ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

trexagireve39 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
26/02/2010, 17:11:12
quote:

Το πόσο δημοκράτης είσα, μας το έχεις δειξει Εσρινέ,μην προσπαθεις άλλο...Καταλάβαμε.......Απο Χρυσή Αυγή και πέρα...
Οπως και το τι λες διάλογο,βρισιές και γλυψίματα, αλλά,δεν φταίς εσύ, είσαι το χαιδεμένο πέτ εδώ μέσα, φάινεται,απο το πολύ γλύψιμο που βαράς....
Όχι νουμερο μου, μηνύματα συμπαράστασης μου στέλνουν, οι μισοί, τουλάχιστον, απο δω μέσα, για να δεις πόσοι μου μιλάνε...Εσένα, αγόρι μου, ποιό είπε τιποτε για καμιά θέση σου, ποτέ; ...
Απο τους υπόλοιπους,την συμπαράσταση, ή την λογική,ούτε το περιμένω, ούτε είναι υποχρεωμένοι...
Νούμερο μου εσύ!!!!...Έχεις .....αφρισει, το ξέρεις;Λούσου με Ούλτρεξ και θα δεις...

Προσωπικά δεν μου στέλνει και ούτε στέλνω μηνύματα σε κανέναν!

Αυτό το προνόμιο της απόδοσης συμπαράστασης και αγάπης το έχεις μόνο εσύ και όπως λένε ο όμοιος τον ομοιό του κάνει παρέα...

Αλλα αμφιβάλλω , αν υπάρχουν εδώ μέσα ομοιοί σου και αν υπάρχουν να τους χαίρεσαι και να σε χαίρονται!

Εκείνο που θελω και στο εχω πεί απο την ώρα που μπήκα εδώ μέσα , είναι να είσαι κόσμιος και ώριμος!

Μην ξανα-απευθυνθείς στο προσωπό μου...μπορείς???

soul

26/02/2010, 17:28:33
Αγαπητέ μου IndustrialAngel,χαίρομαι που καταλαβαινεις το ορθόν,έστω αργά,αλλα,στις κούκλες του μάπετ σόου,κακώς με πρόσθεσες..Άλλοι
έχουν θέση εκεί...Εμένα, απλά νομίζουν οτι με προβοκάρουν..Μιλάμε για το γέλιο...Δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης....Θα με κάνουν στάρ, μπορεί και κριθάρι...
Φίλε μου,αυτά που λές ότι ασπάζομαι,δεν είναι γνώσεις ή θέσεις φυισκών αστρονομων, ή άλλων επιστημόνων, αλλά,της Αγίας Γραφής,πυο επιβεβαιώνουν επιστήμονες,με την παροδο του χρόνου...
Ξαναλέω, με λύπη για πολλοστη φορά, ότι κανείς δεν έχει αποδείξει τίποτε λάθος,σε σχέση με τα κείμενα της, αντιθέτως, φτάσανε σε θέσεις που πάντα έλεγε η Αγία Γραφή και δεν πίστευε η επιστήμη,αλλκα τώρα δέχεται...
Κι αντί να λέμε πόσο σωστή είναι η Αγία Γραφή, συζητάμε, ότι δεν ξέρει τι λέει,έτσι,γιατι είναι θρησκευτικό βιβλίο και δεν σας κάθεται καλά...Το μελέτησες, διαπίστωσες τι λέει;
Δεν σε καταλαβαίνω, φίλε μου.Εφερες κάτι που έχει βγει λάθος, σε σχέση με την Αγία Γραφή; Ποτέ..
Τοτε,τι συζητάς γι αυτήν;Αν σου αρέσει;Αυτό ειναι προσωπικό γούστο,δεν επιβάλλεται..
Αν είναι αξιόπιστο βιβλίο γνώσης,για τον άνθρωπο και την προέλευση του συζητάμε..Μπορείς να είσαι εντος θέματος καμιά φορά;...
Δεν σε κρίνω προσωπικά, για την κουβέντα μας μιλάω...
Εαρινέ, υπάρχουν πολλοί που μου γράφουν για σένα...Εγώ δεν δίνω σημασία...Σ αγαπάω ρε μπαγάσα, παρά το πρόβλημα σου!!!!!....
26/02/2010, 19:06:57
ρε τρέχα μας δουλεύεις; στην γέννεση δεν γράφει ότι ο θεός έφτιαξε πρώτα την γη και μετά τον ήλιο; αυτό είναι το πρώτο λάθος, δεν γράφει ότι το φεγγάρι είναι αυτόφωτο ενώ όλοι ξέρουμε ότι είναι ετερόφωτο; αυτό είναι το δεύτερο λάθος και όλα αυτά στην πρώτη σελίδα μόνο

