- Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
κι ελπίζω ο αγαπητός μας Jejeje, να μπορέσει να μου δώσει μια απάντηση.
Καθώς μπαίνω στο "εσωτέρικα" όλα τα θέματά του βρίσκονται,
τουλάχιστον δύο ημέρες πίσω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.
Εντωμεταξύ για να μπορώ να βλέπω τα τελευταία μηνύματα δοκίμασα
διάφορα. Το μόνο που δουλεύει είναι να κάνω REFRESH στην κάθε σελίδα
που επισκέπτομαι, διαφορετικά τις σελίδες τις βλέπω μπαγιάτικες.
Αυτή η μέθοδος όμως με κουράζει.
Να ελπίζω σε κάποια άλλη δραστική, αποτελεσματικότερη μέθοδο;
Σε παρακαλώ Jejeje ασχολήσου λίγο μαζί μου!!!!!
(με την κατανόησή σου, βέβαια, είμαι αδαής στους υπολογιστές)

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον
θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω αλλά θα ήθελα πρώτα περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το πρόβλημα για να έχω καλύτερη άποψη.
Λοιπόν γράφεις ότι:
quote:
Καθώς μπαίνω στο "εσωτέρικα" όλα τα θέματά του βρίσκονται, τουλάχιστον δύο ημέρες πίσω.
και στη συνέχεια
quote:
Το μόνο που δουλεύει είναι να κάνω REFRESH στην κάθε σελίδα που επισκέπτομαι...
Αρχικά θα σε παρακαλούσα να μου απαντήσεις εάν το χρονικό διάστημα της καθυστέρησης σε σχέση με την ανανέωση των μηνυμάτων του forum (δύο ημέρες όπως γράφεις) είναι σταθερό. Δηλαδή ας θεωρήσουμε ότι μπήκες σήμερα και έκανες refresh τις σελίδες και εμφανίσθηκαν τα τελευταία μηνύματα του forum. Στη συνέχεια κλείνεις τον υπολογιστή σου, τον ξανανοίγεις και μπαίνεις στο Esoterica (την ίδια ημέρα). Τότε τα μηνύματα που εμφανίζονται στο forum είναι τουλάχιστον 2 ημερών πριν; Μάλλον όχι, αλλά πιστεύω ότι θα είναι τα μηνύματα που άφησεις ενεργά την τελευταία φορά που έκανες login στο forum (δηλαδή στο προηγούμενο παράδειγμα τα μηνύματα της τελευταίας μέρας όχι όμως και τα πιο πρόσφατα).
Αν ισχύει αυτό πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με την ανανέωση (refresh) των σελίδων του forum.
Τι browser χρησιμοποιείς; Aν χρησιμοποιείς Internet Explorer θα σε συμβούλευα να κάνεις τα ακόλουθα:
(1) Πήγαινε Tools | Internet Options και στο tab General κάνε click στα "Delete cookies...", "Delete files..." (έχοντας ενεργοποιήσει την επιλογή Delete all offline content στο παράθυρο που θα ανοίξει) και "Clear History". Για κάθε ένα από αυτά θα πρέπει να πατήσεις το OK για να εκτελεσθούν και οι αντίστοιχες εντολές. Απλά να έχεις υπόψη ότι την επόμενη φορά που θα πρέπει να συνδεθείς στο Esoterica θα σου ζητηθεί το password. Αντίστοιχα και σε άλλα sites στα οποία για να κάνεις login απαιτείται password. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία κάνε click στο Apply στο παράθυρο Internet Options και μετά ΟΚ για να κλείσει το παράθυρο.
(2) Μετά θα πρέπει να τοποθετήσεις το site του Esoterica στα trusted sites. Πως θα το κάνεις αυτό... Πάλι στον Internet Explorer πήγαινε στο Τοοls | Internet Options και μετά επέλεξε το tab Security. Εκεί κάνε click στο εικονίδιο "Trusted Sites" και μετά στο κουμπί "Sites...". Στο παράθυρο που θα ανοίξει και στη φόρμα καταχώρησης με τον τίτλο "Add this Web site to the zone:" πρόσθεσε το εξής: "http://*.esoterica.gr" και πάτησε το OK.
