- Ινστιτούτο Ερευνών Asana - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:Δεν είπα ποτέ πως δεν έχεις στην κατοχή σου την συγκεκριμένη φωτογραφία Nortrin, απλά είμαι σίγουρος ότι είναι δείγμα φωτομοντάζ, το ότι μας παρουσιάζεις την εικόνα εκτυπωμένη σε φωτογραφικό χαρτί δεν λέει στην σημερινή εποχή απολύτως τίποτα, μάλιστα όταν κανείς έχει να κάνει με τον κ. Πάλμο και το ASANA ούτε τα αρνητικά του φιλμ μπορούν να σε εξασφαλίσουνε!
Amalia συμφωνούμε απολύτως. Οι αντίθετες γνώμες συνεισφέρουν στο διάλογο ενώ η γελοιοποίηση, όπως πετυχημένα είπες, ξεκινά διαπληκτισμούς.Όσον αφορά τη φωτογραφία, πραγματικά δε θέλω να πω τίποτα, φίλη Avallon.
Δεν έχει τίποτα το παράξενο, ούτε θα έχει ποτέ.
Απλώς, κάποιο σφάλμα στο φιλμ κατέστρεψε μία φωτογραφία που είναι πολύ δύσκολο να ξανατραβήξουμε και ρωτάω αν κανείς γνωρίζει που οφείλεται αυτό...XD, Έλεος... Σταμάτα να είσαι τόσο κακόπιστος.
Τι άλλο να κάνω για να αποδείξω ότι πράγματι έχω στην κατοχή μου αυτή τη φωτό και δεν έχω μοντάρει τίποτα?Ο συσχετισμός με τη Χαρά Σιδηροπούλου ήταν πετυχημένος!
Θα γελάσει πολύ όταν της το πω!Φιλικά, o Nortrin!
www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
«Κακόπιστος», εάν βέβαια είμαι, με κάνατε ΕΣΕΙΣ με τις ανακρίβειες και τις σαχλαμάρες σας όσο βέβαια και ο κ. Πάλμος με τις άστοχες δηλώσεις του σε διάφορα πράγματα τόσο σε περιοδικά όσο και σε τηλεοπτικές εκπομπές (αλήθεια το ξέρατε ότι το μεγάλο μπόι είναι δείγμα ευφυΐας για τον κ. Πάλμο *κάτι μου θυμίζουνε αυτές οι ιδεολογίες, τι άραγε;;χμ* –άλλο ένα μαργαριτάρι του σε εκπομπή του ΤηλεΦΩΣ όπου ο συμμετέχον καθηγητής Παπάς για ευνόητους λόγους διατήρησε τις επιφυλάξεις του –κάποια μέρα πρέπει να τα κάνω όλα αυτά MP3 και να βγάλω, θα πέσει πολύ γέλιο!!).
Επίσης από την σιωπή σου σχετικά με τον Ν. 3028/2002 συμπεραίνω ότι δεν έχετε άδεια για τίποτε από όλα αυτά που κάνετε..
Υ.Γ.
Δεν πειράζει η κα. Χαρά Σιδηροπούλου μας χάρισε άφθονο γέλιο με τον «Τριγωνισμό» χαλάλι της λοιπόν ![]()
Edited by - XD on 24/09/2005 17:38:01
---------------------------------------
Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα.

quote:
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.....
ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ?????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Αγαπητέ φίλε AVATARGR,
καταρχήν νομίζω ότι έχω αναφέρει σε προηγούμενο μου post ότι η συνάντηση ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ. Αν δεν διαφωνούν οι "οικοδεσπότες" μπορώ να αποκαλύψω ώρα,μέρος,κλπ, διότι εγώ ήμουν παρών.
Αυτά που ακούστηκαν ήταν λίγο πολύ αναμενόμενα, και πάντως "κατώτερα προσδοκιών" θα τολμούσα να πω.
Η Αμαλία, η οποία επίσης ήταν παρούσα, ήδη έχει αναφερθεί ακροθιγώς στο θέμα της πραγματοποιηθήσας συνάντησης.
Τώρα από εκεί και πέρα, όπως βλέπεις κι εσύ το θέμα συνεχώς εκτρέπεται και αντί να μιλάμε στο παρόν topic για το ASANA, τον Πάλμο και τη συνάντηση, συμβαίνουν τα "γνωστά παρελκόμενα" του φόρουμ και γίνεται "αλαλούμ"...
