ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.( Λόγοι-Αιτίες ) Νο 2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.( Λόγοι-Αιτίες ) Νο 2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Αίολος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
01/11/2015, 12:27:27
Συνεπώς Πύρινε συμφωνείς πάνω κάτω με τα γραφόμενα μου...

https://www.youtube.com/watch?v=KtJhy4TmUo0

Νιάου νιάου νιάου φρρρρρρρ...

10/12/2015, 00:16:55
Απόκρυφη οικονομία

Μερικά παραμιλητά μου με αφορμή την παρακάτω είδηση:

VW: Πολύ μικρότερο το πρόβλημα με τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα

Η ιστορία ξαναγράφεται, ακομα και τώρα που με διαβάζετε. Όσο κι αν δεν το έχουμε καταλάβει, ζούμε ήδη στην Ευρασία του Τζ. Όργουελ και κυβερνάει ο Μεγάλος Αδερφός εδώ και δεκαετίες. Είναι ο ανύπαρκτος γενικός γραμματέας του εσωτερικού κόμματος, της παράταξης που διαδέχτηκε τον νικητή του Β' Παγκοσμίου πολέμου, τον Άξονα δηλαδή. Τρίτο Ράιχ και Αυτοκρατορική Ιαπωνία. Οχι, δεν φταίει που παρακολουθώ την καταπληκτική αυτή σειρά, βασισμένη στο ομώνυμο του Φ. Ντίκ. Έχω μάτια και βλέπω γύρω μου, αυτιά και ακούω. Κυρίως φευγαλέες εικόνες υπό τους ήχους ψιθύρων. Βλέπω το πειραγμένο λογισμικό της VW και τους γερμανικούς αυτοματισμούς εξαπάτησης να αστράφτουν, τους Γερμανικούς κολοσσούς στιλ Deutsche Bank να κρύβουν περισσότερα κουφάρια κι από την Πειραιώς και να ζητάνε και τα ρέστα διεθνώς, παρέα με τα υποβρύχια που γέρνουν και τα Leopard που βάζουν νερά. Δεν μπορεί, θα φταίει η newspeak που έχουν χαζέψει και δεν τα βλέπουν οι άλλοι, τουλάχιστον αυτοί που πάνε και τα αγοράζουν. Τόσα χρόνια στα greeklish και στα sms ξέχασαν να μιλάνε και μαζί να σκέφτονται. Ή εγώ να είμαι απλά αφελής.

10/12/2015, 00:27:24
Και είμαστε στο 10ο επεισόδιο!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

10/12/2015, 00:32:06
Ακούγεται οτι και στην τηλ. σειρά συμμετέχει αφανώς το I Ching

10/12/2015, 00:42:52
Πέραν του ότι δεν βλέπω τη σύνδεση με το topic, διακρίνω και μια ελαφρώς ποιητική διάθεση?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

04/01/2016, 11:05:10
quote:

Πέραν του ότι δεν βλέπω τη σύνδεση με το topic, διακρίνω και μια ελαφρώς ποιητική διάθεση?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

Πως δεν συνδέεται με το "topic" βρε στραβάδι

Η ΑΕΚ πλήρωσε τα τραγικά λάθη στην άμυνα και γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, παρότι προηγήθηκε στο σκορ με τον Γιάκομπ Γιόχανσον στο 16ο λεπτό.

Ακόμα εδώ;

10/01/2016, 00:06:06
Το επαναφέρω απ' το "Νο1" Χρεοκοπεί η Ελλάδα γιατί μ'άρεσε

Ωωω ο Κάρτμαν δεν θα πάρει ούτε toshiba handibook τελικά
αχ αχ αχ..

10/01/2016, 01:09:40
quote:
ΑΜΕΙΝΙΑΣ 29/06/2015, 22:27:00
Επί του παρόντος..

Εκδοχές
α. ΝΑΙ

Ο συριζα παραιτείται.Εκλογές>
α1.Επανεκλέγεται> ειλικρινά δεν ξέρω,και ο λόγος είναι ότι επειδή θα έχει περάσει αρκετό χρονικό διάστημα(λόγω διεκπεραίωσης εκλογών κλπ) το τοπίο ίσως ειναι αρκετά διαφορετικό....αχαρτόγράφητα νερά.
α2.Δεν επανεκλέγεται>Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ>Μνημονιάρα για πάντα.

β. ΟΧΙ

β1.Η τρόικα του δίνει μια συμφωνία-στα χαρτιά λίγο καλύτερη [σ.σ. και πολύ μη σου πω]-και ο Τσίπρας επειδή έχει κάνει τη μαλακία και έχει βάλει την υπογραφή του στα 8δις, αναγκάζεται [σ.σ. "αναγκάζεται".. ακόμα δεν είναι μέρος της συνωμοσίας] και την αποδέχεται [σ.σ. τα 8 δις έτσι;.. όχι τα 11, 12, 13.. 15]>μνημονιάρα και πάλι...

β2. Η τρόικα συνεχίζει την πίεση και ξεμένουμε τελείως από ρευστό>άτακτη επιστροφή στη δραχμή πόνος για 2-3 χρόνια(αντί για 6μήνες με ένα χρόνο,που θα ήταν μια συντεταγμένη επιστροφή)

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

Στις συνωμοσιολογικές αναλύσεις, άριστα!
Στο να προβλέπουμε λίγο καλύτερα το άμεσο μέλλον, όχι ε;

Edited by - Πύρινος on 10/01/2016 01:14:06

10/01/2016, 01:19:21
Τελικα ρε παιδιά εξηγείστε μου.
Πριν τον ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχαν πατριώτες.
Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ, όλοι είναι μέρος της μεγάλης συνωμοσίας.

Καλά τα λέω;

10/01/2016, 17:28:14
quote:

Τελικα ρε παιδιά εξηγείστε μου.
Πριν τον ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχαν πατριώτες.
Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ, όλοι είναι μέρος της μεγάλης συνωμοσίας.

Καλά τα λέω;

Σε έχασα λίγο!
Τι εννοείς;

In anticipation of my resurrection...