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

26/02/2010, 19:30:13
quote:
Μπορείς να συμφωνήσεις πολύ άνετα, αγαπητέ μου Dying Incubus, θα μου επιτρέψεις κι εμένα και το ......98% του ελληνικού λαού, να κρατήσουμε τις δικές μας θέσεις,που επαναλαμβάνω, εκτός απο το να τις διαβάλεται και αμφισβητείτε,δεν έχετε αποδείξει λάθος καμία...
...Ξέρω,δεν τις έχουν εγκρίνει όσοι εσείς υποστηρίζετε, αλλά, τι να κάνουμε;Έτσι είναι η ζωή,δεν σου δίνει την ευκαιρία να έχεις δίκιο..Οπότε, αναγκαστικά και για να δείχνεις τουλάχιστον δημοκράτης,δέχεσαι ότι κι ο άλλος, έχει το ίδιο εμπιστοσύνη με σένα στις πηγές τους και το δικαίωμα να τις υποστηρίζει, όσο κι εσύ...
Αλλοιώς, θα λέγαμε, μιλάνε μόνο οι τάδε, ή τις ζυγές μέρες οι δείνα και τις μονές οι τάδε,ενώ, οι υπόλοιποι, απορρίπτονται δια ροπάλου......
Βέβαια,ίδιοι,όλοι;....Εγώ να δεις, πως το λέω αυτό,αλλά,έχουμε δημοκρατία,όλοι είναι ίσοι..Πασχίζω να το θυμάμαι!!!!!!

Αγαπητέ trexagireve, αφενός δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις με το μήνυμα στο οποίο απευθύνεσαι σε εμένα, αφετέρου κάποιο ένστικτο μέσα μου με καθοδηγεί στο να μην ζητήσω επεξηγήσεις.

Μια διευκρίνηση μόνο θα ήθελα να κάνω εφορμώμενος από την χρήση του β' προσώπου πληθυντικού αριθμού που έκανες για να μου απευθύνεις το λόγο.
Είμαι ένας, δεν έγινα ακόμα Λερναία Ύδρα.

In anticipation of my resurrection...

26/02/2010, 21:40:38
Απάντα στην ερώτηση του άθεου και μη λες τα δικά σου τρέχαγυρευε. Είναι ή δεν είναι έτσι; Απάντα στις δικές μου ερωτήσεις,δώσε στοιχεία. Εκτίθεσαι αυτήν τη στιγμή, δεν το καταλαβαίνεις;

Σε παρακαλώ να συμμετέχεις στο διάλογο ουσιαστικά και να μην πουλάς τρέλα, σα να μη καταλαβαίνεις αυτά που γράφονται. Το γεγονός και μόνο ότι ασπάζεσαι τις "θέσεις της Αγίας γραφής όσον αφορά το φυσικό κόσμο" είναι προσβολή τόσο στο Θεό όσο και στην επιστήμη. Ο Θεός δεν έχει κανένα λόγο να μας πληροφορήσει για το δημιουργημά του, τον κόσμο. Μας προίκισε με λογική(έτσι πιστεύεις σωστά;)η οποία είναι ένα επαρκέστατο εργαλείο για να αντιληφθούμε το φυσικό κόσμο. Και αυτό είναι ακόμα ένα καρφί στο φέρετρο της "επιστημονικής διάστασης" της Αγίας Γραφής αλλά μάλλον θα κάνεις ότι δεν το είδες.

26/02/2010, 22:33:31
Επειδή συνομιλώ και με άλλα άτομα,εδώ,γίνεται να μην συντονίζεις τις απαντήσεις μου καλέ μου IndustrialAngel;Ευχαριστώ....
Έχω ήδη γράψει,ότι, ο δικόςμας ήλιος,έγινε,μετά την αρχική γη...Αυτό λέει ρπιστήμη και Αγία Γραφή...Γι αυτήν μιλάμε και αυτή δεν λέει ψέματα, όπως κι ο ιαοδείξεις που έχομυε σήμερα...Υπήρχε γη, πριν τον δικό μας ήλιο...
Για το θέμα του φεγγαριού..Την νύχτα, είναι φως και οτ ξέρουμε ολοι, φωστήρας της νύχτας, λέγεται, όταν τα αστέρια καλούνται φωστήρες επίσης..Μην παίζουμε με τις λέξεις....
Κανένα λάθος άλλο;
26/02/2010, 22:47:20
Στη συζήτηση πρέπει να κλείνουμε ένα θέμα πριν ανοίξουμε άλλο. Σε αντίθετη περίπτωση πελαγοδρομούμε και χάνουμε την αίσθηση του τι συζητήσαμε.

Όσον αφορά τη γη που φτιάχτηκε μετά τον ήλιο η απάντηση είναι
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ και πάλί όχι
http://www.nasa.gov/worldbook/solarsystem_worldbook_update.html

Η Νάσα λέει ψέμματα;
http://ircamera.as.arizona.edu/NatSci102/NatSci102/lectures/solarsysform.htm
http://subarutelescope.org/Pressrelease/index_2009.html
http://nineplanets.org/other.html

και αυτοί ψέυτες ε; Κατ'εντολήν των κέντρων της Νέα Εποχής,ε;