Πάντως για οτιδήποτε θέλεις σχετικό, μπορώ να σε ενημερώσω. Ήδη κάποια email έχω δεχτεί από μέλη του φόρουμ και έχω απαντήσει. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να τα πώ και δημόσια, αλλά για λόγους "δεοντολογίας" του φορουμ (που την ξέρεις και την εφαρμόζεις καλύτερα από μένα) πρέπει να έχω μια "κάποιου είδους άδεια" από τους θεματοθέτες ή τους εκπροσώπους του "ASANA" (αφού ο Nortrin όπως έχω επίσης ξαναπεί ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ στη συνάντηση...)

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ PY8AGORAS ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΑΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ "Asana" ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ.
ΕΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ESOTERICA.gr ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ "Asana"...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
.
καλε μου φιλε αβαταρ, εχω κι εγω τις αποριες μου αλλα δεν μου τις λυνει κανεις!
που ειναι παρκαρισμενος ο αορατος ιπταμενος δισκος των Εψιλον στην Αθηνα, θα μαθουμε ποτε?
ποιος διορισε τον κ. Παλμο εκπροσωπο τους, θα μαθουμε ποτε?
αν ξερει να οδηγαει τον δισκο ο κ. Παλμος, θα μαθουμε ποτε?
τι χρειαζονται τα δυο μαχαιρια στην ζωνη του, θα μαθουμε ποτε?
απ ο,τι καταλαβα και στην συναντηση να πηγαινα δεν θα μου τις ελυναν.
.
ΥΓ. εισαστε σιγουροι οτι δεν πηγε το νικ Nortrin στην συναντηση?
.
ΑΛΛΟ ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
Δεν είπα ποτέ πως δεν έχεις στην κατοχή σου την συγκεκριμένη φωτογραφία Nortrin, απλά είμαι σίγουρος ότι είναι δείγμα φωτομοντάζ
XD, τι να πω? Ότι πεις!
Δεν υπάρχει λόγος να σε πείσω για το αντίθετο...
quote:
Επίσης από την σιωπή σου σχετικά με τον Ν. 3028/2002 συμπεραίνω ότι δεν έχετε άδεια για τίποτε από όλα αυτά που κάνετε..
Τι να σου πω... δε γνωρίζω!
Κάνε μας μύνηση και αν μάθεις, πες μου και μένα μετά!
quote:
πρέπει να έχω μια "κάποιου είδους άδεια" από τους θεματοθέτες ή τους εκπροσώπους του "ASANA"
Φυσικά, φίλε Πυθαγόρα, μπορείς να αναφερθείς στη συνάντηση και να τη συζητήσουμε!
Φίλε CM,
Όταν βρω χρόνο, γιατί είμαι λίγο πιεσμένος αυτήν την περίοδο, θα αναφερθώ εκτενέστερα σε μερικές ανακαλύψεις αλλά τώρα δε μπορώ.
www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Μαζί με εμένα γίνανε 9 (εκτός αν ξεχνάω κανέναν). Δηλαδή ούτε διψήφιο νούμερο ατομων δεν συμπληρώσαμε. Συστηθήκαμε με τα άτομα, και κατά δήλωσή τους έλεγε ο καθένας το πραγματικό του όνομα και το nickname για να ξέρουμε ποιος είναι ποιος.
Εδώ, για να απαντήσω και στα σεναριολογικά του αγαπητού καπετάνιου JBG,δεν μπορώ να πω αν όντως αυτοί που είπαν ότι είναι κάποιοι, ήταν στην ουσία κάποιοι άλλοι, όμως αν μπούμε σε τέτοιες διαδικασίες πιο εύκολο είναι να καταλήξουμε στο Δαφνί, παρά σε λογικό συμπέρασμα και να βγάλουμε άκρη.
Στην Ελλάδα (αλλά και αλλού) είσαι ό,τι δηλώσεις κι έτσι εγώ δήλωσα ότι είμαι o PY8AGORAS του φόρουμ, η Αμαλία ότι είναι η Αμαλία, ο Πάλμος ότι είναι ο Πάλμος, μια κυρία που είπε ότι ήταν η συνεργάτριά του η "Χαρά" (που έχει γίνει λόγος για αυτήν και παραπάνω), ο Ελλάνιος Ιχώρ (πάντα κατά δήλωσή του ο καθένας Τζώνυ!) και μερικοί άλλοι έως ότου να συμπληρωθεί το νούμερο 9. Εγώ δεν έχω κανέναν λόγο να πιστεύω ότι άλλοι ήταν και άλλοι δήλωσαν πως είναι. Επιμένω (έστω και με επίγνωση της ξεροκεφαλιάς μου) να ΜΗΝ είμαι οπαδός του "άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται" κι ας την έχω πατήσει μερικές (λιγες όμως) φορές...
