ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Dying_Incubus30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
25/08/2005, 23:24:05
quote:
Η διαφορά έρχεται με τις ώρες χρήσης που λέω...Μπορεί να είσαι
σε ένα σημείο για ώρες και να μήν έχεις αγριευτεί ενώ άλλες
να αγριεύεσαι χωρίς προφανή λόγο κατ'εσέ...

Ακριβώς!
Μερικές φορές προϊδεάζουμε κι εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας με το να σκεφτόμαστε κάτι αρνητικό επίμονα.
Αν αμέσως μετά σκεφθούμε κάτι ευχάριστο ή άσχετο και ξεφύγει το μυαλό μας, είμαστε μία χαρά.
Τόυλάχιστον αυτό συμβαίνει σε μένα...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

26/08/2005, 12:16:18
Σε ένα από τα θέματα της Μόρας υπάρχει περιγραφή μέλους που την είδε πρωϊ, που λόγω ότι το είχε βιώσει αρκετές φορές ήδη κουβάλαγε σταυρούς, εικόνες κ.λ.π. Σταμάτησε να έχει ενοχλήσεις όταν φώναξε ιερωμένο και διάβασε κάποιες ευχές.

Το θέμα είναι τι πιστεύεις ότι θα σε προστατεύσει, άρα δεν υπάρχει κάτι να το διώξει, παρά μόνο το μυαλό σου.
Από το μυαλό δεν σε σώζει ούτε το φως, ούτε το σκοτάδι, ούτε η εκκλησία, ούτε η μαγεία, τίποτα.

Και βέβαια δεν είναι κάτι εύκολο να κοντρολάρεις τον φόβο σου, αλλά είναι η μόνη λύση.

Όσον αφορά το θέμα εάν κάποιος κοιμόταν ή ήταν ξύπνιος και το βίωσε, μόνο εάν στον ίδιο χώρο υπήρχε ένας παρατηρητής θα μπορούσε να διαπιστωθεί κάτι. Στην μαρτυρία του ατόμου ποτέ δεν μπορεί κανένας να στηριχθεί γιατί το μυαλό παιζει παιχνίδια που ακόμα δεν τα έχουμε ανακαλύψει.

Εμένα δεν μου συνέβει ποτέ ούτε πριν διαβάσω το θέμα ούτε μετά.
Όταν διάβασα το θέμα, λόγω ότι δεν το είχα ξανακούσει αγριεύτηκα, ομως εάν καθήσεις και το σκεφτείς το ξεπερνάς.

Τι είναι η Μόρα? ας πούμε ότι είναι πνεύμα, ωραία και τι έγινε, τι μπορεί να κάνει? να σε χτυπήσει, να σε σκοτώσει? τι ακριβώς.
Για να φοβάται κάποιος σημαίνει ότι η παρουσία της τον οδηγεί να σκεφτεί κάποιο άσχημο αποτέλεσμα στον ίδιο.
Ποιό είναι αυτό το αποτέλεσμα δηλ. ποιός είναι ο μεγαλύτερος φόβος του κάθε ένα, αυτό πρέπει να παλέψει και όλα θα είναι καλά.

Βεβαίως ξαφνιάζετε, μετά όμως την πρώτη εντύπωση, το μυαλό, η φαντασία αρχίζει και προσθέτει ή να αφαιρεί από αυτό στοιχεία για να μπορέσει να το εξηγήσει.

Εάν υπάρχει κάποια παρεμφερής καταγραφή οδηγείται εκεί, έτσι υπάρχουν και διαφοροποιήσεις στην κάθε ιστορία.
Η καταγραφή που αναφέρω μπορεί να είναι ταινία τρόμου, διάβασμα από βιβλίο επιστημονικής φαντασίας, ιστορίες από μεγάλους ανθρώπους κυρίως σε χωριά, πράγματα που δεν τα θυμόμαστε αλλά υπάρχουν στο μυαλό μας.

Και βέβαια γίνεται ένας αχταρμάς στο μυαλό γιατί επιπλέον προσδίδουμε σε αυτά τα όντα να πω ή όπως αλλιώς θέλετε ονομάστε τα, ιδιότητες ανθρώπινες. Θα μας κάνουν κακό, θέλουν να πάρουν κάτι από εμάς, έκανα κάτι και τιμωρούμαι ή οτιδήποτε άλλο μας συμβαίνει και βιώνουμε έντονα ως συναίσθημα στην καθημερινή ζωή.

