ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ιησούς. Υπήρξε ή όχι? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ιησούς. Υπήρξε ή όχι? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Schwabe30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
30/12/2005, 20:52:48
WWalker:
«Αγαπητέ, δεν γελάω με οποιαδήποτε από αυτά τα οποία εικάζεις ότι γελάω.»

Αααααα, μου το χαλάς……..

WWalker:
«Γελάω με το δισυπόστατο της παρουσίας σου στο forum»

Δεν υπάρχει δισυπόστατο φίλτατε, αλλά ενδεχομένως αμφίσημο.

WWalker:
«..από την μια παρευρίσκεσαι για να <<παρουσιάζεις>> δήθεν την αντίθετη πλευρά, από την άλλη δε, παρ'όλο που παρευρίσκεσαι, τα... επιχειρήματά σου ή είναι τόσο χαμηλού επιπέδου που μου θυμίζουν»

Δεν γνωρίζω τι σου θυμίζουν αυτά που γράφω, αλλά δεν είναι ο σκοπός μου αυτός. Σκοπός μου είναι ο σχολιασμός των τοπικών παραδόσεων και των λαογραφικών ηρώων των εκάστοτε ιερατείων («Θεοί» λέγονται..), καθώς και οι όποιες αναλήθειες ακούγονται. Απλό δεν είναι?

Τώρα, εάν τυχαίνει να μιλάμε για τον ΧΥ ήρωα της Εβραϊκής παράδοσης, έ τότε αυτό το σημειώνουμε.

WWalker:
«Εύγε, και να είσαι σίγουρος πως θα γελώ, όπως με... προτρέπεις πάνω στην σιγουριά σου.»

Γελάς δεν γελάς φίλτατε με αφήνει παγερά αδιάφορο. Δυστυχώς δεν κατέχεις γνώσεις περί των θεμάτων που ΕΔΩ εμπλέκεσαι, οπότε δεν έχει νόημα να επεκταθώ περισσότερο. Η δε πικρία σου, ενίοτε καταντά κουραστική…..

WWalker:
«Δυστυχώς για εσένα η ιστορία αποφασίζει ανεξάρτητα από εσένα, καθώς σε έχει πάρει χαμπάρι πως χώνεσαι παντού μεροληπτικά και με προσχηματισμένη άποψη για τα πάντα..»

Σε προκαλώ λοιπόν αγαπητέ, εφόσον και όταν «συμβουλευτείς» σχετικά να αναδείξεις τα «ορθά συμπεράσματα» περί της ιστορικότητας του Ιησού της Καινής Διαθήκης, και έτσι, να….λάμψει η φοβερή και τρομερή υποψία σου για την μεροληψία που δείχνω!

WWalker:
«και θα μου επιτρέψεις να συμβουλευτώ ιστορικό/αρχαιολόγο πάνω στην ιστορικότητα του Ιησού, και όχι... οικονομολόγο με αυτάπατες ιστοριογνωσίας και... <<θετικισμού>>.»

Σου έχω πει ότι μεγάλη μπουκιά φάε και μεγάλη κουβέντα μη λες.

Θα αναμένω τις «ανατροπές» που εικάζεις λοιπόν, για να δούμε ποιος τελικά είτε προβάλλει αυταπάτες είτε….ζει και πιστεύει αυταπάτες!!

lancelotΜέλος
30/12/2005, 23:36:40
Schwabe σου προτεινω να διαβασεις ενα καλο βιβλιο για τους 12 θεους..λεγεται : Και οι 12 ηταν καλπικοι.
Επισης σου προτεινω να πας να μεινεις μονιμα στον πλανητη Κρονο..Αρη..Αφροδιτη η οπου στο δια*** θες..Εκει μπορει να πιστεψουν καθε λογης μπαρουφες που λες..Εδω στην Ελλαδα δεν περνανε..
Κανε και καμια θυσια στον Δια να στανιαρεις παλικαρι μου...η βρες καμια παλλακιδα γιατι η υγεια ειναι πανω απολα..μην μας παθεις και τιποτα..
30/12/2005, 23:46:24
quote:
WWalker:
«Αγαπητέ, δεν γελάω με οποιαδήποτε από αυτά τα οποία εικάζεις ότι γελάω.»

Αααααα, μου το χαλάς……..

