ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ευ Ζειν και Ιησους Χριστος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ευ Ζειν και Ιησους Χριστος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

El Morya11 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
El MoryaΝέο Μέλος
15/10/2005, 14:29:30

Γεια σας Αδέρφια μου.

Πιστεύω βαθύτατα ότι σκοπός όλων των φωτισμένων υπάρξεων που πέρασαν από τον πλανήτη μας προτείνουν κυρίως έναν ορθό τρόπο ζωής και δράσης στον ανθρωπο.Συνηθως οι θρησκείες που εκπροσώπησαν αυτούς τους θεανθρώπους όχι μόνο δεν ακολούθησαν την διδασκαλία αυτών αλλά μάλιστα την απέκρυψαν έντεχνα και δεν προσπάθησαν ποτέ να "περάσουν" τα μοντέλα αυτά μέσα στις κοινωνιες.Θα παραθέσω με τα λόγια του Ιησού Χριστού ένα τέτοιο μοντέλο ζωής μιας και η δύση είναι μπολιασμένη από την χριστιανική θρησκεία η οποία όμως δεν είναι μπολιασμένη από Χριστό.

Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο
6.25-6.34

Μέριμνα και εμπιστοσύνη εις τον Θεό.

<<Δια τουτο σας λεγω,μη μεριμνατε δια την ζωη σας τι θα φαγετε ή τι θα πιητε,ουτε δια το σώμα σας τι θα φορέσετε.Δεν αξίζει η ζωή περισσότερον απο την τροφή και το σώμα απο το ένδυμα;Kυτταξετε τα πτηνά του ουρανού,ούτε σπείρουν ούτε θερίζουν ούτε αποθηκεύουν και ο Πατέρας σας ο Ουράνιος τα τρέφει.Δεν έχετε εσεις μεγαλύτερη αξιαν απο αυτά;Ποιος δε απο σας,οσον και αν έχει φροντίσει,μπορει να προσθέσει εις το ανασθημά του έναν πήχυν;Και γιατι μεριμνατε για ενδύματα;Παρατηρηστε τα κρινα του αγρου πως αυξανουν,ούτε κοπιάζουν,ουτε γνέθουν αλλα σας λέγω,οτι ούτε ο Σολομών εις όλη του την δόξα δεν εντύθηκε σαν ένα απο αυτα.Εαν το χορτάρι του αγρού που σήμερα υπάρχει και αυριο το ρίχνουν εις το φούρνον,ο θεός το ντύνει τόσο ωραια ποσο περισοτερο εσας ολιγόπιστοι;Mη μεριμνάτε λοιπον και μη λέγετε "Τι θα φαμε ή τι θα πιουμε ή τι θα ενδυθούμε;Διοτι ολα αυτα τα επιδιωκουν οι εθνικοι*.Γνωρίζει ο Πατερας σας ο ουρανιος οτι εχετε ανάγκη απο όλα αυτα.Ζητάτε πρώτα την βασιλείαν του θεού και την δικαιοσύνη του και τοτε όλα θα σας χορηγηθούνε.Μη μεριμνάτε λοιπον δια την αυριον,διοτι η αυριανη ημέρα θα φροντίσει δια τα δικά της πράγματα.Φθάνει η στεναχωρια της ημέρας.
Αδέλφια μου,εχουμε στα χέρια μας ένα μοντέλο Ζωής το οποίο έρχεται σε τέλεια σύγκρουση με την δυτικό τρόπο σκέψης και δρασης.Ειναι γνωστό ότι ο χριστιανισμός άκμασε μέσα από τις πόλεις και μάλιστα μέσα από αυτές μπόρεσε να εδραιωθει.Μεσα στις πόλεις η επαφή με την φυσικότητα του κόσμου που μας περιβάλλει χανεται,με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να γίνεται έρμαιο των πλασματικών επιθυμιών που του προβάλλουν και να ζει για να ικανοποιήσει αυτες,πραγμα που παράγει ένα μοντέλο αυτοκαταστροφικό για την φύση και την ίδια την ζωή του ανθρώπου.