Εάν κάποιος αναλύσει την ιστορία του λαμβάνοντας υπόψη και όσα ανέφερα πιθανόν να βρει μία άκρη, ας μην τα ρίχνουμε όλα στο μεταφυσικό, ναι υπάρχουν μαρτυρίες για κάποιες εμφανίσεις πνευμάτων, δεν σημαίνει ότι όλες είναι αληθινές (δεν εννοώ ότι τα άτομα λένε ψέματα).

Τα πνεύματα δεν νομίζω ότι δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν από το να εμφανίζονται σε εμάς για να μας τρομάξουν ή για να βιώσουμε μιά μεταφυσική εμπειρία. (I'm joking )

26/08/2005, 16:18:36
quote:
Το θέμα είναι τι πιστεύεις ότι θα σε προστατεύσει, άρα δεν υπάρχει κάτι να το διώξει, παρά μόνο το μυαλό σου.
Από το μυαλό δεν σε σώζει ούτε το φως, ούτε το σκοτάδι, ούτε η εκκλησία, ούτε η μαγεία, τίποτα.

Πολύ σωστή τοποθέτηση.
Ο άθεος δεν θα προσευχηθεί πουθενά, ο Ισλαμιστής θα επικαλεστεί τον Αλλάχ, ο Χριστιανός τον Ιεχωβά.
Είναι θέμα προσωπικών πεποιθήσεων.

PuriomΝέο Μέλος
26/08/2005, 17:45:57
Ξέρω, φίλοι, ότι το έχουμε πολυεξετάσει το θέμα, αλλά επαναφέρω μια λεπτομέρεια:
Την ώρα του ύπνου χαλαρώνουν οι άμυνες της λογικής, και πολλά βγαίνουν στην επιφάνεια. Οι θρησκευτικές πεποιθήσεις, λοιπόν, στέκονται πλάι στον εκτεθειμένο εαυτό μας, εκείνες τις ώρες που κάνουν κουμάντο οι δικές μας εσωτερικές δυνάμεις, και προσφέρουν σωσίβια.
Δεν θα αποκλείσω κάποια από τα περιστατικά να είναι εξωτερικής αιτιολογίας, αλλά αυτά είναι περίπου 2 τοις εκατό.
Για τα υπόλοιπα, ας μην ξεχνάμε ότι οι θεωρίες περί νεκρών και φαντασμάτων φτιάχτηκαν για να εξορκίζουν τους φόβους μας και όχι τα φαντάσματα καθαυτά. Υπόψη ότι πιστεύω στην ύπαρξη άλλων μορφών συνείδησης και αόρατων πλασμάτων, και ότι θεωρώ ότι το δυσκολότερο ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΕΔΩ είναι να διαχωρίσουμε το πραγματικό από το υποκειμενικό.
Όμως ακόμα και στις περιπτώσεις που θα επιλέξουμε να πούμε (όπως πολύ σωστά ανέφεραν κάποιοι φίλοι) ότι κάτι είναι υποκειμενικό και ότι αυτός που το έζησε στο πετσί του το ξέρει ποοολύ καλά ότι συνέβη, υπάρχει το εξής ερώτημα: Αυτός ο κάποιος βρίσκεται άραγε σε τόσο μεγάλο βαθμό αυτογνωσίας που να ξεχωρίζει τις δεισιδαιμονίες (ελλειπείς γνώσεις και όχι απαραίτητα ανωριμότητα) από τις πιο σπάνιες εκδηλώσεις παραψυχικών φαινομένων;
Φυσικά, για άλλη μια φορά, θεωρώ ότι απάντηση δεν είναι εύκολη...

Λευτεριά στους εξωγήινους αγωνιστές.