Ε, ας σου το χαλάσω και γω καμμιά φορά.

quote:
WWalker:
«Γελάω με το δισυπόστατο της παρουσίας σου στο forum»

Δεν υπάρχει δισυπόστατο φίλτατε, αλλά ενδεχομένως αμφίσημο.

Και που το στηρίζεις αυτό αγαπητέ;

quote:
WWalker:
«..από την μια παρευρίσκεσαι για να <<παρουσιάζεις>> δήθεν την αντίθετη πλευρά, από την άλλη δε, παρ'όλο που παρευρίσκεσαι, τα... επιχειρήματά σου ή είναι τόσο χαμηλού επιπέδου που μου θυμίζουν»

Δεν γνωρίζω τι σου θυμίζουν αυτά που γράφω, αλλά δεν είναι ο σκοπός μου αυτός. Σκοπός μου είναι ο σχολιασμός των τοπικών παραδόσεων και των λαογραφικών ηρώων των εκάστοτε ιερατείων («Θεοί» λέγονται..), καθώς και οι όποιες αναλήθειες ακούγονται. Απλό δεν είναι?

Τώρα, εάν τυχαίνει να μιλάμε για τον ΧΥ ήρωα της Εβραϊκής παράδοσης, έ τότε αυτό το σημειώνουμε.

Συνεπώς δεν αντιμετωπίζεις το θέμα από την ιστορική του σκοπιά (βλέπεις τσάμπα 2000 χρόνια παρουσίας της Χριστιανικής Εκκλησίας πάνε για λαογραφία...) αλλά από την λαογραφική-πολιτισμική του σκοπιά...
Εμ, γι' αυτό λέω μου θυμίζεις τον sfr. Κάτι τέτοια έλεγε και κείνος.

quote:
WWalker:
«Εύγε, και να είσαι σίγουρος πως θα γελώ, όπως με... προτρέπεις πάνω στην σιγουριά σου.»

Γελάς δεν γελάς φίλτατε με αφήνει παγερά αδιάφορο. Δυστυχώς δεν κατέχεις γνώσεις περί των θεμάτων που ΕΔΩ εμπλέκεσαι, οπότε δεν έχει νόημα να επεκταθώ περισσότερο. Η δε πικρία σου, ενίοτε καταντά κουραστική…..

Εσύ γνωρίζεις αγαπητέ; Μπορείς να το πιστοποιήσεις; Αν ναι, παρακαλώ κάνε το.

quote:
WWalker:
«Δυστυχώς για εσένα η ιστορία αποφασίζει ανεξάρτητα από εσένα, καθώς σε έχει πάρει χαμπάρι πως χώνεσαι παντού μεροληπτικά και με προσχηματισμένη άποψη για τα πάντα..»

Σε προκαλώ λοιπόν αγαπητέ, εφόσον και όταν «συμβουλευτείς» σχετικά να αναδείξεις τα «ορθά συμπεράσματα» περί της ιστορικότητας του Ιησού της Καινής Διαθήκης, και έτσι, να….λάμψει η φοβερή και τρομερή υποψία σου για την μεροληψία που δείχνω!

Αγαπητέ η μεροληψία σου είναι εμφανέστατη από το ότι σε όλα τα θέματα είσαι καταδικαστικός.

quote:
WWalker:
«και θα μου επιτρέψεις να συμβουλευτώ ιστορικό/αρχαιολόγο πάνω στην ιστορικότητα του Ιησού, και όχι... οικονομολόγο με αυτάπατες ιστοριογνωσίας και... <<θετικισμού>>.»

Σου έχω πει ότι μεγάλη μπουκιά φάε και μεγάλη κουβέντα μη λες.

Θα αναμένω τις «ανατροπές» που εικάζεις λοιπόν, για να δούμε ποιος τελικά είτε προβάλλει αυταπάτες είτε….ζει και πιστεύει αυταπάτες!!

Σου είπα ήδη αγαπητέ, πως δεν έχω διάθεση να συμμετάσχω σε τέτοιου είδους συζήτηση στην οποία τις αποφάσεις τις βγάζει ο καθένας αδιαφορώντας για το τι πάει να πει επιστημονικός τρόπος σκέψης.
Από την στιγμή που δεν συμμετέχει ιστορικός (εκτός πια κι αν είσαι και μας το κρύβεις τόσο καιρό) ή άλλος παρεμφερής επιστήμονας των θεωρητικών σπουδών να μας παρουσιάσει πλήρως τον τρόπο σκέψης που ακολουθεί για να βγάλει συμπεράσματα, τότε την συζήτηση αυτή εγώ την θεωρώ καφενείου ή <<αλάνας>>.

