- Δρακονιανοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
βρηκα διασπαρτες αναφορες, Θα μπορουσαμε να συγκεωτρωουμε εδω ολες
τις σχετικες πληροφοριες (εκτος αν ηδη υπαρχει τετοιο topic και δεν το ανακαλυψα).
Λοιπον,
-τι ειναι αυτοι οι δρακονιανοι?
-υπηρξαν ποτε? υπαρχουν στις μερες μας?
-τι μορφη εχουν - υπαρχουν φωτογραφιες - σκιτσα?
-σε ποια μερη της Ελλαδος εχουν εμφανιστει και ποτε?
![]()
---------------------------------------------
www.geocities.com/hellas_not_greece
και πρωταγωνιστούν στην τριλογία Dragonlance Chronicles των
Margaret Weis, Tracy Hickman (1984-85 και ένας τέταρτος τόμος το
1995 μετά την πρωτοφανή επιτυχία της σειράς).
Οτιδήποτε άλλο έχεις διαβάσει είναι pseudoscience fiction.
quote:
Οι Δρακονιανοί (ακριβέστερα Draconians) είναι φανταστικά πλάσματα
και πρωταγωνιστούν στην τριλογία Dragonlance Chronicles των
Margaret Weis, Tracy Hickman (1984-85 και ένας τέταρτος τόμος το
1995 μετά την πρωτοφανή επιτυχία της σειράς).Οτιδήποτε άλλο έχεις διαβάσει είναι pseudoscience fiction.
Εκτός βέβαια η Όστρια ξέρει κάτι που δεν ξέρω
.

Είναι το UFO από το αρχέτυπο.
http://www.metaekdotiki.gr/archetypo/myst_bibl/ufo.phtml
& μάλλον είναι «κακοί».
quote:quote:
ΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΑΠΗ
ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΕΓΩ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΤΑΠΗ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ-ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝΑΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ Η΄ ΑΠΛΑ
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ...
ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ
ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ.......Καλέ μου φίλε Ryche. Είδες μήπως το Matrix Revolutions;
"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"
γεια σου ΤΗΟΤΗ
οχι καλε μου φιλε ακομα δεν το ειδα...μα που θα μου παει...
ελα τωρα το φτανει μεχρι εκει?
πιστευω ως την παρασκευη να το δω...
θα τα πουμε στο αντιστοιχο τοπικ...
Ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να αποφασίσει και να επιλέξει, αρχή με την οποία συμφωνώ, υπό την προϋπόθεση όμως ότι γίνεται κοινωνός του λόγου του Θεού και όχι των παραφράσεών του
Ο απλός, μέσος άνθρωπος μέσω του ιερατείου δε μαθαίνει το λόγο του Χριστού; Αν όμως το ιερατείο φροντίζει να μεταφέρει τα δικά του μηνύματα και όχι το λόγο του Θεού, πώς ο οποιοσδήποτε θα γίνει κοινωνός του;
Σε αυτό το σημείο θα περίμενα παρέμβαση του Θεού, στο να μπορεί ο καθένας να ακούσει όχι το Χριστιανισμό και τα δόγματά του, αλλά τον απλό, ουσιαστικό λόγο της αγάπης και της δικαιοσύνης. Από εκεί και πέρα ο καθένας ας είναι ελεύθερος να επιλέξει στάση ζωής.
ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΗΛΠΙΖΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΙΣΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟΝ ΣΑΟΥΛ.
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΥΡΗΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΚΤΗΜΟΣΥΝΗΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΕΝΤΕΧΝΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΟΥΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΡΑΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
ΦΙΛΙΚΑ ΦΑΕΘΩΝ
Καλώς ήρθες...
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
Τι θυσίασε ο Νίτσε για τα πιστεύω του ? Τίποτα...
Εκ του ασφαλούς και γώ μπορώ να πώ "Υπάρχουν 25 σύμπαντα" αλλά να μην ξέρω την οδό κάτω απο την γειτονιά μου...
Ετσι εύκολα οι άνθρωποι συνθηματολογούν ... "ο Θεός λέει πέθανε".
Ο Πλάτωνας, ο Σωκράτης, οι Ινδοί, οι Εβραίοι, ο Χριστός, οι Ελληνες, οι Αιγύπτιοι με μια κίνηση βγαίνουν "μα#$κες" που χάναν τον χρόνο τους τζάμπα...
Ενώ ο υπεράνθρωπος είναι τέλεια φιλοσοφία... δεν μπάζει απο πουθενά...
Με την ίδια φιλοσοφία διακύρητε οτι απέτυχε και ο Χριστιανισμός... Γιατι μας είπε μήπως κάποιο άλλο σύστημα που πέτυχε ?
Τίποτα δεν γίνεται να "πετύχει" όσο ο άνθρωπος δεν κινείται πνευματικά. Απο την στιγμή που η διδασκαλία του Θεανθρώπου πλαισιώθηκε απο "σύστημα" νόμων, αξιών και θεσμών αυτόματα καταδικάστηκε σε θάνατο...
Πέθαναν όμως τα λόγια του Χριστού ? το σύμβολο Του ? Η μήπως νομίζετε οτι το έργο Του δεν συνεχίστηκε απο άλλους εκτός "συστήματος"?
Πέθανε ο Ινδουισμός επειδή οι Ινδοί πεινάνε ? Πεθαίνει ο Λόγος ?
Αυτό που θέλω να καταλάβετε είναι οτι τα πάντα γεννιούνται και πεθαίνουν όσο ο Ανθρωπος έχει ζητούμενα και όσο εγκλωβίζεται στα πλαίσια του χωρόχρονου. Στην ουσία όμως και τα λόγια του Χριστού αλλά και του Νίτσε ...προυπάρχουν και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να εκδηλωθούν.
Οσο για τον Παύλο προσέχετε λίγο πως μιλάτε μερικοί. Αν διαβάσατε όλο το έργο του και αυτό που καταλαβατε είναι πως πήγε να "καπελώσει" τότε έχει καλώς αλλά εξηγήστε τον ύμνο στην αγάπη...(επιστολές προς Κορινθίους)και πώς απο αυτόν τον άνθρωπο βγήκαν τέτοια υπέροχα λόγια αν πάλι αναμασούμε τις θεωρίες τρίτων που πίσω απο τα πάντα βλέπουν συνωμοσίες τότε πέστε το να ξέρουμε .
ΦΙΛΕ sailor ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...
quote:
Σε αυτό το σημείο θα περίμενα παρέμβαση του Θεού, στο να μπορεί ο καθένας να ακούσει όχι το Χριστιανισμό και τα δόγματά του, αλλά τον απλό, ουσιαστικό λόγο της αγάπης και της δικαιοσύνης. Από εκεί και πέρα ο καθένας ας είναι ελεύθερος να επιλέξει στάση ζωής.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΘΕΟΣ...
ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΦΑΟΥΣΤ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΚΑΙΤΕ ...
** ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ... ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΕΥΓΗ ΜΕΙΝΕ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ.
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ.
ΓΝΩΘΕΙ Σ'ΕΑΥΤΟΝ...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ φαεθων ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ.
ΑΠΛΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΕΣ/ΟΝΟΜΑΤΟΘΕΣΙΕΣ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.(ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ)
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ "ΤΟ ΔΑΣΟΣ" ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ...
quote:
Ακουστε τον πλανητη και τοτε κι ο χριστιανισμος θα πετυχει κι ο βουδισμος κι ο ιουδαισμος και ο ινδουισμος και ολα μας τα πνευματικα στηριγματα..
ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ....
ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ.....
ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΓΗΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
"Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ , ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΚΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.."
"ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΚΑΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΩ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ."
ΓΚΑΝΤΙ ΜΑΧΑΤΜΑ(1869-1948)