AnnalizΝέο Μέλος
29/08/2005, 22:44:40
Ξεκίνησα να γράφω κι εγώ πάνω σ'αυτό το θέμα πριν να δω το δικό σου. Είχα κι εγώ παρόμοια εμπειρία πριν χρόνια. Ξύπνησα το βράδυ νιώθοντας μια παρουσία στο δωμάτιο και γυρνώντας πλευρό προς τη μεριά του δωματίου, είδα να στέκεται μπροστά μου μια νεαρή γυναίκα με άσπρο φόρεμα. Είχε μακριά καστανά μαλλιά, υπέροχο πρόσωπο και μόλις κατάλαβε ότι την είδα άρχισε να μιλάει στο μυαλό μου και να λέει να μη φοβάμαι. Τώρα ποια ήταν αυτή, ιδέα δεν έχω.
30/08/2005, 00:38:18
Annaliz, απ' όσο έχω ακούσει από εμπειρίες ατόμων που είχαν κάποιο σχετικό βίωμα με τη Μόρα, δεν πρέπει να είναι το ίδιο αυτό που λές.
Τα "συμπτώματα" που χαρακτηρίζουν τη Μόρα είναι μία γενική ακινησία, ανικανότητα να μιλήσεις ή και να φωνάξεις, ένα βάρος στο στήθος σου συνήθως και κάποιοι αναφέρουν οτι είδαν και μία γυναικεία φιγούρα τρομακτική κι όχι γαλήνια, όπως ανέφερες εσύ.

NightingailΝέο Μέλος
30/08/2005, 15:17:41
Ελεος βρε παιδιά! Ολα αυτά είναι δημιουργήματα της φαντασίας. Υπάρχουν κατάλληλα φαρμακα για τις επίμονες περιπτώσεις σαν και αυτη της περίφημης Μορας. Η απλή λογική λέει ακόμα και υποτθετικά αν υπήρχε ένα¨"πλάσμα" σαν αυτο, πόσους πια μπορεί να επισκέπτεται κάθε βράδυ. Εδώ η υπόθεση έχει πάρει μορφή επιδημίας. Αβυσσος τελικά η φαντασία και η ψυχοσύνθεση του καθενός μας. Ακούω για σπίτια που είναι χτισμένα πάνω σε νεκροταφεία και οι υποτιθένες ψυχές επισκέπτονται τους ενοίκους των σπιτιών. Για ποιό λόγο? Στο νεκροταφείο δεν κατοικούν υποτιθέμενες θυμωμένες ψυχές. Υπάρχει μόνο νεκρή ύλη. Κατά τη γνώμη μου καλό θα είναι όσοι έχουμε τέτοιες εμπειρίες να μιλήσουμε με ένα ειδικό. Δεν υπάρχει λόγος να παιδεύουμε το μυαλό μας με φοβίες και να δημιουργούμε εντυπώσεις και στους υπολοίπους, στην κυριολεξία "βαφτίζοντας" τα όνειρά τους ή την κακή, τη συγκεκριμένη στιγμή, ψυχοσωματική τους κατάσταση.
elfeyeΜέλος
30/08/2005, 16:06:03
ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΒΡΑΔΥ,ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΚΟΙΜΩΜΟΥΝ ΥΣΗΧΑ ΚΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΦΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΑΚΑΝΩ...ΛΟΙΠΟΝ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΞΥΠΝΑΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΙΑΙΕΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ!ΤΑ ΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝΑ...ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ!Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΥΤΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΥΣΧΙΡΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΟΝΕΤΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΧΑΛΑΡΩΣΑ,ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ!ΤΟ ΕΝΙΩΘΑ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ,ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ,ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΟΣΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ...ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ?

MakyuraΝέο Μέλος
11/09/2005, 11:38:07
Παιδια,απο τοτε που ειχα υπνικη παραλυση πριν 4 μηνες,αρκετες φορες δεν κοιμαμαι ησυχα εχω βιωσει καποια παρομοια φαινομενα και σημερα ειχα Υπνικη παραλυση.Τι μπορει να φταιει?Πως μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου?Να τονισω οτι ποτε δεν προβλημα αναπνοηςη ειδα παρουσια την στιγμη της παραλυσης.
12/09/2005, 09:47:55
Αγαπητέ/ή φίλε/η Makyura, μήπως αυτό σου συμβαίνει επειδή προκαταβάλλεις αρνητικά τον εαυτό σου?

MakyuraΝέο Μέλος
12/09/2005, 22:22:41
ΜΙλας για αυθυποβολη?
13/09/2005, 10:05:45
quote:
ΜΙλας για αυθυποβολη?

Ακριβώς!
Λόγω της εμπειρίας που είχες ίσως να μη μπορείς να κοιμηθείς.

13/09/2005, 12:17:18
Τι είναι πιο ανεπιθύμητο ?

