ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- επεξηγηση ονειρου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- επεξηγηση ονειρου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

akis_h65 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
CarmelΜέλος
13/01/2016, 22:26:34
Βρε Sesostris εσύ που είσαι άθεος και άθρησκος γιατί δεν τοποθετήσαι επί των ΦΟΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ που τελούνταν στους παγανιστικούς ναούς?

Αν έχεις ήδη τοποθετηθεί και δεν θέλεις να... επαναλαμβάνεσαι ένα link μου αρκεί καθώς το δικό μου search δεν έβγαλε τίποτα.

Αυτό που όντως βρήκα ήταν ένα post σου του 2011 όπου με ίδιο format με ίδια χρώματα και με τους ίδιους αστερίσκους γράφεις τα ίδια για το Σεράπειο!

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2151&whichpage=10&ARCHIVE=

(είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν και άλλα πανομοιότυπα καθώς είναι ξεκάθαρο ότι το copy-paste των ίδιων και των ίδιων θεμάτων αποτελεί τακτική του Sesostris αλλά το εσωτερικό search του forum είναι ανύπαρκτο και το google βγάζει μόνο το παραπάνω)

Υπήρχαν ΦΟΝΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ μέσα σε αρχαιοελληνικούς ναούς ή ήταν ψέματα ενός Χριστιανού?

Το κακό για εσένα Sesostris είναι ότι δεν βοηθάνε και άλλοι....αντικειμενικοί άθρησκοι του Club και σ'έχουν αφήσει μόνο σου σ'αυτήν τη δύσκολη φάση.

Edited by - Carmel on 13/01/2016 22:44:40

13/01/2016, 22:30:25
Eμφανίσθηκε πάλι ο ξεγάνωτος τενεκές.

Καρμελίτο είσαι για τα μπάζα, αλλά δεν το ξέρεις ακόμη.

Μόνο ο Χ.Ο σε συναγωνίζεται...

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

13/01/2016, 23:54:10
Carmel, λίγη υπομονή ακόμα κι έρχεται... Παρουσίαση μελέτης που περιγράφει με σαφήνεια την κατάσταση στην οποία βρισκεστε, εσείς όλοι οι μπουρδολόγοι του διαδικτύου. Μιας και σου αρέσουν τα επιστημονικά, θα διαπιστώσεις πως ακριβώς την έχεις πατήσει και ποιά είναι η ελπίδα σου να βγείς απο την παραζάλη.

14/01/2016, 00:02:08
Carmel
quote:
Αυτογκόλ είναι να με ψέγεις για τι καταλαβαίνω και τι όχι ενώ σας παραθέτω αμετάφραστα quotes άνευ σχολιασμού!

Το θέμα έχει δύο όψεις:
1. Είναι προβληματικό από μέρους σου να μην λες απολύτως τίποτα δικό σου. Να μην παίρνεις ξεκάθαρη θέση, παρά να αφήνεις υπονούμενα. Και δεν αναφέρομαι στα της πίστης σου. Αυτά είναι προσωπική και καθόλα σεβαστή υπόθεσή σου. Στα άλλα, τα περί επιστήμης και φιλοσοφίας όμως, γίνεσαι όλο και πιο λίγος.
2. Όταν παραθέτεις quotes με σαφή προσανατολισμό, είναι υποκριτικό και λούγκρικο να αιτιάσαι τον μη σχολιασμό τους. Είναι κάπως 'αμφί' και 'τρανς' σαν συμπεριφορά, κι οπωσδήποτε δεν έχει καμμία σχέση με διαλεκτική.
quote:
Αυτό σημαίνει ότι και εσείς όπως και όλοι καταλαβαίνουμε ακριβώς τι λέει και επειδή θεωρείτε ότι ακυρώνει τις δικές σας αστήρικτες απόψεις και wishful thinking περί λειτουργίας της Επιστήμης προσπαθείτε είτε

α) να τις διαστρεβλώσετε κανοντας εσείς πρώτοι σχόλιο χωρίς να έχω κάνει εγώ είτε/και

β) να με συκοφαντήσετε ότι δεν καταλαβαίνω τι λέει ενώ δεν έχω σχολιάσει ουδέν επί του αμετάφραστου quote!

Εμένα μου αρκουν τα αμετάφραστα και τα ασχολίαστα quotes.

Εσείς που θίγεστε από αυτήν την απλή παράθεση καλά κάνετε και διαστρεβλώνετε ή και συκοφαντείτε.

Κόψε το κλάμα, μωρέ. Θα αρχίσει να κλαίει κι ο Χρίστος Ελ. Δεν τα μπορώ τα δράματα.

Υ.Γ. Στην αρχή φαινόταν πως είχες κάποιες προοπτικές. Μόνο στην αρχή...

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

14/01/2016, 00:04:27
Και μια άποψη για τα "φονικά μυστήρια". Και να υπήρχαν, και τι έγινε δηλαδή; Εδω μέχρι σήμερα λαμβάνουν χώρα θρησκευτικές δολοφονίες. Επισήμως η παπική έδρα τις έκανε μέχρι πρόσφατα και οι Βυζαντινοί είχαν διαπρέψει στο κλάδεμα αλλόθρησκων. Πιθανόν να γνωρίζετε την ιστορία με το "μας αλλάξαν τα φώτα", προέρχεται απο την Πόλη (αμα δεν την ξέρετε να σας την πω). Αυτά τι είναι; Δεν είναι δολοφονίες στο όνομα του Θεού; ΟΚ.
Και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι μπορεί να έκαναν και μερικές ανθρωποθυσίες. Επιαναν κανένα προβληματικό (καλή ώρα) ή πιθανόν αιχμαλώτους πολέμου και τους θυσίαζαν στους θεούς. Δολοφόνοι οι μέν, δολοφόνοι και οι δε. Αμα εμφανιστεί κανένας νεοπαγανιστής εδω και ζητήσει αναβίωση των παλαιών εθίμων, να παει ο Carmel να του ζητήσει τα ρέστα. Μάλλον ο Ντενίζ το έχει αναφέρει αυτό περι θυσιών και πολλάκις. Λοιπόν, πάμε παρακάτω; Καμμιά νέα τρόμπα θα διαβάσουμε ή θα ανακυκλώνονται τα ίδια συνέχεια;