- Ο Θεός είναι μόνο Αγάπη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Ασθμαινων;Ξαπλωμένον, μάλλον, γιατί έχω ώρα εδώ..Εσύ, πότε ήρθες
και δεν σε πήρα χαμπάρι;....
Μόλις μπήκα..όλα καλά???
soul
Βοήθεια..
quote:
Σήμερα με εχει επηρρεάσει η ``κρίση του μεσήλικα`` φταίει η μέρα, φταίει οτι πλησιάζω στη σύνταξη...Βοήθεια..
Τελειώνει κάτι και αρχίζει κάτι άλλο Allzaro..
Εμείς δεν βγαίνουμε στην σύνταξη αγορίνα μου..πάμε γι'αλλες πολιτείες που λέει και το τραγουδάκι...όποιος θέλει , μένει πίσω..θέμα επιλογής είναι και δυνατοτήτων!
Σήμερα έκανα δύο ωρες προπονησούλα , μια χαρά ..δεν είχε και κόσμο και το ευχαριστήθηκα!
Μετά κατέβηκα Κάλαμο και άραξα..αγνάντευα τα πέλαγαααααα...!![]()
soul
quote:quote:
Ψηλός:
Απεστάλη: 20/11/2009, 11:23:54
Τι εκφράσεις είναι αυτές;
Εαρινέ και macedon, που νομίζετε ότι βρίσκεστε;Κάποιος πρέπει να σας συμμαζέψει τελικά!!!!!! Που είναι αυτοί οι συντονιστές;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Έλεος πια!!!!!!!!!!
Βαρεθήκαμε να διαβάζουμε βρισιές και ειρωνίες!!!!!!!!!Αντί να μας δείχνετε την κατάντια σας, δεν είναι προτιμότερο να αγνοείτε τους ανθρώπους αυτούς;
Έτσι Ψηλέ,
αμερόληπτος και αντικειμενικός όπως συνήθως!Αλλά το δικό μας "το δοκάρι" δεν το βλέπουμε, έτσι Ψηλέ;
Εγκαλείς στην τάξη τον Εαρινό και τον macedon(κάπως άσχετο στη συγκεκριμένη διαμάχη για τον τελευταίο)
και δε βλέπεις τη συμπεριφορά του trexagireve!!Μίλησε βέβαια ο Χριστός για μάτια με αχυράκια και μάτια με δοκάρια, αλλά μάλλον το δοκάρι εκτός από το μάτι κάλυπτε και το αυτί...
Αμαλία,
Θέλω να πιστεύω πως αυτό το λες σε μένα για να το ακούς εσύ.
Εμείς, οι παλαιότεροι εδώ μέσα, δεν ξεχνούμε τη μεροληπτική συμπεριφορά, εκ μέρους σου, η οποία έγινε η αιτία να αποχωρήσουν από εδώ μέσα άτομα αξιόλογα όπως ο trainman, αλλά και άλλοι, αν θυμάσαι;
Για «ψύλλου πήδημα» έβγαλες την τσεκούρα σου και τους καρατόμησες, ενώ τόσες ημέρες τώρα ....... που ήσουν;
Μήπως θέλεις να σου παραθέσω ένα χαρακτηριστικό μήνυμα του macedon, π.χ. αυτό που έγινε η αφορμή, για να δεις, επιτέλους, το «κάλος» των λόγων του, αφού επιμένεις να το αγνοείς τόσο καιρό τώρα;
Η συμπεριφορά σου αυτή Αμαλία, αφήνει να φανεί πως οι ευαισθησίες σου δεν είναι και τόσο «ευαίσθητες» όταν βάλλεται κάθε τι Χριστιανικό. Είναι, όμως, παρήγορο το ότι γνωρίζεις την «ιστορία» για το δοκάρι.
Αν παρακολουθούσες τις συζητήσεις ή μάλλον, όπως είπα και πιο πάνω, αν «οι ευαισθησίες σου ήταν διαφορετικές», θα είχες διαπιστώσει και εσύ ποιος άρχισε τις ύβρεις επί προσωπικού.
Ναι, και ο Τρεχαγύρευε κάποια στιγμή άρχισε στον ίδιο ρυθμό (αν το είχες προσέξει, θα είχες δει πως και σε αυτόν είπα να σταματήσει αυτή την ανταλλαγή προσβλητικών χαρακτηρισμών), αλλά ίσως και να μην έφτανε εκεί η κατάσταση αν είχες παρέμβει νωρίτερα.
Σου έστειλα και προσωπικό μήνυμα για να επέμβεις, αλλά ........
Βλέπεις, Αμαλία, προσπαθούμε να είμαστε Χριστιανοί, αγαθοί, αλλά όχι αγαθιάρηδες ή θύματα. Κάτι τέτοιο, ούτε στον ίδιο τον Κύριο δεν αρέσει.