Προσωπικά βλέπω αυτά τα λόγια του Ιησού Χριστού ως την πιο αναρχική και επικίνδυνη στάση για το κατεστημένο του τότε και πολύ περισσότερο του τωρα.Διαβλεπω ότι τα λόγια αυτά θυμίζουν έντονα την μη-Δράση του Ζεν ή του Ταο και είναι σίγουρα αυτά προσαρμοσμένα στις ανάγκες του δυτικού πολιτισμου.Ο Ιησούς μας προσφέρει ένα μοντέλο το οποίο ακολουθεί την φυσικότητα του κοσμου,την ροή του και όχι ένα παραφυσικό μοντέλο που αντιστέκεται και εναντιώνεται στον κοσμο.Μας βοήθα να καταλάβουμε ότι η ύπαρξη μας δεν εξαρτάτε τόσο από το εγώ μας αλλά πολύ περισσότερο από την αρμονία που έχουμε με το περιβάλλον μας.Επιπλεον μας απεγκλωβίζει από το άγχος του αυριο,μιας και μας παροτρύνει να ζούμε και να απολαμβάνουμε το σημερα,και κατ'επεκταση την στιγμή που μπορεί να μας προσφέρει αρμονία και ευτυχία σε αντίθεση με τον φαύλο κύκλο του κυνηγιού της επιτυχίας της ματαιοδοξίας και των υλικών Αγάθων που ακριβώς επειδή αδυνατούμε να βρούμε το χρόνο να τα χαρουμε,δυστηχουμε και γεμίζουμε θλίψη και ανικανοποίητες επιθυμίες.

Θα ήθελα να διαβάσετε το κείμενο που σας παρεθεσα,και αν είστε παγανιστής απλά αντικαταστήστε την λέξη Θεός με την λέξη Φυση,αν είστε αθεϊστής βαλτέ την λέξη Τυχη.Δεν έχει καμία σημασια.Απλα αναρωτηθείτε αν ζείτε με αυτόν τον τροπο,και δεν εννοώ βεβαίως αν έχετε 10 ρούχα αλλά αν ζείτε για να γεμίζετε την ντουλάπα σας.Ειμαι σίγουρος ότι το μοντέλο της μη δράσης δηλαδή την μη αντίσταση στο αιώνιο ρεύμα της ζωής θα ήταν μια καλή λύση για να βγει ο άνθρωπος από αυτόν τον αυτοκαταστροφικό κύκλο.

Δεν επιθυμώ να δείτε αυτό το θέμα ως ευκαιρία για να πλήξετε τον χριστιανισμό και να επιχειρηματολογήσετε εναντίον του.Υπαρχει μόνο για να ρίξουμε μια μάτια στον τρόπο ζωής μας που ενώ είναι χτισμένος πάνω στην χριστιανοσυνη,δεν ανταποκρίνεται σχεδόν καθόλου στις προτάσεις του Χριστού.

*Παρακαλώ να μην δώσετε σημασία στην λέξη Εθνικοι,μιας και πεποίθηση μου είναι ότι προστέθηκε αργότερα στα λόγια του Χριστού για να μπορέσει να επιβληθεί η Αυλική θρησκεία στον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό που τότε αποτελούσε τον μόνο κυρίαρχο αντίπαλο της Εβραϊκής Θρησκείας.

Ευχαριστώ πολύ.

"Κύκλου Λήξαι"

16/10/2005, 01:27:14
Τα σέβη μου.-

KrisnnaΜέλος
16/10/2005, 11:09:47
quote:
Ειναι γνωστό ότι ο χριστιανισμός άκμασε μέσα από τις πόλεις και μάλιστα μέσα από αυτές μπόρεσε να εδραιωθει.Μεσα στις πόλεις η επαφή με την φυσικότητα του κόσμου που μας περιβάλλει χανεται,με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να γίνεται έρμαιο των πλασματικών επιθυμιών που του προβάλλουν και να ζει για να ικανοποιήσει αυτες,πραγμα που παράγει ένα μοντέλο αυτοκαταστροφικό για την φύση και την ίδια την ζωή του ανθρώπου.

