας κάνουν δικό τους καφενείο να τα λένε με την ησυχία τους.
Δεν μου αρέσει να απαντώ σε προσβολές, το έχω κάνει και εγώ αλλά μόνο όταν με προκαλούν και με φτάνουν σε σημείο που δεν χωρά κάτι άλλο.

http://www.youtube.com/watch?v=tE73rQfSPYo&feature=related
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
Μην ομοσταυλίζονται με μας τους απλούς θνητούς...
Και να μην μας τα πρήζουν, προπατνων, με εγωιστικές κορώνες, περί της ικανότητας των να λένε βλακείες ...Να σημειωθει, πολύ σημαντικό,γιατι,μόνο αυτό μπορούν να κανουν...
quote:
Αυτό θέλω να πω και εγώ.Η γνώση είναι σιγουριά, απόδειξη.
Βασικά ΟΥΤΕ εσύ έχεις καταλάβει,ΨΗΛΕ, τι θες να πεις. Κατέληξες σε αυτό που έλεγα από την αρχή. Ότι υπάρχει ΣΑΦΗΣ ανωτερότητα της γνώσης έναντι της πίστης.
Η κρίσιμη ερώτηση είναι τι κάνουμε όταν έχουμε γνώση ΚΑΙ (προφανώς) πίστη για ένα πράγμα και ΜΟΝΟ πίστη για το αντίθετο.
quote:
Όσο και να διαφωνώ με κάποιον, δεν θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου να τον θίξω
Όχι καλέ...Αλλά από τους πολιτικάντικους χαρακτηρισμούς περί χριστιανομάχων δεν μπόρεσες να κρατηθείς μακρυά. Αυτό δεν είναι κάτι που θίγει.
quote:
Αν έβλεπα πως στη συζήτηση δεν υπάρχει κάτι κοινό που να μας κάνει να συμφωνούμε, δεν θα συζητούσα πια μαζί του, αλλά δεν θα τον αποκαλούσα ηλίθιο ή οποιαδήποτε άλλη προσβολή που να έχει σχέση με την πίστη του.
Ποια πίστη σου; Εγώ για την ποιότητα των επιχειρημάτων σου μίλησα (=ηλιθιότητες)
quote:
Το ότι κάποια άτομα εδώ μέσα βγάζουν τα έντερά τους επάνω μου, αλλά και σε άλλους, και τους το επιτρέπουν οι διαχειριστές, είναι σκανδαλώδες.
Έτσι είναι η δημοκρατία. Όσο δικαίωμα έχει ο τρέχα να παραπληροφορεί ΑΛΛΟ τόσο και ακόμα παραπάνω έχω εγώ να σας βρίζω.
quote:
Ο Ιντούστριαλ, μόλις ξαναμπήκε ο Τρέχα, θαρείς και του την είχε στημένη, άρχισε πάλι να του επιτίθεται!!
Είναι απαράδεκτο!!
Με ειδοποίησαν οι Ερπετικοί από την 4η διάσταση να του επιτεθώ. Η' οι Νεφελίμ; Δε θυμάμαι... Πάντως ή οι πρώτοι ή οι δεύτεροι παρακολουθούν το φόρουμ και πληρώνουν τους διαχειριστές
quote:
Αν δεν γουστάρει, ας πάρει τους ομοίους του και ας κάνουν δικό τους καφενείο να τα λένε με την ησυχία τους.
Γιατί φοβάστε τόσο πολύ τον αντίλογό μου; Αυτό δεν έχω καταλάβει.
quote:
Δεν μου αρέσει να απαντώ σε προσβολές, το έχω κάνει και εγώ αλλά μόνο όταν με προκαλούν και με φτάνουν σε σημείο που δεν χωρά κάτι άλλο.
Ακόμα και το "οφθαλμόν αντί οφθαλμού" να εφάρμοζες στις προσβολές θα απάνταγες με προσβολές όχι με απειλές ξυλοδαρμού, κίβδηλε χριστιανέ.
τρέχα
quote:
Αυτό που λέει ο Ψηλός και το έχουμε πει πολλοί εδώ μέσα,αλλά οι αρμόδιοι,κάνουν γαργάρα, είναι ότι για τα χαιδεμένα του φόρουμ, έπρεπε να τα έχετε ιδιαίτερο ..σταύλο,ως .....καινάρια.
Τα έχουμε πει. Είμαστε των Νεφελίμ.
quote:
Και να μην μας τα πρήζουν, προπατνων, με εγωιστικές κορώνες, περί της ικανότητας των να λένε βλακείες ...Να σημειωθει, πολύ σημαντικό,γιατι,μόνο αυτό μπορούν να κανουν
Γιατί όμως σε ενοχλούν ΤΟΣΟ οι βλακείες που λέω; Αν είναι απλώς βλακείες... Χαλάνε την προπαγάνδα;
Ακόμα περιμένω να ακούσω ποιες οι αποδείξεις της δημιουργίας.
Πάντως αν δηλώσει κάποιος ΜΕΓΑΛΟχριστιανός ΔΗΜΟΣΙΑ ότι ΦΟΒΑΤΑΙ τον αντίλογο, εγώ ΔΕ θα ξαναγράψω ποτέ στο θέμα. Και εγώ θα τον κρατήσω το λόγο μου όχι όπως ο τρέχα.
Edited by - IndustrialAngel on 24/10/2010 19:12:15
Edited by - IndustrialAngel on 24/10/2010 19:13:06
ρε νούμερο, τόσο ψώνιο με την πάρτη σου;...
Τι να φοβηθεί ο χριστιανός απο τον αντίλογο μαζί σου;..
Αφού δεν έχεις...λόγο, απλά βρίζεις...
Τι να φοβηθούμε, ρε....ασυλλόγιστε;
Μην μας κουφάνεις εντελώς, με τις κοτσάνες σου;....
Δεν υπάρχει πρόβλημα..Σε κατανοούμε,σαν ένα....μουσουλμάνο φανατικό, που νομιζει ότι ανακάλυψε ότι η γή κινείται...
Τι να φοβηθούμε, ωρέ;!!!!!!
Την παράνοια ή την πίστη σου την τυφλή ,στην επιστήμη;
Απλά έχεις άλλο θεό..Τιποτε άλλο...
Κι ειναι και νέο φρούτο, ο δικος σου, γι αυτό και φανατίζεσαι..Θα σου περάσει.....
Τόσο αντικειμενικός διάλογος....
Σε άδειο γήπεδο, μόνο βάζεις γκόλ, χασογκόλη....
Σε αγώνα, θα δούμε τσόντα μαζί σου!!!!!!
quote:
Βασικά ΟΥΤΕ εσύ έχεις καταλάβει,ΨΗΛΕ, τι θες να πεις. Κατέληξες σε αυτό που έλεγα από την αρχή. Ότι υπάρχει ΣΑΦΗΣ ανωτερότητα της γνώσης έναντι της πίστης.
Αν δεν πιστεύεις σε αυτά που γράφεις, γιατί να σε πιστέψουμε εμείς οι άπιστοι και γνώστες;
Και όταν ηρεμήσεις έλα να κάνεις διάλογο με ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΕΣ σκέψεις και σοβαρά επιχειρήματα για πρωτοτυπία
quote:
Αν δεν πιστεύεις σε αυτά που γράφεις, γιατί να σε πιστέψουμε εμείς οι άπιστοι και γνώστες;
Μπαρδόν;Στα ελληνικά παρακαλώ; Τι δεν πιστεύω και τι ξέρετε εσείς οι άπιστοι;