Για να φύγω από τα διαδικαστικά και να μπω στο δια ταύτα, έχω να πω ότι ο Πάλμος αναλώθηκε σε έναν περίπου μονόλογο εν είδει "τηλεοπτικής" παρουσίασης του έργου του ιδίου και του ΑΣΑΝΑ, και κάπου κάπου τον διακόπταμε για ερωτήσεις, απορίες, διευκρινίσεις και επεξηγήσεις.
Το θέμα ήταν ότι δεν εστίασε τόσο στις "περιβόητες" ανακαλύψεις του, όσο στο πόσες φορές και σε ποιά κανάλια έχει φιλοξενηθεί, πόσα άρθρα έχει γράψει και σε ποια περιοδικά, πόσες διαλέξεις και πού έχει δώσει, πόσους και ποιους πολιτικούς ή άλλους "επιφανείς άνδρες" γνωρίζει,κλπ τέτοιες "δευτερεύουσες" (κατ'εμέ πάντα) πληροφορίες.
Βεβαίως δεν περίμενα να έρθει με 15 βαλίτσες γεματες ντοκουμέντα και βιντεοκασέτες και έναν προτζέκτορα για να μας μιλάει επί του έργου του και να γίνει σχολιασμός επ'αυτού και μόνον, αλλά σίγουρα περίμενα κάτι περισσότερο και μια εστίαση σε άλλα θέματα ουσίας....
Για περισσότερα θα επανέλθω....

.
.
.
quote:
ΥΓ. εισαστε σιγουροι οτι δεν πηγε το νικ Nortrin στην συναντηση?
ΑΛΛΟ ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ
Ως γνωστόν μ'όποιο δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις...![]()
![]()
και ως μέλος και γω της ίδιας "συμμορίας" αυτό μόλις σκεπτόμουν και με πρόλαβες...![]()

quote:Το θέμα ήταν ότι δεν εστίασε τόσο στις "περιβόητες" ανακαλύψεις του, όσο στο πόσες φορές και σε ποιά κανάλια έχει φιλοξενηθεί, πόσα άρθρα έχει γράψει και σε ποια περιοδικά, πόσες διαλέξεις και πού έχει δώσει, πόσους και ποιους πολιτικούς ή άλλους "επιφανείς άνδρες" γνωρίζει,κλπ τέτοιες "δευτερεύουσες" (κατ'εμέ πάντα) πληροφορίες.
ΟΥΑΟΥ!
και τοχασα???
.
περιμενες κατι αλλο καπετανιο?
οσον αφορα τα νικ, εγω δεν υπονοησα οτι δηλωσαν ψευτικα νικ, αλλα οτι καποιος μπορει να μην δηλωσε...
.
Η φαιδρότητά τους πλέον ξεπερνάει κάθε όριο, όποιο και να΄ναι αυτό !
Ολόκληρο Ινστιτούτο με πολυετή δράση και σε καφετέρια βρήκε να πάει ?
Έλεος πιά.
Περιμένετε τουλάχιστον να έρθουν τα Χριστούγεννα. Θα βρείτε ανάλογες κόκκινες στολές και θα χαρίσετε πολύ γέλιο και στους μικρούς μας φίλους. Ιδιαίτερα θα με ενδιέφερε ποιός από τους Ελλάνιους θα ντυθεί Τάρανδος. Άντε, και ο ρόλος παραχωρείται παραδοσιακά βάση του συντελεστή ευφυίας...
Μην ξεχνάτε, οτι και η Coca-Cola έχτισε όλον τον μύθο της πάνω σε ένα ψέμμα. Άντε λοιπόν, στο ίδιο πνέυμα είστε. ![]()
Edited by - Vril on 26/09/2005 17:26:48
.
εγω λεω να πρωτοτυπησω και να ζητησω συγνωμη απ τον Nortrin για το κυνικο υφος της κριτικης μου. (για το υφος, οχι για την κριτικη εννοειται)
Nortrin σου ζηταω συγνωμη!