Σε αυτό διαφωνώ λίγο ίσως να μας έχει δημιουργηθεί αυτή η αίσθηση απο τον σημερινό τρόπο ζωής. Η φυσικότητα του κόσμου έχει χαθεί τα τελευταία 150 χρόνια με την ανάπτυξη των πόλεων στην σημερινή τους μορφή με τα αυτοκίνητα, τις πολυκατοικίες και τα τσιμέντα. Παλιότερα ακόμα και στις πόλεις υπήρχε μεγάλη επαφή με την φύση πολύ δέ περισσότερη στις αγροτικές περιοχές, αλλά ο Χριστιανικός φανατισμός δέν έλλειπε υπήρξε και μάλιστα σε σημαντικό βαθμό.
Υπήρχε φανατισμός και στην έρημο, και στα σπήλαια, και στα απομονωμένα μοναστήρια αλλά η διαφορά είναι οτι τότε σύμφωνα με τον τρόπο ζωής τους τους ικανοποιούσε η λατρεία του Χριστιανισμού. Και στην θέση του Θεού δέν έβαζαν την φύση αλλά τον προσωποποιημένο χριστιανικό θεό Ιεχωβά και τον Ιησού Χριστό.
Σήμερα με τον τρόπο που ζούμε ο Χριστιανισμός δέν προσφέρει απολύτως τίποτα παρα μόνο περισσότερα προβλήματα και γι'αυτό έχουμε αρχίσει να τον αμφισβητούμε. Ίσως πόλεις να εννοείς τις οργανωμένες κοινωνίες με νόμους, αλλά αυτές υπήρξαν εδώ και πολλές χιλιετίες και βασίζονταν πάνω απ'όλα και πάνω απο τους βασιλιάδες ή κυβερνήτες σε κάποιον Θεό.
Στα άλλα που είπες συμφωνώ μαζί σου, η φύση μπορεί να μας προσφέρει ότι θέλουμε και ότι έχουμε ανάγκη χωρίς να ΄χουμε ιδιαίτερο άγχος, φόβο και υπερβολικές ανησυχίες.

http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ

dimitris2Μέλος
16/10/2005, 20:31:32
Είχε πει ο Χριστός ότι κανείς προφήτης δεν αναγνωρίστηκε στην ίδια του την πατρίδα.
Γιατί? γιατί έλεγε την αλήθεια. Η αλήθεια είναι το όπλο της Ζωής.
Αλλά η αλήθεια στα χέρια της άρρωστης ζωής είναι το όπλο που σκοτώνει τη ζωή.

Ολοι ψάχνουν για ευτυχία, ειρήνη , χαρά και αλήθεια. Ψάχνουν αλληλοσφαζόμενοι γιατί δεν μπορεί να υπάρχει αλήθεια πιο αληθινή απ τη δική τους.
Ο Χριστός δίδαξε την αλήθεια, τη ζωή, τόλμησε μάλιστα να πει ότι Εγώ είμαι η Ζωή. Αφού το αισθανόταν ότι ήταν ένα με τη φύση. Δεν υποκρινόταν τίποτα. Οσο κι αν τον πίεζαν οι μαθητές και ο λαός.
Δεν δίδασκε σε ομάδες και κοινωνίες αλλά ατομικά στον καθένα.
Οχι σε όλους, αλλά σε όσους είχαν αυτιά.
Ο έχων ώτα ακούειν, ακουέτω.
Ενας πονηρός μπορεί να καταστρέψει 1000 τίμιους αθελά τους.
1000 όμως τίμιοι δεν μπορούν να κάνουν τίμιο ένα πονηρό.
δυστυχώς η σχέση μας με τη φύση είναι ανύπρκτη. Οι σχέσεις μας με τους άλλους προκαλούν τρόμο, οι σχέσεις μας με τον εαυτό μας ακόμη χειρότερη.
Πιστεύω ότι ο Χριστός και οι άλλοι φιλόσοφοι προσπάθησαν να επαναφέρουν τη σκέψη και το σώμα μας στην φυσική του κατάσταση.

