ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 'Ελλην και φυλετική αγνότητα."καθαρό αίμα" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- 'Ελλην και φυλετική αγνότητα."καθαρό αίμα" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

strangerz234 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
strangerz2Μέλος
06/06/2010, 22:35:06
quote:
ανάλογα πως το εννοείς θες να πεις ότι για να μην χαθεί κάποιος άνθρωπος εσύ θα δώσεις μερικά νησιά αν αύριο σου τα ζητήσει ο "αδελφός"σου;

Κοίτα,άν πραγματικά υπάρχει φιλία,φιλία όμως και όχι επιφανειακές σχέσεις για το "πρέπει",τότε τα υλικά αγαθά δέν έχουν αξία.Αν και αυτό που λές είναι παράλλογο ώς παράδειγμα.

06/06/2010, 22:44:17
quote:
Παιδιά που μεγαλώνουν σε περιβάλλον που αγαπάει την πατρίδα έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να την αγαπήσουν και αυτά... Και σου λέω εγώ στο σόι μου έχω πολεμιστές...

σοβαρά για δες λίγο εδώ και μετά τα ξαναλέμε

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%AE%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%93%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B7%CF%82

quote:
Εσύ πού τον βρήκες τον πατριωτισμό; Στα βιβλία;

αν και δεν μπορώ να απαντήσω για το τι έχω κάνει (είτε λόγο απορρήτου είτε λόγο του ότι δεν έχω κάνει τίποτα το τι θα πιστέψεις δεν με νοιάζει) απορώ με την τόσο μυγιάγγιχτη συμπεριφορά σου όσο άφορα το θέμα της στράτευσης
είναι αρκετά ενδιαφέρον

quote:
Κοίτα,άν πραγματικά υπάρχει φιλία,φιλία όμως και όχι επιφανειακές σχέσεις για το "πρέπει",τότε τα υλικά αγαθά δέν έχουν αξία.

quote:
Αν και αυτό που λές είναι παράλλογο ώς παράδειγμα.

και οι 500 βραχονησίδες μας;

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

06/06/2010, 22:47:18
quote:
Ξέρεις ότι είναι ευαίσθητη χορδή αυτή για μένα...Επίτηδες το λες ρε γείτονα; Σου έχω πει να πεις τις απορίες σου...Τι άλλο να κάνω...

Τα έχουμε πεί αυτά industrialangel.
Εχω τοποθετηθεί πάνω σε αυτό το θέμα αρκετά χρόνια πρίν και δεν το λέω για να σε προκαλέσω.
Εξάλλου εσύ ο ιδιος σε κάποιο πόστ αναφέρθηκες οτι ο allzzaro κατέχει το θέμα των Νεφελίμ. Ως προς τι η έκπληξη σου?
Η εξέλιξη είναι μια θεωρία που μπορεί να ευσταθεί σε οτι αφορά τα πάντα εκτός τον άνθρωπο.

06/06/2010, 22:53:44
Δεν κατάλαβες φίλε μου από τι σπίτι είμαι ρε άθεε; Το να μην πας στρατό μόνο ως αστείο θα εκκληφθεί από τον περιβάλλον μου... Αλλά και προσωπικά δεν έχω κανένα ενδοιασμό να υπηρετήσω την πατρίδα όπως κάνουν οι περισσότεροι Έλληνες...

Αυτό που με ενόχλησε είναι το ότι βλέπω ανθρώπους να πουλάνε πατριωτισμό λες και η Έλλαδα είναι δικιά τους. Και είμαι σίγουρος ότι αυτοί που φωνάζουν για πατρίδες κτλ είναι οι πρώτοι που με την κήρυξη ενός πολέμου θα ψάχνουν το πρώτο αεροπλάνο για "Αμέρικα". Στο πρόσωπο σου είδα μια τέτοια τάση να πουλήσεις πατριωτισμός ίσως να ήμουν λίγο έντονος γιατί τα έχω μαζεμένα για τέτοιους τύπους που βλέπω και να ξέσπασε πάνω σου...

Αν με πιστεύεις σε αυτό που σου είπα για το σόι θα σου πω ότι ο πόλεμος είναι ότι χειρότερο μπορεί να κάνει ο άνθρωπος... Δε σου μιλάω θεωρητικά... Μου έχουν πει, ειδικά ο παππούς από τον εμφύλιο, ιστορίες να σου σηκώνεται η τρίχα συγκεκριμένα γεγονότα. Για ένα γέρο βοσκό που τους ρουφιάνεψε που του κάψανε το κοπάδι, του βγάλανε τα μάτια και τον κρεμάσανε, για ένα συμπολεμιστή που έκλεβε τα δόντια τα χρυσά από τους νεκρούς ανατριχιαστικά, απαίσια πράματα ... Ειλικρινά το θες αυτό να συμβεί; Βασικά ξέρεις τι είναι ακριβώς για να να το θες;

Για τα Νεφελίμ το είπα για πλάκα, ρε γείτονα...

Edited by - IndustrialAngel on 06/06/2010 22:55:51

06/06/2010, 23:10:17
Για πλάκα το είπες
Και εγώ νόμιζα οτι με έχεις πάρει στα σοβαρά..
06/06/2010, 23:13:48
quote:
Αυτό που με ενόχλησε είναι το ότι βλέπω ανθρώπους να πουλάνε πατριωτισμό λες και η Έλλαδα είναι δικιά τους. Και είμαι σίγουρος ότι αυτοί που φωνάζουν για πατρίδες κτλ είναι οι πρώτοι που με την κήρυξη ενός πολέμου θα ψάχνουν το πρώτο αεροπλάνο για "Αμέρικα".