----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

31/12/2005, 12:23:45
lancelot:
«Schwabe σου προτεινω να διαβασεις ενα καλο βιβλιο για τους 12 θεους..λεγεται : Και οι 12 ηταν καλπικοι.»

ΟΛΟΙ οι «Θεοί» είναι φίλτατε κάλπικοι, εφόσον έτσι το θέτεις. Εκτός και έχεις ΕΣΥ στοιχεία για την γνησιότητα κάποιου συγκεκριμένου. ΕΧΕΙΣ?

lancelot:
«Επισης σου προτεινω να πας να μεινεις μονιμα στον πλανητη Κρονο..Αρη..Αφροδιτη η οπου στο δια***..»

Να σε ευχαριστήσω για τις…προτάσεις σου (!), ωστόσο προς το παρόν μου λείπει η…..εταιρεία μετακόμισης!!! Έχεις κάτι να προτείνεις, μιας και μου φαίνεται ότι…το γνωρίζεις καλά το θέμα??

lancelot:
«Κανε και καμια θυσια στον Δια να στανιαρεις παλικαρι μου...η βρες καμια παλλακιδα γιατι η υγεια ειναι πανω απολα..μην μας παθεις και τιποτα..»

Κοίτα να δεις, εάν είναι να βρούμε παλλακίδες ή να ξεφορτωθούμε πρόσκαιρα την γυναίκα μας για καμιά κονόμα, τότε μάλλον θα συμβουλευτώ την λεγομένη και Αγία Γραφή. ΕΚΕΙ, έχει ότι τραβάει η ψυχή σου!!

Αφού θέλεις να τα’κούσεις φίλτατε, ευχαρίστως να σου τα πω τα «κάλαντα»!

Εφόσον τίποτα δεν σε ανησυχεί ρε lancelot, εφόσον +98% και δεν ξέρω πόσο τις εκατό είναι έτσι όπως τους θέλεις, ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ??

Η μήπως έχουμε πήλινα πόδια??

31/12/2005, 12:37:09
WWalker:
«Και που το στηρίζεις αυτό αγαπητέ;»

Σε αυτά που αδυνατείς να αντιληφθείς καθόσον σου λείπει η σχετική παιδεία των θεμάτων.

WWalker:
«Συνεπώς δεν αντιμετωπίζεις το θέμα από την ιστορική του σκοπιά (βλέπεις τσάμπα 2000 χρόνια παρουσίας της Χριστιανικής Εκκλησίας πάνε για λαογραφία...) αλλά από την λαογραφική-πολιτισμική του σκοπιά...»

Συνεπώς…ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ!!!

Ρε WWalker, αλήθεια, σε έχει προσλάβει άραγε κανένας εργοδότης μετά από συνέντευξη άνθρωπε μου???

WWalker:
«Εσύ γνωρίζεις αγαπητέ; Μπορείς να το πιστοποιήσεις; Αν ναι, παρακαλώ κάνε το.»

Μπορείς να ανατρέψεις εάν θέλεις κάτι από τα όσα πετάγεσαι και σχολιάζεις? Εάν μπορέσεις, τότε θα αποδειχθεί ΠΟΙΟΣ και ΤΙ γνωρίζει. Άντε να σε δω επιτέλους.

WWalker:
«Αγαπητέ η μεροληψία σου είναι εμφανέστατη από το ότι σε όλα τα θέματα είσαι καταδικαστικός.»

Καταδικαστικός για τα γούστα σου. Κατά τα άλλα, δεν μας έδειξες ΠΟΙΑ είναι τα σημεία της ΧΥ «καταδίκης»…

WWalker:
«Σου είπα ήδη αγαπητέ, πως δεν έχω διάθεση να συμμετάσχω σε τέτοιου είδους συζήτηση στην οποία τις αποφάσεις τις βγάζει ο καθένας αδιαφορώντας για το τι πάει να πει επιστημονικός τρόπος σκέψης.»

