- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
χε χε... ωραίο είναι αυτό...
G προς G.... !

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
Τι έγινε τελικά. Εμαθε κανείς κάτι? Τι απέγινε η ksenitia τι απέγινε η foxyfreak?
Για περισσότερες πληροφορίες υπάρχει το e-mail μου στο profile.

Για πληροφορίες: πάρτε τηλέφωνο ή στείλτε e-mail.
The She Mantis... in mania
quote:
Εγκέφαλοι ΔΕΝ πωλούνται ΔΕΝ χαρίζονται ΔΕΝ νοικιάζονται !
Ή γεννιέσαι μ’ αυτόν ή όχι !
ΠΩΠΩΠΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ???????
Α ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΛΥΜΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΣΝΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ, ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ, ΑΛΓΕΒΡΑΣ,
ΟΛΕΣ ΛΥΜΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΣΚΗΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΛΥΣΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ...
ΤΙΣ ΑΝΤΑΛΑΣΣΩ ΜΕ ΛΥΜΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ....
ΥΓ: OLA Β' ΛΥΚΕΙΟΥ
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
Α! έχω και μια αγγελία.
Πωλούνται λυμένες ασκήσεις Φυσικής γενικής παιδείας κατεύθυνσης, Μαθηματικών κατεύθυνσης, Γεωμετρίας, Άλγεβρας. Όλες λυμένες. Στην Γεωμετρία σχεδόν σε κάθε άσκηση υπάρχουν δύο τρόποι επίλυσης οπότε αναβαίνει το ρευστό…
Τις ανταλλάσσω με λυμένες ασκήσεις Αρχαίων και Νέων Ελληνικών…
Αφού τις ανταλλάσσεις, γιατί ζητάς ρευστό?… δεν μας τα λες καλά μικρέ…
…κοίτα που η αποκρυπτογράφηση θα μου γίνει συνήθεια στο τέλος…
The She Mantis...
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
Α, εκείνη η υπόθεση πλαστοπροσωπίας ... ???
α, ναι, ναι...
* * * Άλλο τι φαίνεται και άλλο τι είναι * * *
http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη
Κηρύχτηκε πόλεμος κατά της βλακείας.
quote:
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΝΤΙΣ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ???
Παραδόξως, έγραψες μια πρόταση ολόσωστη… που σημαίνει ότι κάτι κάνω καλά…
Δεν δέχομαι επιταγές. Κατέθεσε τα δίδακτρα σου στον τραπεζικό μου λογαριασμό.![]()
Άντε και μέχρι το Πάσχα θα σε έχω μάθει να γράφεις με πεζοκεφαλαία…![]()
The She Mantis...
quote:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΚηρύχτηκε πόλεμος κατά της βλακείας.
Φίλτατε γείτονα... κάλλιο αργά, παρά ποτέ...
...ακόμα κι χαθεί ο πόλεμος, μην ανησυχείς, μια άσπρη μέρα θα δούμε...χιονίζει!![]()
The She Mantis... σκέτο!
μα το αδερφακι του τοπικ "το συνθημα στον τοιχο"!---
Ειναι η δευτερη φορα που μουρχεται στο νου ...η ιδεα να μοιραστω με τους συνοδοιπορους στο χωρο μερικα εξυπνα που διαβαζω καμμια φορα στις εφημεριδες...(βεβαια το αυτο ισχυει και για τα διαφορα περιοδικα:)
σπανια διαβαζω πλεον ολα τουτα που εγιναν παρα πολλα...κρεμαστα χρωματιστα εως αδιαφορα στα περιπτερα...
ομως...i've got a point!
και το point ειναι πως καποιες φορες ανακαλυπτω θεματα που οχι επειδη ειναι επικαιρα ετσι γενικως (+σχετικως:με την "τουβου":(
μου κανουν κλικ να τα φερω εδω...
αλλα επειδη ειναι επικαιρα για συγκεκριμενο λογο!
ποιος ο λογος;
μααα...οτι εδω στο φορουμ κουβεντιαζουμε τοοοσα θεματα....πολυ πριν ξεκινησουν πολλες φορες να ταξιδεψουν για το λαο...του κλασσικου εντυπου..
---ναι,ισχυει και το αντιθετο αλλα αυτο ειναι σπανιοτερο/τουλαχιστον με τη θεματολογια που με αφορα..τοσο εμενα οσο και τους περισσοτερους συνταξιωτες που συνδιαλεγομαι 'η διαβαζω...---
γεννηθηκε λοιπον τουτο.
εδω λοιπον θα αφηνω/αφηνουμε μοναχα σκαναρισμενα κομματια απο τον εντυπο ...κοσμο:)
δεν ειναι αναγκη να φαινεται σαν εικονα εδω εκτος κι αν δεν δημιουργει τεχνικο προβλημα.
θα ξεκινησω με ενα συγκεκριμενο δημοσιογραφο που μου αρεσει το combo καταστασεων που μαγειρευει σ'ενα μοναχα μικρο αρθρακι...στο τελος του Αγγελιοφορου...
παραθετω λοιπον ενα οχι σημερινο...και θα ακολουθησω και με αλλα επισης οχι-πια-σημερινα--
επειδη για μας εδω δεν εχει τοση σημασια το "ποσo σημερινο ειναι" αφου το εχουμε σχεδον παντα...υποψιν...in a way.)
και ισως το αναλυουμε με αλλα λογια /φαινομενικα σε ασχετα θεματα/και πολλες φορες...με αλλλη οπτικη ...γωνια:Ρ
θελω να πω δηλαδη...
αν θεωρειτε πως καποιος εχει πει κατι διαφoρετικο/ουσιαστικα ομως διαφορετικο απο το συρμο...
δωστε του εδω ενα ακομη βημα!
σαν ενα αλλο συνθημα στον τοιχο!
ετσι ισως δωσουμε παλι "κυρος" στις φυλλαδες...και δεν εξαφανιστουν...μετα τοσα "κατι-οντα!" γεγονοτα...
ετσι ισως ο παπαγαλος λουμιδη...(π.χ.) καταφερει να συνοδευει για πολλα ακομη χρονια...το πρωινο μας....ταξιδι.. στα νεα της ημερας*)
*οn life //off line...
---επιτρεπονται και καποια "καυστικα" σκιτσα, αλλα με μετρο/επειδη το point μας δεν ειναι η γελιογραφια:)αλλα ο συσχετισμος με θεμaτα που εχουμε ηδη στο Εσωτερικα.../---

