- Ψευδώνυμο…..Γιατί το επιλέξατε ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
καπου διαβασα οτι το ονομα
ΑΝΑΝΑΣΙ
αναφερεται σε μια αφρικανικη θεοτητα, συγκεκριμενα στο "θεο της δημιουργιας, που ειναι εξυπνος, πονηρος και απατεωνακος αλλα συμπαθης και αναπαρισταται ως αραχνη".
πιστευα οτι μπορει να σ ενδιαφερει να το ξερεις![]()
φιλικα
λιλιθ -η πρωτη γυναικα
_μόλις το είδα έμεινα_
Ό,τι δε γράφει η μοίρα δεν μπορεί να το φτάσει το χέρι σου
και ό,τι είναι γραμμένο θα σ'εύρει όπου κι αν είσαι..
Σε αφήνω να απολαύσεις το σύστημα που θεωρείς ρεαλιστικό και ώριμο να πίνει το αίμα των γυναικόπεδων στο Ιράκ...με το μπουρί της σόμπας.
Αν έτσι είναι η πραγματικότητα , αν αυτό είναι ο άνθρωπος...ευχαριστώ δε θα πάρω...
φάτε χωρίς εμένα ....
"Ειμαστε μικροί Ουρανοί
Ανθρώπινοι πλανήτες σε γιορτή "
quote:
ΑΝΑΝΑΣΙ
αναφερεται σε μια αφρικανικη θεοτητα, συγκεκριμενα στο "θεο της δημιουργιας, που ειναι εξυπνος, πονηρος και απατεωνακος αλλα συμπαθης και αναπαρισταται ως αραχνη".
Φχαριστώ λίλιθ!
Ενδιαφέρον, μα δεν βλέπω ομοιότητες...
Μόνο στο... "θεός"
, "δημιουργία"
και "έξυπνος"
![]()

Τωρα θα σε ματοιαζουν!!!!!! ![]()
Δε θα μπώ στον πειρασμό να σχολιάσω αν και πολύ θα το ήθελα για μερικά nickname.
Μια ερώτηση όμως θα την κάνω στο φίλο drumx και μετά θα συνεχίσω τα περί δικού μου nick .
Γιάννη μου πότε εκεί ψηλά σηκώσατε ευρωπαϊκό ;;;
Το σύνθημα που ξέρω εγώ άλλα λέει !!! ( ε με φτιάχνετε και κρατιέμαι όσο μπορώ ο χριστιανός ).
Λοιπόν
Κάποτε ένας συνάδελφος μηχανικός ήθελε να κάνουμε ιστιοπλοΐα από τη Ρόδο μέχρι το Καλαμάκι και μου το πρότεινε .
Στη Ρόδο λοιπόν, κάποια στιγμή πολύ εύθυμη που κάναμε αναπαράσταση Ελληνικών ταινιών, περνάνε 3 κοπέλες πάω μπροστά τους και τους λέω «κορίτσια καλησπέρα Ράμογλου, εκδόσεις γυναικών και βιβλίων, έχω και κότερο πάμε μια βόλτα;».
Αυτό ήταν, από εκεί και πέρα οι φίλοι και οι φίλες της παρέας μου έλεγαν διάφορα.
Έτσι δημιουργήθηκε ο Ράμογλου ο οποίος φρόντιζε για την καλοπέραση της παρέας.
Αργότερα άρχισα να κάνω chat το Asterix ήταν το πρώτο που ήθελα αλλά δυστυχώς ήταν register και έτσι διάλεξα το Ramoglou .
Τα Greeklish είναι το αναγκαίο κακό ( βοηθάει και στην ορθογραφία ) στο IRC για να μπορούν να διαβάζουν όλοι και έτσι ορίστε η internet μορφή μου.
Τώρα αν το ψάξω εσωτερικά το θέμα ίσως επειδή ο Ράμογλου είναι αυτός που έχει σχέση με τη θάλασσα ( μεγάλη μου λατρεία ) με την διασκέδαση ( αναπόσπαστο κομμάτι μου το χιούμορ ) και το ποιος πραγματικά είναι ( στην ταινία δεν είναι ο Βουτσάς ο Ράμογλου αλλά άλλος ) αυτό και να μου πηγαίνει .
Συμπερασματικά ο Ράμογλου είναι ένας εραστής της θάλασσας που αντιμετωπίζει τη ζωή με χιούμορ αλλά κρύβετε για να ΜΗΝ τον αποδέχονται λόγο των προσόντων του.
Του αρέσει η απλότητα, η ανωνυμία και η παρατήρηση – αναζήτηση.
Ουφ τα είπα
Apostolos Ramoglou ekdoseis gynaikwn kai bibliwn S.A. ![]()
O Αναζητών
Apostolos
και γω που νόμιζα οτι είναι το επιθετό σου!!!
"Ειμαστε μικροί Ουρανοί
Ανθρώπινοι πλανήτες σε γιορτή "
Αν και εδω βρισκομαι με το ονομα μου σε διαφορα αλλα site η rooms των chat εχω περασει απο αρκετα nicknames..
Mε πρωτα και καλυτερα διαφορα ονοματα Ολυμπιων Θεων η αρχαιοτητων και αυτο γιατι παντα ασχολιομουν με οτι ειχε σχεση με τα.."αρχαια" (Aρχαια Ελλαδα, Αρχαια Αιγυπτος...κλπ..βλεπετε καποτε ηθελα να γινω αρχαιολογος
)και ετσι τι αλλο θα μπορουσα να διαλεξω!
Το τελευταιο μου ψευδωνυμο αφορα...μυστηριο, ξωτικα, κλπκλπ..αν εχετε δει τον Αρχοντα των Δαχτυλιδιων σιγουρα θα ξερετε το δασος του Lothlorien..αυτο ειναι το ψευδωνυμο μου...
Παντα με εντυπωσιαζαν αυτου του ειδους οι ιστοριες ![]()
Αυταααα ας παμε τωρα να κανουμε και καμια δουλεια...
LothLorieN
quote:
Δε θα μπώ στον πειρασμό να σχολιάσω αν και πολύ θα το ήθελα για μερικά nickname.
Όχι να σχολιάσεις Απόστολε. Να σχολιάσεις. Γιατί να μην σχολιάσεις; Γι' αυτό είμαστε εδώ, για να σχολιάζουμε. Σχολίασε λοιπόν να δούμε τα σχόλια με τα οποία θα σχολιάσεις. Σχολίασε ντε, σχολίασεεε... Όλοι περιμένουν να σχολιάσεις (ΕΣΥ ειδικά
(ελπίζω να τον έπεισα!)
ananasss <-- γεμάτος αυτιά (και μάτια!)...!