Ε τότε τι με κουράζεις τζάμπα. Κάτσε στις συζητήσεις που έχεις διάθεση και τελειώσαμε. Επιτέλους, πάρε αποφάσεις ώριμου ανθρώπου.

WWalker:
«Από την στιγμή που δεν συμμετέχει ιστορικός (εκτός πια κι αν είσαι και μας το κρύβεις τόσο καιρό) ή άλλος παρεμφερής επιστήμονας των θεωρητικών σπουδών να μας παρουσιάσει πλήρως τον τρόπο σκέψης..»

Σου έχω πει ότι μπορείς να παρουσιάσεις τα σχετικά σου στοιχεία. Όσον αφορά τρίτους, καλά θα κάνεις να μην βιάζεσαι. Επίσης, μπορείς να καλέσεις κάποιον να συμμετέχει.

Γράφεις απλά για να «γράψεις» φίλτατε, και είσαι κουραστικός.

lancelotΜέλος
31/12/2005, 13:30:31
Schwabe οι απαντησεις σου ειναι ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ!!
Ρωτα το 98% των ελληνων χριστιανων για το αν υπαρχει ενας θεος..
Αποτι βλεπω ειρονευεσαι και την Αγια Γραφη...Μπραβο παλικαρι μου ...τωρα και καλα απαντησες..μα απαντηση μηδεν!
31/12/2005, 16:24:53
lancelot:
«Schwabe οι απαντησεις σου ειναι ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ!!»

Άποψη σου. Και καλά κάνεις εδώ που τα λέμε. Ωστόσο, εγώ νομίζω ότι είναι…ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ!!

lancelot:
«Ρωτα το 98% των ελληνων χριστιανων για το αν υπαρχει ενας θεος..»

Πρόσφατα, σε εκπομπή με μεγάλη ακροαματικότητα (Κ.Χαρδαβέλλας) ετέθη το ερώτημα εάν πιστεύει ο κόσμος ότι όλα είναι δημιούργημα ενός Θεού. Η απάντηση ήταν κατά ένα +70% πως όχι.

Ο Θεός, είναι το όνομα του αγνώστου αγαπητέ και όχι η βιογραφία ενός βιβλίου. Θεός, είναι το Σύμπαν όλο. Και’συ, ένα κομμάτι του.

lancelot:
«Αποτι βλεπω ειρονευεσαι και την Αγια Γραφη...Μπραβο παλικαρι μου ...τωρα και καλα απαντησες..μα απαντηση μηδεν!»

Πρώτος ειρωνεύτηκες, δίχως να δεχθείς ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ. Πάψε λοιπόν να παριστάνεις την λευκή περιστερά.

Απλά, έλαβες μια απάντηση η οποία δεν στερείται λογικής, εφόσον σειρά από απρέπειες περιέχονται στο συγκεκριμένο σύνολο κειμένων.

Να μάθεις να δέχεσαι και τις απαντήσεις.

SOUBLAKOSΝέο Μέλος
31/12/2005, 16:29:23
meno ekpliktos,eimai neos kai vlepo ena Schwabe na leei paparies.petaxte ton ston kaiada ton sixameno

31/12/2005, 16:41:25
SOUBLAKOS:
«meno ekpliktos,eimai neos kai vlepo ena Schwabe na leei paparies.petaxte ton ston kaiada ton sixameno»

Φίλτατε Σουβλάκο, το ότι έμεινες έκπληκτος δεν λέει τίποτα. Κάτι λέει όμως το γεγονός ότι με την εμφάνιση σου καθυβρίζεις.

Εάν ήρθες για να προπαγανδίσεις δημιουργώντας ένταση, λυπάμαι αλλά δεν θα σου περάσει.

Φρόντισε το λεξιλόγιο σου λοιπόν.

SOUBLAKOSΝέο Μέλος
31/12/2005, 16:43:55
mori tsoutsou afou les malakies ti na kano?apo to mualo sou ta vgazis ola?ti eisai?ellhnas?arxidia ellhnas eisai,tha se gamhsw orthio palionazistoula

31/12/2005, 16:48:29
SOUBLAKOS:
«ti eisai?ellhnas?arxidia ellhnas eisai,tha se gamhsw orthio palionazistoula»

Κοίτα να δεις, επειδή με γραφικούς σαν και το κατάντημα σου δεν ασχολούμαι, μπορείς να εξευτελίζεσαι για όσο θες. Στο τρισάθλιο κατήφορο που έχεις πάρει δεν θα σε ακολουθήσω.