(3) Ακολούθως θα πρέπει να ενεργοποίησης την αυτόματη διαχείριση των cookies για το Esoterica από τον browser σου. Θα το κάνεις αυτό πάλι από την επιλογή Tools | Internet Options του Internet Explorer και συγκεκριμένα από το tab "Privacy". Εκεί κάνε click στο κουμπί "Edit..." και στο παράθυρο που θα ανοίξει (με τίτλο "Per site privacy actions") και στη φόρμα καταχώρησης "Address of Web site" γράψε "esoterica.gr". Αφού το γράψεις κάνε click στο κουμπί "Allow". Mε τον τρόπο αυτό θα γίνεται αυτόματα η διαχείριση των cookies του Esoterica από τον browser. Μετά πάτα ΟΚ, στο επόμενο παράθυρο κάνε click στο "Apply" και ΟΚ και τέλος κλείσε τον browser σου.
Μετά ξανάνοιξε τον browser κάνε login στο Esoterica και δες αν το πρόβλημα υπάρχει ακόμα. Αν υπάρχει, μάλλον θα έχεις κάποιο πρόβλημα το οποίο έχει "κτυπήσει" τον Internet Explorer ή θα πρέπει να κοιτάξουμε τα security settings των επιλογών που θέσαμε προηγουμένως.
Αν πάλι έχεις πρόβλημα με τις οδηγίες ή θέλεις περισσότερες τεχνικές πληροφορίες για το τι ακριβώς γίνεται με αυτά που σου προτείνω απάντησέ μου για να σε βοηθήσω.
Αν τέλος δεν έχεις τον Internet Explorer γράψε μου τι browser χρησιμοποιείς για να σου γράψω τις αντίστοιχες οδηγίες.
Φιλικά
--Je^3--
"follow me" the wise man said... but he walked behind
Αν και μάλλον το έχεις ήδη υπ΄ όψιν σου, ρίξε μια ματιά στα ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ...? ΟΝΤΩΣ Η ΑΣΧΗΜΗ ΦΑΡΣΑ....? και Κατάληψη των Forums
Μήπως το θέμα ALBANIA SECURITY CLAN χρήζει ιδιαίτερης προσοχής;
Επίσης θα ήθελα να προτείνω, μήπως θα ήταν σκόπιμο, τα πρώτα 50 posts ας πούμε, κάθε νέου μέλους να μην «ανεβαίνουν» πριν αναγνωστούν πρώτα από κάποιο συντονιστή; Ένα είδος , δηλαδή προληπτικής καραντίνας.
Μια και βρέθηκα εδώ, έχω ένα κάτι σαν ανεκδοτάκι για τις δύο φίλες μέλη.
Κάποιος σπουδαίος, δεν θυμάμαι ποιος, δεξιωνόταν κάμποσους «επίσημους» και «ανεπίσημους». Η γυναίκα του πολύ αγχωμένη τον ρώταγε πώς πρέπει να τους βάλει να καθίσουν.
Τότε εκείνος της είπε:
«Βάλτους όπως να ‘ναι. Εκείνοι που έχουν σημασία, δεν θα μας παρεξηγήσουν. Εκείνοι που θα μας παρεξηγήσουν, δεν έχουν σημασία."
ΥΓ. Το ανεκδοτάκι μου θυμίζει Σωκράτη ή κάνω λάθος; :-)
Με εκτίμηση
--Je^3--
Να σου πως πως είσαι απίθανος;Το ξέρεις!
Να σου πω όμως ευχαριστώ ίσως το περίμενες..
Χιλια ένα ευχαριστώ θα σου πω γιατί
όχι μόνο έλυσες το πρόβλημα αλλά
το έκανες έτσι που φάνηκε απλό
και κατορθωτό από εμένα.
Νάσαι καλά και νάσαι πάντα αυτό είσαι.

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Το να βλέπω τους ανθρώπους γύρω μου ευτυχισμένους και χαμογελαστούς είναι κάτι μου με κάνει και εμένα ευτυχισμένο.
Να 'σαι πάντα καλά.