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
quote:
ryche
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"Greece
1764 Μηνύματα
ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...
ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΑΠΕΤΥΧΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ Η' Ο -ΙΣΜΟΣ ΤΟΥ
Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ?ΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΑΠΗ
ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΕΓΩ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΤΑΠΗ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ-ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝΠΩΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ
ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
AN ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ;ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΝΑ ΜΗΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ
ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ Π.Χ. ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ...
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΤΡΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΞΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ
ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥΣ...ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ
ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΤΥΧΕ Η' ΟΧΙ..
ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥ...
ΑΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ Η΄ ΑΠΛΑ
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ...
ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ
ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ.......ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...
.![]()
![]()
![]()

Μην κάνεις μη σου κάνουνε
μην πεις να μην σου πούνε
μην κουρταλίσεις κούρταλα
να μην σου κουρταλούνε
Edited by - rizitis on 23/11/2005 17:52:00
quote:[
O Nίτσε είπε κάποτε πως ο τελευταίος χριστιανός πέθανε πάνω στο σταυρό. Kατάφερε τελικά ο επαναστάτης Iησούς να μεταδώσει το παγκόσμιο πνεύμα της ανιδιοτελούς Aγάπης? Kαι μη ξεχνάτε οτι και οι ίδιοι οι μαθητές του Xριστού "διαστρέβλωσαν" εν μέρη τη διδασκαλία του που αυτό με το πέρασμα των χρόνων είχε σαν αποτέλεσμα τη διάσπαση και τον αποπροσανατολισμό των ιδεών του Iησού.
Κατ'αρχην δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι τι διαστρεβλωσαν και τι
οχι οι μαθητες,δεν μπορει να ειμαστε σιγουροι αν αυτοι που γραψαν τα
ευαγγελια ηταν μαρτυρες των γεγονοτων,και πανω απ'ολα δεν μπορει καν
να ειμαστε σιγουροι για τα ιδια τα γεγονοτα,πως λοιπον μπορουμε να
αναρωτηθουμε αν πετυχε η απετυχε ο χριστιανισμος;
Απο την αλλη τωρα,εξαρταται τι εννοουμε οταν λεμε οτι απετυχε την
στιγμη που ο χριστιανισμος ειναι η πιο μεγαλη θρησκεια,αν και εχω την
εντυπωση οτι λιγο ενδιαφερει τις κεφαλες της εκκλησιας κατα ποσο
πιασαν το νοημα η οχι οι πιστοι,οι αριθμοι μετρουν γι'αυτους,και οι
αριθμοι "αγαπητοι εν Χριστο αδελφοι"ευημερουν!!!!!
Παντα φιλικα opsimos
1<>2<>3
Τι πρέπει να πιστέψω?
Που πρέπει να στραφώ?
Ποιον πρέπει να δώ ως τον αληθινό θεό μου?

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος
Με αυτη τη λογικη θα ελεγα πως δεν ειναι λογικο να πω πως απετυχε ο χριστιανισμος του χριστου αλλα η ερμηνεια που δωσαμε.
ΕΡΩΤΗΜΑ-Ποτε θα λεγαμε πως πετυχε?
Εσπειραν μερικοι καποιους σπορους και ισως δεν εχει βρεξει ακομα για να φανει το δενδρο.Ισως και να μη βρεξει ποτε οπως το εννοουμε.
Για μενα ολοι οι ισμοι ειναι φυλακη.Και την χτιζουμε εμεις ουτε ο Χριστος ουτε ο Σωκρατης.Αντιθετως μαλιστα.
Φιλικα παντα