- ΠOIOI KΛEIΔΩMENOI ΛOΓAPIAΣMOI ΘEΛETE NA ANOIΞOYN ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
gretel
quote:
KΑΛΑ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΕ.
Ευτυχώς που υπάρχουν φιλάνθρωπα μέλη σαν εσένα...
ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ...ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.
Αγαπητέ έχεις χάσει τον έλεγχο παντελώς
ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ.
ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΕΣΚΑΒΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ -ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ- ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ? ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΣΟΥ.
Το αν σκέφτομαι τον εαυτούλη μου άσε να το κρίνουν πιο αντικειμενικά άτομα από σένα.
ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ:

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
Προσωπικά, δεν είμαι υπέρ μιας λεπτομερούς λίστας με κανονισμούς (αν δηλαδή αυτό είναι που εννοείς) και της τήρησής της με θρησκευτική ευλάβεια. Ίσως στο σημείο αυτό συμφωνώ με τον Πλάτωνα που μίλησε για “ουτοπίες”, αλλά άποψή μου είναι ότι αν δεν υπάρχει καλή διάθεση τότε όσοι κανονισμοί και να θεσπιστούν θα είναι “άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε”! Ξέρεις που θα φτάσει το πράγμα; Να ανατρέχουμε όλοι κάθε λίγο και λιγάκι στους κανονισμούς προσπαθώντας να “αποκωδικοποιήσουμε” το νόημά τους, ως άλλοι “συνταγματολόγοι” και να πετάμε ο ένας στα μούτρα του άλλου quote απ' αυτούς!
Δηλαδή προτιμάς να υπάρχει καμπάνα κατά περίπτωση; Δεν θα υπάρξουν πάλι φασαρίες του στυλ, γιατί εμένα με έδιωξες για 10 μέρες και εκείνον για 5, γιατί δεν έκανες ούτε καν παρατήρηση σε αυτόν ενώ εμένα μου έκανες ban; Αρα θα γυρίσουμε πάλι στις συμπάθειες, τις φιλίες, τις υποτιθέμενες ομαδοποιήσεις και πάει λέγοντας...
Εγώ έχω στο μυαλό μου την γενική λίστα που έβαλε κάπου η gretel, όχι τόσο λεπτομερής αλλά κατά την γνώμη μου αποτελεσματική, φτάνει να τηρείται. Μέχρι τρεις παρατηρήσεις και μετά κλείδωμα. Το για πόσο, δεν θα πρέπει πάλι να είναι κοινό για όλους; Αλλά και πάλι κάποιος που κλειδώνεται για πρώτη φορά, και κάποιος που κλειδώνεται για τρίτη πρέπει να έχει την ίδια μεταχείρηση;
Και μερικές ειδικές περιπτώσεις δεν θα πρέπει να μπανάρονται από την αρχή;
Μιλάς για μια κοινή "καλή διάθεση", αλλά μακάρι να υπήρχε σε όλες τις περιπτώσεις. Δεν υπάρχει όμως σε όλες, και αυτό θα πρέπει κάπως να διευθετηθεί.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Θα συμφωνήσεις πάντως φαντάζομαι ότι είτε έτσι είτε αλλιώς, η λογική της "ομαδούλας" αν είναι να υπάρξει, μπορεί να "τρυπώσει" παντού...Είτε με λεπτομερείς κανόνες, είτε χωρίς!
Τώρα για τα υπόλοιπα : Συμφωνώ στο ότι οι ποινές θα πρέπει να είναι πάνω κάτω ίδιες και δεν είμαι υπέρ των απενεργοποιήσεων για μεγάλα διαστήματα (όπως πχ του ενός μήνα που είδαμε πρόσφατα) γιατί αυτές καμιά φορά φέρνουν αντίθετα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Επίσης συμφωνώ στην ύπαρξη του "ελαφρυντικού" της "πρώτης φοράς". Και φυσικά, οι περιπτώσεις που χρήζουν εξ αρχής λουκέτου, μπορούν να γίνουν αντιληπτές πολύ εύκολα, άλλωστε εγώ είμαι της άποψης ότι κι ένας συντονιστής θα έπρεπε να μπορεί αυτόματα να κλειδώνει τα διάφορα τρολλάκια που βλέπουμε κατά καιρούς!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Ειλικρινα, προσπαθω να σε καταλαβω...
Ισως οι γνωριμιες σου ή καποιο προσωπικο προβλημα που αντιμετωπιζεις,
με κανουν να μην ανοιχτω...
Γιατι καταλαβαινω την ευαισθησια της συντροφου σου.
Τα ειπες ολα!!!
quote:
Xωρίς τα μέλη όχι. ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ -ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ- ΠΟΥ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
Μόνοι σας τα έχετε κάνει μπάχαλο.
Υποκινούμενα μέλη;
Υπονοείς πως είμαι ένας υποκινούμενος;
Από τι υποκινήθηκα;
Το forum θα είναι μια χαρά και πολύ καλύτερο όταν θα μείνουν μόνο ζομπι και άβουλα πλασματα που δεν έχουν δικιά τους άποψη.
quote:
Αν δεν έχεις καταλάβει τους λόγους που απενεργοποιήθηκες... τί να πω... μια σαλάτα μυνημάτων θυμάμαι με δική σου ενεργή συμμετοχή.