--Je^3--
Επειδή έτυχε να μιλήσω και με τα δύο μέλη κάποια χρονική περίοδο υποστηρίζω πως είναι διαφορετικές προσωπικότητες…άλλοι άνθρωποι και οντότητες.. Λογικό δεν είναι, αν σου στέλνει mail ένα πρόσωπο να σου γράφει τα ίδια λόγω των βιωμάτων του??? Θα μου πείτε τώρα πως θα μπορούσε να ήταν ένα πρόσωπο και να έβρισκε 2 ζωές.. μία δική του και μία φανταστική.. αλλά εγώ δεν πιστεύω πως έγινε κάτι τέτοιο.. Σίγουρα είναι διαφορετικές.. μα φαίνεται από τα γραφόμενα τους.. και νομίζω πως παρόλο που ταιριάζουν σαν ψυχές.. υπάρχει θέμα στο οποίο μπορούν να έχουν κάποια μικρή διαφωνία..
Αγαπητέ Jejeje,
Θεωρώ πως είναι λογικό να θέλει κάποιος να αποδείξει την ετερότητα του εφόσον είναι υπαρκτή.. τουλάχιστον και μένα αν μου έλεγε κάποιος πως έχω δεύτερο λογαριασμό σίγουρα θα προσπαθούσα να του αποδείξω πως δεν ισχύει αυτό..
Φιλικά,
Σεμίνα
Y.Γ.Θυμάμαι μάλιστα και όταν η μία εκ των δύο μου είχε πει για τη συνεργασία τους στο θέμα των γλυκών..
Και της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει...
παρακαλώ, όπως ακολουθήσεις το παρακάτω σύνδεσμο,
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5812
…εκεί θα βρεις ένα θέμα όλο δικό σου, όπου στο μέλλον θα μπορείς να εκθέτεις όποια άλλη απορία έχεις…
Ευχαριστώ…
.
.
.
The She Mantis... in moderating mode...

quote:
Αγαπητέ Jejeje,
Θεωρώ πως είναι λογικό να θέλει κάποιος να αποδείξει την ετερότητα του εφόσον είναι υπαρκτή.. τουλάχιστον και μένα αν μου έλεγε κάποιος πως έχω δεύτερο λογαριασμό σίγουρα θα προσπαθούσα να του αποδείξω πως δεν ισχύει αυτό..
Εξαρτάται ποιος είναι ο κάποιος!!! Επέτρεψέ μου να πιστεύω ότι στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει λόγος.
@ Mantis
quote:
Νo comments!!
Φιλικά
--Je^3--
quote:
Εξαρτάται ποιος είναι ο κάποιος!!! Επέτρεψέ μου να πιστεύω ότι στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει λόγος.
όταν αυτός ο "κάποιος" επεμβαίνει με τις δέουσες "φωτογραφικές καταθέσεις" και προσβάλλει έναν ολόκληρο χώρο όπως αυτός που μας φιλοξενεί, συνεχίζεις να πιστεύεις πως δεν υπάρχει λόγος?
Φιλικά
Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
quote:
Αγαπητέ Ampere, που μας μιλάς από το μέλλον,Παρακαλώ όπως ακολουθήσεις το παρακάτω σύνδεσμο,
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5813
… εκεί θα βρεις ένα θέμα όλο δικό σου, όπου θα μπορείς να εκθέτεις όποια ανακάλυψη και απορία έχεις…Ευχαριστώ…
.
.
.
The She Mantis....

quote:
@ Mantisquote:
Νo comments!!
Η πρόθεση μου δεν είναι να σου πάρω τη "δουλειά" φίλτατε jejeje
αλλά όταν βλέπω ότι δεν επιτελείς σωστά το έργο σου... θα μιλήσω...
.
.
.
The She Mantis....

quote:
Αγαπητέ φίλε Jejeje,
quote:
όταν αυτός ο "κάποιος" επεμβαίνει με τις δέουσες "φωτογραφικές καταθέσεις" και προσβάλλει έναν ολόκληρο χώρο όπως αυτός που μας φιλοξενεί, συνεχίζεις να πιστεύεις πως δεν υπάρχει λόγος?Φιλικά
Galadriel
...ας μην ξεχνάμε ότι δεχόμαστε επίθεση δημόσια, αλλά και προσωπική...