- η επίσκεψη της Μόρας

- η επίσκεψη από ένα ενοχλητικό φάντασμα

- η επίσκεψη από το κοριτσάι με τα γυάλινα μάτια

- η επίκεψη από βρυκόλακες

και η αλήθεια δεν είναι αυτή που φαντάζεστε ?

scorpina85Νέο Μέλος
15/09/2005, 17:02:48
Καλησπέρα...δεν ξέρω ότι και αν διαβάσω δεν τρομάζω εύκολα αλλά αυτά που διάβασα σήμερα εδώ μου πάγωσαν το αίμα και σίγουρα το βράδυ δεν θα κοιμηθώ εύκολα....Απλά επειδή αναφέρατε για οράματα θα ήθελα να σας παραθέσω μια δική μου εμπειρία που είχα όταν ήμουν ακόμα πολύ μικρή πριν καν πάω σχολείο,από την οποία φαίνεται πως ίσως τέτοιες εμπειρίες είναι κατασκευάσματα του υποσυνείδητού μας.Δεν θέλω να παρεξηγηθώ ούτε να θεωρηθεί οτι αμφισβητώ τις εμπειρίες σας απλά θα ήθελα να κάνουμε μία καλή απόπειρα απομυθοποίησης είτε είναι δυνατό αυτό είτε όχι γιατί ίσως να μας φύγει τότε ένα βάρος...Λοιπόν ήμουν περίπου 4 χρονών αλλά το θυμάμαι σαν να ήταν σήμερα...Ήμουν στο χωριό μαζί με τους παππούδες μου και είχα πολύ καιρό να δω την μητέρα μου με την οποία ήμουν πάντα πολύ δεμένη...Ξύπνησα λοιπόν μέσα στον ύπνο μου και είδα τη μορφή της μητέρας μου να μου λέει μέσα από ένα σύννεφο ήταν σαν μια οπτασία"μην στενοχωριέσαι γλυκό μου παιδί δεν θα αργήσουμε να συναντηθούμε κι εγώ σ'αγαπάω και η σκέψη μου είναι μαζί σου..."και τότε εγώ άρχισα να κλαίω και τότε μπήκε στο δωμάτιο η γιαγιά μου...Δεν το έχω εξηγήσει ακόμα,αν και πιστεύω πως αυτό που μου σηνέβη ή ήταν κάποιου είδους επικοινωνίας με τη μητέρα μου,ή ήταν επειδή μου είχε λείψει τόσο πολύ...Μήπως δηλαδή αυτές οι εμπειρίες σας είναι παράγωγα υποσυνείδητων φόβων σας...?
Και πάλι χωρίς να θέλω να σας αμφισβητήσω το τονίζω...
Φιλιά!
17/09/2005, 09:30:12
Makyura τι θέλεις ακριβώς να βγάλεις από το μυαλό σου, δεν κατάλαβα.Έψαξα το topic αλλά δεν είδα να έχεις βιώσει κάποια παρουσία την στιγμή που αναφέρεις. Είναι λογικό να μην κοιμάσαι καλά όταν είσαι τρομαγμένος/η.
Deghar AdharkΜέλος
11/12/2005, 19:38:12
ακουσα οτι η μορα ειναι μια ξωτικινα που ειναι πολυ ομορφη,και την νυχτα που κοιμομαστε ερχεται και καθεται στο στηθος μας ωστε να μην μπορουμε να αναπνευσουμε κανονικα....
τι να σας πω ρε παιδια,εμενα δεν μου εχει τυχει ποτε τιποτα τετοιο.
καθε φορα που πεφτω για υπνο,εχω μαζι μου το μαχαιρι μου {πολλοι με κοροιδευουν για αυτο,αλλα εγω το κανω επειδη ετσι νιωθω ασφαλεια} και τιποτα δεν μπορει να με ακουμπησει.
ισως να ξερει οτι εχω το μαχαιρι και να με αποφευγει.
πριν διαβασα μια μαρτυρια μια κοπελας που ανοιξε καινουργιο θεμα για την μορα.
πιστευω οτι η καλυτερη θεραπεια ειναι η "αντιμετωπιση"
την ειδες ?
ειναι μπροστα σου ?
μην κωλωσεις,αποδειξε στους φιλους σου οτι αξιζεις μια δεκαρα{sin city} χτυπα δυνατα και γρηγορα.και ο φοβος θα φυγει μαζι με την ηττημενη μορα.

santaclaws is coming....to town!

wendigoΜέλος
12/12/2005, 20:12:12
Κάτι ενδιαφέρον, Deghar:
Στην ελληνική παράδοση (αλλά και σε άλλους ευρωπαϊκούς λαούς) το σίδερο και το ατσάλι (κατ΄επέκταση και το μαχαίρι)θεωρείται προστατευτικό από τους κινδύνους του... άυλου κόσμου!
Μ'ένα σμπάρο δυο τρυγόνια λοιπόν.