El MoryaΝέο Μέλος
17/10/2005, 15:09:49
Αδελφε Krisnna

Μου εδωσες μια ευκαιρια να διευκρινησω τον λογο που εκανα για πολεις.Θεωρω οτι στην πολη,λογω αυξημενου αριθμου κατοικων ειναι πιο ευκολο να δοκιμασθουν και να εδραιωθουν νεες αντιληψεις,τασεις και μοδες.Η υπαιθρος ειναι πιο δυσκολη στο να αλλαζει τις παραδοσεις τις γι αυτο τον λογο αλλωστε οι χριστιανοι στιγματισαν τους χωρικους ως παγανιστες.Ακριβως γιατι ηταν πιο δυσκολο να τους εγκαθιδρυσουν την νεα θρησκεια στις κοινοτητες τους.Η πολη γεννα παντα πιο ευκολα την αποξενωση απο τους συνανθρωπους μας,αρα αμεσα αποκλιει ενα κομματι της Φυσης,τον ιδιο τον ανθρωπο.Πανω σε αυτο στηριζομενος στοιχειοθετησα την αποψη μου.Σε ευχαριστω.

Αδελφε dimitris2

quote:
Ο Χριστός δίδαξε την αλήθεια, τη ζωή, τόλμησε μάλιστα να πει ότι Εγώ είμαι η Ζωή. Αφού το αισθανόταν ότι ήταν ένα με τη φύση.

quote:
δυστυχώς η σχέση μας με τη φύση είναι ανύπρκτη. Οι σχέσεις μας με τους άλλους προκαλούν τρόμο, οι σχέσεις μας με τον εαυτό μας ακόμη χειρότερη.
Πιστεύω ότι ο Χριστός και οι άλλοι φιλόσοφοι προσπάθησαν να επαναφέρουν τη σκέψη και το σώμα μας στην φυσική του κατάσταση.

Xαιρομαι ειλικρινα για οσα μοιραστηκες μαζι μας.Θα συμφωνησω απολυτα με την αποψη σου.Ο Χριστος αναγνωρισε στον εαυτο του την ιδια την Φυση γι αυτο και ειπε το Εγω ειμαι η Ζωη.Σημερα αδελφε μου ειναι ελαχιστοι που θα τολμουσαν να πουνε κατι τετοιο.Σε ευχαριστω.

Αδελφη ΑΤΜΑ γεια σου και σε σενα.

Edited by - El Morya on 17/10/2005 15:26:21

VELISSARIOSΜέλος
17/10/2005, 15:25:46
.Ο Ιησούς μας προσφέρει ένα μοντέλο το οποίο ακολουθεί την φυσικότητα του κοσμου,την ροή του και όχι ένα παραφυσικό μοντέλο που αντιστέκεται και εναντιώνεται στον κοσμο.Μας βοήθα να καταλάβουμε ότι η ύπαρξη μας δεν εξαρτάτε τόσο από το εγώ μας αλλά πολύ περισσότερο από την αρμονία που έχουμε με το περιβάλλον μας.Επιπλεον μας απεγκλωβίζει από το άγχος του αυριο,μιας και μας παροτρύνει να ζούμε και να απολαμβάνουμε το σημερα,και κατ'επεκταση την στιγμή που μπορεί να μας προσφέρει αρμονία και ευτυχία σε αντίθεση με τον φαύλο κύκλο του κυνηγιού της επιτυχίας της ματαιοδοξίας και των υλικών Αγάθων που ακριβώς επειδή αδυνατούμε να βρούμε το χρόνο να τα χαρουμε,δυστηχουμε και γεμίζουμε θλίψη και ανικανοποίητες επιθυμίες.
ΤΟΣΕΣ ΛΙΓΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΕΝΝΑΝΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΔΑΝΙΚΟ.
ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ.
KrisnnaΜέλος
17/10/2005, 16:29:10
quote:
Αδελφε Krisnna