Μπορείς να συνεχίσεις λοιπόν. Για όσο θα σε ανεχτούνε.

Λοιπόν, ΑΣ ΣΕ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝΕ!

SOUBLAKOSΝέο Μέλος
31/12/2005, 16:51:46
Schwabe siga siga se mathaino,diabazo ta post sou.milame gia polla kila malaka
eisai malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas malakas

31/12/2005, 19:46:17
.....................
01/01/2006, 19:59:16
quote:
WWalker:
«Και που το στηρίζεις αυτό αγαπητέ;»

Σε αυτά που αδυνατείς να αντιληφθείς καθόσον σου λείπει η σχετική παιδεία των θεμάτων.

Και αυτό πάλι είναι αυθαίρετο. Της αυθαιρεσίας το κάγκελο λοιπόν Schwabe. Κάτι παραπέρα αδυνατείς να προσφέρεις, κάτι χειροπιαστό, που να μην μπορεί να αμφισβητηθεί. Το μόνο το οποίο προσφέρεις είναι προπαγάνδα και υποκειμενικοί χαρακτηρισμοί.

quote:
WWalker:
«Συνεπώς δεν αντιμετωπίζεις το θέμα από την ιστορική του σκοπιά (βλέπεις τσάμπα 2000 χρόνια παρουσίας της Χριστιανικής Εκκλησίας πάνε για λαογραφία...) αλλά από την λαογραφική-πολιτισμική του σκοπιά...»

Συνεπώς…ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ!!!

Ρε WWalker, αλήθεια, σε έχει προσλάβει άραγε κανένας εργοδότης μετά από συνέντευξη άνθρωπε μου???

Όπως φαίνεται αγαπητέ, όταν δεν έχεις κάτι να απαντήσεις, γράφεις κάτι να σε βολεύει.

quote:
WWalker:
«Εσύ γνωρίζεις αγαπητέ; Μπορείς να το πιστοποιήσεις; Αν ναι, παρακαλώ κάνε το.»

Μπορείς να ανατρέψεις εάν θέλεις κάτι από τα όσα πετάγεσαι και σχολιάζεις? Εάν μπορέσεις, τότε θα αποδειχθεί ΠΟΙΟΣ και ΤΙ γνωρίζει. Άντε να σε δω επιτέλους.

Αγαπητέ, αν δεν μπορείς να στηρίξεις κάτι με σοβαρά επιχειρήματα, τότε είναι από μόνα τους αυθαίρετα και δεν χρειάζεται να αποδείξω ότι έτσι είναι τα πράγματα. Απλά πράγματα: 1 και 1 κάνει 2.

quote:
WWalker:
«Αγαπητέ η μεροληψία σου είναι εμφανέστατη από το ότι σε όλα τα θέματα είσαι καταδικαστικός.»

Καταδικαστικός για τα γούστα σου. Κατά τα άλλα, δεν μας έδειξες ΠΟΙΑ είναι τα σημεία της ΧΥ «καταδίκης»…

Η καταδίκη σου αγαπητέ και ο τρόπος με τον οποίο την προπαγανδίζεις εδώ μέσα ήδη εισέπραξαν ειρωνικά σχόλια προς το πρόσωπό σου.
Τώρα το να φοράς παρωπίδες, δικαίωμά σου.

quote:
WWalker:
«Σου είπα ήδη αγαπητέ, πως δεν έχω διάθεση να συμμετάσχω σε τέτοιου είδους συζήτηση στην οποία τις αποφάσεις τις βγάζει ο καθένας αδιαφορώντας για το τι πάει να πει επιστημονικός τρόπος σκέψης.»

Ε τότε τι με κουράζεις τζάμπα. Κάτσε στις συζητήσεις που έχεις διάθεση και τελειώσαμε. Επιτέλους, πάρε αποφάσεις ώριμου ανθρώπου.