.
quote:
Ολόκληρο Ινστιτούτο με πολυετή δράση και σε καφετέρια βρήκε να πάει ?Έλεος πιά.
Και περιμενα τοσες μερες ν΄ακουσω κατι...

Φυσικά και είναι αποδεκτή η συγγνώμη και με τη σειρά μου να πάρω πίσω οτιδήποτε έγραψα και αναφέρεται προσβλητικά στο άτομό σου.
www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΥΛΙΚΟΝ Η ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ..
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΘΕΣΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ Nortrin ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΣΑΝΑ...
ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ????) ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ????
ΕΧΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ....
ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΧΘΕΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ (ΠΕΡΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΦΕΛΩΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ....
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
quote:
ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ????) ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ????
Θα αρχίσω να γίνομαι γραφικός...
Δε με ενδιαφέρει το ποια γνώμη έχει σχηματίσει ο καθένας γιατί δε με ενδιαφέρει η γνώμη του...
Επίσης δε θα προσπαθήσω καν, να μπω σε μία λογική πειθούς, γιατί δε θα καταλήξει πουθενά με τόσα "κολλημένα" μυαλά που λένε πχ ότι είμαι η Χαρά Σιδηροπούλου ή ότι έχω ρετουσάρει μία φωτό με ...πλοία(!), ακόμα 2 έχουν πει ότι "τα παίρνω" χωρίς να εκπίπτει οικονομικό ζήτημα από πουθενά...
Να αποδείξω τι? Ότι δεν είμαι ελέφαντας?
Κάποιος θα βρεθεί να επιμείνει ότι είμαι!
www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Nortrin ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ...
ΕΣΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ "Ινστιτούτο Ερευνών Asana"...
ΕΣΥ ΠΑΡΑΘΕΣΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΣΑΝΑ..
ΕΣΥ Η ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ....
ΠΡΟΣΠΑΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΘΡΑ....
ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΦΑΝΤΑ....
ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ...
ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΟΡΙΣΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
αναγνωρίζω οτι κάποιες λέξεις που χρησιμοποίησα ήταν σκληρές και θα μπορούσα να είχα εκφραστεί με περισσότερη εγκράτεια. Δυστυχώς υπέκυψα στον πειρασμό, μετά από εκείνο το ανεκδιήγητο "ο νταβάς του φόρουμ" που με χαρακτήρισες, σαν απάντηση σε πόστ όπου λίγο ή πολύ σου είχα πεί οτι δεν με πολυενδιαφέρει που και πώς στηρίζετε οικονομικά την προσπάθειά σας.
Διαφωνώ κάθετα με τον τρόπο που παρουσιάζετε τις όποιες "ανακαλύψεις" σας και το περιεχόμενο των "ερευνών" σας, θέλω όμως να ζητήσω συγνώμη για χαρακτηρισμούς και φράσεις που χρησιμοποίησα.
Ευχαριστώ.
ο κακός Βρίλ
Edited by - ο κακός Βρίλ on 03/10/2005 18:11:01
Edited by - ο κακός Βρίλ on 03/10/2005 18:12:17
Eίναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σας, μάθε λοιπόν πως καλύτερα δύσπιστος, καχύποπτος, ψυλλιασμένος, «κολλημένο μυαλό» παρά ευκολόπιστη λεία ή αιθεροβάμον οπαδός στα «νύχια» του κάθε επιτήδειου «ινστιτούτου» ή «ερευνητή».
Γεια σου .-
quote:
Το θέμα ήταν ότι δεν εστίασε τόσο στις "περιβόητες" ανακαλύψεις του, όσο στο πόσες φορές και σε ποιά κανάλια έχει φιλοξενηθεί, πόσα άρθρα έχει γράψει και σε ποια περιοδικά, πόσες διαλέξεις και πού έχει δώσει, πόσους και ποιους πολιτικούς ή άλλους "επιφανείς άνδρες" γνωρίζει,κλπ τέτοιες "δευτερεύουσες" (κατ'εμέ πάντα) πληροφορίες.Βεβαίως δεν περίμενα να έρθει με 15 βαλίτσες γεματες ντοκουμέντα και βιντεοκασέτες και έναν προτζέκτορα για να μας μιλάει επί του έργου του και να γίνει σχολιασμός επ'αυτού και μόνον, αλλά σίγουρα περίμενα κάτι περισσότερο και μια εστίαση σε άλλα θέματα ουσίας....