Μου εδωσες μια ευκαιρια να διευκρινησω τον λογο που εκανα για πολεις.Θεωρω οτι στην πολη,λογω αυξημενου αριθμου κατοικων ειναι πιο ευκολο να δοκιμασθουν και να εδραιωθουν νεες αντιληψεις,τασεις και μοδες.Η υπαιθρος ειναι πιο δυσκολη στο να αλλαζει τις παραδοσεις τις γι αυτο τον λογο αλλωστε οι χριστιανοι στιγματισαν τους χωρικους ως παγανιστες.Ακριβως γιατι ηταν πιο δυσκολο να τους εγκαθιδρυσουν την νεα θρησκεια στις κοινοτητες τους.Η πολη γεννα παντα πιο ευκολα την αποξενωση απο τους συνανθρωπους μας,αρα αμεσα αποκλιει ενα κομματι της Φυσης,τον ιδιο τον ανθρωπο.Πανω σε αυτο στηριζομενος στοιχειοθετησα την αποψη μου.Σε ευχαριστω

Ήσουνα πλέον διευκρινιστικός και συμφωνώ τώρα σε όλα μαζί σου.
Ο Χριστιανισμός μπόρεσε να ξεκινήσει απο τα αστικά κέντρα της εποχής του άσχετα με το εάν ήταν εντελώς διαφορετικής μορφής σε σχέση με τα σημερινά. Και στην συνέχεια διαδόθηκε και στην ύπαιθρο αλλά δυσκολότερα και μετά απο μεγαλύτερες προσπάθειες.
Και στην σημερινή εποχή που έχουμε παραλάβει το κατεστημένο του χριστιανισμού παρατηρούμε την αντίστροφη πορεία. Δηλαδή απο τις μεγάλες πόλεις ξεκινάει το κλίμα άρνησης προς τον χριστιανισμό και τις παραδοσιακές του αρχές που έως σήμερα τις δεχόταν όλος ο κόσμος αναντίρρητα.

ΒΑΚΩΝ

27/10/2005, 03:08:43

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ...ταϊζοντας ένα σπουργίτι που κάθεται στο χέρι του!

.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.

quote:
Ο Ιησούς μας προσφέρει ένα μοντέλο το οποίο ακολουθεί την φυσικότητα του κοσμου,την ροή του και όχι ένα παραφυσικό μοντέλο που αντιστέκεται και εναντιώνεται στον κοσμο.Μας βοήθα να καταλάβουμε ότι η ύπαρξη μας δεν εξαρτάτε τόσο από το εγώ μας αλλά πολύ περισσότερο από την αρμονία που έχουμε με το περιβάλλον μας.Επιπλεον μας απεγκλωβίζει από το άγχος του αυριο,μιας και μας παροτρύνει να ζούμε και να απολαμβάνουμε το σημερα,και κατ'επεκταση την στιγμή που μπορεί να μας προσφέρει αρμονία και ευτυχία σε αντίθεση με τον φαύλο κύκλο του κυνηγιού της επιτυχίας της ματαιοδοξίας και των υλικών Αγάθων που ακριβώς επειδή αδυνατούμε να βρούμε το χρόνο να τα χαρουμε,δυστηχουμε και γεμίζουμε θλίψη και ανικανοποίητες επιθυμίες.

παρχει μόνο για να ρίξουμε μια μάτια στον τρόπο ζωής μας που ενώ είναι χτισμένος πάνω στην χριστιανοσυνη,δεν ανταποκρίνεται σχεδόν καθόλου στις προτάσεις του Χριστού.

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Ο El Morya ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

---------------------------
ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ.
---------------------------------------

Edited by - ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ on 27/10/2005 03:10:03

anchorΜέλος
27/10/2005, 09:48:40
quote:
ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ.