Edited by - ΑΤΜΑ on 05/03/2005 04:55:59
ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΑΡΤΗ
"στο καναβατσο"-του Πανου Θεοδωριδη//εφημεριδα:Αγγελιοφορος

Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ
"στο καναβατσο"-του Πανου Θεοδωριδη//εφημεριδα:Αγγελιοφορος

ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΕΝΟς ΔEΡΒΙΣΗ
Χρυσα Νανου*Εφημεριδα:Αγγελιοφορος

Edited by - ΑΤΜΑ on 05/03/2005 05:12:12
Καταματα/ΧριστοςΖαφειρης//Εφημεριδα:Αγγελιοφορος
καλο ξημερωμα...απο την Νυμφη του Βορρα..

ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΚΑΙΝΕ, ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΝ...
ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΛΙΘΟΥ
Στο Ισλάμ, για μοιχεία μπορεί να λιθοβοληθεί μια
γυναίκα ακόμα κι αν έχει βιαστεί! Οι μάρτυρες που θα
μπορούσαν να τη σώσουν δεν υπάρχουν.
Μόνο στην πρωτεύουσα του Πακιστάν, σε ένα χρόνο, οι
γυναίκες που ρίχτηκαν στην πυρά έφτασαν τις 4.000! Το
30% αυτών περίμεναν παιδί!
Ε, τεύχος 725, 6 Μαρτίου 2005 (Ελευθεροτυπία)

cprtght@tm@2005
Απο περιέργια ρωτάω