26/02/2010, 22:53:23
Δυστυχώς καλέ μου θα σου τη χαλάσω...Εγώ λέω ότι γη υπήρχε, πριν τον ήλιο, η ΝΑΣΑ λέει ΠΟΥΘΕΝΆ, οτι πριν τον δικό μας ήλιο,δεν υπήρχε τιποτε;Δεν μιλάμε για τον πλανήτη γη, αλλά για την έννοια γη,οπως κι ουρανός,οπως τις αναφέρει σαν πηγή των πάνω και των κάτω, η Αγία Γραφή...
Διαφωνείς;
Κανένα άλλο;...
26/02/2010, 22:56:40
Ποιων πάνω και ποιων κάτω; Τι γη είναι αυτη;
26/02/2010, 23:42:45
quote:

Ποιων πάνω και ποιων κάτω; Τι γη είναι αυτη;

H πάνω-κάτω , σε αυτήν αναφέρεται ... βρίσκεται παντού και πουθενά ταυτόχρονα...αρκεί να έχεις φαντασία και παρακρούσεις τύπου Τρεχαγύρευε και όλες τις γαίες θα τις δείς ...ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ!

Την μιά θα βλέπεις την εννοιά της και την άλλη την παρανοιά της...

soul

ultrasΝέο Μέλος
20/06/2011, 16:29:18
kalispera paidia eimai neos sto forum.......pios kseri na m pi tipota gia magiko kuklo?

kathe telos einai mia nea arxh ;)

21/06/2011, 00:38:32
ultras καλώς ήρθες στο esoterica.

Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish έτσι ώστε να είσαι κατανοητός.

Τώρα γι΄ αυτό που αναφέρεις μήπως μπορείς να μας το εξηγήσεις λίγο καλύτερα.

21/06/2011, 12:04:52
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ magikos kuklos ΣΕ Μαγικός κύκλος.

==============================================================

Αγαπητέ ultras, καλώς ήλθες στα Forums του Esoterica.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια.

Θα μπορούσες να αναζητήσεις πληροφορίες για το θέμα που σε ενδιαφέρει χρησιμοποιώντας την Αναζήτηση (επάνω αριστερά στην οθόνη) συμπληρώνοντας τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά προκειμένου να βρεις όλες τις παλιότερες σχετικές συζητήσεις.
Εάν υπάρχει κάποια ενεργή για το ζήτημα που σε ενδιαφέρει θα μπορούσες να συνεχίσεις εκεί ώστε να αποφύγουμε τα διπλά θέματα αλλά και για να έχουμε όλες τις απόψεις - πληροφορίες συγκεντρωμένες σε ένα θέμα.

Όσον αφορά το μαγικό κύκλο κι εν γένει τη μαγεία, μπορεί να σε ενδιαφέρει το σχετικό θέμα (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

ΜΑΓΕΙΑ

Οφείλω να πω πάντως ότι μάλλον χρειάζονται περισσότερες διευκρινήσεις όσον αφορά τι εννοείς ως "μαγικό κύκλο".

Το θέμα θα μεταφερθεί σύντομα από την Κατηγορία .-= Η ΨΥΧΗ =-. όπου ανοίχθηκε αρχικά στην Κατηγορία .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

In anticipation of my resurrection...

21/06/2011, 17:58:50
Ultras καλησπέρα.

Απλά σαν υπενθύμιση γιατί δεν ξέρω αν το έχεις διαβάσει το μήνυμα από την amalia «ομάδα συνεργατών» του Esoterica, στο συγκεκριμένο λίνκ Τα ψευδώνυμα όλων μας... που αφορά το username σου και την αλλαγή του, αν το γνωρίζεις σου ζήτω συγνώμη που στο ξανά αναφέρουμε, αν όχι ρίξε μια ματιά.

Σ΄ ευχαριστώ.

22/06/2011, 02:33:53
Αυτό είναι ένα είδος μαγικού κύκλου:

Είναι από τα βασικά πράγματα που μαθένεις από την Σολομωνική.

http://en.wikipedia.org/wiki/Magic_circle

Η Σολομωνική στα Ελληνικά:
http://download394.mediafire.com/whsobnrmojtg/dnodfyjjztm/%CE%A4%CE%BF+%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AF+%CF%84%CE%BF%CF%85+%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%AC+%CE%A3%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CF%8E%CE%BD%CF%84%CE%B1+-+%CE%A3%CE%BF%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE.pdf

lousipanΜέλος
28/06/2011, 01:11:51
Ναι ειναι κυκλος περιπου.
revolousionΝέο Μέλος
06/07/2011, 10:54:52
οχι περιπου στο 100% ειναι κυκλος ολοστρογγυλος

06/07/2011, 13:53:05
Χαχαχα... 360 μοίρες λέμε.. πιο στρογγυλός.. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Αλλά αυτός στην εικόνα είναι λίγο απλός. Κανονικά δηλαδή πρέπει να είναι λίγο πιο σύνθετος, με είκοσι σύμβολα δε γίνεται δουλειά. Και ο χώρος που θα καταλαμβάνει πρέπει να είναι περίπου όσο ένα σαλόνι.

lousipanΜέλος
07/07/2011, 16:17:05
Ναι ως γεωμετρικο σχημα ειναι κυκλος.