- Επίσημη Συνάντηση ESOTERICA.gr - 10/4/2005 (για τα Μέλη των Forums) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
νομίζω ότι στις συναντήσεις υπάρχει
πιο άμεση και ουσιαστική επικοινωνία μετάξυ των συνομιλητών
κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο στον γραπτό λόγο.
Χρειάζεται να δηλώσουμε συμμετοχή με email?
Αν όχι προσθέστε και τον Timetrapped.
If the truth hurts prepare for pain.
τι στιγμή μάλιστα που δεν προσβάλει κανέναν...
όπως επίσης δεν κατάλαβα γιατί αφού λέτε ότι θα γίνουν κάποιες
εισηγήσεις και δεδομένου ότι έχω να ταξιδέψω κάποια χιλιόμετρα
για να παρευρεθώ στην συνάντηση , δεν έχω το δικαίωμα να ξέρω
τι θέματα θα αναπτυχθούν....
αν απλά ήθελα να συναντήσω κάποια άτομα μπορούσα να το κάνω κάτω
από άλλες συνθήκες πιο βολικές για μένα..
επίσης, δεν έκρινα ούτε το ποιοι θα κάνουν αυτές τις εισηγήσεις ούτε το περιεχόμενο τους αφού δεν το γνωρίζω....
ως εκ τούτου θεωρώ εντελώς άτοπη την απάντηση σου αγαπητή amalia για το να δηλώσω εγώ συμμετοχή σ'αυτές...
αυτό θα είχε νόημα εφόσον θα διαφωνούσα και θα θεωρούσα ότι εγώ έχω να αναπτύξω κάτι πιο ενδιαφέρον...
τέλος, αν προϋπόθεση για την συμμετοχή σε αυτή την συνάντηση είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος για εισηγήσεις παρακαλώ να το διευκρινήσετε εγκαίρως....
Φιλικά
Galadriel![]()

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
Εξ άλλου υπάρχουν πολλά αξιόλογα μέλη τα όποία θα ήθελα να γνωρίσω από κοντά και εύχομαι να έρθουν.
Συγχαρητήρια στον admin και εύχομαι και εις άλλα πολλά ![]()

quote:
Κάποια στιγμή, στις επόμενες ημέρες, θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις στις, πάντα καλοπροαίρετες και ευγενικές(), Zadok και galadriel για την "συμμετοχή" τους, έως τώρα, στη Συζήτηση.
Τί λέτε ;;
Θα περιμένω με ενδιαφέρον να διατυπώσεις με την ησυχία σου τις ερωτήσεις λοιπόν και θα προτιμήσω να κρατήσω κι εγώ με τη σειρά μου τα ανάλογα εικονίδια και εισαγωγικά ("") για τον εμπλουτισμό των δικών μου απαντήσεων...
Αγαπητέ τυχερούλη, μην παραλείψεις να επισκεφθείς το σύνδεσμο στον οποίο σε παρέπεμψε ο αγαπητός Admin. Θα ενημερωθείς κι εσύ τα μάλλα...
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 05/04/2005 13:55:11
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.
ΑΓΩΝΙΩ...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---
quote:Εξ άλλου υπάρχουν πολλά αξιόλογα μέλη τα όποία θα ήθελα να γνωρίσω από κοντά και εύχομαι να έρθουν.
θα ερθεις οπλισμενος με το σπαθι της εικονας?
αν ειναι ετσι να παρω μαζι μου την τσαπα!
![]()
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
quote:
Galadriel: συγνώμη ποιος θα κάνει τις εισηγήσεις και με τι θέμα...;
quote:
ΑΦΡΟΔΙΤΗ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!!
quote:
Zadok: Καλά, εσύ δεν ήξερες, δε ρώταγες... ;;
Ναι βρε ΑΦΡΟΔΙΤΗ μου, γιατί δεν ρωτάς;
Μη μου πεις καλή μου Zadok ότι ξέρεις τους ταλαντούχους (Ποιοι; Που; ...στις εισηγήσεις; και σε τι θέμα;) και δεν μας ενημερώνεις!;!;
ΥΓ: Εγκό ντεν ίμε ταλαντούχο...
--Je^3--
Listening to ~Bloodhound Gang~
ADMIN ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ , ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΕΣ, ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΣΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΚΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ. ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΦΘΟΝΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
"ΤΑ ΠΑΝΡΑ ΡΕΙ"

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---
Δήλωση όμως είναι απαραίτητη για όσους/ες θα ήθελαν να κάνουν μία Εισήγηση στη Συνάντηση(εννοούμε εκτενέστερη από την οποιαδήποτε συμμετοχή στην ανοιχτή Συζήτηση). Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να αποσταλούν και κάποιες επιπλέον πληροφορίες(μέσω e-mail) για το θέμα που θα πραγματεύεται η Εισήγηση. Διαβάστε παρακαλώ το αρχικό μήνημα αυτού του Θέματος.
Αγαπητή ΑΦΡΟΔΙΤΗ, σχετικά με τη συγκεκριμένη ώρα, δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε αυτή τη στιγμή να σε ενημερώσουμε επακριβώς, καθώς, όπως θα είδες και από το αρχικό μήνυμα, υπάρχει και το ζήτημα εκείνου του ποδοσφαιρικού αγώνα(Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού)... Εάν κάποιος έχει μάθει κάτι για την ώρα τέλεσής του, παρακαλώ να ενημερώσει εδώ.
Πάντως, η Συνάντηση έχει προβλεφθεί να γίνει απογευματινές/πρώτες βραδινές ώρες. ![]()
Αγαπητέ/ή osiris_myth, αυτή είναι η 2η "Ζωντανή" Δραστηριότητα που διοργανώνουμε. Όμως, ουσιαστικά είναι η πρώτη του συγκεκριμένου τύπου: "μόνον για τους Συμμετέχοντες στις Συζητήσεις του ESOTERICA". Για την πρώτη μας, και αρκετά επιτυχημένη από την δική μας οπτική, Δραστηριότητα μπορείς να βρεις ενημερωτικά στοιχεία στον Υπερσύνδεσμο που παραθέτω στο προηγούμενο μήνυμά μου. ![]()
Επί της ευκαιρίας, νομίζω πως δεν θα ήταν καθόλου αταίριαστο να ανακινήσω εδώ το ενδιαφέρον και να επαναφέρω την προσοχή για την επίσης Σημαντική για τα Forums Ανακοίνωση/Πρόσκληση/Πρόκληση του Θέματος: Δημιουργία "Ομάδας Συνεργατών των Forums - Συντονιστών"! Δυστυχώς, η ανταπόκριση των Μελών των Forums μέχρι τώρα σε αυτήν δεν ήταν αυτή που θα ελπίζαμε. Υπήρξε πάντως μία "μερική" τουλάχιστον δήλωση Συμμετοχής και Συμπόρευσης από κάποιους ανθρώπους τους οποίους φυσικά και τιμάει αυτή τους η στάση. ![]()
![]()
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
Δηλ. Θα εχετε καποιο "βημα" απο οπου ο καθε υποψηφιος κυρηκας θα αναφωνει τον προβληματισμο του?