Δηλαδή αγαπητέ επειδή θεωρείς πως δεν θέλω να κάνω διάλογο μαζί σου, δεν έχω δικαίωμα να ομιλώ πάνω στα θέματα που με ενδιαφέρουν;
Τέτοια κοινωνία φιμώματος και ραπισμού θέλεις να χτίσεις πια;

quote:
WWalker:
«Από την στιγμή που δεν συμμετέχει ιστορικός (εκτός πια κι αν είσαι και μας το κρύβεις τόσο καιρό) ή άλλος παρεμφερής επιστήμονας των θεωρητικών σπουδών να μας παρουσιάσει πλήρως τον τρόπο σκέψης..»

Σου έχω πει ότι μπορείς να παρουσιάσεις τα σχετικά σου στοιχεία. Όσον αφορά τρίτους, καλά θα κάνεις να μην βιάζεσαι. Επίσης, μπορείς να καλέσεις κάποιον να συμμετέχει.

Γράφεις απλά για να «γράψεις» φίλτατε, και είσαι κουραστικός.

Νομίζω έχω τοποθετηθεί σαφέστατα πάνω στο θέμα.
Αφ' ενός να <<καλέσω>> ιστορικό δεν θέλω, αφ' ετέρου η απάντηση που έχω πάρει πάνω στο θέμα είναι ότι ο Ιησούς ήταν ιστορικό πρόσωπο.

Αυτά τα ολίγα "αγαπητέ". (βλέπεις, εγώ είμαι ο μόνος που σου προσάπτει χαρακτηρισμούς που δεν σου ταιριάζουν "γάντι"!!!!

----------------------

01/01/2006, 20:50:38
WWalker:
«Το μόνο το οποίο προσφέρεις είναι προπαγάνδα και υποκειμενικοί χαρακτηρισμοί.»

Κουράζεις. Κουράζει η ημιμάθεια σου….

WWalker:
«Αγαπητέ, αν δεν μπορείς να στηρίξεις κάτι με σοβαρά επιχειρήματα, τότε είναι από μόνα τους αυθαίρετα και δεν χρειάζεται να αποδείξω ότι έτσι είναι τα πράγματα.»

Τότε τι ζορίζεσαι? Κάνε μας την χάρη ρε WWalker, άντε να παίξεις παρακάτω..

WWalker:
«Η καταδίκη σου αγαπητέ και ο τρόπος με τον οποίο την προπαγανδίζεις εδώ μέσα ήδη εισέπραξαν ειρωνικά σχόλια προς το πρόσωπό σου.»

Αυτό, είναι αναπόφευκτο. Ιδιαιτέρως όταν έχουμε Νέο-ζηλωτές της ορθοδοξίας. Και ξέρεις κάτι? ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ. Από την άλλη, δίχως μέλη σαν και σένα δεν θα ήταν δυνατό να δείξουμε τι εστί θρησκευτικό αδιέξοδο….

WWalker:
«Δηλαδή αγαπητέ επειδή θεωρείς πως δεν θέλω να κάνω διάλογο μαζί σου, δεν έχω δικαίωμα να ομιλώ πάνω στα θέματα που με ενδιαφέρουν;»

Καλά μας δουλεύεις? Δεν το ένα, Δεν το άλλο, Δεν το τάδε, και κατά τα άλλα…παρόν ως γλάστρα??

Διότι, εφόσον ΔΕΝ συμβάλεις με ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΤΙΛΟΓΟ, με ενδεχόμενη κατάρριψη των όσων θεωρείς ως ανυπόστατα, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ? Ως ΤΙ συμμετέχεις? Μήπως απλά για να παριστάνεις τον έξυπνο?

WWalker:
«Αφ' ενός να <<καλέσω>> ιστορικό δεν θέλω, αφ' ετέρου η απάντηση που έχω πάρει πάνω στο θέμα είναι ότι ο Ιησούς ήταν ιστορικό πρόσωπο.»

Ε τότε, όλα καλά λοιπόν. Επομένως, ΠΡΟΣ ΤΙ η ανησυχία σου/σας??

PalatianosΜέλος
02/01/2006, 17:27:18
Εχει κανεις επιστιμονικά στυχεία να μου αποδείξει τα αντιθετα απο αυτα που λεω κι όχι απλώς "αμφισβιτίσεις" τα άλλα περιττά.

mike
k.

opsimosΜέλος
02/01/2006, 19:08:36
quote:

Εχει κανεις επιστιμονικά στυχεία να μου αποδείξει τα αντιθετα απο αυτα που λεω κι όχι απλώς "αμφισβιτίσεις" τα άλλα περιττά.

mike
k.

ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ;

Ο τελευαίος να κλείσει την πόρτα.
ΠΟΡΤΑ ΡΕΕΕΕΕ.....

02/01/2006, 21:43:00
quote:
WWalker:
«Αγαπητέ, αν δεν μπορείς να στηρίξεις κάτι με σοβαρά επιχειρήματα, τότε είναι από μόνα τους αυθαίρετα και δεν χρειάζεται να αποδείξω ότι έτσι είναι τα πράγματα.»

Τότε τι ζορίζεσαι? Κάνε μας την χάρη ρε WWalker, άντε να παίξεις παρακάτω..

Δεν σε προβληματίζει καθόλου το έωλο των επιχειρημάτων σου δηλαδή; Δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα να εκτίθεσαι δημόσια με το να προπαγανδίζεις με απαντήσεις γεμάτες στόμφο και χωρίς ουσία;

quote:
WWalker:
«Η καταδίκη σου αγαπητέ και ο τρόπος με τον οποίο την προπαγανδίζεις εδώ μέσα ήδη εισέπραξαν ειρωνικά σχόλια προς το πρόσωπό σου.»

Αυτό, είναι αναπόφευκτο. Ιδιαιτέρως όταν έχουμε Νέο-ζηλωτές της ορθοδοξίας. Και ξέρεις κάτι? ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ. Από την άλλη, δίχως μέλη σαν και σένα δεν θα ήταν δυνατό να δείξουμε τι εστί θρησκευτικό αδιέξοδο….

Ως συνήθως αγαπητέ προσπαθείς να σκαρφιστείς διάφορα για να ξεφύγεις. Δυστυχώς για ακόμη μια φορά με επιβεβαιώνεις ότι μόνο στην προπαγάνδα είσαι καλός.

quote:

WWalker:
«Δηλαδή αγαπητέ επειδή θεωρείς πως δεν θέλω να κάνω διάλογο μαζί σου, δεν έχω δικαίωμα να ομιλώ πάνω στα θέματα που με ενδιαφέρουν;»

Καλά μας δουλεύεις? Δεν το ένα, Δεν το άλλο, Δεν το τάδε, και κατά τα άλλα…παρόν ως γλάστρα??

Διότι, εφόσον ΔΕΝ συμβάλεις με ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΤΙΛΟΓΟ, με ενδεχόμενη κατάρριψη των όσων θεωρείς ως ανυπόστατα, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ? Ως ΤΙ συμμετέχεις? Μήπως απλά για να παριστάνεις τον έξυπνο?

Θέλω να πιστεύω πως το να σου ζητάει κάποιος αποδείξεις και στηρίγματα για τα όσα έωλα έχεις να μας παρουσιάσεις και το να διαμαρτύρεται για την ασυνέπεια βεβαιότητας-στοιχείων στα λόγια σου είναι άκρως θεμιτό. Γι' αυτό κάνε μας όλους μια χάρη και αντικατέστησε την προπαγάνδα στα λόγια σου με πραγματικά στοιχεία και τεκμήρια, και άσε αυτά να βγάλουν τις αποφάσεις τους αντί για εσένα.

----------------------

03/01/2006, 02:41:50

ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΚΡΙΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΩΖΕΙ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ Ν’ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ «ΑΛΗΘΕΙΑ», ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η «ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ. ΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ;;;

**** off

03/01/2006, 12:29:42
WWalker:
«Δεν σε προβληματίζει καθόλου το έωλο των επιχειρημάτων σου δηλαδή;»

Δεν με προβληματίζει και να σου πω το γιατί: διότι δεν είναι καθόλου έωλα.

Το ότι έτσι τα βλέπεις, είναι δικαίωμα σου. Ωστόσο, ΠΟΤΕ δεν αντέκρουσες κάτι.

WWalker:
«Ως συνήθως αγαπητέ προσπαθείς να σκαρφιστείς διάφορα για να ξεφύγεις.»

Ως συνήθως….ακούς αυτά που δεν θα’θελες να ακούς. Να ξεφύγω ΑΠΟ ΤΙ βρε?? Από ευφυολογήματα και χολή?

Δεν καλύπτεις καλά φίλτατε τα συμφέροντα της ορθοδοξίας, καθόλου καλά…..