μμ.. και μετά θα ξαναγυρίσουν ως ήρωες, εξόριστοι να γίνουν και Πρωθυπουργοί.. τι πικρόχολος που είμαι..

06/06/2010, 23:16:00
Κοίτα για Νεφελίμ δε σε έχω ικανό. Αλλά με το Σίτσιν πάλι μου τα χαλάς λίγο... Τουλάχιστον ο Σίτσιν είναι πρωτοπόρος και πρώτος διδάξας οπότε χαλάλι σου...

Αφού εκείνη την ώρα έλεγα ότι είμαι άγγελος και θα γεννήσω Νεφελίμ, εννοείται ότι έκανα πλάκα ρε...

06/06/2010, 23:37:16
quote:
Αφού εκείνη την ώρα έλεγα ότι είμαι άγγελος και θα γεννήσω Νεφελίμ, εννοείται ότι έκανα πλάκα ρε...

Αφού έκανες πλάκα εντάξει.
Εξάλλου οι άγγελοι δεν διασπώνται δεν μπορούν κάν να εξελιχθούν.
Ο Σίτσιν είναι πρωτοπόρος μόνο σε οτι αφορά το ευρύ κοινό.

Ξέρεις θα ήθελα να μου πείς το εξής.
Για ποιό λόγο η θεωρία της εξέλιξης είναι η ευαίσθητη χορδή σου.
Γιατί ασπάστηκες τη θεωρία αυτή και την ενστερνίζεσαι με τόσο πάθος.
Μία θεωρία είναι που μπορεί να είναι σωστή μπορεί να είναι και λάθος μπορεί να είναι και κάπως έτσι.

07/06/2010, 00:08:30
απάντηση γιατί ασχολούμαι σου δίνω στη γνώση, γείτονα γιατί εδώ είναι άσχετο...

ar_iaΜέλος
07/06/2010, 00:54:47
quote:
IndustrialAngel
Τι να πω σοκάρομαι από μίσος και εγώ ρε strangerz2. Τι να πεις...

Οι γενοκτονίες που έκαναν θα έπρεπε να σας σοκάρουν περισσότερο από αυτά που λέω.

quote:
IndustrialAngel
Ρε ar_ia, οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, οι πολιτκοί τους βάζουν να σκοτώνονται...

Εμείς σίγουρα δεν θέλουμε να χωρίσουμε τπτ σε αντίθεση με αυτούς που θέλουν να χωρίσουμε τα δικά μας.
Και αυτήν την καραμέλα περί "φίλων" την αφήνω για τους αφελείς.

===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

stabΝέο Μέλος
03/08/2005, 23:47:35
eiparxi kapoios mithos peri sinomosias kai katastrofis tou kosmou to 2012
PAROUSIASTE TIS APOPSIS SAS
04/08/2005, 00:43:58
Δεν μπορω να σου πω.

Ryche..
..απορος..

fellaciusΝέο Μέλος
04/08/2005, 01:36:42
Γενικα πρεπει να γνωριζεις οτι το 2012 δεν προκειται να συμβει αυτο που περιμενεις.Το πιο πιθανο αν δεν εχεις πεθανει ειναι να εισαι 7 χρονια μεγαλυτερος.Αμα καταφερεις παρολα αυτα να ζησεις 19 χρονια θα βιωσεις την καταστροφη του συγχρονου κοσμου...Τα σημεια ειναι ηδη ορατα.Ο αργεντινος στοχαστης Ναβαα στο τελευταιο του συγγραμμα "lapirus A.T." εκδ.Calla Publications δινει εξηγηση στο σκεπτικο μου -και να μου συγχωρεσεις τη μακαβρια εισαγωγη μου αλλα συντομα θα καταλαβεις τι εννοω - ερμηνευει τα λογια του Hunab Ku περι της αναβαθμισης-αναπροσαρμογης του DNΑ. Αυτη η "αναβαθμιση" θα ειναι συνεπεια της διχοτομησης της Ασιας απο σεισμο, ο οποιος υπολογιζεται χρονολογικα περιπου στο 2023 ( συμφωνα με το προσφατα αποκρυπτογραφημενο ημερολογιο των Σκυθιανων-Scythians ) και μεχρι το τελος του ετους με τσουναμι θα αλλαξει η ταχυτητα με την οποια περιστρεφεται η γη γυρω απο τον αξονα της. Αυτο θα εχει επιπτωσεις στη χλωριδα - πανιδα της ηπειρου. Οι πληθυσμοι που θα γεννιουνται και θα μεγαλωνουν εκει αναγκαστικα θα υποστουν μεταλλαξη του DNA τους, αλλα οι συνθηκες που θα επικρατουν θα καταστησουν αδυνατη την επιβιωση τους , οποτε θα αναγκαστουν να μεταναστευσουν στις υπολοιπες ηπειρους με οτι αυτο συνεπαγεται...
Αμα ενδιαφερεσαι να μαθεις πιο πολλα σε παραπεμπω στο www.labatidora.net καθως και www.kaktuz.com

alamana's bridge

04/08/2005, 01:44:13
Άντε,
να πω εγώ:

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 2012;

Ραντεβού μετά το 2012...

2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ;

stab μπορείς να συνεχίσεις τη συζήτηση σε όποιο θέλεις από τα παραπάνω ενεργά θέματα.

Καλή συνέχεια λοιπόν, το θέμα αυτό απενεργοποιείται.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!