Ξέρεις οι πρώτες καταδίκες χριστιανών από τη ρωμαϊκή εξουσία την περίοδο 70-100 έγιναν με την κατηγορία ότι ήταν "άθεοι" (επέιδή αρνούνταν την απόδοση λατρείας τους θεούς.
KrisnnaΜέλος
29/10/2005, 11:35:39
quote:
υπαρχει μόνο για να ρίξουμε μια μάτια στον τρόπο ζωής μας που ενώ είναι χτισμένος πάνω στην χριστιανοσυνη,δεν ανταποκρίνεται σχεδόν καθόλου στις προτάσεις του Χριστού.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη αλήθεια του φίλου El Morya.
Είναι κρίμα να βρίσκεται ο κόσμος σε συνολικό δυστυχώς επίπεδο σε τόσο μεγάλη πνευματική τρικυμία. Να φανατίζεται τόσο με τον Χριστιανισμό χωρίς να μπορεί κάν επιδερμικά να καταλάβει τί είναι ο Χριστιανισμός. Χωρίς να καταδέχεται να αντικρύσει κατάματα τον ίδιο τον ιδρυτή - Θεό του Χριστιανισμού, ώστε να μάθει και να συμμορφωθεί με την γνώμη του.

ΒΑΚΩΝ

29/10/2005, 14:22:22
Θα έρθει φίλοι μου μια εποχή που οι «αστέρες» του κόσμου θα πέσουν κάτω και θα γκρεμιστούν, όσο ψηλά κι αν κάθονται.
Διότι η εξουσία και η γνώση που νομίζουν ότι έχουν είναι μονάχα μια σταγόνα στον ωκεανό της σοφίας του θεού της φύσης του σύμπαντος , όπως κι αν το πούμε!.
Τότε αυτοί που θα λάμψουν θα είναι οι πραγματικοί φωτεινοί αστέρες , δηλαδή οι ταπεινοί άνθρωποι , οι άνθρωποι που θα γίνουν παράδειγμα σε όλους με την ζωή τους.
Είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι άνθρωποι χριστιανοί, βουδιστές, ινδουιστές, μουσουλμάνοι κτλ όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Δεν θα έχουν ταμπέλες όπως δεν έχει και ο θεός ταμπέλα.
Η καθαρή καρδιά και η ντομπροσύνη τους θα τους μονιάσει και θα τους συγκεντρώσει πνευματικά και σωματικά από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα ότι ρούχα κι αν φοράνε , ότι θρησκεία κι αν πιστεύουν.

Ο λόγος είναι απλός. Ένα όνομα έχει ο θεός όλων ,και εμείς όπως κι αν τον λέμε όσο κι αν τον τεμαχίζουμε και τον διασκορπάμε δεξιά και αριστερά το ίδιο που μας κάνει.
Όσοι φίλοι θέλουν να μάθουν το όνομα Του , ιδιαιτέρως οι χριστιανοί, ας διαβάσουν τους διάλογους Του με τον Μωησή στο βιβλίο «έξοδος» της Αγίας Γραφής.

Σε ένα από αυτούς του λέει ο Μωησής « και ποιο είναι το όνομα σου θεέ μου ;;»
Η απάντηση ήταν αυτή : « ο ΩΝ με λένε , πάντα έτσι με λέγανε και πάντα έτσι θα με λένε» …

Οι αξίες και αρχές του θεού έχουν αποτυπωθεί σε όλες τις θρησκείες πίσω από πρόσωπα ανθρώπων , ο λόγος που έγινε αυτό είναι μήπως και καταλάβουν οι άνθρωποι ότι μπορούν να γίνουν αυτό που ήταν ο ΚΡΊΣΝΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ κτλ
Αντί αυτού όμως εμείς ταμπουρωνόμαστε πίσω από θρησκευτικές ομαδούλες μικρές ή μεγάλες νομίζοντας ότι θεός μας ανήκει!
Όταν έρθει η εποχή να πέσουν οι αστέρες που τώρα προσκυνάμε σε όλο τον πλανήτη τότε μόνο θα καταλάβουμε ποιος είναι ο ΩΝ.

ο ελάχιστος όλων

---------------------------
ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ.
---------------------------------------