Αντί να σου στείλω προσωπικό μήνυμα, σου τα λέω εδώ, δημόσια. Σου λέω τι σκέφτομαι για σένα, χωρίς καμιά διάθεση να σε προσβάλλω. Δεν με ενδιαφέρει αυτό που είσαι, αλλά αυτό που κάνεις. Έχεις αναλάβει ένα ρόλο και κρίνω πως μεροληπτείς επανειλημμένα εις βάρος όχι ανθρώπων αλλά εις βάρος ιδεών.
****Πάντως, ωραία είσαι!! Ούτε μια κουβέντα για την «ταμπακέρα»;;;;;;;;;;

quote:
trexagireve:"Ή στραβά είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε", λέει η παροιμία, αγαπητή μου amalia...Βλέπεις,μπορώ να καταλάβω πολύ εύκολα, ποιος κάνει τι και γιατί...Δεν είναι δύσκολο ξέρεις....Ειδικά η άνεση που γράφει θρασσύτατα, ένας καινούργιος στο φόρουμ...Και βέβαια, το ότι όλο ειρωνεύονταν, πιστεύοντας ότι θα με εκνευρίσει,αν και συνέβη το αντιθετο, ξέρω ότι ήταν τακτική...
Άνθρωπο να γράφει τόσο παθιασμένα λες και του πηρες τη ....μπουκιά
απο το στόμα, δεν έχω ξαναδεί...Μιλάμε για λιγούρα, που δεν θεώρησα φυσιολογική,......ζιπαριστή θα έλεγα, για να συννενοούμαστε...
Απλά,το μυαλό του άλλου,δεν τσιμπάει απαραίτητα, δεν ξεγελιέται εύκολα, όταν έχει σχετική πείρα...
Εμένα με εντυπωσίασε, πάντως, το πόσο αφήσατε να τραβήξει το πράγμα...Στενοχωρέθηκα για το φόρουμ...Προσωπικά, για μένα,δλδ,μια απο τα ίδια...
Να, πάρε μια σοκολατίτσα.
Κάνει καλό στη στεναχώρια και είναι και ως κίνηση κάτι το χριστιανικό (δείχνει αγάπη)
Εύχομαι να σου περάσει. ![]()
![]()
![]()

Η αλληλεπίδραση των ανθρώπων τα έχει όλα και καλώς τα έχει.
Έχω την γνώμη πως γράφουμε όλοι αρκετό καιρό εδώ και όπως έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος σε μια ελληνική ταινία «Δεν ξέρω εάν το προσέξατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα».
Καλημέρα σε όλους![]()
Σε ευχαριστώ καλή μου amalia για τη σοκολάτα,την έχω σε ιδιαίτερη προτίμηση...
Αυτό το καλό μήκος κύματος, που ξέρουμε όλοι ότι μπορεί να υπάρχει,ξέρω,πια, όχι πιστεύω, ότι μπορεί να έχει καλά αποτελέσματα...
Και εδώ, π.χ. το θέμα, για την έκφραση αγάπης του δημιουργού, άσχετα τι όνομα του δίνουμε, δεν μπορεί παρά να είναι αγάπη,όπως βιώνουμε τον κόσμο,ως ένα παράδεισο, δίχως την ανθρώπινη παρέμβαση,η οποία, παραλλάζει την φυσική συνέχεια, δημιουργώντας το χάος, που με τη σειρά του εκτρέπει τον άνθρωπο...
Έχει πολύ σημασία να έχεις γύρω σου φιλικό περιβάλλον...Βοηθά πολύ στην ανάπτυξη όχι μόνο παιδιών, αλλά και μεγάλων...Αποδίδεις καλύτερα, σε ένα φιλικό περιβάλλον...
Αυτό πιστεύω, είναι μια απλή έκφραση αγάπης του Θεού,ώστε αν μπορούμε μετά να συζητήσουμε, βάσει της τελειότητας του Θεού,ότι ο Θεός είναι μόνο αγάπη, αφου όλα απο Αυτόν υπάρχουν και υποστηρίζονται...
Ακόμη κι η επιστήμη, με το σωματίδιο του Χίγκς, τον καταλύτη που επηρεάζει την ύλη και της δινει την μάζα, "θεόνιο", το έχουν ονομάσει,τείνει πια προς την υποστήριξη της ύπαρξης μιας τέτοιας θετικής ενέργειας, που στηρίζει ότι υπάρχει, στη μορφή και κατάσταση που βρίσκεται..Μόνο του, δεν υπάρχει τίποτε.....
Αυτή είναι μια αλλόκοτη αγάπη, αλλά, είναι αγάπη ενός Θεού, όχι ανθρώπινη...
quote:
Ψηλέ,
Η αλληλεπίδραση των ανθρώπων τα έχει όλα και καλώς τα έχει.
Έχω την γνώμη πως γράφουμε όλοι αρκετό καιρό εδώ και όπως έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος σε μια ελληνική ταινία «Δεν ξέρω εάν το προσέξατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα».Καλημέρα σε όλους
Καλημέρα pyramid..!