Μια σαλάτα;
Χωριάτικη;
Δηλαδή;
Τι πάει να πει σαλάτα μηνυμάτων;
Εσύ κατάλαβες τι εννοούσα με τα μηνύματα που μεταμφιέστηκαν σε σαλάτα;
Για πες μου τι κατάλαβες.
Αν κατάλαβες γιατί δεν διαμαρτυθηκες;
Ούτε τώρα διαμαρτυθηκες
Για μια αοριστη σαλάτα μίλησες και όχι για προσβολή.
με την δική μου ενεργή συμμετοχή όμως δεν είδα να δραστηριοποιούνται τα μέλη που προσβλήθηκαν και φυσικά δεν είδα ποιος κανονισμός μπήκε σε δράση για να ξεκινήσει η απενεργοποίηση.
quote:
Είναι βέβαια πιθανό κάποιος να μην καταλαβαίνει ότι ο τρόπος που απευθύνεται στα άλλα μέλη είναι άθλιος και αγενής.
Το ξέρω πως είστε αγενείς και άθλιοι.
Τουλάχιστον εγώ στηρίζω αυτά που λέω.
Συμφεροντολόγοι από τον τρόπο που χειρίζεστε τους κανονισμούς.
Θυμάσαι ποτέ μπορούν να μπουν οι απενεργοποιημένοι και ποτέ όχι γιατί εσείς το είχατε πει.
quote:
Είναι πιθανό κάποιος να μην μπορεί να διανοηθεί ότι ενδεχόμενες παρασκηνιακές ενέργειές του -προσωπικά μηνύματα- κ.λ.π είναι άγνωστα στη συντονιστική ομάδα.
Είναι πιθανό κάποιος να μη μπορεί να φανταστεί ότι "ουδέν κρυπτόν..."
Είναι πιθανόν κάποιοι που δεν γνωρίζουν να θέλουν να μάθουν για να γεμίσουν την άδεια τους ψυχούλα με τροφή για κουτσομπολιό.
quote:
Η πλάκα είναι ότι οι ΜΕ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΦΩΛΙΑ ή ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
Ας τα πλένατε για να μην έχετε πρόβλημα.
quote:
Δεν είδα πουθενά γραμμένη κάποια απόφαση που να λέει πως τα μέλη δεν μπορούν να έχουν καμία άποψη πάνω στα θέματα που αφορούν το forum.
Γίνονται συντονιστές οι ομίχλες και όχι άνθρωποι που προτείνουν σαν συντονιστές τα μέλη.
quote:
Φαντάστηκες ποτέ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΟΥΝ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ. ΟΧΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ
Είναι η φαντασία μου πως τα μέλη δεν μπορούν να έχουν άποψη σε θέματα που αφορούν το forum;
Σας είπαν τα μέλη ότι θέλουν να επιστρέψουν οι απενεργοποιημένοι και εσείς κάνατε τους κινέζους;
Ε;
Τι μου λες για καραμέλες;
Υποκινούμενο μέλος.
δεν σχολίασες όλη την πρόταση.
Εσύ ανήκεις στην ομάδα του esoterica;
quote:
Το αν σκέφτομαι τον εαυτούλη μου άσε να το κρίνουν πιο αντικειμενικά άτομα από σένα.
Κάτι έλεγες για αντικειμενικότητα.
Να την αφήσω πάλι στους άλλους;
Σε ποιους;
Στην ομάδα του esoterica;
Το αίσχος είναι όταν κρίνεις και τιμωρείς αυθαίρετα.
quote:
Αγαπητέ έχεις χάσει τον έλεγχο παντελώς
ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ.
ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΕΣΚΑΒΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ -ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ- ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ? ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΣΟΥ.
Ωραίος ο διαιτητής όμως υπάρχουν και οι πουλημένοι διαιτητές.
Θα το ήθελες πολύ να έχω χάσει τον έλεγχο και η αποκάλυψη είναι όλη δικιά σας.
Δεν σκάβω λάκκους γιατί δεν τους χρειάζομαι σε αντίθεση με κάποιους τύπους που κυκλοφορούν χωρίς λουρί μέσα στο forum.
Γουστάρεις προσβολή;
Τότε να σε προσβάλω
quote:Κόκκινη κάρτα και ειρωνεία ενώ δεν το είχες πιάσει.
ΔΕΝ ΤΟ 'ΠΙΑΣΑ ΑΥΤΟ... ΠΟΙΟΣ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΣ???
ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΣΟΥ ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
Ξεκαθάρισε τί εννοείς "ετοιμοθάνατος" ως τότε:
Δημιουργώ εντυπώσεις επειδή δεν μπορείς να καταλάβεις;
αφού είμαι εντυπωσιακός τύπος.
Τώρα το έπιασες;
quote:
Και αν συνεχίσεις το ίδιο βιολί:
Θα αρχίσετε να μιλάτε;
Θα χορέψετε;

quote:
Το forum θα είναι μια χαρά και πολύ καλύτερο όταν θα μείνουν μόνο ζομπι και άβουλα πλασματα που δεν έχουν δικιά τους άποψη.
ποια ειναι η δικη σου αντικειμενικη αποψη;
quote:
Υπονοείς πως είμαι ένας υποκινούμενος;
ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ!!