Για περισσότερα θα επανέλθω....
Είναι καιρός λοιπόν να επανέλθω κι εγώ σε αυτό το θέμα...
Ας ξεκινήσω με τα σχόλια φίλων:
quote:
ΕΣΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ "Ινστιτούτο Ερευνών Asana"...
ΕΣΥ ΠΑΡΑΘΕΣΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΣΑΝΑ..
ΕΣΥ Η ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ....ΠΡΟΣΠΑΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΘΡΑ....
Ο φίλος AVATARGR έχει δίκιο εδώ, και δεν δικαιολογείσαι φίλε Nortrin να "επιτίθεσαι" εσύ.
quote:
Ολόκληρο Ινστιτούτο με πολυετή δράση και σε καφετέρια βρήκε να πάει ?Έλεος πιά.
Εδώ διαφωνώ με τον φίλο Vril...
Προσωπικά δεν με χάλασε η καφετέρια, ούτε νομίζω πως η ουσία είναι εκεί. Η συνάντηση μπορούσε κάλλιστα να γίνει από το εστιατόριο του GRANDE BRETAGNE μέχρι και τα ξέφωτα της Πεντέλης. Σημασία στην κάθε περίπτωση θα είχαν αυτά που θα ανταλλάσσονταν σε επίπεδο διαλόγου εκει πέρα...
Τέλος, θα ξεκινήσω αντίστροφα και θα κάνω "αρχή" με τα λόγια του XD:
quote:
Eίναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σας, μάθε λοιπόν πως καλύτερα δύσπιστος, καχύποπτος, ψυλλιασμένος, «κολλημένο μυαλό» παρά ευκολόπιστη λεία ή αιθεροβάμον οπαδός στα «νύχια» του κάθε επιτήδειου «ινστιτούτου» ή «ερευνητή».
Είναι γεγονός, πως ένας ευρέως διαδεδομένος νόμος στη φύση είναι αυτός της "αδράνειας".
Ένα "σύστημα" που βρίσκεται παγιωμένο σε μια "κατάσταση", θα αντίκειται σε κάθε αίτιο που πάει να το "εκτρέψει" από αυτή την κατάσταση. Δηλαδή θα κοντράρει σθεναρά ή λιγότερο σθεναρά και θα προσπαθεί να "μπλοκάρει" οποιαδήποτε μεταβολή της κατάστασής του.
Το ίδιο ισχύει και με πνευματικές "καταστάσεις" και αντιλήψεις. Έτσι, πχ και για τους ορθολογιστές υπάρχει η Φυσική και οι "νόμοι της". Αν πάει κάποιος άλλος να πει κάτι "έξω από τα συνηθισμένα" τότε αμέσως εγείρεται μια (φυσική) "κόντρα" και μια αντίδραση, στην "αιρετική" γνώμη.
ΟΜΩΣ (-υπάρχει πάντα και ο αντίλογος!-),
ξαναλέω, ΟΜΩΣ
σαν είναι ο τράγος δυνατός δεν τον εστέργει μάντρα,
ο άντρας κάνει τη γενιά κι όχι η γενιά τον άντρα
που θά'λεγε κι ο φίλος μου ο Ριζίτης, δηλαδή αν μια ιδέα, ανακάλυψη, εφεύρεση, καινοτομία, θεωρία, κλπ,κλπ είναι τόσο ισχυρή (δηλαδή στηρίζεται σε βαρβάτες βάσεις και έχει σοβαρά επιχειρήματα, τότε πάνε περίπατο και οι αδράνειες και όλα, και γίνεται της κωλοτούμπας το κάγκελο! (Κωλοτούμπα στις καθεστηκυιες αντιλήψεις)
Αν πχ, έρθει ένας νάνος και μου πει, Γεια σου ΠΥΘΑΓΟΡΑ, εγώ παίζω στην Εθνική ομάδα Μπάσκετ της Γουαδελούπης και είμαι ο πρωτος σκόρερ, MVP και δεν συμμαζευόμαστε, φυσικό είναι να με πιάσει κοιλόπονος από τα γέλια.