No Method, No Guru, No Teacher

Norman_MoonlightΝέο Μέλος
13/12/2005, 19:11:23
Καλησπέρα σε όλους σας...θα ήθελα και εγώ να "καταθέσω" την εμπειρία μου απο την επίσκεψη της εν λόγω "κυρίας". Αρχικά θα ήθελα να πώ ότι όταν είχα αυτές τις εμπειρίες, δεν γνώριζα ακόμα την ύπαρξη να το πώ, τον μύθο να το πώ...της Μόρας. Μου συνέβη 3-4 φορές, αλλά οι δύο από αυτές ήταν αρκετά έντονες. Και τις δύο αυτές φορές, ενώ κοιμόμουν ήταν σαν να είχα τα μάτια μου ανοιχτά...γιατί μέσα στον ύπνο μου έβλεπα ακριβώς τον χώρο στον οποίο βρισκόμουν...και όχι μονο αυτό...αλλά "κοιτούσα" μέσα στον ύπνο μου και προς την κατεύθυνση που θα κοιτούσα εάν θα ήμουν απλά ξαπλωμένος χωρίς να κοιμάμαι (ελπίζω να μην σας μπέρδεψα πολύ). Και στις δύο περιπτώσεις αντιλήφθηκα μιά παρουσία η οποία είναι δύσκολο να περιγραφεί...δεν ήταν μια σαφής μορφή...κάτι σαν μία λευκή οπτασία η οποία είχε μάλιστα και μία απόσταση και από το κρεββάτι μου. Αυτό που θυμάμαι είναι οτι τρομοκρατήθηκα γιατί ένοιωσα ότι απειλούμαι...προσπάθησα να βάλω τις φωνές για βοήθεια...φωνή δεν έβγαινε...προσπάθησα να κουνήσω χέρια και πόδια...είχα παραλήσει τελέιως. Μετά από πολύ κόπο και αγωνία τελικά τα κατάφερα να ξυπνήσω και τότε μόνο κατάλαβα οτί πρίν λίγο που είχε συμβεί όλο αυτό κοιμόμουν. Περιττό να σας πώ οτι ξύπνησα ουρλιάζοντας και μετά μέχρι να ξανακοιμηθώ ούτε και εγώ δεν ξέρω πόσες φορές είπα το "Πάτερ ημών"...χέρομαι ιδιαίτερα που έχει αρκετά χρόνια να μου συμβεί και ελπίζω να μην μου ξανασυμβεί ποτέ.

Πολλούς χαιρετισμούς και sorry εάν σας κούρασα

VΝέο Μέλος
20/12/2005, 15:22:17
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΝΕΙΡΕΜΑ,Η ΥΠΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ...ΕΝΑ ΑΠΟΤΟΜΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ...

V

TelekinesisΜέλος
21/12/2005, 01:01:25
quote:
Τι είναι πιο ανεπιθύμητο ?

- η επίσκεψη της Μόρας

- η επίσκεψη από ένα ενοχλητικό φάντασμα

- η επίσκεψη από το κοριτσάκι με τα γυάλινα μάτια

- η επίκεψη από βρυκόλακες

και η αλήθεια δεν είναι αυτή που φαντάζεστε ?

Κατά την γνώμη μου η επίσκεψη της εφορίας, γιατί?

- η επίσκεψη της Μόρας => Την ίδια καρδιακή προσβολή παθαίνεις και απ' αυτούς.

- η επίσκεψη από ένα ενοχλητικό φάντασμα => Ποιό ενοχλητικό απ' αυτούς αποκλείεται να είναι.

- η επίσκεψη από το κοριτσάκι με τα γυάλινα μάτια => Και το μάτι της εφορίας γυαλίζει και μάλιστα περισότερο απ' ότι το γυαλί.

- η επίκεψη από βρυκόλακες => Ούτως ή άλλως το αίμα θα σου το πιούνε με το καλαμάκι.

Υπέρτερον πάντων αγαθών, η υγεία της διανοίας.