Πάμε λοιπόν
Mara ή wonders
Ζώδιο : Υδροχόος
Σύμβολο : Ερωτηματικό
Αγαπημένη λέξη : Γιατί
Στοιχείο : Αέρας ( Ο.Φ.Α. όπου φυσάει ο άνεμος )
Ζώο : Ψαχουλίνος ερωτημάτικους ο Ανικανοποίητος
O Αναζητών
Apostolos
And I keep on wondering....
Μιας και λοιπόν όλοι κάνουμε μία αναφορά στα nicks προσπάθησα και εγώ να βρω μια επεξήγηση για το xaos.
Ψάχνοντας λοιπόν μία σύντομη περιγραφή της λέξεως, μου είπαν :
xaos = το ακατάστατο, το ανεξερεύνητο, το ατελείωτο…
και νομίζω έχουν δίκιο. Κάπως έτσι λοιπόν – τότε που έβαλα αυτό το nick – ήταν η ζωή μου, έτσι ένιωθα και μέσα εκεί πορευόμουν. Έτσι λοιπόν έμεινε…..
quote: quote:
ΑΝΑΝΑΣΙ
Φχαριστώ λίλιθ!
Ενδιαφέρον, μα δεν βλέπω ομοιότητες...Μόνο στο... "θεός"
, "δημιουργία"
και "έξυπνος"
![]()
και συμπαθης
πως το ξέχασες γλυκιέ μου και ζουμερέ μου ανανά?
Έτσι,τόσο απλά ξεχνάς το καλύτερό σου προσόν?
Κακώς.....Θα σε μαλώσω.....
Φιλάκια![]()
περίμενα κάποιον/α να μου το επισημάνει...

MALON DEN THELOUN NA APOKALIPSOUN TOUS LOGOUS EPILOGHS TOU ''NICK''
XMMMM THA XRISIMOPOIHSW ALA METRA........ANAKRISISSSSSSSSS
ANANASSSSSSSSS FERE MOU TO MASTIGIO SE PARAKALW................
THA TOUS DIKSW EGW........AMALIA.....FERE TO ALATI.............
![]()
![]()
![]()
![]()

ΕΧΕΤΕ ΖΕΣΤΗ ΣΤΟ BERMUDA ΚΑΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΔΡΟΣΕΡΕΨΕΙΣ;
ΑΧ ΖΗΛΕΥΩ! ![]()
ΕΔΩ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ![]()
![]()
ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΛΙΓΟ Η ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΘΕ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ!
ΑΒΑΤΑΡ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΛΟΥΚ...

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
ALA PROS TO PARON AS XARW THN ELLINIKH ANOIXH!!!!
TI EGINE SYLVERWOLF? ZILEYOUME,ZILEYOUME?
POTE THA EPISKEFTEIS TA PATRIA EDAFOI VRE PAIDAKI MOU,NA ZESTATHEI
LIGAKI TO KOKALAKI SOU??
AN KAI DO POU TA LEME,MIA LYKENA DEN KATALAVENEI APO KRYO.....![]()

ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΚΡΥΩΝΩ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ... ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
ΞΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ..ΓΙΑ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ...?
ΧΜ...ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ...
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΗΚΕΣ ...ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ...?
'Η ΜΗΠΩΣ...ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΣ?...
'manava seva, madhava seva'
νομιζω οτι το "Ελπιδα"
σε αντιπροσωπευει απολυτα!!!
λιλιθ -η πρωτη γυναικα