Αν όμως παίξουμε "ένα μονό" για κόντρα, για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος, και ο τυπάς αρχίσει τις Τζορντανιές, τα λέι απ α λα Γκάλης, τα τρίποντα του Στογιάκοβιτς και το τρέξιμο του Παπαλουκά, και δεν προφταίνω να μετράω τα καλάθια που τρώω και με έχει ξεσκίσει παντελώς, ε τότε όχι μόνο θα τον προσκυνήσω αλλά θα του βγάλω και το καπέλο και θα του πω, μεγάλε ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ για την παρεξήγηση.
Αν όμως συμβεί το αντίστροφο και επιβεβαιωθούν τα γέλια μου, και το τυπάκι δεν σταυρώνει καλάθι, κι εγώ χάνω την ώρα μου παίζοντας σαν να είμαι μόνος μου, τότε στον τελευταίο πόντο θα τονε σουτάρω και αυτόν και τη μπάλα στο καλάθι, για να ξεμπερδεύουμε, και αφού τον σιχτιρίσω για την ώρα που έχασα μαζί του θα του πω να ξεκουμπιστεί και να μην ξαναϊσχυριστεί τέτοιες μ@λ@κίες!
Μολονότι πιστεύω ότι είναι σαφής και κατανοητή η μίνι-παραβολή μου, θα την επεκτείνω για να την "κολλήσω" στο προκείμενο.
Προσωπικά είμαι άνθρωπος που τηρώ "στάση αναμονής" (stand-by mode) απέναντι σε όλα τα πράγματα (από την πιο βαρύγδουπη "σοφία" μέχρι την πιο τρανταχτή κοτσάνα). Δεν θα σπεύσω να χλευάσω, ούτε να προσκυνήσω κανέναν και τίποτα, αν πρώτα δεν έχω σχηματίσει μια δική μου άποψη για αυτόν μέσα από το "βίο και την πολιτεία του".
Το αν θα λάβει τη μία ή την άλλη αποδοχή εξαρτάται απολύτως από αυτόν και από αυτά που θα μου (απο)δείξει.
Είναι εύλογο, ότι όσο πιο "παράξενα" και "περίεργα" είναι αυτά που θέλει να μου πλασσάρει, τόσο περισσότερο αυξάνει η "ορθολογιστική αδράνεια" και η κόντρα που σηκώνει το μυαλό μου και οι ήδη υπάρχουσες αντιλήψεις μου (που καλώς ή κακώς έχω κάποιες, αλλά έχουν διαμορφωθεί μέσα από κάποιες διαδικασίες και επιβεβαιωμένα γεγονότα, όπως το μήλο στο κεφάλι του Newton κλπ,κλπ).
Άρα λοιπόν ο κάθε τέτοιος "νάνος" που θα με προκαλέσει για "μπάσκετ", θα πρέπει να μην παρεξηγηθεί από τα αρχικά μου γέλια! Είναι απολύτως φυσικά και δικαιολογημένα!
Την εκτίμησή μου δεν θα την κερδίσει με φανφαρολογίες, εύκολους και ανέξοδους φραστικούς τσαμπουκάδες και (μονταρισμένες) φωτογραφίες που να τον δείχνουν με σορτσάκι και φανελάκι στα χρώματα της Εθνικής της Γουαδελούπης, και μια πορτοκαλί "σπυριάρα" μπάλα στο χέρι.
Την εκτίμηση και το σεβασμό μου θα τα κερδίσει, αν-όταν-και-εφόσον μου πετάξει 2-3 καρφώματα "στη μάπα" α λα Καρήμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, μου κάνει 5-6 τρίπλες α λα Νουρέγιεφ, και ένα τρίποντο για "κερασάκι" σαν του Διαμαντίδη
Μέχρι να τα δούμε αυτά και να "προσκυνήσουμε" όλοι, έχει ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ,
ο κάθε
Vril, AVATARGR, PY8AGORAS, etc, etc
να γελάει, ακόμη και να ειρωνεύεται (κόσμια), αγαπητέ Nortrin.
To "μπαλάκι" και "το γάντι" είναι στη μεριά σας και εσείς πρέπει να αποδείξετε ότι δεν μιλάτε για "ελέφαντες" και να καταστρέψετε την "αδράνεια" μας, όπως έλεγα και πιο πάνω...
"Ιδού η Ρόδος, ιδού και το ...τζάμπ-μπωλ"

.
.
.
κλειστε το ασανα
μη ψαχνετε για θυματα
πιειτε και καμια σουμαδα..