'Kατάκοποι οι πολεμιστές '... σε δύο λόφους αντίκρυ , ο ένας απο τον άλλο και ανάμεσα τους το πεδίο της μάχης που λίγο νωρίτερα διασταύρωναν τα ξίφη τους..
Ένα μέρος τόσο δα μικρό τους χώριζε...φονικό θα έλεγα ..αλλα και τόσο ασήμαντο στα ατελείωτα μέρη που ανοίγονταν παντού γύρω τους..!
Κοίταξαν ψηλά , δεξιά και αριστερά...κοινοί δρόμοι , παντού υπήρχαν..!
Ξεκαρδίσθηκαν απο τα γέλια..μούτζουνε ο ένας τον άλλο..και συνάμα ο κάθ'ενας τον εαυτό του!
Φίλη μου , με το χέρι στην καρδιά θα πώ , τούτο:
-Όλοι έχουμε στα χέρια μας ...αναρίθμητες επιλογές κι'ομως επιλέγουμε την χειρότερη και πιο επιζήμια , προβάλλοντας τις αδυναμίες που ακόμα έχουμε και αφήνουμε να μας κατευθύνουν και να χάνουμε την ηρεμία μας , εισερχόμενοι σε μια άκρως καταστροφική για την ψυχολογία μας κατάσταση..!
Τι να πώ??
-Ότι αισθάνομαι περήφανος ή υπέρτερος??
-Ούτε αισθάνομαι αλλα ούτε και είμαι..συνελήφθην "κλέπτων οπώρας"...μεταφορικά σημαίνει "Δάσκαλε που δίδασκες και νόμους δεν εκράτεις.."..
Η αλήθεια είναι ότι μου "έπεσε" κομματάκι δύσκολο αυτή τη φορά..
Έχω την αίσθηση , ότι θα είναι μια διορθωτική διαδικασία , όπως και ευκαιρία για μένα , να δώ και να κατανοήσω τι δεν έκανα σωστά και σε ποιά εσωτερική φωνή έδωσα νόημα και υπόσταση..
Παιδί είμαι και γώ ...μαθαίνω , απλά με λίγη καθυστέρηση..
![]()
Κατανοώ , πάντως -πίστεψέ με- την ανάγκη κάθε πλευράς να υπερασπισθεί , όλα όσα την συγκροτούν...τον μόνο που δεν κατανοώ και δεν δικαιολογώ , είναι ένας και μόνο..τον εαυτό μου!
![]()
soul
quote:
Σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα αγαπητή μου pyramid, απλά μερικά συγκεκριμένα περιστατικά, μέσω του ..τίποτε, γίνονται αφορμή για να υπάρχει μια σχετική ..κοιλιά, που δεν ταιριάζει στο φόρουμ, το ξαναλέω....
Σε ευχαριστώ καλή μου amalia για τη σοκολάτα,την έχω σε ιδιαίτερη προτίμηση...
Αυτό το καλό μήκος κύματος, που ξέρουμε όλοι ότι μπορεί να υπάρχει,ξέρω,πια, όχι πιστεύω, ότι μπορεί να έχει καλά αποτελέσματα...
Και εδώ, π.χ. το θέμα, για την έκφραση αγάπης του δημιουργού, άσχετα τι όνομα του δίνουμε, δεν μπορεί παρά να είναι αγάπη,όπως βιώνουμε τον κόσμο,ως ένα παράδεισο, δίχως την ανθρώπινη παρέμβαση,η οποία, παραλλάζει την φυσική συνέχεια, δημιουργώντας το χάος, που με τη σειρά του εκτρέπει τον άνθρωπο...
Έχει πολύ σημασία να έχεις γύρω σου φιλικό περιβάλλον...Βοηθά πολύ στην ανάπτυξη όχι μόνο παιδιών, αλλά και μεγάλων...Αποδίδεις καλύτερα, σε ένα φιλικό περιβάλλον...
Αυτό πιστεύω, είναι μια απλή έκφραση αγάπης του Θεού,ώστε αν μπορούμε μετά να συζητήσουμε, βάσει της τελειότητας του Θεού,ότι ο Θεός είναι μόνο αγάπη, αφου όλα απο Αυτόν υπάρχουν και υποστηρίζονται...
Ακόμη κι η επιστήμη, με το σωματίδιο του Χίγκς, τον καταλύτη που επηρεάζει την ύλη και της δινει την μάζα, "θεόνιο", το έχουν ονομάσει,τείνει πια προς την υποστήριξη της ύπαρξης μιας τέτοιας θετικής ενέργειας, που στηρίζει ότι υπάρχει, στη μορφή και κατάσταση που βρίσκεται..Μόνο του, δεν υπάρχει τίποτε.....
Αυτή είναι μια αλλόκοτη αγάπη, αλλά, είναι αγάπη ενός Θεού, όχι ανθρώπινη...
Γειά σου , ρε Ευάγγελε..συμπολεμιστή!
![]()
soul
d.k