μήπως θέλετε να σας στείλω το φάκελο που έχω στο mail μου με τα bags?
Δεν υπάρχει ημέρα που να μην κάνω log in και να μην έχω ένα "μαμούνι" ανάμεσα στην αλληλογραφία μου...
Τώρα για πες μου φίλτατε jejeje... εσύ θα το αγνοούσες?
Μάλλον όχι... αλλά ότι είναι μακριά από το δικό μας "σπίτι", δεν μας αγγίζει...
.
.
.
The She Mantis...

quote:
όταν αυτός ο "κάποιος" επεμβαίνει με τις δέουσες "φωτογραφικές καταθέσεις" και προσβάλλει έναν ολόκληρο χώρο όπως αυτός που μας φιλοξενεί, συνεχίζεις να πιστεύεις πως δεν υπάρχει λόγος?
Σέβομαι την άποψή σου.
Μάλλον δεν έγινα κατανοητός γιατί απλά δεν τεκμηρίωσα την άποψή μου. Για να γίνω πιο σαφής λοιπόν, πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να αποδείξεις σε κανέναν ότι εσύ και η Mantis είσαστε διαφορετικά άτομα. Ο κάθε ένας από εμάς που έχουμε ανταλλάξει με εσάς τις δύο διάφορες απόψεις πιστεύω ότι μπορούμε να καταλάβουμε αν είσαστε ένα ή δύο άτομα.
Τώρα το συγκεκριμένο μέλος το οποίο προέβει στις... δέουσες φωτογραφικές καταθέσεις, απλά απέδειξε το πόσο αξιόπιστος/η είναι!! Το συμπέρασμα βγήκε αρκετά εύκολα!!
Με εκτίμηση
--Je^3--
quote:
Η πρόθεση μου δεν είναι να σου πάρω τη "δουλειά" φίλτατε jejeje
αλλά όταν βλέπω ότι δεν επιτελείς σωστά το έργο σου... θα μιλήσω...
Και καλά κάνεις φίλη μου... αλλά όταν το κάνεις προσπάθησε να το κάνεις σωστά. Κοίταξε εδώ το σχόλιό μου για τους ASC.
Επίσης στη συνέχεια έγραψες:
quote:
...ας μην ξεχνάμε ότι δεχόμαστε επίθεση δημόσια, αλλά και προσωπική...
μήπως θέλετε να σας στείλω το φάκελο που έχω στο mail μου με τα bags?
Δεν υπάρχει ημέρα που να μην κάνω log in και να μην έχω ένα "μαμούνι" ανάμεσα στην αλληλογραφία μου...
Τώρα για πες μου φίλτατε jejeje... εσύ θα το αγνοούσες?
Μάλλον όχι... αλλά ότι είναι μακριά από το δικό μας "σπίτι", δεν μας αγγίζει...
Βλέπω ότι και εσύ μιλάς από το μέλλον αφού γνωρίζεις τι θα έκανα σε αντίστοιχη περίπτωση!!
Φίλη μου, σκοπός της παρέμβασής μου αρχικά ήταν να τεκμηριώσω ότι δεν υπάρχει ασφαλής τρόπος (μέσω του Internet) για να αποδειχθεί ότι εσύ και η galadriel είσαστε διαφορετικά άτομα. Ή τουλάχιστον δεν τον γνωρίζω. Έτσι απλά.
Σε σχέση με τα υπόλοιπα που γράφεις δεν μπορώ να καταλάβω πως θα μειωθεί ο αριθμός των εισερχόμενων spam-emails στην αλληλογραφία σου με την απόδειξη του ότι εσύ και η galadriel είσαστε διαφορετικά άτομα. Δηλαδή πιστεύεις ότι αυτός/ή που σου τα στέλνει θα σταματήσει αν αποδείξεις ότι είσαστε διαφορετικά άτομα; Πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω και έτσι δεν το σχολιάζω.
Με εκτίμηση
--Je^3--
...έγραψα Μάλλον όχι...
Αλλά το μέλλον θα δείξει και η τροπή του θέματος... μπορεί να πέσουν οι μάσκες...
Όσο για τα λοιπά θέματα... όλα τα διαβάζω...
.
.
.
The She Mantis....